PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - τιμονι problem

aris ioannina - Τετ 24 Δεκ 2003, 22:17:43
Θέμα δημοσίευσης: τιμονι problem
λοιπον 1. οταν στριβω και περναω απο ανωμαλια , μικρη η μεγαλη νιωθω σαν ενα μικρο τζογο και ενα ελαχιστο γκαπ . πριν απο δυο μηνες ειχα αλλαξει κολονα τιμονιου γιατι ειχε τζογο πολυ..

2. ξεφλουδισε το δερμα στο πανω μερος και εκανε μια τρυπα μικρη αλλα σπαστικη στην αφη. πως φτιαχνεται αυτο ρε παιδες;;
GIANNIS206 - Τετ 24 Δεκ 2003, 23:11:37
Θέμα δημοσίευσης:
Και εμένα έχει ξεφλουδιστεί και δεν νομίζω να μπορώ να κάνω κάτι!!!
DIMSAV - Δευ 29 Δεκ 2003, 08:10:57
Θέμα δημοσίευσης:
ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΞΕΦΛΟΥΔΙΣΕ ΣΕ ΤΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΑΜΕ ΣΤΗ ΕΥΘΕΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ 10 ΜΗΝΕΣ ΜΕ 22000ΧΛΜ.ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΕΦΑΝΗΣ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ...
aris ioannina - Δευ 29 Δεκ 2003, 17:09:39
Θέμα δημοσίευσης:
αφου ειναι εγγυηση λογικα πρεπει να αλλαχτει στο τζαμπα. τι γινεται ομωσ οταν βγει εκτος΄αυτη τη δουλεια θα κανουμε΄΄ ασε που δεν ξερω αν αντικαθιστατε ξεχωριστα η σταφανη.. γιατι αν παει ολο Shocked .... με τον αεροσακο Crying or Very sad .... την καναμε παιδες... θα βγουμε στο κλαρι Very happy
kanelj - Δευ 29 Δεκ 2003, 17:31:36
Θέμα δημοσίευσης:
μονο εγω εκανα την σωστη κινηση μου φαινεται Exclamation Laughing Laughing Laughing
παιδια αν σας ενδιαφερει υπαρχουν διακριτικα ψιλο-σπορτιφ καλλυματα για το τιμονι που το ομορφαινουν και πολυ!ασε που ειναι σαν να εχεις αλλαξει και τιμονι και ψαρωνουν ολοι!
(ρε Νασο πες την γνωμη σου........ Cool Cool Cool )
STELIOS - Δευ 29 Δεκ 2003, 17:51:55
Θέμα δημοσίευσης:
aris ioannina έγραψε:
αφου ειναι εγγυηση λογικα πρεπει να αλλαχτει στο τζαμπα. τι γινεται ομωσ οταν βγει εκτος΄αυτη τη δουλεια θα κανουμε΄΄ ασε που δεν ξερω αν αντικαθιστατε ξεχωριστα η σταφανη.. γιατι αν παει ολο Shocked .... με τον αεροσακο Crying or Very sad .... την καναμε παιδες... θα βγουμε στο κλαρι Very happy

You are lucky, ο αεροσακος ειναι ξεχωριστο κομματι, απλα αλλαζει η στεφανη του τιμονιου. Ποσο καιρο εχεις το αμαξι και σου παρουσιασε αυτο ???
aris ioannina - Τρι 30 Δεκ 2003, 05:03:52
Θέμα δημοσίευσης:
ενα χρονο και το ειδα πριν 2 βδομαδες
aris ioannina - Τρι 06 Ιαν 2004, 17:57:03
Θέμα δημοσίευσης:
νεα απο το μετωπο..πηγα λοιπ[ον εκει..μοθ λεει ο τυποσ αφου ειναι στην εγγυηση κανενα προδλημα. του λεω ειναι και η κουκουναρα ( μου λεει η πια;Wink η βαση μσχανης του λεω η πανω. οκ μου λεει και αυτο. και τα παραγγελνει επι τοπου. ειναι και η κρεμαγιερα του λεω ακουγεται καπως. μπορει να θελει αλλαγη καπιο αρομπαρο λεει!! υα το δουμε αυτο..
τι να πω.. εχει προωληματα κατα καιρους το ατιμο αλλα μεχρι στιγμης αψογο αφτερ σερβις. μπραβο peugeot ιωαννινων...ολα χωρις δευτερη κουβεντα!!( καλα ας λεγανε και θα γινοταν βιετναμ) αλλα μπραβο!..(αφου καταντησαμε να συγχαιρουμε αυτους που μας δινουν τα αυτονοητα....)
Plasmer - Παρ 09 Ιαν 2004, 17:12:06
Θέμα δημοσίευσης:
Loipon, exw ki egw to idio problhma me to timoni,
ka8ws kai alla diafora.

Ontws to synergio sta Giannena den mou exei arnh8ei tipote
apo antallaktika h ergasia! Einai kaloi sthn yposthriksh.

To timoni mou exei ksefloudistei agria. Sthn arxh den fainotan
kai twra oi trypes exoyn diametro 1 ekatosto h ka8emia!!!

8a mou allaksoun ki emena th stefanh.
aris ioannina - Σαβ 10 Ιαν 2004, 05:56:16
Θέμα δημοσίευσης:
οχι οτι δικαιολογειται αθτο αλλα για το ξεφλοθδισμα περα απο την τριβη ευθυνονται τα........... ιδρωμενα μασ χερια που κανοθν καποια αντιδρασει και χαλανε ρο δερμα..οταν ειναι για τον π@@@@ο!! τα λεμε παγουρι!!
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες