Downhill έγραψε: |
λοιπον ρώτησα στην πεζώ για κάθε ενδιαφερόμενο (νοτ) αν η νέα μασκα (φεισλιφτ) του 200gt μπαινει στο παλιό gt και η απάντηση ήταν θετική (με ενα ελαφρύ "μάλλον" για πάν ενδεχόμενο). Μετα ζήτησα κοστολόγιο και μου είπε οτι δεν αλλάζουμε μόνο μάσκα αλλα και φανάρια και καπό και αρχισε να μετράει ευρώ...
ακόμα μετράει μαλλον. |
drdino έγραψε: |
Θα ξαναρωτήσω για το τρακάρισμα μπροστά. ![]() Ναι οκ, σύμφωνα με το servicebox είναι GT αλλά γιατί φοράει τον απλό προφυλακτήρα; Εγώ πάντως που έκανα αρκετά χιλιόμετρα με GT με 17αρες δεν το βρήκα δυσάρεστα σκληρό. Βέβαια το αμάξι ήταν σχετικά καινούριο (<30.000 χλμ) οπότε ίσως δεν είναι ρεαλιστικά τα συμπεράσματά μου. |
reselie-206 έγραψε: |
o Dr σε ρωτάει αν είναι τρακαρισμένο οχι αν αλλάζει! |
vasilisalessia έγραψε: |
αν θελεις παρε απο κανα τρομπετο οταν βγει απο το καινουργιο..μη κοιτας απο αντιπροσωπεις..η απο κανα τρακαρισμενο αλλα να ειναι υγιες το μπροστα...αλλα γνωμη μου μη μπλεκεις με αλλαγες μεγαλου μερους λαμαρινων..σχεδον ποτε δεν εχουνε την εργοστασιακη συνδεση..πιανουνε κενα.. |
volvos έγραψε: |
αμα εχει 17αρια εισαι αρχοντας.
το θεμα ειναι αυτο που σου λεει ντινος. εχεις ενα gt χωρις ζαντες και μουρη gt. δε σε προβληματιζει? μηπως ειναι τπτ εισαγωγη? επισης η αγγελια στο car ειναι σιγουρα η σωστη μηπως κοιτατε αλλο απο ντινο? |
ta 17aria ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΧΗ.
για τους ελληνικους δρομους. αν το ειχες οδηγησει με 18αρια θα καταλαβαινες τι λεμε. τελικα ποσο στο δινουν? για 150αρι δε βρισκεις τπτ? εγω δεν εδωσα εγκριση ![]() συνεχιζω να εχω ενστασεις αφου θεωρω by far πιο γα**τη επιλογη το 150αρι. χανεις λιγο σε γκαζι και εξοπλισμο και κερδιζεις σε ολα τα αλλα |
ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ! |
vasilisalessia έγραψε: |
οπως προανεφερα το 175αρι εχει καλυτερο συστημα διαχειρησης κινητηρα και μεγαλυτερη τουρμπινα και για το βαρος του ταιριαζει...γαντι.συν οτι λογω αλλου προγραμματος εχει και καλυτερες καυσεις με οτι αυτο συνεπαγεται για την αξιοπιστια του κινητηρα...αλλα υποψιν..ως επι το πλειστον να μη πω συνεχεια..97αρα και πανω βενζινη...αλλιως οταν βαζεις μια στο τοσο 95αρα οχι σκισιματα ιδιως καλοκαιρι.βαλε και ενα πυρομετρο και θα εισαι οκ.. |
Gotcha έγραψε: |
Στο γεμισμα η διαφορα ειναι 3,5-4 ευρω. Προτιμω να τα δωσω και να εχω το κεφαλι μου ησυχο παρα να το σκεφτομαι αν μπορω να ανοιξω μια 2α και λιωσω στα πυρακια |
Παράθεση: |
Apo anagki....
Σε αυτα τα λεφτα μονο αβενσις απο αλβανο μπετατζη βρισκεις |