PSClub - Hellas

Εισαγωγή - Εξαγωγή - Εξάτμιση Devil

kovac - Πεμ 08 Ιαν 2004, 01:40:05
Θέμα δημοσίευσης: Εξάτμιση Devil
Διάβασα αρκετά που γράφτηκαν για τις εξατμίσεις.
Σκέφτομαι για devil στο τουτού και πιο συγκεκριμένα την 50186! Θα κάνει καλή δουλειά (θόρυβο, αλλά όχι ενοχλητικό και κάποια μικρή βελτίωση) στο δικό μου, σωστά?
Καμιά καλή τιμή έχουμε (Πάνο???)? Κι από εγγύηση τι παίζει? Βλέπετε δεν ήμουν μαζί σας στην ομαδική παραγγελία Crying or Very sad . Ελπίζω κάτι να βρεθεί! Smile΄
Δηλώνω παντελώς άσχετος!

Θέλω τη γνώμη όσων έχουν/είχαν βάλει τη συγκεκριμένη!
Απ' όσα είχα διαβάσει, στον Ady που (όπως κι εγώ) δεν είχε μεσαίο (και αν θυμάμαι καλά το είχε "μαμά" περίπου, όπως κι εγώ, αλλά εγώ το έχω τελείως "μαμά" Laughing ) έλεγε τρελλά η συγκεκριμένη εξάτμιση!

Κατέληξα στη συγκεκριμένη επειδή πιστεύω έχει αυτά που θέλω:
1. Θόρυβο, αλλά όχι ενοχλητικό! (Ελπίζω να βρεθούν εθελοντές για να την ακούσω και ο ίδιος σε 206 1.4 !!! Έχω κάνει και topic! Shocked Shocked )
2. Αξιοπιστία.
3. Κάποια υπαρκτή βελτίωση.

Τώρα για τιμή...θα σας γελάσω! Δεν ξέρω καν!
Τι λέτε λοιπόν? Ακούω γνώμες! Very happy

Υ.Γ.: Και κάτι που ίσως να 'ναι και κοτσάνα! Laughing Θα βρω τέτοια εξάτμιση έτσι?
fpug - Πεμ 08 Ιαν 2004, 08:20:39
Θέμα δημοσίευσης:
Σε αυτο το site http://www.automotif.co.uk/specialscar.htm
Παντως γραφει πως¨ CAR EXHAUSTS HAVE NOW BEEN DISCONTINUED!!!
Vasso - Πεμ 08 Ιαν 2004, 11:57:01
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ έχω τη συγκεκριμένη εξάτμιση . Δεν κάνει θόρυβο .. έχει ένα μπάσο αλλά όχι ενοχλητικό . Καμιά φορά δεν ακούς τίποτα.
Βέβαια όταν την τοποθέτησα , δεν έχω μεσαίο αλλά μόνο τελικό , είχα την εντύπωση πως το αμάξι δίσταζε λίγο σε σχέση με πριν . Έχω και φίλτρο K&N και μου είπαν πως μήπως το φίλτρο ελευθέρας μαζί με το μέγεθος της εξάτμισης μου αφαίρεσαν λίγο από την πίεση και διστάζει το αμάξι.
Τώρα πια δεν μπορώ να το καταλάβω γιατί έχει περάσει πολύς καιρός και έχει δουλέψει αρκετά ...... Smile
kovac - Πεμ 08 Ιαν 2004, 16:46:34
Θέμα δημοσίευσης:
fpug έγραψε:

Δηλαδή? Εξαντλήθηκαν? Τι εννοεί? (Γ**ώ το Proficiency μου! Embarassed Embarassed Embarassed )

Για εδώ Ελλάδα θα βρω? Πoυ να ψάξω αν είναι?
Καμιά αντιπροσωπεία της devil? Μπα ε?
Τι τιμές θα συναντήσω?
Ghost Dog - Πεμ 08 Ιαν 2004, 17:19:13
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:
Μπα ε?

οπως το ειπες..... ΜΠΑΑΑΑΑ Twisted evil Twisted evil Twisted evil
S16 - Πεμ 08 Ιαν 2004, 22:26:12
Θέμα δημοσίευσης:
Βαλε Supersprint. Wink
Εχουν τα ιδια χρηματα πανω κατω και ειναι πιο μελετημενες εξατμισεις.
Εβαλα DEVIL στο rallye 16v μου και δεν ειδα αποτελεσμα.
Ισα ισα που ψιλα δισταζε το αμαξι.
Και να πεις οτι εκανε και θορυβο.Τιποτα σαν το εργοστασιακο.
οταν εβαλα και σκουπα καλυτερεψαν λιγο τα πραγματα αλλα μη φανταστεις καμια διαφορα.Περισσοτερο αισθηση. Twisted evil
fpug - Παρ 09 Ιαν 2004, 08:39:52
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:
fpug έγραψε:

Δηλαδή? Εξαντλήθηκαν? Τι εννοεί? (Γ**ώ το Proficiency μου! Embarassed Embarassed Embarassed )

Για εδώ Ελλάδα θα βρω? Πoυ να ψάξω αν είναι?
Καμιά αντιπροσωπεία της devil? Μπα ε?
Τι τιμές θα συναντήσω?

Dicontinued σημαινει πως σταματησε η παραγωγη τους.

Εδω Ελλαδα ο αντιπροσωπος Devil ειναι στην Τριπολη.
Αν θες θα δω το τηλεφωνο του στο Drive και θα στο στειλω σε pm.
kovac - Παρ 09 Ιαν 2004, 16:13:50
Θέμα δημοσίευσης:
Roadrunner έγραψε:
Βαλε Supersprint. Wink
οταν εβαλα και σκουπα καλυτερεψαν λιγο τα πραγματα αλλα μη φανταστεις καμια διαφορα.Περισσοτερο αισθηση. Twisted evil

Αφού ξαναδηλώσω άσχετος...άλλο δεν είναι όμως 206 1.4 "μαμά" και άλλο rallye 1.6 (μάλλον πειραγμένο)? Άρα δε γίνεται να βγάζουν τον ίδιο θόρυβο ή να έχουν την ίδια απόδοση. Σωστά?
Στο λέω αυτό γιατί η Βάσω που έχει φίλτρο μάλλον έχασε αντί να κερδίσει. Wink
Οι supersprint που λες πόσο έχουν?

Φίλιππε, πες μου το τηλέφωνο με pm, και όταν χρειαστεί (πρέπει πρώτα να τις ακούσω για να δω αν είναι αυτό που θέλω και δε νομίζω να προλάβω γιατί το πολύ μέχρι Δευτέρα θα 'χω φύγει για Πάτρα! Sad ) θα επικοινωνήσω μαζί τους!
Μήπως γνωρίζεις γιατί σταμάτησε η παραγωγή?
Vasso - Παρ 09 Ιαν 2004, 16:26:02
Θέμα δημοσίευσης:
Hellooo !!!!!!! Cussing out
Ghost Dog - Παρ 09 Ιαν 2004, 16:28:43
Θέμα δημοσίευσης:
Vasso έγραψε:

τι επαθες καλε??? Shocked Confused Question
kovac - Παρ 09 Ιαν 2004, 21:45:15
Θέμα δημοσίευσης:
Vasso έγραψε:

Daaaaaaaa???? Laughing Laughing Laughing
S16 - Σαβ 10 Ιαν 2004, 01:19:18
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:
Roadrunner έγραψε:
Βαλε Supersprint. Wink

Αφού ξαναδηλώσω άσχετος...άλλο δεν είναι όμως 206 1.4 "μαμά" και άλλο rallye 1.6 (μάλλον πειραγμένο)? Άρα δε γίνεται να βγάζουν τον ίδιο θόρυβο ή να έχουν την ίδια απόδοση. Σωστά?
Στο λέω αυτό γιατί η Βάσω που έχει φίλτρο μάλλον έχασε αντί να κερδίσει. Wink
Οι supersprint που λες πόσο έχουν?

Φίλιππε, πες μου το τηλέφωνο με pm, και όταν χρειαστεί (πρέπει πρώτα να τις ακούσω για να δω αν είναι αυτό που θέλω και δε νομίζω να προλάβω γιατί το πολύ μέχρι Δευτέρα θα 'χω φύγει για Πάτρα! Sad ) θα επικοινωνήσω μαζί τους!
Μήπως γνωρίζεις γιατί σταμάτησε η παραγωγή?

To rallye ηταν τελειως μαμα οταν μπηκε το τελικο.
Αργοτερα μπηκε και μια σκουπα και ο ηχος αυξηθηκε λιγο, αλλα ποτε δεν εκανε αυτον τον μπασο θορυβο που ακουγα οτι κανουνε οι DEVIL.
Θορυβο κανει ενα 10% παραπανω απο το εργοστασιακο, δηλαδη καθολου.
Δεν ξερω τιμες απο Supersprint αλλα εχουν πανω κατω τα ιδια χρηματα με τις DEVIL.
kovac - Σαβ 10 Ιαν 2004, 05:56:04
Θέμα δημοσίευσης:
Αν θες λέμε περισσότερα (γύρω από το θέμα εξάτμιση) από κοντά στη σχολή! Wink
Μάλλον κατάλαβες ποιος είμαι! Wink
S16 - Σαβ 10 Ιαν 2004, 14:32:06
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:

Εχουμε γνωριστει;
Εγω ειμαι στο φυσικο στην Πατρα και προφανως και εσυ.
Αν με πετυχεις μιλα μου η αν θες στειλε με pm κανενα στοιχειο.
kovac - Σαβ 10 Ιαν 2004, 15:36:34
Θέμα δημοσίευσης:
Roadrunner έγραψε:
kovac έγραψε:

Εχουμε γνωριστει;

Στο υπολογιστικό σε είχα πετύχει...και μόλις είδα πως αλώνιζες στις σελίδες του κλουμπ...σε ρώτησα: Κλαμπίτης? Κλαμπίτης? Ελπίζω τώρα να θυμήθηκες! Wink Laughing

Για supersprint απ' ό,τι διάβασα στο topic "τι τελικό φοράτε" είναι ό,τι πρέπει για τα 1.6. Για τα 1.4 όμως? Αν έχει βάλει κάποιος σε 1.4 ας μου πει. Δε θέλω να κάνω πειράματα! Wink

Για devil ξεκίνησα και θα καταλήξω στη λύση του Μιχάλη (mick206) μου φαίνεται (Festus 180€), αν όχι supersprint. Θα πρέπει να αλλάξω και το όνομα του topic... Embarassed
mick206 - Σαβ 10 Ιαν 2004, 15:44:32
Θέμα δημοσίευσης:
Darco Kovac έγραψε:
και θα καταλήξω στη λύση του Μιχάλη (mick206) μου φαίνεται (Festus 180€),
Και άμα θέλεις κανονίζουμε και πάμε μαζί. Wink
fpug - Σαβ 10 Ιαν 2004, 15:45:24
Θέμα δημοσίευσης:
τηλεφωνο devil 2710 242668
sps - Σαβ 10 Ιαν 2004, 20:02:47
Θέμα δημοσίευσης:
Kovac αφου εισαι πατρα, στειλε μου ενα pm να βρεθουμε καποια στιγμη(απογευμα-βραδυ), να δεις και τη δικη μου εξατμιση και μετα αποφασιζεις! Wink
S16 - Σαβ 10 Ιαν 2004, 22:14:57
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:
Roadrunner έγραψε:
kovac έγραψε:

Εχουμε γνωριστει;

Στο υπολογιστικό σε είχα πετύχει...και μόλις είδα πως αλώνιζες στις σελίδες του κλουμπ...σε ρώτησα: Κλαμπίτης? Κλαμπίτης? Ελπίζω τώρα να θυμήθηκες! Wink Laughing

Για supersprint απ' ό,τι διάβασα στο topic "τι τελικό φοράτε" είναι ό,τι πρέπει για τα 1.6. Για τα 1.4 όμως? Αν έχει βάλει κάποιος σε 1.4 ας μου πει. Δε θέλω να κάνω πειράματα! Wink

Για devil ξεκίνησα και θα καταλήξω στη λύση του Μιχάλη (mick206) μου φαίνεται (Festus 180€), αν όχι supersprint. Θα πρέπει να αλλάξω και το όνομα του topic... Embarassed

Ναι τωρα καταλαβα. Wink
Αν θες να μιλησουμε απο κοντα στειλε ενα pm να τα πουμε.
Παντως οποια καλη μαρκα και αν βαλεις τα ιδια θα κερδισεις.
Pughell - Κυρ 11 Ιαν 2004, 02:23:27
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι,ναι...Βαλε Festus να δεις τι καλα...Και ο Κωστας που εβαλε Bosal ειδες τι τραβαει... Wink
kovac - Κυρ 11 Ιαν 2004, 05:00:48
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Ναι,ναι...Βαλε Festus να δεις τι καλα...Και ο Κωστας που εβαλε Bosal ειδες τι τραβαει... Wink

Δεν σε πιάνω Scratch (άπιαστος είσαι!!!! Laughing Laughing ) Embarassed Embarassed ...
Διάβασα πάντως για τις Festus πως μετά από λίγο καιρό "φτύνουν" το εσωτερικό και ο θόρυβος αυξάνεται δραματικά (topic "τι τελικό φοράτε") !
Μάλλον κάτι τέτοιο θα εννοείς.

