fpug έγραψε: |
Σε αυτο το site http://www.automotif.co.uk/specialscar.htm
Παντως γραφει πως¨ CAR EXHAUSTS HAVE NOW BEEN DISCONTINUED!!! |
kovac έγραψε: |
Μπα ε?
|
kovac έγραψε: | ||
Δηλαδή? Εξαντλήθηκαν? Τι εννοεί? (Γ**ώ το Proficiency μου! ![]() ![]() ![]() Για εδώ Ελλάδα θα βρω? Πoυ να ψάξω αν είναι? Καμιά αντιπροσωπεία της devil? Μπα ε? Τι τιμές θα συναντήσω? |
Roadrunner έγραψε: |
Βαλε Supersprint. ![]() Εχουν τα ιδια χρηματα πανω κατω και ειναι πιο μελετημενες εξατμισεις. Εβαλα DEVIL στο rallye 16v μου και δεν ειδα αποτελεσμα. Ισα ισα που ψιλα δισταζε το αμαξι. Και να πεις οτι εκανε και θορυβο.Τιποτα σαν το εργοστασιακο. οταν εβαλα και σκουπα καλυτερεψαν λιγο τα πραγματα αλλα μη φανταστεις καμια διαφορα.Περισσοτερο αισθηση. ![]() |
Vasso έγραψε: |
Hellooo !!!!!!! ![]() |
Vasso έγραψε: |
Hellooo !!!!!!! ![]() |
kovac έγραψε: | ||
Αφού ξαναδηλώσω άσχετος...άλλο δεν είναι όμως 206 1.4 "μαμά" και άλλο rallye 1.6 (μάλλον πειραγμένο)? Άρα δε γίνεται να βγάζουν τον ίδιο θόρυβο ή να έχουν την ίδια απόδοση. Σωστά? Στο λέω αυτό γιατί η Βάσω που έχει φίλτρο μάλλον έχασε αντί να κερδίσει. ![]() Οι supersprint που λες πόσο έχουν? Φίλιππε, πες μου το τηλέφωνο με pm, και όταν χρειαστεί (πρέπει πρώτα να τις ακούσω για να δω αν είναι αυτό που θέλω και δε νομίζω να προλάβω γιατί το πολύ μέχρι Δευτέρα θα 'χω φύγει για Πάτρα! ![]() Μήπως γνωρίζεις γιατί σταμάτησε η παραγωγή? |
Αν θες λέμε περισσότερα (γύρω από το θέμα εξάτμιση) από κοντά στη σχολή! ![]() Μάλλον κατάλαβες ποιος είμαι! ![]() |
Roadrunner έγραψε: | ||
Εχουμε γνωριστει; Εγω ειμαι στο φυσικο στην Πατρα και προφανως και εσυ. Αν με πετυχεις μιλα μου η αν θες στειλε με pm κανενα στοιχειο. |
Darco Kovac έγραψε: |
και θα καταλήξω στη λύση του Μιχάλη (mick206) μου φαίνεται (Festus 180€), |
kovac έγραψε: | ||||
Στο υπολογιστικό σε είχα πετύχει...και μόλις είδα πως αλώνιζες στις σελίδες του κλουμπ...σε ρώτησα: Κλαμπίτης? Κλαμπίτης? Ελπίζω τώρα να θυμήθηκες! ![]() ![]() Για supersprint απ' ό,τι διάβασα στο topic "τι τελικό φοράτε" είναι ό,τι πρέπει για τα 1.6. Για τα 1.4 όμως? Αν έχει βάλει κάποιος σε 1.4 ας μου πει. Δε θέλω να κάνω πειράματα! ![]() Για devil ξεκίνησα και θα καταλήξω στη λύση του Μιχάλη (mick206) μου φαίνεται (Festus 180€), αν όχι supersprint. Θα πρέπει να αλλάξω και το όνομα του topic... ![]() |
Pughell έγραψε: |
Ναι,ναι...Βαλε Festus να δεις τι καλα...Και ο Κωστας που εβαλε Bosal ειδες τι τραβαει... ![]() |
Απλουστατα,την αποδοση και την ποιοτητα που εχουν τα καλα επωνυμα καζανια,δεν τα εχει κανενα αλλο.
