groupN έγραψε: |
μπραβο ρε θοδωρη δεν λεω ολα ωραια και εμενα μου αρεσουν τα ξενον. αλλα τους απεναντι τους εχει σκεφτει καθολου που τους τυφλωνεις!!! |
Sinanai έγραψε: |
Λέγονται προβολείς ομίχλης και φωτίζουν πιο χαμηλά γι' αυτό το λόγο, για την ομίχλη. Στην ομίχλη όσο πιο λευκό είναι ένα φως, τόσο λιγότερο φαίνεται. Γι' αυτό και τα φώτα σε δρόμους που συχνά έχει ομίχλη είναι κίτρινα. |
Sinanai έγραψε: | ||
Έχετε σκεφτεί ποτέ το εξής;
![]() |
drdino έγραψε: |
Τα στρόγγυλα προβολάκια των 106 δεν ήταν ομίχλης αλλά προβολείς μακράς εμβέλειας. Όπερ σημαίνει ότι έχουν ίδια χρήση με την μεγάλη σκάλα, γιαυτό και ανάβουν μαζί της. Τώρα αν έχεις κάνει πατέντα να ανάβουν με τα μεσαία->εγκληματικό.
Το γεγονός ότι έχεις φανάρια με προτζέκτορα (τι μάρκα αλήθεια) δεν λέει απολύτως τίποτα για την καταλληλότητά τους για χρήση με μουφοxenon. Τέλος, 10.000k και ορατότητα δεν πάνε μαζί. ![]() |
thodwrhs έγραψε: |
ειτε 6000 ειτε 1000κ ολα το ιδιο εχουν 135 βαθμους τα κ απλα ειναι στην φωτεινοτητα δεν περιμενω ολοι να ενθουσιαζονται απλα οπως το πες δεν μαρεσε για αυτο και το εθειξα μου φανηκε σαν υποτιμιτικο. |
Giannis307 έγραψε: |
Φιλε στραβωνουν.....και πολυ μαλιστα.... |
christos_99 έγραψε: |
Γιατί δεν έβαλες κατευθείαν λάμπες Η1??? Μου φαίνεται πιο περίπλοκο να μπλεξεις με Η3 και μετά πατεντες.... |
The Ace έγραψε: | ||
Η δήλωσή σου αυτή είναι εξ'ορισμού λανθασμένη, θα σου πρότεινα πρώτα να διαβάσεις τι σημαίνει μήκος κύματος, θερμοκρασία χρώματος, καθώς και την διαπερατότητα των διαφορετικών συχνοτήτων του ορατού φάσματος σε οδηγικές συνθήκες. Όπως είπε και πιο πριν ο φίλος, ήδη οι 6000Κ είναι οριακά αποδεκτοί για "κοινό" αυτοκίνητο που κινείται καθημερινά σε δρόμους. Οι 10000Κ είναι ίσως πολύ ωραίοι για demo cars ή για εκθέσεις, γιατί στο δρόμο δεν... |
thodwrhs έγραψε: |
το μηκος κυματος ξερω τι σημαινει πολυτεχνειο ειμαι δεν ειμαστε τιποτα ασχετοι.
σου λεω σαν λαμπες ολα βγαζουν 135 βαθμους μεσα στο φαναρι. απο κει και περα οσο ανεβαινεις σε Κ τοσο πεφτει η φωτεινοτητα τα ξερω τα χω ψαξει.απλα το χρωμα του 10000κ μου αρεσε περισσοτερο |