glf έγραψε: |
όπως σου είπα ομοιοπαθούντα φύλε μου, κάτι έχει η άσφαλτος στο Βόλο και τρώει διαφορικά, δεν εξηγείται αλλιώς...
Ξέρω ότι πονάει πολύ η πρώτη φορά που βλέπεις χάλια το σαζμαν σου, αλλά μην σε παίρνει από κάτω, στην τρίτη φορά θα τα δεις αλλιώς, η ζωή συνεχίζεται και αυτά θα τα λές στην παρέα και θα γελάς. Παιδιά, μέρες που είναι ας κάνουμε ένα έρανο αγάπης και υποστήριξης στα άτομα που αυτές τις γιορτινές μέρες είναι μακριά από τα αγαπημένα τους κοντά διαφορικά...... |
PoLiThS έγραψε: |
Και το δικό μου το σαζμάν φυσικα.. που παρέδωσε το πνεύμα σήμερα 29/12/2003 και ώρα 14:00 εν οδώ Κ.Καρτάλη στον Βόλο..
Χωρις καμία προειδοποίηση.. Χωρίς κανενα προφανή λόγο το πολυαγαπημένο μου 13/59 επνευσε τα λοίσθοια αφήνοντας μια μεγαλεπίβολη Λίμνη Βαλβολίνης στο οδοστρωμα και επιπλέον μισό πύρο διαφορικού συν ενα κομμάτι αυτου.. Με απλα λόγια τώρα.. εσπασε το διαφορικό μου.. και μαζί και με αυτο και η χελώνα του παίρνοντάς τα ολα στο "χερι" ή στου Χαντάκ', οπως το πάρει κανεις... Συμπαραστάτη Ζυμαρούλη Galfas Racing Team έχω τις μαύρες μου.. όπως πολύ καλα θα έχεις καταλάβει.. Αύριο περιμένουμε την Νεκροψία του σαζμαν... Και να μην ξεχνιόμαστε.. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.. Τα σίδερα είναι για να φτιάχνονται.. εμεις είμαστε αυτοί που δέν φτιαχνόμαστε.... So... whatever happens to your beloved car.. TAKE IT EASY!!!! |
Τα σίδερα είναι για να φτιάχνονται.. εμεις είμαστε αυτοί που δέν φτιαχνόμαστε.... So... whatever happens to your beloved car.. TAKE IT EASY!!!! |
Sidobre έγραψε: | ||
Δεν το λές σωστά! Τα σίδερα είναι για να φιάχνονται... ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ!!!!! |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Ε....οταν βρειτε γιατι σπανε και οι δυο σας.πειτε και εμενα τι φταιει για να μην την πατησω και εγω ![]() Ξερω σασμανακι με 5000ευρα με ισα δοντια μπλοκε και CLOSE RATIO PEUGEOTSPORT 6αρη...Θελετε ![]() ![]() ![]() ![]() |
PoLiThS έγραψε: | ||
Ασταδιαλα ρε... αντε το ξέραμε και μείς αυτο.. το θέμα είναι.. ειτε Γκαλφας είτε εγω.. σε ΠΑΤΑΜΕΕΕΕΕ |
E!!!! Ψίτ... Είμαι και γώ εδω.... πέστε μου και μένα.... εγώ ο Βολιότης στο πηγάδι κατούρησα ? |
FRAPEOLE έγραψε: |
Νικο[glf] στη πιστα τη πιεση προτεινεις...Με το που εγραψες οτι στραβωσες το VTI,δεν ξερω γιατι,αλλα αρχισα να φανταζομαι σκηνικο και κατασταση και να γελαω μονος μου..... ![]() ![]() ![]() |
Καααααααααααλως τον Πολιτη ρε... ![]() ![]() Αδερφε εχει πει για δυναμομετρηση,για Αιγινιο, κτλ και ακομα στο ψησιμο εισαι................Την εφτιαξες βρε την Κουλα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Δεν μου ειπες,της πηγαν τα 16αρια? Απο πιεσεις στα λαστιχα πως πας,τι βαζεις? Νικο[glf] στη πιστα τη πιεση προτεινεις...Με το που εγραψες οτι στραβωσες το VTI,δεν ξερω γιατι,αλλα αρχισα να φανταζομαι σκηνικο και κατασταση και να γελαω μονος μου..... ![]() ![]() ![]() |
GIANNIS206 έγραψε: | ||
Ο Ηρακλής και η Κούλα!!! Η Έρη μου θα παρακολουθεί τα δρώμενα από απόσταση!! ![]() |
Παράθεση: |
Αλληθεια ρε Νικο[glf] τα slick δεν σου κανουν κεφαλι μεχρι να ερθεις Αιγινιο.. |
ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΠΡΟΚΛΗΣΗ προς τον κυριο με τους φραπεδες.... Δεν θα συναντηθουμε στο Αιγινιο ? θα σε Τυμωρήσω.... (c) V.D. |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | ||
Σιγα εσυ...θα κουρεψεις κανα γραναζι ![]() ![]() ![]() |
Λοιπον σημερα μιλουσα με εναν Σαββα ο οποιος τρεχει αγωνες και ειναι στο Δ.Σ. οσον αφορα αγωνες αυτοκινητων κτλ.[λεπτομερειες δεν θυμαμαι]..