Και ο Δημητριος που ειχε τελικο Devil,φαγωθηκε να βαλει χειροποιητο σωληνα...Ευτυχως εκανε την σωστη επιλογη και εβαλε το μεσαιο καζανι της Devil και ησυχασε. ![]() Εγω λεω,ξαναλεω,και θα λεω για παντα!Για τα Peugeot οι μαρκες ειναι πρωτα απο ολα Supersprint και Devil και μετα OMP και Magnex.Η τριτη ειναι ομως κυριως για αγωνες οποτε συμβιβαστειτε με καποιες απο τις αλλες... |
Darco Kovac έγραψε: |
Πιθανότατα να μπει supersprint, αν με καλύπτει σαν εξάτμιση (ήχος, θόρυβος, απόδοση και τιμή). ![]() |
mick206 έγραψε: | ||
Υπολόγιζε στα 300-350Ευρώ... |
Kovac έγραψε: |
Το darco τι σημαίνει? ![]() |
Darco Kovac - Γιουγκοσλάβος ποδοσφαιριστής... ![]() ![]() Εγώ απο εκείνον νόμιζα πως έβαλες το nick σου. |
Darco Kovac - Γιουγκοσλάβος ποδοσφαιριστής... ![]() ![]() Εγώ απο εκείνον νόμιζα πως έβαλες το nick σου. |
Vaggelis έγραψε: |
Όσο για το θέμα της εξάτμισης, γιατί δεν κοιτάς και την Powerful, που έχει έτοιμες λύσεις για 206;;; |
Στο δρόμο καθώς ερχόμουν Πάτρα, είδα ένα Ζάχο ![]() ![]() ![]() ![]() Υποθέτω το αυτοκόλλητο ήταν για την εξάτμιση. Ωραία μου φάνηκε. Η μπούκα της φεύγει πλάγια ή αυτό ήταν εξαιτίας Ζάχου? Υπάρχει δυνατότητα επιλογής σχήματος μπούκας? |
netblaster έγραψε: |
350e το καζανακι+ εργασια |
Αλλα σε σχεση με τη Festus π.χ. ειναι αθορυβη!!! Σε ολα τα αλλα ομως... |
Κιεγω ηθελα να βαλω supersprint, αλλα πολυ ακριβη ρε παιδι μου!!! Τελικα κατεληξα σε Festus!!! Μεχρι στιγμης (διαστημα 6μηνες) ειμαι αρκετα ευχαριστημενος και απο αποδοση και απο ηχο!!! Ο εξατμισας μου εδωσε 3 χρονια εγγυηση με την αποδειξη!!! Βεβαια τα Devil και τα Superprint ειναι πολυ καλυτερα (εκτος του ηχου) αλλα τα αφησα για οταν παρω κανα καλυτερο τουτου... |
Η Powerful ειναι επισης ιταλικη και κανει σχετικα καλες εξατμισεις...Βεβαια σε θεμα αποδοσης καμια σχεση με Supersprint,απλα εχουν πιο χαμηλες τιμες... |
Εγω λεω,ξαναλεω,και θα λεω για παντα!Για τα Peugeot οι μαρκες ειναι πρωτα απο ολα Supersprint και Devil και μετα OMP και Magnex.Η τριτη ειναι ομως κυριως για αγωνες οποτε συμβιβαστειτε με καποιες απο τις αλλες... |
Για Festus θα ακούσω του Μιχάλη (mick206). Ε Μιχάλη? |
Μητσο απο οσο ξερω εβαλες το Universal καζανι της Devil οποτε μην περιμενεις να δεις και τιποτα...