Αυτό που έχω καταλάβει πάντως, είναι πως πρέπει να μπει επώνυμο καζάνι! Laughing

Φίλιππε ευχαριστώ για το τηλέφωνο! Wink Very happy
Roadrunner (Δημήτρη) και sps (Σπύρο) θα σας στείλω όταν πάω Πάτρα να βρεθούμε και να συζητήσουμε!!! Wink Very happy
Σπύρο εσύ supersprint φοράς?
Μιχάλη, αν οι supersprint δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες/απαιτήσεις μου, τότε μάλλον θα πάμε μαζί! Very happy Wink
Pughell - Κυρ 11 Ιαν 2004, 20:08:49
Θέμα δημοσίευσης:
Απλουστατα,την αποδοση και την ποιοτητα που εχουν τα καλα επωνυμα καζανια,δεν τα εχει κανενα αλλο.
Και ο Δημητριος που ειχε τελικο Devil,φαγωθηκε να βαλει χειροποιητο σωληνα...Ευτυχως εκανε την σωστη επιλογη και εβαλε το μεσαιο καζανι της Devil και ησυχασε. Wink
Εγω λεω,ξαναλεω,και θα λεω για παντα!Για τα Peugeot οι μαρκες ειναι πρωτα απο ολα Supersprint και Devil και μετα OMP και Magnex.Η τριτη ειναι ομως κυριως για αγωνες οποτε συμβιβαστειτε με καποιες απο τις αλλες...
kovac - Κυρ 11 Ιαν 2004, 22:24:17
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Απλουστατα,την αποδοση και την ποιοτητα που εχουν τα καλα επωνυμα καζανια,δεν τα εχει κανενα αλλο.
Και ο Δημητριος που ειχε τελικο Devil,φαγωθηκε να βαλει χειροποιητο σωληνα...Ευτυχως εκανε την σωστη επιλογη και εβαλε το μεσαιο καζανι της Devil και ησυχασε. Wink
Εγω λεω,ξαναλεω,και θα λεω για παντα!Για τα Peugeot οι μαρκες ειναι πρωτα απο ολα Supersprint και Devil και μετα OMP και Magnex.Η τριτη ειναι ομως κυριως για αγωνες οποτε συμβιβαστειτε με καποιες απο τις αλλες...

Α, οκ! Very happy Τώρα σε έπιασα! Wink

Για χειροποίητο το έχω αποκλείσει (αν και δεν το έχω αναφέρει πουθενά! Laughing ). Μόνο επώνυμο και με εγγύηση! Very happy
Πιθανότατα να μπει supersprint, αν με καλύπτει σαν εξάτμιση (ήχος, θόρυβος, απόδοση και τιμή). Wink
Thanks! Wink
mick206 - Δευ 12 Ιαν 2004, 00:08:57
Θέμα δημοσίευσης:
Darco Kovac έγραψε:
Πιθανότατα να μπει supersprint, αν με καλύπτει σαν εξάτμιση (ήχος, θόρυβος, απόδοση και τιμή). Wink

Υπολόγιζε στα 300-350Ευρώ...
kovac - Δευ 12 Ιαν 2004, 03:34:43
Θέμα δημοσίευσης:
mick206 έγραψε:
Darco Kovac έγραψε:

Υπολόγιζε στα 300-350Ευρώ...

9.000.000.000€ είναι το τζόκερ!!!!! Laughing Laughing Laughing
Κάπου εκεί υπολόγιζα Μιχάλη (γύρω στα 360€). Sad
Τι να κάνω, όταν τα μαζέψω (ίσως τσοντάρει και ο bro στο θέμα Very happy ) θα τη βάλω, αν βέβαια καλύπτει τα υπόλοιπα 3, αλλά προς στιγμήν προέχουν άλλα (εκτός αυτοκινήτου) Evil !

Το darco τι σημαίνει? Scratch
mick206 - Δευ 12 Ιαν 2004, 09:37:18
Θέμα δημοσίευσης:
Kovac έγραψε:

Darco Kovac - Γιουγκοσλάβος ποδοσφαιριστής... Laughing Δεν τον ξέρεις;; Laughing
Εγώ απο εκείνον νόμιζα πως έβαλες το nick σου.
kovac - Δευ 12 Ιαν 2004, 15:57:10
Θέμα δημοσίευσης:
mick206 έγραψε:
Kovac έγραψε:

Darco Kovac - Γιουγκοσλάβος ποδοσφαιριστής... Laughing Δεν τον ξέρεις;; Laughing

Έτσι προφέρεται, αλλά δεν είναι από εκεί το nick. Νόμιζα πως ήταν Dino Kovac! Laughing Nywayzzzzz...δεν είναι από εκεί! Razz
Έχει σχέση με το επώνυμό μου (μοιάζει λίγο) αν το κόψεις λίγο και το γιουκοσλαβίσεις ( Shocked Shocked ). Με έλεγε ένας φίλος στο σχολείο έτσι, από τον kovac που έκανε body-building και ήταν λίγο τέρας (τουλάχιστον έτσι έλεγε) επειδή εγώ δεν είμαι! Laughing Laughing
Τέλος παρένθεσης! Wink
Vaggelis - Δευ 12 Ιαν 2004, 17:13:20
Θέμα δημοσίευσης:
mick206 έγραψε:
Kovac έγραψε:

Φύλε Μιχάλη, μήως εννοείς τον Darco Kovacevic;;; Wink

Όσο για το θέμα της εξάτμισης, γιατί δεν κοιτάς και την Powerful, που έχει έτοιμες λύσεις για 206;;;
kovac - Δευ 12 Ιαν 2004, 21:10:40
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Όσο για το θέμα της εξάτμισης, γιατί δεν κοιτάς και την Powerful, που έχει έτοιμες λύσεις για 206;;;

Και να φανταστείς ξεκίνησα ή για devil ή για Festus...

Η powerful που λες είναι καλύτερη από τη supersprint? Από ήχο (μη μας δείχνουν με το δάχτυλο!!!)? Από απόδοση? Από τιμή? Από αξιοπιστία?
Θα μιλήσω και με τα παιδιά στην Πάτρα για τη supersprint (και για τις άλλες βέβαια) και θα δω.
S16 - Δευ 12 Ιαν 2004, 22:28:54
Θέμα δημοσίευσης:
Οι powerful σαν εξατμισεις δεν λενε και πολλα σε αποδοση.
Απο την αλλη βγαζουν αρκετα θορυβο και μαλλιστα βαρυ (με πολυ μπασο).
Supersprint με κλειστα ματια. Wink
Pughell - Τρι 13 Ιαν 2004, 21:23:23
Θέμα δημοσίευσης:
Η Powerful ειναι επισης ιταλικη και κανει σχετικα καλες εξατμισεις...Βεβαια σε θεμα αποδοσης καμια σχεση με Supersprint,απλα εχουν πιο χαμηλες τιμες... Confused
Daloup-man - Τρι 13 Ιαν 2004, 21:32:31
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδή εμφανισιακά μου αρέσουν οι εξατμίσιες στυλ group N θέλω να ρωτήσω αν η Supersprint βγάζει τέτοιες γιατι θέλω να έχω την εμπιστοσύνη κάποιας επόνυμης εξάτμισης και την εγγυήση σε απόδοση!
Pughell - Τρι 13 Ιαν 2004, 21:38:31
Θέμα δημοσίευσης:
Για 206 οχι...Δεν ξερω παντως αν βγαζει Universal group N.Λογικα θα ειναι στην ιδια διατομη...Βεβαια αυτο δεν ειναι απολυτο γιατι τα 2λιτρα φορανε 54αρα διατομη. Confused
Daloup-man - Τρι 13 Ιαν 2004, 21:49:56
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell επειδή πολύ καιρό τώρα συζητάω και διαβάζω για εξατμίσεις θα ήθελα να ρωτήσω,όταν λέμε universal τι εννοούμε?
Όσο για τη διατομή εννοείς το τελείωμα της μπούκας?
Και τέλος,υπάρχει επόνυμη εξάτμιση στυλ group Ν με λίγο μεγαλύτερης διαμέτρου τελείωμα?
Pughell - Τρι 13 Ιαν 2004, 22:24:10
Θέμα δημοσίευσης:
Universal ειναι τα κομματια που δεν εχουν ετοιμες βασεις και οι διαμετροι των καζανιων ειναι σε συγκεκριμενες διαστασεις για να εξυπηρετουν εναν μεγαλο αριθμο αυτοκινητων.
Σχετικα με group N,αν βρεις,θα ειναι μονο 48αρα ή 54αρα,εκτος και αν βαλεις χειροποιητη που την κανεις οτι θες.
Για την διατομη εννοω την εισοδο και την εξοδο του καζανιου οπως και την διαμετρο του πλεγματος αναμεσα.
Daloup-man - Τετ 14 Ιαν 2004, 10:49:37
Θέμα δημοσίευσης:
Σ'ευχαριστώ για τις επεξηγήσεις!
Τελικά μάλλον με βλέπω για χειροποίητη! Cool
Pughell - Τετ 14 Ιαν 2004, 22:35:03
Θέμα δημοσίευσης:
Μπα...Καλυτερα να πας σε κατι επωνυμο με σιγουρη αποδοση. Wink
netblaster - Τετ 14 Ιαν 2004, 22:50:00
Θέμα δημοσίευσης:
Κιεγω ηθελα να βαλω supersprint, αλλα πολυ ακριβη ρε παιδι μου!!! Τελικα κατεληξα σε Festus!!! Μεχρι στιγμης (διαστημα 6μηνες) ειμαι αρκετα ευχαριστημενος και απο αποδοση και απο ηχο!!! Ο εξατμισας μου εδωσε 3 χρονια εγγυηση με την αποδειξη!!! Βεβαια τα Devil και τα Superprint ειναι πολυ καλυτερα (εκτος του ηχου) αλλα τα αφησα για οταν παρω κανα καλυτερο τουτου...
kovac - Πεμ 15 Ιαν 2004, 04:34:15
Θέμα δημοσίευσης:
Στο δρόμο καθώς ερχόμουν Πάτρα, είδα ένα Ζάχο Shocked (το Saxo όπως το λέει κι ένας φίλος μου για πλάκα) με ένα αυτοκολλητάκι supersprint κολλημένο πίσω! Σηκώνοντας λίγο το κεφάλι μου είδα και την εξάτμιση (βλέπετε εκτός από το αυτοκολλητάκι ήταν κι ένα 206 κολλημένο πίσω Twisted evil Twisted evil Twisted evil και δε φαινόταν η εξάτμιση από τόσο κοντά)!
Υποθέτω το αυτοκόλλητο ήταν για την εξάτμιση. Ωραία μου φάνηκε. Η μπούκα της φεύγει πλάγια ή αυτό ήταν εξαιτίας Ζάχου? Υπάρχει δυνατότητα επιλογής σχήματος μπούκας?
Baphomet - Πεμ 15 Ιαν 2004, 08:29:39
Θέμα δημοσίευσης:
το θέμα brospeed που όπως ελέχθει παλιότερα εδώ έχει 5 χρόνια εγγύηση, λένε οτι δίνει 5-10 άλογα(πράσινα αλλά έτσι λένε) και προσφέρει εντός της τιμής δυναμοέτρηση πριν και μετά δε το σκέφτεσαι? ασε που είναι μιση τιμή απο τις devil-supersprint-sebring κτλ
netblaster - Πεμ 15 Ιαν 2004, 10:59:59
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:
Στο δρόμο καθώς ερχόμουν Πάτρα, είδα ένα Ζάχο Shocked (το Saxo όπως το λέει κι ένας φίλος μου για πλάκα) με ένα αυτοκολλητάκι supersprint κολλημένο πίσω! Σηκώνοντας λίγο το κεφάλι μου είδα και την εξάτμιση (βλέπετε εκτός από το αυτοκολλητάκι ήταν κι ένα 206 κολλημένο πίσω Twisted evil Twisted evil Twisted evil και δε φαινόταν η εξάτμιση από τόσο κοντά)!
Υποθέτω το αυτοκόλλητο ήταν για την εξάτμιση. Ωραία μου φάνηκε. Η μπούκα της φεύγει πλάγια ή αυτό ήταν εξαιτίας Ζάχου? Υπάρχει δυνατότητα επιλογής σχήματος μπούκας?

