bagos έγραψε: |
Κατα πασα πιθανοτητα μεσα κ εγω,για να παω πιπ@ κ@λο εμπλοκη τον καγκουροκουμπαρο ![]() Περαν της πλακας,αν παμε,καλα να ειμαστε,εμενα δε με παιρνει για καγκουριες γιατι 1ον:θα εχω γυναικα κ γιο μαζι,κ 2ον:καιει τοσο πολυ το δικο μου που δε μπορει να φανταστει καποιος(3 400αρια καιω ανετα 10λιτρα βενζινη). ΑΝ δεν ερθει γυναικα παιδι,ερχομαι με το μηχανακι κ κανουμε απειρες καγκουριες. Ποσα κμ ειναι περιπου,ξερει κανενας??? |
'Andy'-lag έγραψε: |
μιας λωρίδας για κάθε κατεύθυνση (έτσι στενά στενά για να είσαι σε μια σχετική πρίζα...) με ανοιχτές καμπές (όλες πατημένες λέμε...)
Και δώσε φούσκωνε-ξεφουσκωνε...!! Η διαδρομή είναι όλη ΑΝΗΦΟΡΙΚΗ, κλειστή τόσο που σε πολλά σημεία με το ζόρι χωράνε δύο αυτοκίνητα στο δρόμο. Πολλές φουρκέτες με αρκετή υψομετρική διαφορά μεταξύ εισόδου και εξόδου, μη σου πω ότι πετάς και μια πρωτάρα μέσα...!! Τραχύ οδόστρωμα, συνεχείς εναλλαγές πορείας, εσάκια, μπούκες.. ειδικά αν έχει ακόμα χιόνια αριστερά και δεξιά του δρόμου…!! Φιλικά κυνηγητά, βιντεάκια από κάμερες σε προφυλακτήρες, φωτογραφίες από περάσματα τις οποίες θα τραβάνε ριψοκίνδυνα μέλη κρεμασμένα στις μπαριέρες, (ε φανταστικέ Μάνθο με τη φωτογραφική του Μιχάλη...?) Να ανάψουν λίγο τα αίματα και να τα πούμε από κοντά όλοι μαζι μετά από καιρό... |
Steve έγραψε: | ||
Μυρίζει πολύνεκρο! Καλά να περάσετε ![]() |
Giannis307 έγραψε: |
κατεβα ρε τραχανα και συ...! |
|
SnakeMJK έγραψε: | ||||
Δε βλέπω την ώρα.... ![]() |
Ποσα κμ ειναι απο αφιδνες???? |
bagos έγραψε: | ||
Στα παπ***α σας ειπατε???? ![]() |
reselie-206 έγραψε: |
Aν έχω πάρει πινακίδες/άδεια μέχρι τότε και εγώ μέσα ![]() ![]() ![]() |
Μπαινω απο τηλ ρε,κ δε βλεπω τη τυφλα μου... ![]() Που θα εισαι τασο,αθηνα η λαμια?ελα με κανεναν αλλον ρε. |
|
MEMsound έγραψε: |
θα το πήρε να πάει κανα ταξιδάκι...
ειναι ταξιδιαρικα πουλια οι γερανοί... http://www.λέσχη.gr/forum/showthread.php?3768-%CE%A4%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%AC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
reselie-206 έγραψε: |
Aν έχω πάρει πινακίδες/άδεια μέχρι τότε και εγώ μέσα ![]() ![]() ![]() |
θα το πήρε να πάει κανα ταξιδάκι...
ειναι ταξιδιαρικα πουλια οι γερανοί... http://www.λέσχη.gr/forum/showthread.php?3768-%CE%A4%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%AC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Φτιάχνω μια λίστα (καμία σχέση με Lagarde) για να το μαζεύουμε σιγά σιγά το πράμα... Για τυχόν διορθώσεις be my guests....
1. 'Andy'-lag 2. MEMsound 3. iceage + xrisa-xs 4. athanas 5. reselie-206 6. Giannis307 7. teo206GT 8. Road_Runner 9. kostas207rc (99%) 10. MAD (99%) 11. bagos (?) 12. kostis (?) |
king207cc έγραψε: |
κατα πάσα πιθανότητα κ γώ μέσα με MAD αν ακολουθήσει ![]() |
iceage έγραψε: | ||
Γράψτε δίπλα στο όνομά σας και αν θα έρθουν και άλλοι μαζί σας για να κλείσουμε κανένα τραπέζι για φαί |
Αρέσκω, αρέσκω που βρισκόμαστε σε φάση προετοιμασίας...
