Rethimno13 έγραψε: |
Καλησπέρα
Το θέμα μου είναι ότι έχω έναν εγκέφαλο peugeot sport group n ο οποίος μου κάνει κόλπα και θέλω να του κάνω τηλεφόρτωση επειδη όμως οι peugeot (λιον) λέει ότι δεν ασχολείται με peugeot sport κλπ ξέρετε εσείς που μπορώ να τον κάνω τηλεφόρτωση; Θέλω να του ξαναπεράσω το πρόγραμμα μέσα όχι να τον εγκαταστήσω στο αυτοκίνητο |
πέραν της πλάκας λόγω του ότι τον έφερα απευθείας απο Γαλλία |
Steve έγραψε: | ||
|
nik_marin έγραψε: |
Steve εδώ http://www.mikadoracing.com/ έχει πολύ πράγμα... |
Καλησπερες
Οχι απευθειας απο πεζο σπορ γαλλια... |
Το θεμα μου ειναι οτι κραταει ρελαντι στις 1800 στροφες!!!! |
Εχω αποκλεισει map κλπ διοτι οταν βαζω τον μαμα τον εγκεφαλο το αμαξι δουλευει ρολοι...
Για αυτο σκεφτομαι οτι ενα update μια τηλεφορτωση ενα reset βρε αδερφε ισως λυσει το προβλημα... |
mem δυστηχως τους εστειλα αλλα μαλλον με γραψαν στα παπακια τους....
Μου ειπαν ενα ξερο δεν υπαρχει λυση... |
Σορυ χωρις παρεξηγηση τι σχεσει εχει αυτο εγω το παραγγειλα |
Ηταν σιγουρα ps γιατι μιλησα πρωτα μαζι τους tairiaze k to domain name ασε που με εχουν ταραξει στη διαφημιση |
Δυστηχως αν δεν απατομαι δεν μπορω να το δοκιμασω αλλου λογο αυτουνου του κωδικου που περνας στην ecu οταν τον περνας τον οποιο τον εχω στο στομα μου αλλα δεν μου ερχεται!! Ναι αυτο!!! |
Οχι μονοαυτο α και οτι κανει σαν εκκεντροφορατο ενω δεν εχει!!! |
Οσο για το τελευταιο εισαι θεος συμφωνω απολυτα!!!!!!ειμαι σχεδον πεπεισμενος οτι για αυτο με εγραψαν στα παπακια τους
Μια τελευταια ελπιδα ειναι ενας φιλος μου γαλλος που θελω να του δειξω το προβλημα και να το γραψει σε ενα μαιλ |