Στα περισσοτερα γαλλικα μικρα αυτοκινητα το τελικο ερχεται καπως λοξα "απο τη μανα" του!!! Οποτε οταν το αλλαξεις μενα Universal θα βγαινει λοξα η μπουκα!!! Υπαρχουν ομως και τα τελικα ειδικα σχεδιασμενα που η μπουκα εχει απο κατασκευης μια γωνια κετσι βγαινει ευθεια πισω!!! Υπαρχουν κανα δυο τρεις τυποι, η κλασσικη στογγυλη, οβαλ, η στρογγυλη με το δαχτυλιδι, και οι διπλες!!! Βεβαια οι μεγαλοι κατασκευαστες (supersprint κτλ.) βγαζουν και αλλα σχεδια, αλλα...
kovac - Πεμ 15 Ιαν 2004, 16:40:57
Θέμα δημοσίευσης:
Για τις Bosal είχα μιλήσει και με το Νίκο (Vini-Old Navy), δεν τον ξέρω, αλλά είχε βρει ένα ωραίο μαγαζάκι και είχε κάνει το ανάλογο post!
Για τέτοια θα πήγαινα, τότε ήμουν ο μόνος που θα έχωνε τα λεφτά. Άσε που την ήθελα κι αθόρυβη τελείως!
Μου έστειλε το ίδιο pm για απάντηση που είχε στείλει (μου το είπε κι όλας) και σε σένα (νομίζω) Σπύρο!!!! Ίδιες ανησυχίες έχουμε! Very happy Wink

Βέβαια μετά διάβασα πως το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένες...είναι αρκετά ευαίσθητο στα χτυπήματα.

Μετά ο bro μου είπε πως πρέπει να μπει εξάτμιση...οπότε το κόστος για μένα παρέμεινε το ίδιο, αφού τα υπόλοιπα θα τα έβαζε εκείνος. Wink
Εκείνος θέλει και λίγο θόρυβο...εγώ κλασσικά δε με πειράζει...αρκεί να μη μας δείχνουν και να μην κουράζει στα ταξίδια...οπότε πάω για supersprint...αρκεί να με καλύπτει στο θέμα του ήχου! Wink

Η εξάτμιση είναι κάτι που θα αργήσει πάντως, γιατί προέκυψαν άλλα όπως είπα, εκτός αυτοκινήτου.

Ευχαριστώ Γιώργο! Για την κλασσική στρογγυλή ενδιαφέρομαι, απλά δεν ήξερα αν η συγκεκριμένη έχει ποικιλία! Wink
kovac - Παρ 16 Ιαν 2004, 22:32:27
Θέμα δημοσίευσης:
Η λύση της supersprint για Peugeot 206 XT 1.4 μοντέλο του 2001 (τώρα εμένα που είναι 2002 δε νομίζω να έχει πρόβλημα Laughing Laughing )

Αυτό το λοξό τελείωμα είναι άψογο!!!
Ελπίζω μόνο να μην προεξέχει πολύ η μπούκα...αυτό ρυθμίζεται (δηλαδή πόσο προεξέχει η μπούκα)?
Άντε να την ακούσω κι από κοντά κάποια στιγμή...
S16 - Παρ 16 Ιαν 2004, 23:18:47
Θέμα δημοσίευσης:
Μην ανησυχεις Χριστο.
Κουτι θα ερθει αφου ειναι custom-fit.
Δηλαδη μπαινει χωρις να κοψεις ή να κολησεις τιποτα.
Οσο για το μοντελο, αφου λεει 2001 και πανω θα ειναι οκ.
netblaster - Σαβ 17 Ιαν 2004, 15:32:39
Θέμα δημοσίευσης:
Ετσι οπως τα λεει ο Δημητρης ειναι Χρηστο!!! Ειναι ειδικα για πεζο και δε χρειαζεται κοψε-ραψε!!! Βεβαια η τιμη ειναι λιιιγο τσιμπημενη 350e το καζανακι+ εργασια!!! Απο θορυβο (επειδη την εχω ακουσει...) δεν ειναι κατι το φοβερο, εννοω οτι κανει λιγο!!! Απο χροια ειναι οκ!!! Αλλα σε σχεση με τη Festus π.χ. ειναι αθορυβη!!! Σε ολα τα αλλα ομως...
Pughell - Σαβ 17 Ιαν 2004, 16:45:30
Θέμα δημοσίευσης:
350;;;
Λιιιγο τσιμπημενη τιμη...Παντως στα ιδια χρηματα βρισκεις και Magnex που ειναι και εντελως ανοξειδωτη...
Εγω τωρα στο μαγαζι εχω καμια 5-6 τετοια καζανια και αλλα 3-4 συστηματα για 106-Saxo και 206...Αν θελει κανεις σας... Laughing Laughing Laughing
kovac - Σαβ 17 Ιαν 2004, 23:06:30
Θέμα δημοσίευσης:
Γιώργο (netblaster) εννοείς είναι τσιμπημένη για τη συγκεκριμένη εξάτμιση?

netblaster έγραψε:
350e το καζανακι+ εργασια

Στα 350€ συμπεριλαμβάνεται και η τοποθέτηση δηλαδή?

Κάτσε να κατασταλάξουμε στην εξάτμιση πρώτα... Laughing Laughing ...και για τιμή ψάχνουμε μπας και βρούμε καλύτερη.

Δηλαδή, αν πες π.χ. προεξέχει πολύ για μένα (πωπω ο άτιμος...σας έχω βγάλει την πίστη με τόσες εκνευριστικές ερωτήσεις!!!), αυτό δε γίνεται να το διορθώσουμε?

Το θέμα θορύβου είναι τελείως υποκειμενικό (εντάξει όταν λέμε "ήσυχη" ή "θορυβώδης", καταλαβαινόμαστε Laughing , αλλά πόσο "ήσυχη" και πόσο "θορυβώδης"? Κι εδώ έρχεται να κάτσει η υποκειμενικότητα Wink )! Βέβαια το γεγονός ότι είναι πιο "ήσυχη" από τη Festus δίνει ένα μέτρο σύγκρισης, αλλά ούτε Festus έχω ακούσει. Sad

Αύριο έρχομαι Αθήνα. Αν υπάρχει κανείς με supersprint σε 1.4, ας μου στείλει ένα pm. Αν δεν υπάρχει κανείς με 1.4...τότε όποιος την έχει βάλει βρε παιδιά Wink ! Επιμένω για 1.4 γιατί άλλος ήχος στο 1.4 κι άλλος ήχος στο 1.6! Διορθώστε με αν κάνω λάθος (είπαμε είμαι άσχετος)!

Για Festus θα ακούσω του Μιχάλη (mick206). Ε Μιχάλη?
netblaster - Κυρ 18 Ιαν 2004, 00:20:01
Θέμα δημοσίευσης:
350e (με το κλειδι στο χερι που λεμε...) ειναι αρκετα τσιμπημενη τιμη για ενα τελικο!!! Για να καταλαβεις τη διαφορα, το δικο μου(Festus) το πληρωσα 160e!!! Ουτως η αλλως η supersprint ειναι λιγο φαρμακειο, αλλα ειναι supersprint!!! Ξερεις τι παιρνεις... Οσον αφορα για το ποσο θα φαινεται η μπουκα τα univerasl τα κανεις οτι θελεις!!! Στα custom, που εχουν ετοιμες τις βασεις, δεν μπορεις να κανεις τιποτα και δεν αξιζει να κοψεις τις βασεις!!! Αλλα φαντασου το τελικο της supersprint πχ, θα φαινεται μονο το κομματι που ειναι νικελωμενο!!! Θα σου αρεσει, δε νομiζω οτι θα εχεις προβλημα με αυτο!!! Ο ηχος (αν και υποκειμενικο ζητημα) πιστεψε με δεν θα σε καλυψει!!! Τα supersprint ειναι σχεδον ΑΘΟΡΥΒΑ με βαση το μαμα τελικο!!! Σε σχεση με αλλα τελικα ειναι τελειως αθορυβα!!! Αυτο ειναι κατι θεμιτο οσον αφορα τα ταξιδια, αλλα οταν εχεις τις κ@υλες σου δεν θα σε "φτιαχνει" καθολου... Εχεις δικιο οτι ο ηχος διαφερει μεταξυ των 2!!!
kovac - Κυρ 18 Ιαν 2004, 02:18:39
Θέμα δημοσίευσης:
Ωραία, μου λύθηκε η απορία περί μπούκας! Wink Ευχαριστώ!

Όταν έχω τις κ*υλες μου, το αμάξι μουγκρίζει και με την εργοστασιακή!!!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil Βέβαια λίγο παραπάνω θόρυβος δε θα με χάλαγε... Rolling eyes Laughing

Δε μένει παρά να την ακούσω κι από κοντά τη supersprint, λοιπόν, για να σου πω (αλλά για να λες πως είναι σχεδόν αθόρυβη με βάση την εργοστασιακή...έτσι θα 'ναι)! Wink

Να που τελικά κάτι ξέρω κι εγώ (διαφορά μεταξύ 1.4-1.6)!! Οπότε θα δηλώνω σχεδόν άσχετος!!! Shocked Shocked Very happy
Baphomet - Κυρ 18 Ιαν 2004, 04:34:56
Θέμα δημοσίευσης:
ίσως η ερώτηση μου φανει χαζή αλλα πραγματικά θα ήθελα μια απάντηση με ουσία. όλο λέμε για supersprint κτλ... δηλαδη τι προσφέρει η 350 ευρώ supersprint? εκτός από μούρη και ποιοτητα κατασκευής, τι παραπάνω θα δώσει? άλογα? ροπή? τι? όλοι λέτε supersprint και θα έχεις το κεφαλι σου ήσυχο. αν είναι να δίνει κατι, αντε και παει στο διάολο...αλλα αν είναι 350 για να λέμε οτι έχουμε και τελικό supersprint...
παρακαλώ εξηγείστε μου γιατι ίσως να μην έχω καταλάβει καλά...
τι το τόσο καλύτερο έχει μια supersprint από οποιοδήποτε άλλο τελικό που να δικαιολογεί τα 100-150 ευρώ παραπανω που κοστίζει και μάλιστα την προτείνετε όλοι? δεν ισχύει πάντα οτι ακριβο=καλό...
kovac - Κυρ 18 Ιαν 2004, 13:29:00
Θέμα δημοσίευσης:
Μόνο χαζή δεν είναι η ερώτησή σου! Wink
Σωστά το λες πως ό,τι ακριβό δε σημαίνει πως είναι και καλό.