Αργότερα θα μαζέψω λίγο το πινακάκι με τις συμμετοχές, αλλά προς το παρόν να προτείνω κάτι... Μιας και έχουμε όλοι λίγο πολύ, καιρό να ξεσκάσουμε με το αυτοκίνητο και για να μην ξεπαραδιαστούμε εντελώς, θα έλεγα να ανεβούμε προς τα πάνω, να κάτσουμε λίγο για καμία φωτογραφία και ανασυγκρότηση, και στο κατέβα προς Αράχωβα να το κάτσουμε για καφεδάκι... Και αν είναι για φαγητό, να κάτσουμε κατά την επιστροφή προς Αθήνα, στην Λιβαδειά που έχουμε υπόψη 2-3 μέρη.... Ο μόνος λόγος που το λέω είναι γιατί Αράχωβα και λοιπές περιοχές είναι μεν όμορφες, αλλά λόγω του οτι αποτελούν τουριστικά θέρετρα, οι ταβέρνες εκεί στα πέριξ είναι λίγο τσιμπημένες από θέμα τιμών. Είμαστε οκ με αυτό.....? |
Αρέσκω, αρέσκω που βρισκόμαστε σε φάση προετοιμασίας...
Αργότερα θα μαζέψω λίγο το πινακάκι με τις συμμετοχές, αλλά προς το παρόν να προτείνω κάτι... Μιας και έχουμε όλοι λίγο πολύ, καιρό να ξεσκάσουμε με το αυτοκίνητο και για να μην ξεπαραδιαστούμε εντελώς, θα έλεγα να ανεβούμε προς τα πάνω, να κάτσουμε λίγο για καμία φωτογραφία και ανασυγκρότηση, και στο κατέβα προς Αράχωβα να το κάτσουμε για καφεδάκι... Και αν είναι για φαγητό, να κάτσουμε κατά την επιστροφή προς Αθήνα, στην Λιβαδειά που έχουμε υπόψη 2-3 μέρη.... Ο μόνος λόγος που το λέω είναι γιατί Αράχωβα και λοιπές περιοχές είναι μεν όμορφες, αλλά λόγω του οτι αποτελούν τουριστικά θέρετρα, οι ταβέρνες εκεί στα πέριξ είναι λίγο τσιμπημένες από θέμα τιμών. Είμαστε οκ με αυτό.....? |
Μη περιμενετε να βρουμε αραχωβα να χωρεσουμε ολοι για καφε.κ μη περιμενετε να βρουμε να παρκαρουμε εκει περα... |
MAD έγραψε: |
@Andy λακ!! ![]() ![]() Εμένα μου εχει πει ο Βαγγέλης ότι θα έρθει μαζί μου και η κοπέλα του , πέρα απο τον ίδιο! Για τον Γιώργο Δν έχω μιλήσει με τον άνθρωπο! |
ναι και υπολογηστε να ειστε εκει 0945 για να φευγουμε 1000.... ![]() ![]() |
Λευτέρης έγραψε: |
βαλτε και εμένα μέσα ρε με Stevon!!!!! ![]() |
Octane έγραψε: |
Ζηλευω γα**το μου... |
Road_Runner έγραψε: | ||
Ελα και εσυ.. |
Θα παμε απο εθνικη μεχρι καστρο κ θα μπουμε εκει μεσα,η θα μπουμε απο θηβα κ θα παμε απο λειβαδια??? |
Ειστε ετοιμοι για αυριο?δε πιστευω να ξενυχτησετε κ να μη ξυπνατε το πρωι? ![]() |
Μισο ντεποζιτο,οποτε μη περιμενετε καγκουριες απο εμας... ![]() ![]() |
Εσυ με ποιον θα ερθεις,να ξερω ποιον να εχω κοντα οταν θα μεινω... ![]() |
Giannis307 έγραψε: |
γυρησαμε λεμεεεε...! |
stefan307 έγραψε: |
Μπα δεν το νομιζω να στριβουν γιατι απλα μενουν απο φρενα χαχαχαχα ![]() ![]() ![]() |
...επομενη βολτα εχει ΗΔΗ ξανα-(επειδη το χουμε κανει και παλιοτερα)-δρομολογηθει κατοπιν σχετικης εισηγησεως του Βαγγου για Λιμνη Ευβοίας...
αλλα να κανουμε καβα κανα χρημα να χουμε για τις βενζινες και τα κρεατα... χαχαχαχαχαχα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MAD έγραψε: |
Μπράβο ρε Τάσο..... Παρά πολύ όμορφες φωτό! Εγώ τραβηξα 2 φωτο και έμεινα απο μπαταρία ... ![]() ![]() ![]() Γκαντεμια... |
king207cc έγραψε: | ||
Γκαντέμη Μάκη!! ![]() ![]() |