Προσγειωμεος ανθρωπος με μερακι-Του ειπα για Αιγινιο και μολις του ειπα για τον glf χαμογελασε. Μου ειπε πως στο Αιγινιο μπορει να μας την πεσουν οι οικολογοι και να μας γ@μησουν.... ![]() Προτεινε την πιστα των Σερρων οπου δινεις 30Ε για μια ολοκληρη μερα και εχεις ασφαλιση και προς τριτους με αυτη την τιμη-Το μονο που θελει ειναι κρανος.. Μιλουσαμε καμια ωρα και εμαθα αρκετα πραγματακια-Θα σας τα πω απο κοντα στο Αιγινιο Σημερα ηρθαν ραβδοι-αντιστρεπτικες μεχρι την δευτερα τα εχω βαλει... ![]() ![]() Παμε μια χαλαρη Αιγινιο και εκει βλεπουμε και της Σερρες... |
Λοιπον σημερα μιλουσα με εναν Σαββα ο οποιος τρεχει αγωνες και ειναι στο Δ.Σ. οσον αφορα αγωνες αυτοκινητων κτλ.[λεπτομερειες δεν θυμαμαι]..
Προσγειωμεος ανθρωπος με μερακι-Του ειπα για Αιγινιο και μολις του ειπα για τον glf χαμογελασε. |
Μου ειπε πως στο Αιγινιο μπορει να μας την πεσουν οι οικολογοι και να μας γ@μησουν.... ![]() Προτεινε την πιστα των Σερρων οπου δινεις 30Ε για μια ολοκληρη μερα και εχεις ασφαλιση και προς τριτους με αυτη την τιμη-Το μονο που θελει ειναι κρανος.. |
Μιλουσαμε καμια ωρα και εμαθα αρκετα πραγματακια-Θα σας τα πω απο κοντα στο Αιγινιο |
Σημερα ηρθαν ραβδοι-αντιστρεπτικες μεχρι την δευτερα τα εχω βαλει... ![]() ![]() Παμε μια χαλαρη Αιγινιο και εκει βλεπουμε και της Σερρες... |
Πολιτη που χαθηκες-Δεν πιστευω να κανεις οικονομιες για σλικ μπας και την γλιτωσεις απο τον Ηρακλη? ![]() ![]() Τα σασμαν τα φτιαξατε ![]() ![]() |
Ο Πολιτης απο οτι μου ειπαν οι κακες γλωσσες..πηγε Αθηνα και το εβαλε στο δυναμομετρο και του εδειξε 128 αλογα....ΠΟΣΑ ΕΙΠΕΣ ΑΛΕΚΟΟΟΟΟΟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Παντως μπορεις να το κανεις τουριστικο και να πας βολτες τους πελατες μετα το φαι στα γυρω μεροι του Πηλιου ![]() ![]() ![]() ![]() ΤΖΑΑΑΑΑΜΠΑ ΠΑΡΑΔΕΣ............ΑΡΕ ΑΘΑΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΙΜΟΔΟΤΗ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ο Πολιτης απο οτι μου ειπαν οι κακες γλωσσες..πηγε Αθηνα και το εβαλε στο δυναμομετρο και του εδειξε 128 αλογα....ΠΟΣΑ ΕΙΠΕΣ ΑΛΕΚΟΟΟΟΟΟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Παντως μπορεις να το κανεις τουριστικο και να πας βολτες τους πελατες μετα το φαι στα γυρω μεροι του Πηλιου ![]() ![]() ![]() ![]() ΤΖΑΑΑΑΑΜΠΑ ΠΑΡΑΔΕΣ............ΑΡΕ ΑΘΑΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΙΜΟΔΟΤΗ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
PoLiThS έγραψε: | ||
......................................................................................................... |
Δεν πειραζει αγορινα μου.........αφου εχεις αποθημενα τα γκαζια....θα σου δωσω μια βολτα το δικο μου να δεις πως πανε τα εργαλεια ![]() ![]() ![]() |
Judger έγραψε: | ||
Να του το δώσεις Νικόλα μου,απλα να του πείς να προσέχει μην τρομάξει απο τη δύναμη.......... |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | ||||
καλα εσυ αν δεν πείς την εξυπνάδα σου και δεν ειρωνευτείς δεν γίνετε.....Αλλα όπως ξαναέγραψα....θα τα βρείτε λιγο σκούρα απο δω και πέρα με το 1600 μου ![]() |
Judger έγραψε: | ||||||
![]() ![]() ![]() |
...κοιτα....φυσιολογικο ειναι να λετε γιατι πολυ απλα δεν σας εχω κανει ακομα βολτα..οποτε δεν ξερετε....Στο επομενο τουριγκ ομως θα σας κανω να δειτε το παλιο106 μου πως κινητε ![]() |
Judger έγραψε: |
Έχω και εναν τουρίστα θα θρέψω,στους 5 δρόμους θα τον παρατήσω??
![]() ![]() ![]() |
Νωe έγραψε: |
παιδια μην τσακωνεστε....... ![]() θα σας δωσω το δικο μου που πλεον εχει περασει κ απο αμφιβιες καταδρομες.... ![]() extra bonus βατραχοπεδιλα κ ανα πνευστηρας..... ![]() |
Vaggelis έγραψε: | ||
Σου έχω και ιδέα Τάσο.... Να φτιάξεις ένα ενυδρείο μέσα στο αμάξι, να μην πάει χαμένο τόσο νερό...... ![]() ![]() ![]() |
PoiSoNeR έγραψε: | ||
Παρατησε τον (γραψ'τον) σε μενα Πανο!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pughell έγραψε: |
128;;; ![]() ![]() ![]() Τι εγινε ρε Νικολη; Επιδημια στις φοραδες επεσε μεσα στο καπο σου; ![]() |