Ποιότητα κατασκευής...καλά το είπες αυτό.
Τώρα περί ροπής, αλόγων, κτλ... ο Δημήτρης είπε πως είναι πιο μελετημένες εξατμίσεις απο τις devil (κι έχει φορέσει devil). Κι αν θυμάμαι καλά, όταν είχα πετύχει τότε το Δημήτρη στη σχολή έψαχνε για εξάτμιση (Δημήτρη διόρθωσέ με αν κάνω λάθος)...οπότε η γνώμη του παίζει σημαντικό ρόλο.

netblaster έγραψε:
Αλλα σε σχεση με τη Festus π.χ. ειναι αθορυβη!!! Σε ολα τα αλλα ομως...

netblaster έγραψε:
Κιεγω ηθελα να βαλω supersprint, αλλα πολυ ακριβη ρε παιδι μου!!! Τελικα κατεληξα σε Festus!!! Μεχρι στιγμης (διαστημα 6μηνες) ειμαι αρκετα ευχαριστημενος και απο αποδοση και απο ηχο!!! Ο εξατμισας μου εδωσε 3 χρονια εγγυηση με την αποδειξη!!! Βεβαια τα Devil και τα Superprint ειναι πολυ καλυτερα (εκτος του ηχου) αλλα τα αφησα για οταν παρω κανα καλυτερο τουτου...

Pughell έγραψε:
Η Powerful ειναι επισης ιταλικη και κανει σχετικα καλες εξατμισεις...Βεβαια σε θεμα αποδοσης καμια σχεση με Supersprint,απλα εχουν πιο χαμηλες τιμες...

Pughell έγραψε:

Ένα ποτ πουρί από όσα ειπώθηκαν.
Οπότε υποθέτω πως ναι, θα υπάρχει διαφορά.

Τώρα βέβαια κατά πόσο αξίζει να δώσεις τα παραπανίσια € για να έχεις αυτή τη διαφορά (και το κεφάλι σου ήσυχο από θέμα αξιοπιστίας)...εξαρτάται από τον καθένα! Wink
Μην ξεχνάμε πως μιλάμε για το 1.4 έτσι...που αν θες άλογα πας και βάζεις όπως σωστά λέει κι ο ΝΙΚΟΣ μοτέρι από 1.6 ράλλο, κάτι που έχει κάνει ο PoLiThS ή turbo που λέει κι έχει κάνει ο Tony...με λίγα λόγια άσε την εξάτμιση... Wink
Αν τώρα με τα παραπανίσια €, έχεις το κεφάλι σου ήσυχο από θέμα αξιοπιστίας-κατασκευής και αποδίδει και καλύτερα...γιατί όχι?
mick206 - Κυρ 18 Ιαν 2004, 14:39:45
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:
Για Festus θα ακούσω του Μιχάλη (mick206). Ε Μιχάλη?

Ναι Χρήστο. Θα κανονίσουμε να την ακούσεις. Wink Θα βάλεις το αυτί σου κοντά στο καζανάκι και θα σκάω ξερογκαζιές!! Laughing Laughing Laughing
Τότε θα την "ακούσεις" για τα καλά... Laughing Laughing Laughing
netblaster - Κυρ 18 Ιαν 2004, 17:54:44
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε Μιχαλη η Festus που φοραμε σηκωνει κοσμο ετσι?!?!? Οσο για την απορια του Πετρου, αν και δεν ειμαι ο πλεον καταλληλος για να απαντησω, η Supersprint και ΣΙΑ εξατμισεις ειναι πολυ πιο "ψαγμενες", πιο "δουλεμενες" απο τους μηχανικους τους, κατι που φαινεται στην αποδοση!!! Αν μπεις στη σελιδα της Supersprint θα δεις και διαγραμματα ροπης,ισχυος σε μερικα αυτοκινητα με Supersprint εν συγκριση με το μαμα συστημα!!! Για βρες μου ποσες εταιριες εχουν το θαρρος να το κανουν αυτο??? Νομιζεις οτι αν η Festus πχ, εκανε δυναμομετρησεις και εβλεπε διαφορα δεν θα τη διαφημιζε στι site της??? Απο τη μια μερια λοιπον ειναι η καλυτερη αποδοση, απο την αλλη ειναι η καλυτερη κατασκευη (πραγμα που εκτιμας καθως περνουν τα χρονια...) και βεβαια πληρωνεις και το ονομα, πως να το κανουμε?!?!?!? Βεβαια, ενα τελικο απο μονο του (και ποσο μαλλον σενα τουτου 1.4 κυβικα) δεν κανει κατι το ουσιαστικο!!! Διαφορα αξια λογου υπαρχει οταν αλλαζουμε ΟΛΗ την εξατμιση!!!
Baphomet - Κυρ 18 Ιαν 2004, 19:44:05
Θέμα δημοσίευσης:
Μάλιστα...
καλά κι εγώ αν και όταν έρθει η ώρα να ασχοληθώ με την εξάτμιση θα το αλλάξω όλο το σύστημα. γι'αυτό αναρωτιέμαι αν αξίζουν τα λεφτά αυτά από πλευράς επιδόσεων.
ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, με βοηθήσατε αρκετα...
Pughell - Κυρ 18 Ιαν 2004, 22:53:30
Θέμα δημοσίευσης:
Παλι ανοιγουμε θεμα που δεν θα τελειωσει ποτε...Ξαναειπαμε και πιο παλια...Υπαρχουν εταιριες μεγαλες και σοβαρες που κατασκευαζουν εξατμισεις με διαφορα κριτηρια,μετρωντας διατομες,back pressure και λοιπα χαρακτηριστικα πραγματα που κανενας εξατμισας δεν μπορει να κανει.
Επισης ακομα και ο σχεδιασμος απο εταιρια σε εταιρια αλλαζει...Χαρακτηριστικα θα σας πω ενα απλο παραδειγμα...Η Supersprint ειναι απο τις πολυ λιγες ευρωπαικες εταιριες που καταφερε να βγαλει επιπλεον αλογα απο το 16αρι μοτερ του Honda VTi/T-Tec.
Μηπως εβγαλε καμια Sebring ή καμια Remus;
Οχι,απλουστατα γιατι δεν μπορουν να υπολογισουν την ροη και τα αναλογα χαρακτηριστικα του συγκεκριμενου μοτερ που εχει τοσο καλοσχεδιασμενη εξατμιση και ειναι πανευκολο να χασεις παρα να βγαλεις αλογα.
Για αυτο μην συγκρινετε την π@υτσα με την βουρτσα και να ξερετε οτι σχεδον παντα τα επιπλεον χρηματα που πληρωνετε,καπου πιανουν τοπο...
Οσο για τον θορυβο...Και εγω οταν ειχα πρωτοβαλει την group N της Supersprint,δεν εκανε πολυ θορυβο...Για το 1ο διμηνο-τριμηνο ηταν ετσι,αλλα λογο του οτι εκανα πολλα ταξιδια,καηκαν τα μονωτικα και μετα ουρλιαζε σαν τρελλη!!!Που να ειχα καμια χειροποιητη!Δεν θα μπορουσα να παω ουτε μεχρι την Κατερινη απο τον θορυβο!
S16 - Κυρ 18 Ιαν 2004, 22:54:53
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον ας βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους. Wink
Αρχικα θεωρω πως τοσο η DEVIL οσο και η SUPERSPRINT (και η MAGNEX, αλλα ειναι αλλο θεμα αυτο Embarassed ) βγαζουν οτι καλυτερο μπορεις να βρεις στα θεμα εξατμισης.
Επισης οι εξατμισεις των παραπανω εταιριων λιγο πολυ προσφερουν τα ιδια στο θεμα της αποδοσης.
Στο θεμα θορυβο οι MAGNEX πιο βαρυ, πιο μπασο θορυβο και εχουν και 6 χρονια εγγυηση.
Επισης απο θορυβο απο τη στιγμη που οι παραπανω περνανε ολες ISO (και ειναι για χρηση δρομου) μην περιμενετε θαυματα.
Βελτιωση επιδοσεων με αλλαγη ενος τελικου σε 1400 μοτερ μην περιμενετε να δειτε που να χτυπιεστε.
Προσωπικα εβαλα DEVIL στο rallye μου (εντελως μαμα Cool ) και απογοητευτικα.
Ουτε θορυβο εκανε, ουτε βελτιωση στην αποδοση ειδα.
Μονο λιγο πιο ελευθερο στροφαρισμα παρατηρησα.
Και αμα δεν την επαιρνα λογω club ουτε υπηρχε περιπτωση να δωσω 380 ευρα για τελικο.

Χρηστο σωστα προσεξες παλι για εξατμιση κοιταζα.
Αλλα αυτη τη φορα θα φτιαξω χειροποιητη Laughing Laughing Laughing (ισως κρατησω το τελικο).
Παιδια ας ειμαστε σοβαροι.Ειναι πολλα 350 ευρα για ενα τελικο.Απο λευκοχρυσο ειναι φτιαγμενο;

Και επειδη καποιοι θα πεταχτουν τωρα να μου την πουν επειδη προτεινω χειροποιητη εξατμιση, ας μου βρουν σοβαρα επιχειρηματα.
Και μη μου πειτε θα κανει θορυβο γιατι ολοι αυτο θελουμε λιγο πολυ.Αμα δε θες θορυβο δεν αλλαζεις εξατμιση.
Και μη μου πειτε θα καει ο υαλοβαμβακας, γιατι στις αλλες δε θα καει;

Και τι ποιο σοβαρο απο τα χρηματα;
220 ευρα μου zηταει η DEVIL για μεσαιο.
Και θα μου δωσει τι;
Μισο αλογο;

Αυτες ειναι προσωπικες αποψεις.
Δε θελω να αρπαχτω με κανεναν, απλα να βαλω λιγο τα πραγματα στη σωστη βαση (ειδικα αν μιλαμε για ενα μαμα 1400).

Τελος στο rallye μου εχω δοκιμασει παρα πολλες εξατμισεις απο φιλους μου.Εχω βαρεθει να αλλαζω εξατμισεις.
Διαφορες προς το καλυτερο δεν παρατηρησα μεγαλες.
Προς το χειροτερο πολλες. Wink Wink Wink
Pughell - Κυρ 18 Ιαν 2004, 23:08:38
Θέμα δημοσίευσης:
Μητσο απο οσο ξερω εβαλες το Universal καζανι της Devil οποτε μην περιμενεις να δεις και τιποτα...
Αν δοκιμασεις παντως το αναλογο τελικο για το 106 16v και βαλεις και το αντιστοιχο μεσαιο,τοτε θα εχεις μια πιο ολοκληρωμενη εικονα. Wink
S16 - Δευ 19 Ιαν 2004, 00:32:26
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Μητσο απο οσο ξερω εβαλες το Universal καζανι της Devil οποτε μην περιμενεις να δεις και τιποτα...
Αν δοκιμασεις παντως το αναλογο τελικο για το 106 16v και βαλεις και το αντιστοιχο μεσαιο,τοτε θα εχεις μια πιο ολοκληρωμενη εικονα. Wink

Στελιο εβαλα custom-fit τελικο καζανακι της DEVIL και δεν ειδα καμια ουσιαστικη βελτιωση.
Γιατι σου ειναι τοσο δυσκολο να το πιστεψεις; Laughing Laughing Laughing
Pughell - Δευ 19 Ιαν 2004, 00:56:07
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ξερω αλλα με γνωστος μου με μεσαιο και τελικο της Devil εχει μεινει πολυ ευχαριστημενος...
Εγω παντως σε 2 φιλαρακια μου που τους εδωσα και δοκιμασαν το τελικο μου group N,ειπαν πως γενικα εχει μια μικρη διαφορα ιδιαιτερα στις χαμηλες(μεχρι τις 2500-3000) οπου κυριολεκτικα ειναι αλλο αμαξι...
Τι να πω... Confused
S16 - Δευ 19 Ιαν 2004, 01:17:39
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Δεν ξερω αλλα με γνωστος μου με μεσαιο και τελικο της Devil εχει μεινει πολυ ευχαριστημενος...
Εγω παντως σε 2 φιλαρακια μου που τους εδωσα και δοκιμασαν το τελικο μου group N,ειπαν πως γενικα εχει μια μικρη διαφορα ιδιαιτερα στις χαμηλες(μεχρι τις 2500-3000) οπου κυριολεκτικα ειναι αλλο αμαξι...
Τι να πω... Confused

Στελιο και εγω πιστευα οτι η DEVIL ειναι πολυ καλη και ακομα το πιστευω να σου πω την αληθεια.
Αλλα οταν σκας 380 ευρα για ενα τελικο και το τελικο δεν κανει ουτε λιγο θορυβο (5% πανω απο το μαμα) και το μονο που κερδιζεις ειναι λιγο πιο ελευθερο στροφαρισμα τοτε τι να πω... Crying or Very sad
Οσο για το μεσαιο...με 220 ευρα φτιαχνω cat-back χειροποιητη εξατμιση full-inox.
Oχι και 1,5 μετρο σωληνας με ενα καζανακι 220 ευρα.

