kovac έγραψε: |
Τελικά πως το έλυσες το πρόβλημα? Από περιέργεια ρωτάω!
Έβαλες τη δέσμη στο 0? |
STELIOS έγραψε: | ||
Τα δυο μοτερ ηταν στην ακριβως ιδια θεση (αφου ειναι τα παλια) οποτε δεν παιζει να ειχαν διαφορετικη ρηθμιση μεταξι τους. Το προβλημα ηταν οτι οταν εβαλα το παλιο μοτερ στο καινουριο φαναρι δεν ειχε κουμπωσει σωστα (εχει μια μπιλια που πρεπει να κουμπωσει στη σωστη θεση μεσα στο φαναρι), με αποτελεσμα να σπρωχνει το φως προς τα κατω αλλα να μην το τραβαει προς τα επανω μετα. Απλα θελει λιγο προσοχη γιατι ειναι ευκολο να γινει ζημια, ειδικα οταν το βγαζεις. |
Τα δυο μοτερ ηταν στην ακριβως ιδια θεση (αφου ειναι τα παλια) οποτε δεν παιζει να ειχαν διαφορετικη ρηθμιση μεταξι τους. Το προβλημα ηταν οτι οταν εβαλα το παλιο μοτερ στο καινουριο φαναρι δεν ειχε κουμπωσει σωστα (εχει μια μπιλια που πρεπει να κουμπωσει στη σωστη θεση μεσα στο φαναρι), με αποτελεσμα να σπρωχνει το φως προς τα κατω αλλα να μην το τραβαει προς τα επανω μετα. Απλα θελει λιγο προσοχη γιατι ειναι ευκολο να γινει ζημια, ειδικα οταν το βγαζεις. |
shark_zak έγραψε: |
οποιος δεν εχει μυαλο εχει ποδια εεε.... ![]() ![]() πιο φαναρι ηταν...ποσο κοστισε... ![]() |
Μπροστα δεξι αλαξα γιατι το παλιο ειχε γρανζουνιες και το διαφανες πλαστικο ειχα γινει θαμπο. Τιμη, 145 ευρω απ΄τη ΛΙΟΝ. |
shark_zak έγραψε: |
ειναι λιγο ακριβο...δεν αλλαζε μονο το τζαμι... ![]() |
STELIOS έγραψε: |
Οταν ξεκινησα αυτο το post, ειχα αλλαξει το δεξι (μπροστα φαναρι) λογο ζημιας. Σημερα, στο δρομο για τη σχολη μου, περναω απο μια Peugeot και ετσι απο περιεργεια ειπα να ρωτησω ποσο χρεωνουν το ιδιο φαναρι (διαφανες πλαστικο). Τι μου λενε? 130 ευρω. 15 φθηνοτερα απ'τη LION ΗELLAS. Μα πως εχουν διαφορετικες τιμες στα ιδια ανταλακτικα ??? Μηπως στη LION την εχουν δει καπως??? Αυτα δεν τα γουσταρω καθολου!!! |
petrskar έγραψε: | ||
διαφορές υπάρχουν σε όλες τις αντιπροσωπείες και είναι λογικό και θεμιτό. όπως εχει διαφορα και η βενζινη ας πουμε απο βενζιναδικο σε βενζιναδικο. γι΄αυτο είμαστε εμεις εδω, όταν αλλάζουμε κατι γραφουμε πόσο το πήραμε ώστε να μην την παταμε όσο το δυνατον. τωρα δηλαδη που εσυ πηγες στη lion και σε κλεψανε και το εγραψες, δε νομίζω να παει άλλος απο το club ειδικα για φαναρι (γιατι κατι άλλο ισως να το εχει πιο φτηνο απο άλλους). αλλα γενικά η lion είναι ακριβότερη απο τα άλλα. |