Αν δοκιμασεις παντως το αναλογο τελικο για το 106 16v και βαλεις και το αντιστοιχο μεσαιο,τοτε θα εχεις μια πιο ολοκληρωμενη εικονα. ![]() |
Δεν ξερω αλλα με γνωστος μου με μεσαιο και τελικο της Devil εχει μεινει πολυ ευχαριστημενος...
Εγω παντως σε 2 φιλαρακια μου που τους εδωσα και δοκιμασαν το τελικο μου group N,ειπαν πως γενικα εχει μια μικρη διαφορα ιδιαιτερα στις χαμηλες(μεχρι τις 2500-3000) οπου κυριολεκτικα ειναι αλλο αμαξι... Τι να πω... ![]() |
petrskar έγραψε: |
δηλαδή ρε παιδιά εμείς με τα 1.4 ή αλλάζουμε κινητήρα ή καθόμαστε μαμα?εγώ πάντως μια και δε θα το πειράξω τουλάχιστον μεχρι το φθινόπωρο θα μαζέψω λεφτά και θα αλλάξω την εξαγωγή όλη. Μη μου πείτε οτι κι αυτό είναι μάταιο... ![]() |
petrskar έγραψε: |
ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΕΧΩ? |
Byron206 έγραψε: | ||
Aνοιξε το καπο να δεις ![]() |
Daloup-man έγραψε: |
Στο δικό μου είναι μπροστά ακριβώς από τον αριστερο-όπως κοιτάς από μπροστά-θόλο! μπορεί και ο δικός σου να είναι εκαι! Για δές το! |
Γιατι οπως και να το κανουμε οταν αλλαζουμε ενα τελικο το κυριως ζητουμενο ειναι ο ηχος και οχι η αποδοση!!! |
Υπαρχει αντιπροσωπος της Devil στην Ελλαδα!!! Και δεν μπορω να καταλαβω το γιατι, αλλα βρισκεται στην Τριπολη!!! ![]() ![]() ![]() |
Daloup-man έγραψε: | ||
Ναι το έχω δει κάπου!!! Θα πάρω τηλ κάποια στιγμή να δω τι θα γίνει με την εξάτμιση!!! ![]() |
Υπαρχει αντιπροσωπος της Devil στην Ελλαδα!!! Και δεν μπορω να καταλαβω το γιατι, αλλα βρισκεται στην Τριπολη!!! ![]() ![]() ![]() |
zzzleepy έγραψε: |
Τίποτα φίλε μου. Μηχανικά είναι απολύτως μαμά... ![]() |
Mε 'γεια,καλοφορετη!!! Και καλες..."συναυλιες" ![]() ![]() |
Μια φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις... ![]() |
Μια φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις... ![]() |
Ευχαριστώ παιδιά! Τώρα που άρχισα κιόλας και συνηθίζω το θόρυβό της, τη γουστάρω ακόμα πιο πολύ... ![]() |
Ελατός έγραψε: |
...Άρε Ζαχαρία μου έχεις κάνει την καρδιά μαύρη.... ανάθεμά την ώρα που μας έφαγε το αφεντικό εκείνη την τελευταία....
και δεν το έχεις ξεπεράσει ακόμα....όπου δεις devil, το δάκρυ κορόμηλο.... εγώ λέω να πάρουμε μία ακόμα ρεφενέ και κάνει γύρο....ανά μήνα και ένας ![]() ![]() |
Πέτρος έγραψε: |
θελω κι εγω αυτοπου πήρε αυτος.... ![]() |
Ελατός έγραψε: | ||
Αυτό που ποήρε αυτός το θέλει και ο από πάνω αλλά μας τελείωσε προ πολλού.Βέβαια αν πάρεις στον Gastone κανονική τιμή είναι στα 250 ευρώ αν δεν κάνω λάθος...κάμποσα είναι ... |
Πέτρος έγραψε: | ||||
να κανονισουμε ενα τουρ που να περναει από την αντιπροσωπεια της devil και να υπάρχει event αλλαγης εξατμισης για τους ενδιαφερόμενους... ![]() ![]() |
![]() Στο ρελαντί ο ήχος της είναι ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟΣ! Ένα φοβερό μπάσο πολύ ψαρωτικό. Όταν όμως φτάσουν οι στροφές περίπου στις 2700 και μέχρι τις 3700 γίνεται ΚΟΛΑΣΗ! Το αμάξι ροπιάζει και η εξάτμιση ανασταίνει νεκρούς! Μετά το φάσμα αυτό των 1000 στροφών ο ήχος της επανέρχεται στο κανονικό μπάσο που δεν ενοχλεί |
angelos-n έγραψε: |
Ρε παίδες εγω επειδη κάνω πολλα ταξίδια ειχα ψηθεί για Devil γιατι απο οτι ειχα διαβάσει δεν εκανε ιδιαιτερο θόρυβο. Τι γίνεται τελικα γινεται ΚΟΛΑΣΗ η παλευεται για ταξίδια? |
Τα είπα και πιο πάνω... Αν μπορείς να ανεχτείς ένα μούγκρισμα (συνηθίζεται πίστεψέ με ![]() ![]() |
Φιλε Χρηστο υπαρχει μια Supersprint με μικρο σχετικα καζανι, 10αρα μπουκα, custom fit για 206 και λεγεται "Magnum"!!! Δεν την εχω ακουσει, αλλα δεν πιστευω οτι θα κανει το θορυβο που θελει ο αδερφος σου!!! Ασε που κανει και γυρω στα 350e!!! H devil ειναι πολυ καλη λυση αρκει να τη βρεις, γιατι ειναι λιιιγο δυσευρετες!!! ![]() ![]() ![]() |
sps έγραψε: |
Φιλε Χρηστο για να ακουσεις και τη δικη μου εξατμιση,δε με πηρες τηλ. ![]() |
κάνω κι ένα post "όποιος θέλει devil ακολουθεί" και θα δείξει.
![]() |
Με την αλλαγη καταλυτη θα δεις βελτιωση και μαλιστα καλη!!! ![]() ![]() |
PHSYBORG έγραψε: |
Παιζουν κ καταλυτες ΠΟΛΥ ποιοτικοι αλλα εντελως ελευθεροι ομως ! |
Έχω να κάνω μια ερώτηση (για να επανέλθουμε και στο περιεχόμενο του τόπικ): όταν πέρασα την Devil μου στο αμάξι, το κενό ανάμεσα στη μπούκα και το κόψιμο του προφυλακτήρα ήταν σχεδόν ένα δάχτυλο (κι ούτε). Τώρα μετά από αρκετούς μήνες έχει αυξηθεί σε κοντά τρία δάκτυλα! Φαντάζομαι αυτό έγινε γιατί η καινούρια εξάτμιση είναι βαρύτερη από την εργοστασιακή (αλλά τόσο πολύ;). Είναι φυσιολογικό κάτι τέτοιο; Μήπως να την κολλήσω καλύτερα και να μην εμπιστεύομαι τα δυο λάστιχα που την κρατάνε; |
Έχω να κάνω μια ερώτηση (για να επανέλθουμε και στο περιεχόμενο του τόπικ): όταν πέρασα την Devil μου στο αμάξι, το κενό ανάμεσα στη μπούκα και το κόψιμο του προφυλακτήρα ήταν σχεδόν ένα δάχτυλο (κι ούτε). Τώρα μετά από αρκετούς μήνες έχει αυξηθεί σε κοντά τρία δάκτυλα! Φαντάζομαι αυτό έγινε γιατί η καινούρια εξάτμιση είναι βαρύτερη από την εργοστασιακή (αλλά τόσο πολύ;). Είναι φυσιολογικό κάτι τέτοιο; Μήπως να την κολλήσω καλύτερα και να μην εμπιστεύομαι τα δυο λάστιχα που την κρατάνε; |