Αληθεια ξερεις τι διαμετρο εχει το μεσαιο κομματι της DEVIL για 16v;
Pughell - Δευ 19 Ιαν 2004, 01:22:59
Θέμα δημοσίευσης:
Με την Devil δεν ξερω τι ακριβως "παιζει" σε θεμα διαστασεων... Sad
Παντως για τον θορυβο,αν κινεισαι κυριως μεσα στην πολυ,θα χρειαστει πολυς καιρος μεχρι να καουν οι μονωσεις...
Παντως σε καμια περιπτωση δεν θα πηγαινα σε χειροποιητη...
Εχω δει και εχω ακουσει πολλα για φτιαχτες εξατμισεις αλλα οταν οι ιδιοι εβαλαν μια επωνυμη αντιστοιχου χαρακτηρα,αλλαξαν γνωμη μια για παντα...
Ιδιαιτερα στο 106,δεν ειναι τυχαιο που οσοι αγωνιζομενοι ειχαν το βαλαντιο εβαζαν την PS...Και την PS την εφτιαχνε η Devil.Οποτε θεωρω λιγο απιθανο να εβγαζε χειροτερο κομματι σε αποδοση με το λογοτυπο της... Confused
S16 - Δευ 19 Ιαν 2004, 01:46:40
Θέμα δημοσίευσης:
Στελιο εχω κανει πανω απο 5000 Km με το τελικο και πιστευω οτι οσο ηταν να ανοιξει ανοιξε.
Βασικα θα φτιαξω μεσαιο χειροποιητο, γιατι το θεωρω μαλ***α να δωσω 220 ευρα για ενα σωληνα.
Αμα οι Γαλλοι ειχαν την ιδια τιμη για το τελικο που ειχαν παλια τοτε οκ, αλλα μολις καταλαβαν οτι πουλαει σχεδον την διπλασιασαν. Twisted evil

Παντως για να επανελθουμε στο θεμα πιστευω οτι ειναι υπερβολη να βαλεις τελικο 350 ευρα σε μαμα 1400 μοτερ.
kovac - Δευ 19 Ιαν 2004, 03:27:42
Θέμα δημοσίευσης:
Το αυτοκίνητο χρησιμοποιείται αρκετά, κάνει και ταξίδια συχνά (αν και τώρα τα 'χει κόψει), οπότε ο υαλοβάμβακας μάλλον δε τη γλιτώνει!
Αν καεί θα κάνει σα τρελλή η εξάτμιση ε?
Αν είναι αυτό που θέλω δεν πάει να 'χει όσο θέλει η εξάτμιση (λέμε τώρα), θα τη βάλω! Wink

Παιδιά η εξάτμιση θα μπει μόνο και μόνο για να ξεφορτωθώ την εργοστασιακή αηδία! Δεν περιμένω να δω διαφορά στην απόδοση από αυτή και μόνο. Αν θέλουμε απόδοση...είπαμε τι κάνουμε. Wink
Αν τώρα, μαζί με την εξάτμιση, μπορώ να εξασφαλίσω αξιοπιστία και καλύτερη απόδοση...γιατί όχι (για 160€ θα μου πέιτε...)?
Αν είχε και το θόρυβο που ήθελα*...θα την έβαζα όσο και να 'χε.

*Ο bro θέλει θόρυβο (όχι κουραστικό).
Εγώ...δε θέλω...αλλά και να κάνει θόρυβο δεν έχω πρόβλημα, αρκεί να μην είναι κουραστικός. Οπότε καταλήγουμε σε μη κουραστικό θόρυβο.
Baphomet - Δευ 19 Ιαν 2004, 08:52:18
Θέμα δημοσίευσης:
δηλαδή ρε παιδιά εμείς με τα 1.4 ή αλλάζουμε κινητήρα ή καθόμαστε μαμα?
εγώ πάντως μια και δε θα το πειράξω τουλάχιστον μεχρι το φθινόπωρο θα μαζέψω λεφτά και θα αλλάξω την εξαγωγή όλη. Μη μου πείτε οτι κι αυτό είναι μάταιο... Crying or Very sad
angelos-n - Δευ 19 Ιαν 2004, 09:45:52
Θέμα δημοσίευσης:
Hey guys
Εγώ δηλαδή με το 1.6 το 16ν το οποιο κατα 60% ειναι συνέχεια σε ταξίδια να την ρίξω πανω την Devil? Η να πάρω πακετο και ηχεία για μέσα μπας και ακούσω κανα cdaki? Θέλω και μια αυξηση της δύναμης αν γίνεται. Δεν περιμένω τρελά πραγματα απλα να μην πώ οτι έδωσα τοσα λεφτα στον βρόντο.
Baphomet - Δευ 19 Ιαν 2004, 09:59:04
Θέμα δημοσίευσης:
από οτι λένε και πιο πάνω μάλλον πάρε supersprint με 350 ευρώ. θα είσαι οκ με αξιοπιστία και θα κερδίσεις σίγουρα κατι λίγο μια και είσαι 1.6. κι απο θόρυβο οτι πρέπει για ταξίδια
kovac - Δευ 19 Ιαν 2004, 12:29:57
Θέμα δημοσίευσης:
petrskar έγραψε:
δηλαδή ρε παιδιά εμείς με τα 1.4 ή αλλάζουμε κινητήρα ή καθόμαστε μαμα?εγώ πάντως μια και δε θα το πειράξω τουλάχιστον μεχρι το φθινόπωρο θα μαζέψω λεφτά και θα αλλάξω την εξαγωγή όλη. Μη μου πείτε οτι κι αυτό είναι μάταιο... Crying or Very sad

Δυστυχώς... Evil
Για το 1.4 με τα 75...αλλά κι εσύ στην ίδια μοίρα πρέπει να βρίσκεσαι...
Όπως έχει ξαναειπωθεί: Αν θέλαμε γκάζια ας παίρναμε το 1.6! Evil

Δεν πειράζει Πέτρο, εμείς να 'μαστε καλά (κι εσύ με τα 90 καλύτερα... Laughing Laughing Laughing )! Wink
netblaster - Δευ 19 Ιαν 2004, 14:13:33
Θέμα δημοσίευσης:
Μην αγχωνεστε βρε παιδια!!! Τα πραγματα ειναι απλα...Οσοι εχουμε το 1.4 8ν καλα να παθουμε!!! Οχι οτι δεν παει καλα αλλα ενταξει...Για να φτασουμε μια ικανοποιητικη αποδοση (γυρω στα 90ps) πρεπει να δωσουμε παααρα πολλα ευρουδακια εις βαρος της αξιοπιστιας!!! Οποτε καλυτερα αλλαγη μοτερ...Φιλε Πετρο αν αλλαξεις ολη την εξαγωγη σιγουρα θα δεις αλλαγη αλλα οχι δραματικη!!! Αποτι εχω διαβασει στο club εμεις (οι 8ν) πασχουμε απο εκκεντροφορο κυριως αλλα, εγω ειμαι κατα του ανοιγματος του κινητηρα!!! Σιγουρα παντως θα εδινα τα παραπανω λεφτα για ολη την εξαγωγη της supersprint...Αν ηθελα ομως μονο ενα τελικο δεν θα τα εδινα, ειναι παρα πολλα!!! Γιατι οπως και να το κανουμε οταν αλλαζουμε ενα τελικο το κυριως ζητουμενο ειναι ο ηχος και οχι η αποδοση!!!
Baphomet - Δευ 19 Ιαν 2004, 14:28:27
Θέμα δημοσίευσης:
ΜΕ ΦΙΛΤΡΟ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ...
ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ? ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΕΧΩ?
Byron206 - Δευ 19 Ιαν 2004, 14:35:01
Θέμα δημοσίευσης:
petrskar έγραψε:
ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΕΧΩ?

Aνοιξε το καπο να δεις Wink
Baphomet - Δευ 19 Ιαν 2004, 15:00:48
Θέμα δημοσίευσης:
Byron206 έγραψε:
petrskar έγραψε:
ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΕΧΩ?

Aνοιξε το καπο να δεις Wink

αμα ήξερα και που πρέπει να κοιτάξω καλά θα ήταν...είμαι άσχετος απο αυτά
Daloup-man - Δευ 19 Ιαν 2004, 15:06:26
Θέμα δημοσίευσης:
Στο δικό μου είναι μπροστά ακριβώς από τον αριστερο-όπως κοιτάς από μπροστά-θόλο! μπορεί και ο δικός σου να είναι εκαι! Για δές το!
Baphomet - Δευ 19 Ιαν 2004, 18:15:01
Θέμα δημοσίευσης:
Daloup-man έγραψε:
Στο δικό μου είναι μπροστά ακριβώς από τον αριστερο-όπως κοιτάς από μπροστά-θόλο! μπορεί και ο δικός σου να είναι εκαι! Για δές το!

και τι υποτίθεται θα δω...? Confused το κοιταξα εκει που λες αλλά δεν είδα κατι...
Daloup-man - Δευ 19 Ιαν 2004, 19:01:57
Θέμα δημοσίευσης:
Για δες κάλύτερα!!! Μίλησέ του και λίγο !!! (πλάκα κάνω ε???)
Εσύ ήθελες να δεις τι εγκέφαλο έχεις !!!!!!!!!!!!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Τώρα αν περίμενες να καταλάβεις μόλις τον δεις αν αναπρογραμματίζεται ή όχι . . . Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
kovac - Δευ 19 Ιαν 2004, 19:29:42
Θέμα δημοσίευσης:
netblaster έγραψε:
Γιατι οπως και να το κανουμε οταν αλλαζουμε ενα τελικο το κυριως ζητουμενο ειναι ο ηχος και οχι η αποδοση!!!

Κι αυτός είναι ο λόγος που δεν έχω αποκλείσει τη Festus..., αλλά μην το λες γιατί υπάρχουν άτομα που δεν τους ενδιαφέρει καν ο θόρυβος (βλέπε εμένα Wink ). Αν ήταν μόνο για εμφάνιση θα πήγαινα σε ένα εξατμισά και θα έβαζα μόνο μπούκα. Wink

Όσο για το 1.4 8v που λες, συμφωνούμε...όταν τα παίρναμε ξέραμε 1.4 8v 75 άτια...όποιος δεν ήθελε δεν το έπαιρνε. Laughing Wink Ο Πέτρος είναι πιο τυχερός βέβαια! Cool Laughing Wink
netblaster - Δευ 19 Ιαν 2004, 21:13:24
Θέμα δημοσίευσης:
Ενταξει, εγω μιλαω για το γενικο συνολο!!! Ο συνειδητοποιημενος ξερει οτι ενα τελικο δεν θα προσφερει τιποτα ουσιαστικο στην αποδοση!!! Αρα τι μενει??? Ο ηχος και η εμφανιση...Τι να το κανω ενα τελικο αν δεν κανει βρουουουμ?!?!?! Προτιμησα να δωσω 160e και να βαλω Festus και να κ@υλωνω μολις το "ανοιγω" (κιας μην πηγαινει...), παρα να δωσω 350e και να μην ακουω τιποτα (σχεδον...)!!! Ηθελα να "ακουω" τα λεφτα που εδωσα!!! Οσο για ταξιδια ειναι λιγο κουραστικο αλλα τι να κανουμε...Ευτυχως δεν γερασαμε ακομα,τα αυτια αντεχουν!!!
Daloup-man - Πεμ 05 Φεβ 2004, 13:28:34
Θέμα δημοσίευσης:
Επανέρχομαι σ'αυτό το θέμα διοτι μου έκανε εντύπωση το εξης:

Σε ένα περιοδικό είδα μια διαφήμιση,δεν θυμάμαι τινος αλλά μπορώ να το ψάξω,είχε ένα micra που έτρεχε μάλλον στο micra challenge και στις πόρτες του είχε αυτοκόλλητη διαφήμιση της DEVIL!!! Evil

Ερώτηση:Είναι παλιά η διαφήμιση,το περιοδικό είναι καινούργιο,ή υπάρχει τελικά αντιπρόσωπος DEVIL στην Ελλάδα-Αθήνα???
netblaster - Πεμ 05 Φεβ 2004, 22:29:16
Θέμα δημοσίευσης:
Υπαρχει αντιπροσωπος της Devil στην Ελλαδα!!! Και δεν μπορω να καταλαβω το γιατι, αλλα βρισκεται στην Τριπολη!!! Shocked Confused Shocked
Daloup-man - Πεμ 05 Φεβ 2004, 23:06:59
Θέμα δημοσίευσης:
netblaster έγραψε:
Υπαρχει αντιπροσωπος της Devil στην Ελλαδα!!! Και δεν μπορω να καταλαβω το γιατι, αλλα βρισκεται στην Τριπολη!!! Shocked Confused Shocked

Ναι το έχω δει κάπου!!!
Θα πάρω τηλ κάποια στιγμή να δω τι θα γίνει με την εξάτμιση!!! Evil
kovac - Πεμ 05 Φεβ 2004, 23:31:30
Θέμα δημοσίευσης:
Daloup-man έγραψε:
netblaster έγραψε:

Ναι το έχω δει κάπου!!!
Θα πάρω τηλ κάποια στιγμή να δω τι θα γίνει με την εξάτμιση!!! Evil

Σωστά τα λες. Υπάρχει στη σελίδα 1 (νομίζω) δημοσίευμα που αναφέρει πως υπάρχει και είναι στην Τρίπολη (όπως σωστά είπες) και υπάρχει και ένα τηλέφωνο. Wink
sps - Παρ 06 Φεβ 2004, 18:03:11
Θέμα δημοσίευσης:
netblaster έγραψε:

Θα σου πω εγω το γιατι:
Γιατι Ελλαδα δεν ειναι μονο η Αθηνα Smile

ΥΓ.Η αντιπροσωπεια της Magnex ειναι σε ενα χωριο της Μεσσηνιας,ουτε καν Καλαματα.
Υπαρχουν και χειροτερα δηλαδη Very happy
zzzleepy - Κυρ 08 Φεβ 2004, 11:48:37
Θέμα δημοσίευσης:
Σήμερα το πρωί πέρασα τη Devil (50186) που πήρα από τον Sidobre.

Μετά από μερικά χιλιόμετρα δοκιμών, έχω να πω πως οι απόψεις μου για το συγκεκριμένο τελικό διίστανται. Στο ρελαντί ο ήχος της είναι ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟΣ! Ένα φοβερό μπάσο πολύ ψαρωτικό (ειδικά άμα χώσεις και δυο τρεις ξερογκαζιές φαίνεται σαν να έχεις καμιά 3000 κυβικά κάτω από το καπώ Razz ). Όταν όμως φτάσουν οι στροφές περίπου στις 2700 και μέχρι τις 3700 γίνεται ΚΟΛΑΣΗ! Το αμάξι ροπιάζει και η εξάτμιση ανασταίνει νεκρούς! Μετά το φάσμα αυτό των 1000 στροφών ο ήχος της επανέρχεται στο κανονικό μπάσο που δεν ενοχλεί, ακόμα και σε ταξίδι... Όσο όμως χώνεις γκάζια, τόσο χώνει κι αυτή στ'αυτιά... Laughing Εκτός από αυτό η εξάτμιση μου άρεσε πολύ και ο ήχος της είναι φοβερός! Κάτι ήξεραν όσοι έλεγαν κάποτε για τις Devil... (που 'ναι ο Πάνος, οεεο, που'ναι ο Πάνος...)

Πάντως Τάσο (Sidobre) αν στο δικό μου κάνει αυτό το θόρυβο στο ρόπιασμα, δε θέλω ούτε να φανταστώ τι θόρυβο έκανε στο δικό σου... Laughing
netblaster - Κυρ 08 Φεβ 2004, 15:59:27
Θέμα δημοσίευσης:
Mε 'γεια,καλοφορετη!!! Και καλες..."συναυλιες" Very happy Wink Δεν ειπες ομως για την εξωτερικη αναβαθμιση που δινει η εξατμιση στο τουτου σου!!!
zzzleepy - Κυρ 08 Φεβ 2004, 22:57:03
Θέμα δημοσίευσης:
Σκέψου ότι το μπουρί είναι 102mm οπότε γέμισε ένα κενό που υπήρχε στον πίσω προφυλακτήρα μου Laughing
kovac - Δευ 09 Φεβ 2004, 00:24:25
Θέμα δημοσίευσης:
Αντώνη, τι έχεις πειράξει στο αυτοκίνητό σου εσύ? Στείλε pm.
Για να ξέρω περίπου τι πείραγμα πρέπει να ρίξω στο περίπου ώστε να "ακούγεται" η devil (άρα και η supersprint) όταν μπει.
zzzleepy - Δευ 09 Φεβ 2004, 00:43:10
Θέμα δημοσίευσης:
Τίποτα φίλε μου. Μηχανικά είναι απολύτως μαμά... Wink
netblaster - Δευ 09 Φεβ 2004, 01:02:31
Θέμα δημοσίευσης:
Ουτε ενα φιλτρακι??? Τι ψυχη εχει ενα φιλτρο???
pduke - Δευ 09 Φεβ 2004, 14:47:11
Θέμα δημοσίευσης:
Παίδες εγώ το τόπικ τώρα το είδα..... Embarassed

Πρώτον, ζζλιπένιε μου καλορίζικη η devil σου,

τώρα για τα άλλα που διάβασα, αν και λίγο αργά, Θα ξαναπώ αυτά που έχω πει και αλλού,μην περιμένετε τίποτα από ένα τελικό και ιδιαίτερα από τα custom fit!!!!! γιατί?? Γιατί είναι σχεδιασμένα για ολοκληρωμένο σύστημα.
Με τον φίλο μου τον roadrunner τα έχουμε πει και στο τηλέφωνο, αλλά τον βλέπω πολύ προβληματισμένο.Τι να σου κάνει ένα τελικό? Η Devil για να δώσει 10 -12 max άλογα στο δικό μου σου προτείνει όλο το σύστημα με το χταπόδι και αφαιρεί και καταλύτη!!!
Μίλησα με εγγλέζους που το κάνανε και μου είπαν ότι το αυτοκίνητο άλλαξε ριζικά και όλα αυτά χωρίς καμία άλλη αλλαγή.Αλλά τώρα ένα τελικό τι να σου κάνει και γιατί να περιμένεις να σου κάνει.
Τα τελέίως ελεύθερα όπως το 50186 είναι άλλο πράμα.Οδήγησα 1.6 16v 206 με αυτό το τελικό και η διαφορά ήταν πολύ μεγάλη.Κατέβηκε η ροπή πολύ χαμηλά και κόμπιασε λίγο στα μεσσαία.

Οπότε αν θέλεις τελικό με σκοπό να μείνεις στο τελικό πάρε ένα universal ή ένα χειροποίητο για να μην ξοδεύεσαι χωρίς λόγο.Τα devil για μένα είναι τα καλύτερα για peugeot αλλά η τιμές είναι απαγορευτικές.
shark_zak - Δευ 09 Φεβ 2004, 15:42:48
Θέμα δημοσίευσης:
κανενα κονε με τον καινουργιο αντιπροσωπο (devil ) δεν υπαρχει... Question Crying or Very sad Question
zzzleepy - Δευ 09 Φεβ 2004, 16:40:57
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστώ Πάνο, να'σαι καλά. Η εξάτμιση μ'άρεσε και μπορώ να πω ότι έχει μια διαφορά στην απόκριση, κυρίως χαμηλά. Μικρή μεν, παρατηρήσιμη δε. Εξάλλου δεν περίμενα να κερδίσω από ένα τελικό και μόνο. Ήθελα απλώς να ομορφύνω το κωλαράκι του 206 μου και να το κάνω να ακούγεται καλύτερα. Τώρα αν αργότερα με μια σκούπα ή φίλτρο και με ένα πρόγραμμα κερδίσω και τίποτα ψηλά δε θα με χαλάσει αν και δεν είναι αυτός ο απώτερος σκοπός μου...
kovac - Δευ 09 Φεβ 2004, 16:41:05
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:
Τίποτα φίλε μου. Μηχανικά είναι απολύτως μαμά... Wink

οκ, ευχαριστώ Αντώνη. Wink
zzzleepy - Τρι 10 Φεβ 2004, 00:42:59
Θέμα δημοσίευσης:
netblaster έγραψε:
Mε 'γεια,καλοφορετη!!! Και καλες..."συναυλιες" Very happy Wink Δεν ειπες ομως για την εξωτερικη αναβαθμιση που δινει η εξατμιση στο τουτου σου!!!

Μια φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις... Wink

kovac - Τρι 10 Φεβ 2004, 05:33:34
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:

Αντώνη, υποκλίνομαι...απλά ΑΨΟΓΗ!!!!! Wink Wink Wink Wink
shark_zak - Τρι 10 Φεβ 2004, 09:58:17
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:

με πληγωνεις .... Crying or Very sad Silly

αντε βρε καλοφορετη... Wink
pduke - Τρι 10 Φεβ 2004, 11:54:00
Θέμα δημοσίευσης:
...Άρε Ζαχαρία μου έχεις κάνει την καρδιά μαύρη.... ανάθεμά την ώρα που μας έφαγε το αφεντικό εκείνη την τελευταία....
και δεν το έχεις ξεπεράσει ακόμα....όπου δεις devil, το δάκρυ κορόμηλο....
εγώ λέω να πάρουμε μία ακόμα ρεφενέ και κάνει γύρο....ανά μήνα και ένας Wink Laughing
zzzleepy - Τρι 10 Φεβ 2004, 12:05:48
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστώ παιδιά! Τώρα που άρχισα κιόλας και συνηθίζω το θόρυβό της, τη γουστάρω ακόμα πιο πολύ... Smile
pduke - Τρι 10 Φεβ 2004, 12:11:55
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:
Ευχαριστώ παιδιά! Τώρα που άρχισα κιόλας και συνηθίζω το θόρυβό της, τη γουστάρω ακόμα πιο πολύ... Smile

και να τα πούμε Αντώνη... θέλω να αφουγκραστώ τις γαλλικές άλπεις να ηχούν μέσα από 102mm...
zzzleepy - Τρι 10 Φεβ 2004, 12:17:16
Θέμα δημοσίευσης:
Όποτε θέλεις φίλε μου!
shark_zak - Τρι 10 Φεβ 2004, 12:42:14
Θέμα δημοσίευσης:
Ελατός έγραψε:
...Άρε Ζαχαρία μου έχεις κάνει την καρδιά μαύρη.... ανάθεμά την ώρα που μας έφαγε το αφεντικό εκείνη την τελευταία....
και δεν το έχεις ξεπεράσει ακόμα....όπου δεις devil, το δάκρυ κορόμηλο....
εγώ λέω να πάρουμε μία ακόμα ρεφενέ και κάνει γύρο....ανά μήνα και ένας Wink Laughing

ασε ασε ....θα την Bluegrab που θα μου παει...

καλη παντος η ιδεα σου.... Silly
Baphomet - Τρι 10 Φεβ 2004, 14:11:55
Θέμα δημοσίευσης:
θελω κι εγω αυτοπου πήρε αυτος.... Cool
pduke - Τρι 10 Φεβ 2004, 14:18:15
Θέμα δημοσίευσης:
Πέτρος έγραψε:

Αυτό που ποήρε αυτός το θέλει και ο από πάνω αλλά μας τελείωσε προ πολλού.Βέβαια αν πάρεις στον Gastone κανονική τιμή είναι στα 250 ευρώ αν δεν κάνω λάθος...κάμποσα είναι ...
Baphomet - Τρι 10 Φεβ 2004, 14:21:58
Θέμα δημοσίευσης:
Ελατός έγραψε:
Πέτρος έγραψε:

Αυτό που ποήρε αυτός το θέλει και ο από πάνω αλλά μας τελείωσε προ πολλού.Βέβαια αν πάρεις στον Gastone κανονική τιμή είναι στα 250 ευρώ αν δεν κάνω λάθος...κάμποσα είναι ...

να κανονισουμε ενα τουρ που να περναει από την αντιπροσωπεια της devil και να υπάρχει event αλλαγης εξατμισης για τους ενδιαφερόμενους... Laughing Laughing
zzzleepy - Τρι 17 Φεβ 2004, 11:34:27
Θέμα δημοσίευσης:
Μετά από περίπου 2 εβδομάδες συμβίωσης με την 50186, έχω να πώ ότι το αυτοκίνητο έχει κερδίσει σε αρκετά σημεία χωρίς να έχει χάσει πουθενά. Η δευτέρα γεμίζει γρηγορότερα μέχρι τον κόφτη ενώ στις αλλαγές ταχυτήτων ο κινητήρας κρατάει τις στροφές του, χωρίς να κρεμάει όπως ενίοτε έκανε πριν την εξάτμιση. Τέλος φαίνεται ότι και ψηλά βοηθάει καθώς πριν το αυτοκίνητο έμοιαζε μπουκωμένο (με 4η 110 και μικρή ανηφόρα δεν πήγαινε άλλο ενώ τώρα ανεβάζει χιλιόμετρα). Πιστεύω πως ήταν καλή η επιλογή του τελικού αν και θα ήθελα τώρα να το δω και σε συνδυασμό με μια σκούπα ή μια χοάνη. Είχα βάλει και σκούπα και χοάνη παλιότερα αλλά και με τα δυο είχα το ίδιο πρόβλημα: χαμηλά άνοιγε καλύτερα αλλά ψηλά μπούκωνε. Ίσως τώρα να δουλέψει καλύτερα... Είδωμεν!

Υ.Γ. = Ευχαριστώ Τάσο! Smile
shark_zak - Τρι 17 Φεβ 2004, 12:36:16
Θέμα δημοσίευσης:
Πέτρος έγραψε:
Ελατός έγραψε:
Πέτρος έγραψε:

να κανονισουμε ενα τουρ που να περναει από την αντιπροσωπεια της devil και να υπάρχει event αλλαγης εξατμισης για τους ενδιαφερόμενους... Laughing Laughing

συμφωνω και επαυξανω με τον φιλο πετρο.....

Υ.Γ: ακουει κανειειειειειειειειςςςςςςςςςςς.... Question Silly
kaisaras96 - Τρι 17 Φεβ 2004, 18:05:00
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:

Στο ρελαντί ο ήχος της είναι ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟΣ! Ένα φοβερό μπάσο πολύ ψαρωτικό. Όταν όμως φτάσουν οι στροφές περίπου στις 2700 και μέχρι τις 3700 γίνεται ΚΟΛΑΣΗ! Το αμάξι ροπιάζει και η εξάτμιση ανασταίνει νεκρούς! Μετά το φάσμα αυτό των 1000 στροφών ο ήχος της επανέρχεται στο κανονικό μπάσο που δεν ενοχλεί

Παντως αυτο με τον ηχο που γινετα πανικος στις 3000-4000 ειναι πολυ κλασικο και ειναι σημαδι τελειως ελευθερης εξατμισης Exclamation
και συμβαινει σε ολα τα αμαξια κι απο οσο ξερω γινεται μονο στα τετρακυλινδρα,με λιγα λογια το αμαξι σου σπαει τα νευρα(μην πω τιποτα χειροτερο... Embarassed ) στις πιο χρεισιμοποιουμενες στροφες....
Σχεδον ολες οι χειροποιητες ετσι κανουν,ξερω καλα καποιον που εχει μαρτηρησει απο τετοιες.... Very happy Very happy Very happy

Ακομα και universal LW σε 206 1,6 δεν κανει τοσο φασαρια και εχει πολυ καλη αποδοση και τιμη:!:

Εγω αυτο το πανικος 3000-4000 ηταν ο λογος που εσκασα τα ευρα για custom fit sebring και μονο οταν ακουσα την LW...σκεφτηκα οτι θα μπορουσα να ειχα γλιτωσει 100ευρα... Exclamation
zzzleepy - Τρι 17 Φεβ 2004, 20:43:36
Θέμα δημοσίευσης:
Ποιος είπε ότι με κουράζει; Laughing Ίσα ίσα που το γουστάρω κιόλας... Έτσι κι αλλιώς πολλά ταξίδια δεν κάνω οπότε βολεύτηκα... Ίσως αργότερα να αλλάξω γνώμη βέβαια αλλά μάλλον θ'αργήσει να γίνει κάτι τέτοιο... Wink
angelos-n - Σαβ 21 Φεβ 2004, 21:13:06
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παίδες εγω επειδη κάνω πολλα ταξίδια ειχα ψηθεί για Devil γιατι απο οτι ειχα διαβάσει δεν εκανε ιδιαιτερο θόρυβο. Τι γίνεται τελικα γινεται ΚΟΛΑΣΗ η παλευεται για ταξίδια?
kovac - Σαβ 21 Φεβ 2004, 22:18:34
Θέμα δημοσίευσης:
angelos-n έγραψε:
Ρε παίδες εγω επειδη κάνω πολλα ταξίδια ειχα ψηθεί για Devil γιατι απο οτι ειχα διαβάσει δεν εκανε ιδιαιτερο θόρυβο. Τι γίνεται τελικα γινεται ΚΟΛΑΣΗ η παλευεται για ταξίδια?

Χεχε...ετοιμάσου να μπερδευτείς κι άλλο!!!!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil Οι απόψεις είναι οι εξής:

1.Οι devil δεν κάνουν θόρυβο. Λίιιιιιιιγο πιο θορυβώδης από τις μαμίσιες. Rolling eyes
2.Οι devil κάνουν σαματά!!!!!!!! Rolling eyes
3.Η devil που έχει ο Αντώνης είναι αυτή που είχε ο Sibodre, η οποία έγραφε πάνω για αγωνιστική χρήση, γι'αυτό και κάνει τέτοιο σαματά σε σχέση με τις άλλες. Rolling eyes
4.Η devil που έχει ο Αντώνης είναι αυτή που είχε ο Sidobre, η οποία έγραφε πάνω για αγωνιστική χρήση. Όμως όλες οι devil το γράφουν πάνω πως είναι γι' αγωνιστική χρήση. Rolling eyes

Silly Silly Silly
Αυτές είναι οι απόψεις που έχουν διατυπωθεί! Wink
Αν βγάλεις άκρη, πες μου κι εμένα.

Γι' αυτό κι εγώ ήμουν σαφέστατος στην αρχή του τόπικ αυτού και μιλούσα για συγκεκριμένο μοντέλο devil (50186) και για συγκεκριμένο αμάξι, 1.4 (ΧΤ) μαμίσιο!!!!! Γιατί αν πας σε άλλο μοντέλο τελικού devil ή και αμαξιού (π.χ. 1.6 και του τα 'χω αλλάξει όλα), τότε αλλάζει και ο ήχος.

Του Αντώνη είναι 1.4 "μαμά", άρα ξέρω πως με τη συγκεκριμένη devil του Αντώνη ο ήχος θα είναι μούρλια. Wink
zzzleepy - Κυρ 22 Φεβ 2004, 00:10:19
Θέμα δημοσίευσης:
Τα είπα και πιο πάνω... Αν μπορείς να ανεχτείς ένα μούγκρισμα (συνηθίζεται πίστεψέ με Smile ) στις στροφές μέγιστης ροπής, τότε θα σε αποζημιώσει. Γιατί όμως κόλλησες στην 50186; Υπάρχει και η 50225 με ίδια μπούκα αλλά λιγότερο ελεύθερη και με μεγαλύτερο καζάνι (και άρα πιο αθόρυβη - κι αύτη κάνει ωραίο ήχο σε "μαμά" 1400 Wink ).
S16 - Κυρ 22 Φεβ 2004, 00:25:26
Θέμα δημοσίευσης:
Το δικο μου τελικο παντως δε λεει πουθενα πως ειναι για αγωνιστικη χρηση. Laughing Laughing Laughing
kovac - Κυρ 22 Φεβ 2004, 00:46:27
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:
Τα είπα και πιο πάνω... Αν μπορείς να ανεχτείς ένα μούγκρισμα (συνηθίζεται πίστεψέ με Smile ) στις στροφές μέγιστης ροπής, τότε θα σε αποζημιώσει. Γιατί όμως κόλλησες στην 50186; Υπάρχει και η 50225 με ίδια μπούκα αλλά λιγότερο ελεύθερη και με μεγαλύτερο καζάνι (και άρα πιο αθόρυβη - κι αύτη κάνει ωραίο ήχο σε "μαμά" 1400 Wink ).

Τα διάβασα Αντώνη. Wink
Θέλω τη 50186 γιατί ο bro θέλει θόρυβο. Wink
Άρα την 50225 που είναι πιο ήσυχη την αποκλείουμε! Very happy

Αν βάλω εξάτμιση θα ψάξω για supersprint με μικρό καζάνι γιατί κάποιος θέλει να την "ακούει" (και καλά κάνει, κι εγώ γουστάρω, μέχρι ενός σημείου Wink ). Αν δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, τότε πάμε σε devil. Κι αν μέχρι τότε δε βγαίνουν τα φράγκα για supersprint ή devil, βάζω τη Festus να γουστάρω!!! Cool
netblaster - Κυρ 22 Φεβ 2004, 18:28:48
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε Χρηστο υπαρχει μια Supersprint με μικρο σχετικα καζανι, 10αρα μπουκα, custom fit για 206 και λεγεται "Magnum"!!! Δεν την εχω ακουσει, αλλα δεν πιστευω οτι θα κανει το θορυβο που θελει ο αδερφος σου!!! Ασε που κανει και γυρω στα 350e!!! H devil ειναι πολυ καλη λυση αρκει να τη βρεις, γιατι ειναι λιιιγο δυσευρετες!!! Mad Οσο για Festus, θα βρεις παντου με τιμη γυρω στα 150-170e custom fit για 206 και απο ηχο πρεπει να την εχεις "ακουσει"... Very happy Twisted evil
kovac - Δευ 23 Φεβ 2004, 04:01:11
Θέμα δημοσίευσης:
netblaster έγραψε:
Φιλε Χρηστο υπαρχει μια Supersprint με μικρο σχετικα καζανι, 10αρα μπουκα, custom fit για 206 και λεγεται "Magnum"!!! Δεν την εχω ακουσει, αλλα δεν πιστευω οτι θα κανει το θορυβο που θελει ο αδερφος σου!!! Ασε που κανει και γυρω στα 350e!!! H devil ειναι πολυ καλη λυση αρκει να τη βρεις, γιατι ειναι λιιιγο δυσευρετες!!! Mad Οσο για Festus, θα βρεις παντου με τιμη γυρω στα 150-170e custom fit για 206 και απο ηχο πρεπει να την εχεις "ακουσει"... Very happy Twisted evil

Η supersprint που λες πρέπει να είναι αυτή που έχω βάλει σε φωτογραφία σε κάποιο post πιο πάνω. Very happy Θα ψάξω για μικρό καζάνι και 100mm-102mm μπούκα, μπας και βγάλει τον ήχο που "θέλω". Wink
Για devil υπάρχει αντιπροσωπεία στην Τρίπολη. Αν πάω να βάλω devil, θα τους ρωτήσω αν στην περίπτωση που πάμε κι άλλα άτομα μας κάνει καλύτερη τιμή (γιατί είναι πολλοί που ψήνονται), κάνω κι ένα post "όποιος θέλει devil ακολουθεί" και θα δείξει. Wink
Για Festus θα πάω με το Μιχάλη αν είναι. Wink
sps - Δευ 23 Φεβ 2004, 11:28:01
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε Χρηστο για να ακουσεις και τη δικη μου εξατμιση,δε με πηρες τηλ. Wink
kovac - Δευ 23 Φεβ 2004, 21:27:20
Θέμα δημοσίευσης:
sps έγραψε:
Φιλε Χρηστο για να ακουσεις και τη δικη μου εξατμιση,δε με πηρες τηλ. Wink

Σπύρο δε σε ξέχασα! Very happy Ούτε εσένα, ούτε το Δημήτρη! Wink
Απλά είναι αυτή η εξεταστική ( Evil ) και δεν προλαβαίνω λόγω διαβάσματος.
Την Τετάρτη το πρωί γράφω, οπότε το απόγευμα πιστεύω θα την ακούσω...αν μπορείς κι εσύ! Wink Θα σου στείλω να σου πω για σίγουρα! Wink Wink
shark_zak - Τρι 24 Φεβ 2004, 11:35:27
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:
κάνω κι ένα post "όποιος θέλει devil ακολουθεί" και θα δείξει.
Wink

για κανε την κινηση να δουμε τι θα γινει, εγω παντος ειμαι μεσα.... Arrow
SuperBilly16V - Δευ 22 Μάρ 2004, 00:43:00
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά αυριο θα πάω να φτίαξω το καταραμενο πρόβλημα του 307 μου με το ζουάν και σκεφτομαι να αλλαξω και τελικο. Τι μου προτεινετε να βάλω. Με ενδιαφερει να βελτιώσω τον ήχο, χωρις ομως φασαρια, και φυσικα χωρίς να χασω τίποτα ψηλά η χαμηλα. Το αμαξι ειναι ενα 307 1,6 16V εντελώς μαμα.
Επίσης θα πρέπει να βάλω και ποιο ελεύθερο φίλτρο για να αποδώσει η δεν χρειάζετε? Very happy
netblaster - Δευ 22 Μάρ 2004, 22:25:37
Θέμα δημοσίευσης:
Ενα πιο ελευθερο φιλτρακι ειναι παντα καλο!!! Ασε που κανεις και αποσβεση των χρηματων σου αφου δεν το αλλαζεις!!! Για τελικο, αν διαβασεις και παραπανω ή σε αλλα topics, θα δεις οτι υπαρχουν πολλες επιλογες!!! Εξαρταται απο το τι θες...groupN η μια μπουκα για μπασο θορυβο??? Εγω προτιμω το δευτερο, που πιστευω ταιριαζει καλυτερα στο αυτοκινητο σου!!! Μια οικονομικη λυση (γυρω στα 170e), με αποδεκτο θορυβο ειναι τελικο της L&W!!! Wink
Steve - Παρ 23 Απρ 2004, 13:15:48
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ ύστερα από όσα διάβασα, οδεύω για ολόκληρο σύστημα Supersprint... Χταπόδι έως τελικό δηλαδή!

Όμως με το ΚΤΕΟ τί γίνεται? Περνάμε ή θέλουμε λάδι? Rolling eyes

(Έχω 1.4 XS 16v 90hp)
PHSYBORG - Παρ 23 Απρ 2004, 13:20:17
Θέμα δημοσίευσης:
Aν δεν πειραξεις καταλυτη γιατι να χεις προβλημα με καυσαερια ?
Steve - Παρ 23 Απρ 2004, 16:28:27
Θέμα δημοσίευσης:
Θέλω να τον πειράξω (μόνο εάν βοηθήσει στην βελτίωση θετικά) ! Twisted evil Αν και πάλι βάλω έναν πιο ελεύθερο, θα έχω πρόβλημα με το ΚΤΕΟ ή όλα ΟΚ?
netblaster - Παρ 23 Απρ 2004, 19:41:46
Θέμα δημοσίευσης:
Με την αλλαγη καταλυτη θα δεις βελτιωση και μαλιστα καλη!!! Very happy Το θεμα ειναι οτι αυτο που κανει ουσιαστικα ο πιο ελευθερος καταλυτης ειναι να αφηνει τα καυσαερια να περνανε πιο "ανενοχλητα" (πιο αφιλτραριστα), με αποτελεσμα να αυξανονται οι ρυποι!!! Περιμενε να δουμε τα αποτελεματα της καρτας καυσαεριων του George4 που εβαλε ελευθερο... Wink
PHSYBORG - Παρ 23 Απρ 2004, 19:46:19
Θέμα δημοσίευσης:
netblaster έγραψε:
Με την αλλαγη καταλυτη θα δεις βελτιωση και μαλιστα καλη!!! Very happy Το θεμα ειναι οτι αυτο που κανει ουσιαστικα ο πιο ελευθερος καταλυτης ειναι να αφηνει τα καυσαερια να περνανε πιο "ανενοχλητα" (πιο αφιλτραριστα), με αποτελεσμα να αυξανονται οι ρυποι!!! Περιμενε να δουμε τα αποτελεματα της καρτας καυσαεριων του George4 που εβαλε ελευθερο... Wink

Aν θυμαμαι καλα ο George4 εχει κ προγραμμα κ 2ον : δεν ειναι ολοι οι ελευθεροι καταλυτες το ιδιο !
netblaster - Παρ 23 Απρ 2004, 19:53:34
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι Φιλιππε, εχει και προγραμμα και μεγαλυτερης διαμετρου σωληνα και 94 "πειραγμενα" αλογα!!! Αν βγαζει αυτος καρτα τοτε εμεις βγαζουμε πολυ χαλαρα!!! Wink Ειπε βεβαια οτι εβαλε πολυ καλης ποιοτητας καταλυτη (και τον πληρωσε και τσουχτερα 350Ε), αλλα και παλι...
PHSYBORG - Παρ 23 Απρ 2004, 19:56:26
Θέμα δημοσίευσης:
Παιζουν κ καταλυτες ΠΟΛΥ ποιοτικοι αλλα εντελως ελευθεροι ομως !
Steve - Παρ 23 Απρ 2004, 22:12:49
Θέμα δημοσίευσης:
PHSYBORG έγραψε:
Παιζουν κ καταλυτες ΠΟΛΥ ποιοτικοι αλλα εντελως ελευθεροι ομως !

Πρότεινε μας κάτι λοιπόν να έχουμε στο νου μας! Wink
zzzleepy - Σαβ 24 Απρ 2004, 00:15:06
Θέμα δημοσίευσης:
Έχω να κάνω μια ερώτηση (για να επανέλθουμε και στο περιεχόμενο του τόπικ): όταν πέρασα την Devil μου στο αμάξι, το κενό ανάμεσα στη μπούκα και το κόψιμο του προφυλακτήρα ήταν σχεδόν ένα δάχτυλο (κι ούτε). Τώρα μετά από αρκετούς μήνες έχει αυξηθεί σε κοντά τρία δάκτυλα! Φαντάζομαι αυτό έγινε γιατί η καινούρια εξάτμιση είναι βαρύτερη από την εργοστασιακή (αλλά τόσο πολύ;). Είναι φυσιολογικό κάτι τέτοιο; Μήπως να την κολλήσω καλύτερα και να μην εμπιστεύομαι τα δυο λάστιχα που την κρατάνε;
kovac - Σαβ 24 Απρ 2004, 01:39:17
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:
Έχω να κάνω μια ερώτηση (για να επανέλθουμε και στο περιεχόμενο του τόπικ): όταν πέρασα την Devil μου στο αμάξι, το κενό ανάμεσα στη μπούκα και το κόψιμο του προφυλακτήρα ήταν σχεδόν ένα δάχτυλο (κι ούτε). Τώρα μετά από αρκετούς μήνες έχει αυξηθεί σε κοντά τρία δάκτυλα! Φαντάζομαι αυτό έγινε γιατί η καινούρια εξάτμιση είναι βαρύτερη από την εργοστασιακή (αλλά τόσο πολύ;). Είναι φυσιολογικό κάτι τέτοιο; Μήπως να την κολλήσω καλύτερα και να μην εμπιστεύομαι τα δυο λάστιχα που την κρατάνε;

Εγώ σου είπα για ποιο λόγο έγινε αυτό!!! Laughing Laughing Laughing Wink

Καταρχήν δες μήπως αυτά τα δύο λάστιχα έχουν λασκάρει/ξεκολλήσει και γι' αυτό και πέφτει.
Πάντως δεν έχει αναφέρει κανένας τίποτα παρόμοιο!
Άντε πες να πέσει λίγο...3 δάκτυλα όμως?????? Δηλαδή αν έχεις body-kit με πίσω προφυλακτήρα να "αγκαλιάζει" την μπούκα, μετά θα έχεις παραπάνω θόρυβο εκτός από τον αρχικό της εξάτμισης, αφού θα βρίσκει η μπούκα μετά!!!!!
Δεν είναι φυσιολογικό πιστεύω. Wink
Steve - Σαβ 24 Απρ 2004, 04:00:21
Θέμα δημοσίευσης:
Όντως μάλλον θα είναι τα λαστιχάκια! Εκτός κι αν κοπανούσε τόσο καιρό και σου έφαγε 3 εκατοστά Razz Laughing
netblaster - Σαβ 24 Απρ 2004, 09:50:45
Θέμα δημοσίευσης:
Αντωνη, αν θυμαμαι καλα η συγκεκριμενη Devil ηταν custom fit για 206 ετσι??? Confused Αρα, δεν προκειται να εκανε λαθος ο εξατμισας στην κολληση των βασεων!!! Και αποτι θυμαμαι επισης, την εξατμιση την εβαλες εσυ...Για σηκωσε το παλι και κοιτα να δεις τι γινεται με τις βασεις και τα λαστιχα συγκρατησης και με την ενωση με τον υπολοιπο σωληνα!!! Να κολλησεις την εξατμιση ξεχασε το!!! Η εξατμιση πρεπει να εχει μια σχετικη ελευθερια να ταλαντωνεται... Wink
kaisaras96 - Σαβ 24 Απρ 2004, 13:45:11
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:

Αν θες καλυτερη στηριξη βαλε και τριτη βαση το δοκιμασε ο sps και η εξατμιση εγινε βραχος.
Αλλιως πηγαινε να στην φερει λιγο ο εξατμισας και μενα η Sebring την πρωτη φορα κρεμασε λιγο αλλα μετα απο μια ρυθμιση εχει μεινει στην θεση της ενα χρονο.
Steve - Σαβ 24 Απρ 2004, 18:50:26
Θέμα δημοσίευσης:
Αν βάλει και την 3η βάση τότε οι κραδασμοί που μεταφέρονται στο καζανάκι, που θα μεταφέρονται εφόσον θα είναι ακίνητο? Μήπως θα είναι χειρότερα και θα μένουνε στον κινητήρα από όπου και ξεκινάνε με αποτέλεσμα να κόψει καμιά βάση μηχανής? Από όσο ξέρω η ταλάντωση που κάνει το καζανάκι αρκετές φορές (πέρα δώθε, δώθε κείθε.. Razz ) είναι για απόσβεση την ταλάντωσης του κινητήρος... Ελπίζω να καταλάβατε τί θέλω να πω! Rolling eyes Wink
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες