makis106 έγραψε: |
Παξιμαδι ασφαλειας στις ζαντες δεν εχει εργοστασιακά. |
actinf έγραψε: | ||
Εμένα έχει εργοστασιακά. Το πήρα 01/2008. |
android έγραψε: | ||||
Nαι ειχαν τα πρωτα και ευτιχως το κοψανε ![]() |
antonis8190 έγραψε: |
δεν είναι νωρίς για να χαλάσει η τουρμπίνα? |
λοιπόν καταρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Για να απαντήσω στα θέματα που μου θέτεται.
Δεν έχω ελέγξει το χρόνισμα της τουρμπίνας και δεν νομίζω ότι ο μάστορας που το πήγα ξέρει να την ελέγξει. την βαλβίδα του στοπ δεν την άλλαξα αλλά μου την έφτιαξε. καθάρισε μου είπε τις επαφές και δουλεύει κανονικά. όταν ανέβω Αθήνα θα πάω να την αλλάξω. το αμάξι εκτός από ένα φίλτρο kn στο μαμά φιλτροκούτι και μία εξάτμιση από rc είναι μαμά. για την κρεμαριέρα μου είπε ότι κάτι ακούγετε να χτυπάει αλλά πρέπει να την ανοίξει για να δούμε τι είναι και να την φτιάξουμε. δεν μου είπε ότι πρέπει να την αλλάξω. ίσα ίσα που μου είπε να την αφήσω όπως είναι. απλά εγώ θέλω να την φτιάξω τώρα που δεν ακούγεται τίποτα πολύ μήπως προλάβω κάποια μελλοντική μεγαλύτερη ζημιά. ίσως το αμάξι να θέλει αναρτήσεις. έχει 74000 km.(λέω εγώ...) τί μου προτείνεται εσείς;;; (και για τα δύο θέματα) |
307__:)(dimitris) έγραψε: |
Αν εχει κενα η κρεμαγιερα και χτυπαει μπορει να το δει αν σηκωσει το αυτοκινητο και κουνησει ,ακομη και μετο χερι δειχνει αν εχει παρει μποσικα |
πήγα πριν λίγο στο συνεργείο πάλι και τον ξαναρώτησα αν είναι σίγουρα η κρεμαριέρα. και μου λέει ναι γιατί όταν την πιάνει με το χέρι του σταματάει να χτυπάει. λέω να του το πάω να την ανοίξει να δω τι είναι και από κει και ο πέρα βλέπουμε... ![]() |
dimkeras έγραψε: |
Φίλε μου, έχεις μερικά από τα πολύ συνηθισμένα προβλήματα που παρουσίασαν τα πρώτα 207. Ή μάθε να ζεις με αυτά ή προσπάθησε όσο πιο οικονομικά μπορείς (χωρίς συμβιβασμούς όμως στην αντοχή της επισκευής) να τα συμμαζέψεις. Έχουμε και λέμε :
Το κοπάνημα μπορεί να είναι από : - μπαράκια αντιστρεπτικής - ημίμπαρα - σινεμπλόκ ψαλιδιών - top-mounts αμπορτισέρ - κρεμαριέρα ή συνδυασμό αυτών. Η κατανάλωση λαδιού μπορεί να είναι από : - ανοιγμένα χιτώνια - βρώμικες βαλβίδες εισαγωγής - χαλασμένα τσιμουχάκια βαλβίδων - φθαρμένα έδρανα άξονα τουρμπίνας ή συνδυασμό αυτών και δυστυχώς όλα έχουν ξεκινήσει από το κwλόλαδο που βάζουν οι αντιπροσωπείες (TOTAL 5w30, ξέρω...). Παξιμάδια ασφαλείας είχαν όλα τα 207GT του 2006 και 2007, μετά τα κόψανε και τα δίνουν ως αξεσουάρ. Οι ζάντες Hockenheim (207 Rallye/GT) έτσι σπάνε, είναι από αλεύρι και νερό μάλλον! ![]() Καλά ξεμπερδέματα... |
307__:)(dimitris) έγραψε: |
Τωρα αν ειναι κρεμαγιερα και ειναι σιγουρος οτι ειναι, τοτε απο οσο ξερω δεν παιρνουν επισκευη εκτος και αν στα 207 ισχυει κατι αλλο ![]() |