TONY PAP έγραψε: |
Ο αγωνιστικός - συρμάτινος καταλύτης απο μόνος του είναι μάλλον πεταμένα λεφτά εαν συνδιαστεί με σύστημα εξάτμισης ναι τότε ψάξτο το θέμα... |
STELIOS έγραψε: |
Supersprint - Bosal - κατι αλλο?
(Εξερουνται τα χειροποιητα χταποδια, θεωρω πως δεν ειναι σωστα μελετημενα αρα πεταμενα λεφτα) Εσεις τι λετε? Ποιος εχει βαλει σε 1400 να μου πει εντηπωσεις? |
STELIOS έγραψε: |
Ναι το εχω διαβασει. Κοιτα, αν εξαιρεσεις πως του Κωστα ως μαμα ηταν λιγο ψοφημι, η μετατροπη του εδωσε αρκετα (και εβαλε και τελικο που δεν χρειαζοταν).
Οι γραφηκες παραστασεις δειχνουν : Πριν - 69.6 hp στις 5000 rpm Mετα - 78.7 hp στις 5500 rpm 9 αλογα δεν ειναι λιγα. |
kostas έγραψε: | ||
Στελιο αν διαβασες το τελευταιο ποστ μου οι δυναμομετρησεις που εγιναν στη Βοsal δεν ειναι αξιοπιστες. Τα συμπερασματα που βγαινουν υστερα απο τη δυναμομετρηση στη Vamag ειναι τα εξης: 1)Δεν ξερω ποσα αλογα ηταν μαμα πραγματικα και 2)Δεν ξερω ποσα πραγματικα αλογα μου εδωσε το κιτ. Το μονο που ξερω στα σιγουρα υστερα απο ολα αυτα ειναι οτι ειναι 81.6PS. |
TONY PAP έγραψε: |
Μπορείς να δοκιμάσεις να ανοίξεις με κάποιο 14αρι παρέα 2ρες, 3ες και 4ες για να δεις διαφορές.
Αναφορικά με 14αρι φτιαγμένο υπάρχει το αμάξι της ρενας του club που είχε εξάτμιση - χταπόδι aerospeed (itspower.gr νομίζω). Τοχα πετύχει στα Πατήσια και ακουγόταν super ![]() H bosal βγάζει set και για 16αρι? |
PHSYBORG έγραψε: |
Σε πια περιοχη εισαι Κωστα??? |
kostas έγραψε: | ||
Ευχαριστως να τα δοκιμασω. ΠροΣκαλω οποιον θελει απο το κλαμπ 1.4αρη να παμε μια βολτιτσα μαζι με τα κωλοφτιαγματα μας. ![]() ![]() ![]() Παντως αν τα παω με τη Ρενα δε με παιρνει γιατι εχει βαλει και προγραμμα. Η Bosal νομιζω εχει βγαλει κιτ για 1.6.Περιλαμβανει αν δεν κανω λαθος οτι και το δικο μου συν καταλυτη.Κοστος κιτ 600 ευρω. |