Σπυρος έγραψε: |
για σας με λενε σπυρο και εχω ενα 307 1.6 απο το 2005 , το πηρα κενουριο και μετα απο ενα χρονο μου εκαψε την βαλβιδα της οπηστεν μετα τα πησο φοτα με διαφορα δυο μηνων ,, τα αλαξα ολα και την βαλβιδα της οπηστεν και μου τα ξαναεκαψε , πηγα στην peugeot εδω στην κερκυρα και η απαντηση τους ηταν οτι ολα τα κενουρια κενε της λαμπες !!!!!!!
ελεος δεν καληπτομε απο την απαντηση και αν δεν βρω ληση ΔΕΝ το αγκηζω ,, και οι ηλεκτρολογοι εδω ετσι μου λενε , ελπηζω καπιος να εχει καπια απαντηση |
Driver ///M έγραψε: | ||
Δυστυχώς έτσι είναι. Κι εμένα το 207 τα τελευταία 3 χρόνια (το έχω 5,5) που έχει κάψει ένα κάρο λάμπες (6-7 αν θυμάμαι καλά). Αλλά ευτυχώς επειδή είναι το μοναδικό πρόβλημα ως τώρα, λέω πάλι καλά. |
Σπυρος έγραψε: |
ληπον σημερα ειχα μια προτη ενημεροση απο διαφορα σηνεργια που ειρθε ο γνοστος μου ( φαναρατζης) σε επαφη ,, τα μοντελα σαν το δηκο μου που βγηκαν απο το 01 εως το 05 ( δεν ξερω ακρηβος ομος πια παρτηδα ) ειχαν και οχι ολα προβλημα με την βαλβηδα της οπηστεν , οταν κεγονταν εκεγε και τα φωτα ,,, και οποιοι οπος εγω πηραμε ιμιτασιον βαλβηδα μας την εκαψε και εκαψε ξανα τα φωτα κατα 95% μου ειπαν να βαλω μια γνισια και να ξαναδοκημασω , αφτα μεχρη τορα |