Γενικές Συζητήσεις - εφαγα κληση και θελω βοηθεια rallos180 - Κυρ 03 Μάρ 2013, 13:29:04 Θέμα δημοσίευσης: εφαγα κληση και θελω βοηθεια
καλησπερα σας.χτες το βραδυ κατα της 2:30 τα ξυμερωματα εφαγα μια ωραια κληση 40 ευρο γιατι ειχα παρκαρει σε θεση για τα ταξι η οποια οσα χρονια ζω εγω εδω λαμια δεν εχει χρησιμοποιηθει ποτε! το ποσο ειναι στα 40 ευρο και μου εχουν δωσει ενα ροζ και ενα ασπρο χαρτακι.το θεμα ειναι οτι το αμαξι ειναι εταιρικο ομοτε δεν γραφει τπτ το χαρτι παρα μονο την παραβαση την μαρκα αυτοκινητου και τον αριθμο κυκλοφοριας.τι λετε να κανω? να την πληρωσω(εντος 10 ημερων νομιζω ειναι 20 ευρο) η να κανω τον κουκο? Sinanai - Κυρ 03 Μάρ 2013, 13:31:22 Θέμα δημοσίευσης:
Γιατί να μην την πληρώσεις; rallos180 - Κυρ 03 Μάρ 2013, 13:43:53 Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Γιατί να μην την πληρώσεις;
λεω μηπως γινεται γιατι το αμαξι ειναι εταιρικο οποτε η κληση που θα παει? στην εταιρια η στην λιζινκ εταιρια? GEMI - Κυρ 03 Μάρ 2013, 13:56:40 Θέμα δημοσίευσης:
Όπου και να πάει φίλε η κλήση έχει ημερομηνία και ώρα, που στο τέλος (άσχετα με το ποιος θα την πληρώσει) θα "φτάσει" σε σένα. Και αν δουλεύεις τότε ακόμα στο ίδιο εταιρικό ή σε άλλο, θα μειώσει την επαγγελματική σου συνέπεια και αξιοσπιστία.
Δεν αξίζει (νομίζω) αυτό 20 ευρώ..
Μία νύξη επίσης στο αφεντικό σου, θα βοηθήσει, ίσως την πληρώσει και ο ίδιος την κλήση και να σου πει την άλλη φορά να προσέχεις. \
Φιλικά παντα. rallos180 - Κυρ 03 Μάρ 2013, 14:36:17 Θέμα δημοσίευσης:
ρε παιδια το αμαξι ειναι του πατερα μου.τελος παντων.καλυτερα να την πληρωσω.τι διαδικασια κανω? Giannis307 - Κυρ 03 Μάρ 2013, 14:40:08 Θέμα δημοσίευσης:
πληρωνεις κ τελιωνεις....