PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Προβλημα σε 207gt μετα απο αλλαγη αμορτισερ-ελατηρια

vagelis207 - Τρι 12 Μάρ 2013, 22:04:56
Θέμα δημοσίευσης: Προβλημα σε 207gt μετα απο αλλαγη αμορτισερ-ελατηρια
Παιδια καλησπερα
Πριν μια εβδομαδα αλλαξα αμορτισερ-ελατηρια(bilstein b8-eibach).
Σημερα το αμαξι και σταματημενο και σε κινηση μου κανει θορυβο στο στριψιμο δεξια αριστερα.Κατι κρακ-κρακ,δεν μπορω να το περιγραψω αλλιως.Ακουγεται ο θορυβος να προερχεται απο τα top mounts και επισης οταν κανει το θορυβο καταλαβαινω και κραδασμους στα ελατηρια που εβαλα το χερι μου.Σαν κατι να βρισκει στα ελατηρια.Παιζει να καναν καμια μ@λ@κι@ στην τοποθετηση? Εμενα εκει παει το μυαλο μου.Ειχε κανεις παρομοια εμπειρια??
Confused Confused
kostas207rc - Τρι 12 Μάρ 2013, 22:45:53
Θέμα δημοσίευσης:
Μπορεί να σου έχει σπάσει το κοκαλινο που είναι σαν ποτηράκι και πιάνει στο θόλο..δεν ξέρω ίσως είναι αυτό
nik_marin - Τρι 12 Μάρ 2013, 23:37:45
Θέμα δημοσίευσης:
Ρουλεμάν top mounts
vagelis207 - Τρι 12 Μάρ 2013, 23:45:52
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστω παιδες!
Για ρουλεμαν ετσι οπως το ακουω παιζει πολυ πιθανο.Βασικα αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι αρχησε μετα την αλλαγη των αμορτισερ.
vagelis207 - Τετ 13 Μάρ 2013, 09:33:04
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημερα παιδες
Σημερα το πρωι ως δια μαγειας σταματησε να το κανει.Τελικα πηγα στο συνεργειο το σηκωσανε το τσεκαρανε και δεν βρεθηκε τιποτε.Μαλλον καποιο σκουπιδακι ειχε παει γιατι ηταν γεματο χωματα απο τις βροχες.Πηγα του εριξα και λιγο νερο στους θολους ψηλα να φυγουν τα χωματα και μεχρι στιγμης ειμαστε οκ.
Ευχαριστω!
dimisboukis - Τετ 13 Μάρ 2013, 13:42:32
Θέμα δημοσίευσης:
Τα top mounts ειναι 100%.Ετσι εκανε και μενα οταν αλλαξα αμορτισερ και ελατηρια.Τα αλλαξα με καινουργια μανισια παλι,σταματησε για κανα μηνα και τωρα παλι ετσι ακουγεται.Τα παιζουν γρηγορα τα μαμα top mounts λογω της σκληροτητας της αναρτησης.Παντως αν σου το ξανακανει(πολυ πιθανο)και αποφασισεις να τα αλλαξεις ψαξε για κατι πιο μεγαλης αντοχης.Εμενα ειχε παρει το ματι μου κατι σιλικονουχα αλλα δεν τα ειχα παρει λογω τιμης.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες