vasilisalessia έγραψε: |
για μενα παρε και μια δευτερη γνωμη.μην ανοιγεις μηχανη ετσι..μπορει και να ειναι αλλα κοιτα να εισαι σιγουρος.παρε και 2η γνωμη.εμφανιζουνε προβλημα με τσιμουχες κιολα τα tu.δες πριν μηπως ειναι καμμια τσιμουχα. |
οπτικα θα το δει ουτως η αλλως.θα το ανεβασει ραμπα να δει απο που χανει.εσυ το ξαναεβαλες μπρος η ειδες αν γλυφει απο πουθενα? |
puglover έγραψε: |
Κακως δεν ειχες αλλαξει παραφλου τοσα χρονια. Αν οντως ειναι φλατζα καλο θα ηταν να πλυνεις και το ψυγειο. Δεν πας και στην peugeot καμια βολτα να βαλουν αυτο το εξαρτημα στα νερα να δουν αν θ'αλλαξει χρωμα? |
Driver ///M έγραψε: | ||
Το ξανάβαλα μπροστά. Δεν είδα τίποτα ρε γα**το. Το μόνο που παρατήρησα είναι ότι το πλαστικό δοχείο του ψυγείου είναι αρκετά καφέ. Βέβαια πάνω κάτω έτσι είναι εδώ και καιρό, αφού δεν έχω αλλάξει ποτέ παραφλού (είχα σκοπό σ'ένα μήνα που θα κάνω αλλαγή λαδιών να αδειάσω και το ψυγείο και να περάσω νέο αντιψυκτικό) απλά κανα 2 φορές όλες κιόλες συμπλήρωσε λίγο (ποτέ δεν είχε φτάσει κάτω απ'το min πάντως). Δεν μπορώ να καταλάβω λοιπόν αν το χρώμα του ψυγείου είναι έτσι λόγω πολυκαιρίας του αντιψυκτικού, ή έχει αναμιχτεί με λάδι. Ο μηχανικός μου είπε ότι κατα πάσα πιθανότητα είναι μούργα λόγω της πολυκαιρίας. Ανεβάζω 2 φώτο μήπως και καταλάβετε τι παίζει: ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
το δικο μου ειναι πρασινο το υγρο.το αλλαξα πριν δυο χρονια και θα το αλλαξω φετος.αλλα θα βαλω το οργανικο g12 φετος που ειναι πολυ καλυτερο και δεν περιεχει νερο.και λενε οτι για κινητηρες μετα του 2002 με αλουμινιενια μερη η εξολοκληρου αλουμινιο βαζουνε το g12.αλλα εμενα ειναι καθαρο το παγουρακι.
και αλλαζεται απαραιτητα μαξιμουμ καθε 3 χρονια.και ιδιως αυτα που συμπληρωνεις νερο γρηγορα χανουνε την ικανοτητα τους.και βαζεις αν βαζεις νερο απιονισμενο.εγω αυτο ξερω.το πηγες τελικα σε αλλο μηχανικο?ξαναειδες λαδι απο κατω?η να μυριζει?τα λαδια τα κοιταξες? |
εγω θα σου προτεινα το πρωτο απο αυτα.
καμμια σχεση με τα βαλεο σε δυνατοτητες.δεν βαζεις νερο σε αυτα. ο κινητηρας εχει θεμα με θερμοκρασιες.οποτε χρειαζεται καλο υγρο και αλλαγη ανα 2 χρονια. παιδια το λαδι μεσα στο υγρο ψυγειου φαινεται.εμενα μου φαινεται απο τη φωτο σαν παλαιοτητα..αλλα δε ξερω αυτο πρεπει να το δει ο μηχανικος.δεν το ειδε? |
το δικο μου παιρνει εξι λιτρα |
εμενα στη τοταλ λεει 5,8λιτρα.στο σιτε της μοτουλ 6 λιτρα.οποτε εκει ειμαστε ![]() Glacelf Auto Supra αυτο μου βγαζει εμενα η τοταλ.αλλα λεει να διαλυθει στο νερο(απιονισμενο)ποσοστο διαλυσης? |