PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Αλλάζει το πλαστικό κομμάτι της κολώνας της πόρτας?

ironman02 - Κυρ 24 Φεβ 2013, 19:52:52
Θέμα δημοσίευσης: Αλλάζει το πλαστικό κομμάτι της κολώνας της πόρτας?
Παιδιά ξέρετε αν αλλάζει στα 207 το κάθετο πλαστικό κομμάτι στην κολώνα της πόρτας? Στο κάτω μέρος εκεί που ενώνεται με το λάστιχο που είναι στο κάτω μέρος του παραθύρου για κάποιο περίεργο λόγο φούσκωσε και είναι σαν τραβήχτηκε κάτω από το λάστιχο που ήταν σφηνωμένο και νομίζω ότι τώρα κάποια στιγμή με το καιρό θα αρχίσουν να φεύγουν κομμάτια... Ξέρετε αν αλλάζει αυτό το κομμάτι? Ή είναι μεγάλη ιστορία?
Driver ///M - Δευ 25 Φεβ 2013, 03:14:24
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν γνωρίζω αν αλλάζει (χλωμό το κόβω βέβαια) αλλά μπορείς να το ντύσεις με μια αυτοκόλλητη μαύρη μεμβράνηη, ή στυλ κάρμπον (ανάλογα και με το χρώμα του αυτοκινήτου σου) με μικρό κόστος και δεν πρόκειται να πάθει τίποτα.
Le-Mans Series - Δευ 25 Φεβ 2013, 03:38:25
Θέμα δημοσίευσης: Re: Αλλάζει το πλαστικό κομμάτι της κολώνας της πόρτας?
ironman02 έγραψε:
Παιδιά ξέρετε αν αλλάζει στα 207 το κάθετο πλαστικό κομμάτι στην κολώνα της πόρτας? Στο κάτω μέρος εκεί που ενώνεται με το λάστιχο που είναι στο κάτω μέρος του παραθύρου για κάποιο περίεργο λόγο φούσκωσε και είναι σαν τραβήχτηκε κάτω από το λάστιχο που ήταν σφηνωμένο και νομίζω ότι τώρα κάποια στιγμή με το καιρό θα αρχίσουν να φεύγουν κομμάτια... Ξέρετε αν αλλάζει αυτό το κομμάτι? Ή είναι μεγάλη ιστορία?

αν κατάλαβα καλά φίλε μου εννοείς το μαύρο κομμάτι οχι το γκρί αλλάζει αλλά παει μέχρι πίσω
Le-Mans Series - Δευ 25 Φεβ 2013, 03:42:24
Θέμα δημοσίευσης: Re: Αλλάζει το πλαστικό κομμάτι της κολώνας της πόρτας?
ironman02 έγραψε:

αν κατάλαβα καλά φίλε μου εννοείς το μαύρο κομμάτι οχι το γκρί αλλάζει αλλά παει μέχρι πίσω
ironman02 - Δευ 25 Φεβ 2013, 15:25:00
Θέμα δημοσίευσης:
Μάριε μάλλον κατάλαβες κάποιο άλλο πλαστικό Smile. Έβγαλα φωτογραφίες για να φανεί καλύτερα τι εννοώ. Είναι το εξωτερικό κάθετο μαύρο κομμάτι στη πόρτα.
Άρη αυτό με τη μαύρη μεμβράνη ίσως κάτι να μπορούσε να κάνει, αλλά αν δείς κάτω στη φωτογραφία έχει πεταχτεί προς τα έξω το πλαστικό και δε νομίζω να μπορεί να κάτσει κάτι από πάνω. Θα πρέπει να κοπεί μάλλον με κάποιο τρόπο αν είναι να μπεί κάτι άλλο από πάνω. Ακόμα δεν είναι σε πολύ κακή κατάσταση, αλλά σιγά σιγά με τον ήλιο και τα νερά θα αρχίσει να σκάει περισσότερο πιστεύω.. Πώς έγινε έτσι από μόνο του δε κατάλαβα...

power - Δευ 25 Φεβ 2013, 17:26:18
Θέμα δημοσίευσης:
Και μένα έτσι έχει γίνει….
Αυτοκόλλητο είναι για αυτό έγινε έτσι.
Samer - Δευ 25 Φεβ 2013, 19:40:37
Θέμα δημοσίευσης:
Και το δικο μου ετσι ειναι 2 χρονια τωρα
sakis_rc - Δευ 25 Φεβ 2013, 20:32:52
Θέμα δημοσίευσης:
με τον καιρο αυτο το ξεκολλημα σε εκεινη τη γωνια ειναι αναποφευκτο.σου προτεινω να βαλεις ταινια καρμπον γτ και με το χρωμα του αυτοκινητου σου ταιριαζει πολυ.σου βαζω φωτο απο το δικο μου
ironman02 - Τρι 26 Φεβ 2013, 07:49:02
Θέμα δημοσίευσης:
Μμ ειναι μια ιδεα αυτο Smile. Το carbon το εβαλες πανω απο το μαυρο ε? Απλα δε ξερω αν θα κατσει καλα εκει στο σημειο που φουσκωσε ή αν θα εξεχει..
sakis_rc - Τρι 26 Φεβ 2013, 20:40:15
Θέμα δημοσίευσης:
ironman02 έγραψε:
Μμ ειναι μια ιδεα αυτο Smile. Το carbon το εβαλες πανω απο το μαυρο ε? Απλα δε ξερω αν θα κατσει καλα εκει στο σημειο που φουσκωσε ή αν θα εξεχει..
οχι, το μαυρο το πλαστικο το εβγαλα και στη θεση του εβαλα το carbon..
Lef205 - Τρι 26 Φεβ 2013, 22:03:50
Θέμα δημοσίευσης:
αν δεν θελεις να χαλασεις την εργοστασιακη οψη του αυτοκινητου, μπορεις να πας σε ενα μαγαζι που φτιαχνει αυτοκολλητα και να ζητησεις να σου φτιαξουν ενα αντιγραφο του εργοστασιακου.
ironman02 - Τρι 26 Φεβ 2013, 22:23:42
Θέμα δημοσίευσης:
Φαντάζομαι ίσως να υπάρχει και σαν ανταλλακτικό στην peugeot.

Αυτό εδώ παρακάτω μου φαίνεται ότι μάλλον είναι το συγκεκριμένο κομμάτι.

http://www.ebay.co.uk/itm/Peugeot-Genuine-New-Parts-207-N-S-F-Door-Moulding-/360512829324?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item53f03d378c

Απλά μου φαίνεται ότι είναι κολλημένο κάτω από το λάστιχο του παραθύρου και αν χρειάζεται να ξεκολλήσεις το λάστιχο για να το βάλεις μάλλον άστο καλύτερα.. Smile Μπορεί να ξανά κολλάει εύκολα και αυτό βέβαια δε ξέρω Rolling eyes
kostasvti - Τρι 26 Φεβ 2013, 22:33:12
Θέμα δημοσίευσης:
Παθών.. Απλα το συνηθιζεις με τον καιρό..
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες