nicont έγραψε: |
ξερει κανεις εαν τεριαζει σαζμαν απο ντιζελ 2.0λ hdi σε βενζινη 1,6 16βαλβιδο
μοντελο 7,2001 |
nicont έγραψε: |
θα εχει τοσο μεγαλη διαφορα;
με ενδιαφερει στην εθνικη γιρο στα 160 να εχει ποιο λιγεσ στροφες λογου φασαριας και οικονομιας εχει τοσο μεγαλη διαφορα το πετρελεο νε την βενζινη; |
actinf έγραψε: |
Θέλει και μια 300άρα πλέον για να αλλάξει γρανάζι 5ης. Είναι αρκετά χρήματα. Και επιπλέον κάποια χρήματα για να το προγραμματίσει αν δεν κάνω λάθος. |
drdino έγραψε: |
Είναι πολύ πιο μακρύ το σασμάν του ντίζελ. |
Steve έγραψε: | ||||
Άλλη μια μαλ***α ακόμα να ακούσω και θα ανοίξω το στόμα μου... ![]() |
Πρότυπο ευγένειας ο moderator. Συγχαρητήρια...
Φίλε μου, δεν ξέρω πιο μέρος από αυτά που λέω θεωρείς μαλακ*α, αλλά νομίζω θα ήταν πιο χρήσιμο να γίνεις εκτός από λιγό περισσότερο ευγενικός, και λίγο πιο σαφής. |
Πρότυπο ευγένειας ο moderator. Συγχαρητήρια... |
Φίλε μου, δεν ξέρω πιο μέρος από αυτά που λέω θεωρείς μαλακ*α, |
αλλά νομίζω θα ήταν πιο χρήσιμο να γίνεις εκτός από λιγό περισσότερο ευγενικός, και λίγο πιο σαφής. |
Αν πρόκειται για το κόστος, τα νούμερα πλέον αυτά είναι. 230ε περίπου το γρανάζι + η τοποθέτηση. |
Θα σε παρακαλούσα λοιπόν (χωρίς κανένα ίχνος ειρωνείας) να μας διαφωτίσεις. Αν μπορεί να γίνει με μικρότερο κόστος θα ήθελα και εγώ να το ξέρω. Πάντως στο αντίστοιχο topic δεν απάντησε ποτέ κανείς. |
reselie-206 έγραψε: |
Εγώ πάντως έβαλα μακρύ γρανάζι 5ης και το πλήρωσα 45€ μαζι με τα μεταφορικά απο θεσσαλονίκη (το γνωστό συνεργείο) + κάτι ψιλά εργασία..
Πέραν αυτού αν δεν έχεις Cruise control δε θέλει κανέναν προγραμματισμό. |
Steve έγραψε: | ||||||||||
![]()
![]()
Είναι δυνατόν να το πήρε ο φίλος μας 230 ευρώ http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=24871 και να το πουλάει 60? (μη ξεχνάς ότι είναι για ΒΕ, αντί για το ΜΑ σασμάν που συζητάμε). Το γρανάζι το οποίο στα μεταχειρισμένα το βρίσκεις ένα 50άρικο περίπου, στην αντιπροσωπεία έχει περί τα 150 ευρώ. Για την τοποθέτηση δεν χρειάζεται να κατέβει το σασμάν, ανοίγει το καβούκι ο μηχανικός από το πλάι και αλλάζει το γρανάζι. Κόστος; 50 ευρώ. από τα 100 ευρώ σύνολο στα 230 + τοποθέτηση έχει μια διαφορά ε;
|
Το πήρε πριν αλλάξουν οι τιμές. Σου ξαναλέω, διάβασε το αντίστοιχο τόπικ μπας και διαφωτιστείς, γιατί είσαι λίγο πίσω... (πράγματι αναφερόμουν για γρανάζι σε 207 rallye) |
Στην διάθεσή σου σε ότι άλλη ενημέρωση χρειαστείς, γιατί μιλάς βασιζόμενος σε τιμές και καταστάσεις που πλέον δεν ισχύουν. ![]() |
**Α, και αν μου το βρεις στα μεταχειρισμένα 50-60 ευρώ, κράτα μου ένα.... Σε ευχαριστώ. |
Παράθεση: | ||
![]() |
![]() |
![]() |
Είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Δες την επόμενη απάντηση μπας και καταλάβεις. |
Θα ήθελα να σου θυμίσω ότι έχουμε πλεον 2013! Ναι ναι, αλήθεια. Δεν είμαστε στο 2012. |
ΠΕΡΣΙ λοιπον πράγματι οι τιμές ήταν αυτές, γιατί η Peugeot δεν είχε αλλάξει τιμολόγια. ΦΕΤΟΣ πλέον οι τιμή είναι στα 230+ ευρώ. Και αντίστοιχα και οι τιμές των μεταχειρισμένων (αν βρεις) |
giannis27 έγραψε: |
κόστος μαζί με εργασία 130€.(70€ τα γρανάζια 60€ η τοποθέτηση στην αντιπροσωπεία) |
Δεν περίμενα να πάρεις τηλέφωνο. Περίμενα τουλάχιστον να ξέρεις τί έτος έχουμε... |
*Αν δεν είσαι moderator όπως λες, θα σου πρότεινα να το αφαιρέσεις από το όνομά σου. Είναι προσβλητικό για το forum. |
Εκτός από προβλήματα συμπεριφοράς έχεις και προβλήματα κατανόησης. Μήπως είσαι 10 χρονών?
Πάμε πάλι. Οι τιμές καταλόγου της Peugeot άλλαξαν αν θυμάμαι καλά τον Σεπτέμβρη του 2012. Από τότε πλεον το γρανάζι κάνει 230+ ευρώ. ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ όσα παραθέτεις είναι ΠΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΝ τον 09/2012. Ελπίζω επιτέλους να κατάλαβες. Τα κουβαδάκια σου και σε άλλο forum. |
Steve έγραψε: |
Α δηλαδή να μην φύγω να πάω σε άλλο forum; |
Κοίτα, πρώτα μου πρότεινες να φύγω εγώ.
Ας ξεκαθαρίσουμε τι θα γίνει με εμενα πρωτα... Πάντως η Peugeot μας έχει στείλει με την τιμολογιακή πολιτικη. Δεν γίνεται να κάνει αρχικα 60ε, μετά να κάνει 250(!!!!) και μετά 97ε. ΌΛα αυτά μέσα σε ένα 6μηνο... Θυμάμαι όταν μίλησα με τα παιδιά στον autotechnica που δεν μπορούσαν να πιστέψουν την νέα τιμή (250ε)... |