SnakeMJK έγραψε: |
1. από αυτοκολητάδες ![]() |
3. όλα έβγαιναν με αυτοκόλλητο και είναι μια μλκιά χωρίς αυτό. σίγουρα χρειάζεται κάτι μαύρο να μπει εκεί (αν δεν είναι μαύρο το αυτοκίνητο ![]() |
The Ace έγραψε: |
Μπορείς να το ντύσεις carbon μόνος με κάτι τέτοιο http://www.ebay.co.uk/itm/Peugeot-206-3-Door-1998-2010-Carbon-Fibre-Efftect-Door-Pillar-Trim-Kit-/261171168873?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3ccf03c669 με κόστος 8-10€, ή να πας σε ένα μαγαζί με αξεσουάρ αυτοκινήτου ή επιγραφών και να στο φτιάξουν επιτόπου και σε ότι χρώμα θες, πάλι με 10, άντε 15€...
Ή αγοράζεις μόνος σου ρολό σε ότι χρώμα/υφή/σχέδιο θέλεις, και ντύνεις μόνος σου ότι κομμάτια του αυτοκινήτου γουστάρεις ![]() |
alexkapellakis έγραψε: | ||
Έτσι ρε παιδιά, έτσι! Πετατε ιδέες... Γι' αυτό εγώ ρωτάω εδώ μέσα ότι θέλω... Γιατί είσαστε "μανούλες" έτσι κ πλακώσετε όλοι μαζί! ![]() Προαναφέρθηκε η ιδέα του αυτοκολλητά και του επιγραφέα, αλλά αυτή εδώ η ανάλυση μ' έφτιαξε... Θα το ψάξω... ΑΜΕΣΑ κιόλας... Και άσε τα αυτοκόλλητα της η Peugeot να τα πουλάει 130 γιούροπουλα....! ![]() Σας ευχαριστώώώώ! (Α!!! Και αν υπάρξει κ άλλη ιδέα..... ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ! ![]() |
MEMsound έγραψε: |
Κ Α Γ Κ Ο Υ Ρ Α !
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
alexkapellakis έγραψε: | ||
Έτσι ρε παιδιά, έτσι! Πετατε ιδέες... Γι' αυτό εγώ ρωτάω εδώ μέσα ότι θέλω... Γιατί είσαστε "μανούλες" έτσι κ πλακώσετε όλοι μαζί! ![]() Προαναφέρθηκε η ιδέα του αυτοκολλητά και του επιγραφέα, αλλά αυτή εδώ η ανάλυση μ' έφτιαξε... Θα το ψάξω... ΑΜΕΣΑ κιόλας... Και άσε τα αυτοκόλλητα της η Peugeot να τα πουλάει 130 γιούροπουλα....! ![]() Σας ευχαριστώώώώ! (Α!!! Και αν υπάρξει κ άλλη ιδέα..... ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ! ![]() |
1. από αυτοκολητάδες ![]() 2. φαντάζομαι θα είναι ελαφρώς διαφορετικό το χρώμα, καθώς δεν θα το χει "δει" καθόλου ο ήλιος κ θα είναι πιο σκούρο. 3. όλα έβγαιναν με αυτοκόλλητο και είναι μια μλκιά χωρίς αυτό. σίγουρα χρειάζεται κάτι μαύρο να μπει εκεί (αν δεν είναι μαύρο το αυτοκίνητο ![]() 4. αν γίνει καλή δουλειά, 100 ευρώ είναι καλά. έχει συζητηθεί εκτενώς παλαιότερα αυτό το θέμα, ψάξ'το... |
Octane έγραψε: | ||
Οχι , δεν θα μιλησω... , ακομα κρατιεμαι... . ![]() . . . . . . . . . . Ο ΥΠΕΡΚΑΓΚΟΥΡΑΣ , προσοχή παίδες!!!! Κατι βιντεακια στο youtube με DOING DOING ειναι φτιαγμενα σκεφτομενοι τον Andy ![]() Δεν εχω να πω τιποτα αλλο. Ορκιστικα να κρατηθω. ![]() |