PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις - Περί καπνίσματος

geo106xs - Πεμ 14 Φεβ 2013, 15:36:56
Θέμα δημοσίευσης:
RoadRunner122 έγραψε:
MEMsound έγραψε:
αμα εβαζες τα; λεφτα που εδωσες για τα σηματα τωρα σε ενα φακελο και ανοιγες το φακελο το καλοκαίρι..."δεν θα ερχονταν μαζεμενα"...γιατι "θα τα είχες μαζεμένα"...

+1000

Μάνι μάνι εγώ που έκοψα το τσιγάρο κ βάζω 2 2ευρα στην άκρη κάθε μέρα, ξέρεις τι έχει μαζευτεί? (έφυγαν ήδη για γάλατα κ πάνες βέβαια αλλά αυτό είναι άλλο θέμα Razz )

Αυτό το σύστημα της Αυστρίας πάντως 1η φορά το ακούω και μου φαίνεται κάτι παραπάνω από ΤΕΛΕΙΟ!!!
Έχεις το 1000ρι ή το dieselάκι σου για καθημερινές μετακινήσεις, έχεις το μεγάλο ή το suv σου για ταξίδια ή βουνίσιες εκδρομές και το td-car σου για πίστα. Κι όλα αυτά νόμιμα... τι άλλο να ζητήσεις?

Μανθο,εχεις δικιο,αλλα ειναι πολλα αλλα στη μεση τα οποια ειναι εντελως οφ τοπικ για να τα αναλυσω Embarassed
Γιαννη,4ευρω τη μερα σε τσιγαρα; Ποσο καπνιζες; Laughing Εγω με ενα ταλιρο βγαζω μια εβδομαδα,που αν το κοψω,ειναι ακριβως τα τελη Confused
Οσο για την Αυστρια...ρισπεκτ!
RoadRunner122 - Πεμ 14 Φεβ 2013, 15:52:20
Θέμα δημοσίευσης:
geo106xs έγραψε:

Γιαννη,4ευρω τη μερα σε τσιγαρα; Ποσο καπνιζες; Laughing Εγω με ενα ταλιρο βγαζω μια εβδομαδα,που αν το κοψω,ειναι ακριβως τα τελη Confused

Σχεδόν 1 craven/μέρα (4.50/πακέτο) ή πιό συγκεκριμένα 2 craven στις 3 μέρες. Βάλε χαρτιά/φίλτρα... = ~4ε/μέρα.
geo106xs - Πεμ 14 Φεβ 2013, 15:54:00
Θέμα δημοσίευσης:
RoadRunner122 έγραψε:
geo106xs έγραψε:

Σχεδόν 1 craven/μέρα (4.50) βάλε χαρτιά/φίλτρα... 4ε/μέρα.

Dizzy2
RoadRunner122 - Πεμ 14 Φεβ 2013, 15:58:19
Θέμα δημοσίευσης:
geo106xs έγραψε:
Dizzy2

Οπότε καταλαβαίνεις τι σεχ έχω φάει απ'την αρχή του χρόνου που το κοψα μαχαίρι Crying or Very sad
Αλλά δε με χαλάει καθόλου... άλλα επίπεδα αναπνοής Laughing

Off Topic
geo106xs - Πεμ 14 Φεβ 2013, 16:06:29
Θέμα δημοσίευσης:
RoadRunner122 έγραψε:
geo106xs έγραψε:
Dizzy2

Οπότε καταλαβαίνεις τι σεχ έχω φάει απ'την αρχή του χρόνου που το κοψα μαχαίρι Crying or Very sad

Off Topic

Εδω το ειχα κοψει για δυο μηνες και ειχα αρχισει να καταλαβαινω διαφορα...αλλα "ξανακυλησα" λογω ελληνικου καφε Razz
Σορρυ για το Off Topic
SnakeMJK - Πεμ 14 Φεβ 2013, 16:50:28
Θέμα δημοσίευσης:
RoadRunner122 έγραψε:
geo106xs έγραψε:
Dizzy2

Off Topic

ξεκίνα ηλεκτρονικό... αν το χεις πάρει απόφαση, βοηθάει!
RoadRunner122 - Πεμ 14 Φεβ 2013, 19:01:18
Θέμα δημοσίευσης:
Ζήση, το θεωρώ μλκία να πάω σε υποκατάστατα. Το θέμα είναι να καταφέρεις να παλέψεις με τον εαυτό σου και να απεξαρτηθείς. Αν είναι να συνεχίσεις να είσαι δούλος μιάς ουσίας (της νικοτίνης στην προκειμένη περίπτωση), τότε καλύτερα κάντο "δε τραντίσιοναλ γουέι" κατά την άποψή μου. Διαφορετικά το κόβεις μαχαίρι και τέλος.

Ρε σεις, αν είναι να το συνεχίσουμε ας πάμε αλλού....

Διαφορετικά ας γίνει πλιζ ένα ντιλίτ στα τελευταία γιατί ξεφύγαμε...
SnakeMJK - Πεμ 14 Φεβ 2013, 19:31:30
Θέμα δημοσίευσης:
θα το σπάσω σε διαφορετικό τόπικ καπνίσματος το βραδάκι. μιλάμε ελεύθερα προς το παρόν Razz

είμαι με ηλεκτρονικό τους τελευταίους 15 μήνες. μεγάλη απόλαυση το κόψιμο του τσιγάρου. κ απλά στο πρότεινα γιατί χωρίς την ύπαρξη του, στο παρελθόν, δεν κατάφερα ποτέ να το κόψω... πάντα μετά από λίγο ξανακύλαγα...
geo106xs - Πεμ 14 Φεβ 2013, 22:08:09
Θέμα δημοσίευσης:
Στο μεταξυ,το να κοβεις και να αρχιζεις ξανα το καπνισμα ειναι οτι χειροτερο για τον οργανισμο,απ'οσο μου εχει πει μια γνωστη μου,λογω λεει οτι ο οργανισμος οταν καπνιζεις φτιαχνει μια "κρουστα" στους πνευμονες για να αμυνθει και οταν το κοβεις διαλυεται και ξανα απ΄την αρχη Confused Τωρα,δε το γνωριζω απο πρωτο χερι,αλλα σα να εχει μια βαση... Confused

Οσον αφορα στο ηλεκτρονικο τσιγαρο,θα συμφωνησω με το Γιαννη,ποιος ο λογος; ή το κανεις ή δε το κανεις το κακο(μλκια)...
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες