N207r έγραψε: |
τα εγοστασιακα ειναι τις πεζο.. |
marios_207_GT έγραψε: |
παιδια η Lion βγαζει τα αμορτισερ του GT την 4αδα στα 360 ευρω, πιστευω ειναι μια καλη λύση για κατόχους 207 ετσι και μπορουν τα τοποθετηθουν και σε 207 με μικροτερους κινητηρες. Το θέμα είναι μην τα αγοράζει η Πεζο από καμια bilstein π.χ. και μας δωσουν κανα μαυρο με κουτι Πεζο και το πληρωσουμε σχεδον διπλη τιμη, αν ομως τα φτιαχνει η ιδια η Πεζο πιστευω πως αξιζουν τα λεφτα τους.
Υ.Γ Του RC αν θυμαμαι καλα ειναι στα 447. Υ.Γ 2 Πληροφοριακά αναφερομαι σε τετραδες: Αμορτισερ GT 362, αμορτισερ RC 447, Ελατηρια GT 350, (Ελατηρια RC 300 ![]() |
Driver ///M έγραψε: | ||
Οι τιμές για τα αμορτισέρ, αν πράγματι είναι αυτά που φοράνε τα αμάξια εργοστασιακά, είναι πάρα πολύ καλές! Για να μπουν τα αμορτισέρ του gt στο 1400άρι, χρειάζονται και ελατήρια ή κάνουν τα ήδη υπάρχοντα? |
Driver ///M έγραψε: | ||
Οι τιμές για τα αμορτισέρ, αν πράγματι είναι αυτά που φοράνε τα αμάξια εργοστασιακά, είναι πάρα πολύ καλές! Για να μπουν τα αμορτισέρ του gt στο 1400άρι, χρειάζονται και ελατήρια ή κάνουν τα ήδη υπάρχοντα? |
Samer έγραψε: | ||||
Του GT αν θυμαμαι καλα το καλαμι ειναι 51, και του RC νομιζω. Για καποιο λογο μερικα βγηκανε με 47 απο GT και Rallye. Σε μικροτερους κινητηρες δεν νομιζω να χωρανε. θα εχουνε 47 καλαμι σιγουρα |
marios_207_GT έγραψε: | ||||
Φίλε μου στη Lion δεν ξερουν αν του RC μπαινουν στο GT, μου ειπαν να παω το αμαξι να το λυσουν και να δοκιμασουν να βαλουν απο RC και αν δεν κανει να βαλουν του GT, αν ομως γινετε να τα βαλεις κι εσυ στο δικο σου δεν ειναι αναγκη να βαλεις τα μαμα.... |
marios_207_GT έγραψε: |
Σκοπευα να βαλω κατι σε bilstein κιτρινο ή σε Koni Κιτρινο, ειχα καταληξει στο Κονι μεχρι που μπηκα σε ενα Golf GT με τα Κονι και μου φανηκαν κουτσορο για μεσα στην Αθηνα (ειχαν μαλακη ρυθμιση).....αρα επεκλεισα οποιοδηποτε σπορ αμορτισερ και κοιταζω κατι σε κονι πορτοκαλι και Sachs Advantage. Το αμαξι ειναι 207 GT. Τι λετε να βαλω εχει δοκιμασει καποιος κατι απο τα δυο? Μηπως ειναι πολυ μαλακ ες αναρτησεις για GT και χαλασω το στησιμο που εχει (το οποιο με ικανοποιει). |
mathanas έγραψε: |
Μαριε, αφου στο ειπα μη τα φοβασαι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΣΟΥΡΟ στο υπογραφω !
Αν τ αφησεις αρυθμιστα θα νομιζεις οτι εχεις το μαμα απο θεμα ανεσης.... |
manosm3 έγραψε: |
τιμη για τα αμορτισερ; |
N207r έγραψε: |
646€ σετ αμορτισέρ ελατήρια?? Πολύ καλη τιμή Ελλάδα τα στέλνουν? Τα έχει δοκιμάσει κανένας? |
sps έγραψε: |
Τη λυση την εχει δωσει ο Steve!
Στελνεις το δικο σου κουριερ και παραλαμβανει τα πραγματα και τα στελνει ελλαδα ![]() Eπισης η perfo δεν ειναι κατι το σπουδαιο. Αμορτισερ προδιαγραφων rc με ελατηρια eibach. Αυτα μου ειχε απαντησει σε email η pam sport. |
Steve έγραψε: |
Την DHL την έστειλα οδικώς μέσω της εταιρίας που δούλευα (ναι είμαι άνεργος πάλι γιατί δε πληρώνανε ούτε αυτοί) για να μου κάνουν καλύτερη τιμή.
Γενικώς, αν δε βιάζεσαι τα πράγματα, και έχεις διαστάσεις και βάρος, μπορείς να πάρεις προσφορά από όλες τις εταιρίες σαν ιδιώτης (DHL και TNT συνήθως κάνουν καλές τιμές στα οδικά-cargo και όχι τις ταχυμεταφορές). Από εκεί και πέρα, κάνεις ένα google για μεταφορικές Ελλάδα-Γαλλία και παίρνεις προσφορά, ή για να γλιτώσεις τον κόπο, http://www.beinoglou.gr/ ![]() Αυτά τα ολίγα από εμένα, βέβαια μη ξεχνάμε ότι η φθηνότερη μεταφορική είναι αυτή που... θα βαρεθούμε και θα σταματήσουμε να ψάχνουμε την επόμενη ![]() |
puglover έγραψε: |
Για 207 rallye τι να προτιμησω? Sachs 260€ ή peugeot 330€? Βασικα δεν ειναι της peugeot αλλα της eurorepar, τα οποια ειναι τα "επισημα" ιμιτασιον που προτεινει η peugeot για αυτοκινητα 5+ ετων. |
nik_marin έγραψε: |
Η peugeot Sport Έχει -80% δεν κάνετε καμία ομαδική παραγγελία...
|
alexandros 207 Rallye έγραψε: |
Τα "καλα" στην peugeot ποσο εχουν? Νομιζω καπου στα 400€ τοποθετημενα Γιατι δεν βαζεις του rc? Κι αυτα καπου εκει πρεπει να παιζουν (400-450€) |
alexandros 207 Rallye έγραψε: | ||
Κανα 3χιλιαρο? |
nik_marin έγραψε: | ||||
Δεν μπήκες ούτε στον κόπο να δεις ... άπλα πέταξες μια εξυπνάδα... μνημόνια και πάλι μνημόνια... με 44€ πάρε άλλα εσύ... https://www.dropbox.com/s/dwdtcznvfnxploh/PSsport207.png?dl=0 |
Αυτο νομιζα, για αυτο ρωτησα ποσο κανει
Τεσπα Αυτη η perfo τι ρολο βαραει ? Βγαζει χλμ ? Ή σε 10,000χλμ θες παλι αμορτισερ? |
Δεν ξερω Γιαννη
Αφου δεν την εβαλες εσυ, σιγα μην την εχει βαλει κανεις αλλος ![]() |
NoDsl έγραψε: |
Γιάννη στην πεζό μπορούν να τα φέρουν αυτά όπως έφεραν την αναρτησή σου;
Ή μόνο ταχυδρομείο; Πως διάολο ψωνίζουμε απο εκεί; |
Γιάννη στην πεζό μπορούν να τα φέρουν αυτά όπως έφεραν την αναρτησή σου;
Ή μόνο ταχυδρομείο; Πως διάολο ψωνίζουμε απο εκεί; |
Steve έγραψε: |
Μπορείτε να επιλέξετε παραλαβή από τον χώρο τους και να στείλετε εκεί την μεταφορική σας με εντολή.
Πάρτε κανα 2 προσφορές από UPS και DHL στο οδικό τμήμα και θα δείτε ότι είναι πολύ κάτω από 165 ευρώ ![]() |
Υ.Γ: εχουμε καθολου ενδειξη βαρους/διαστασεων; |
Steve έγραψε: | ||
![]() |
Παράθεση: |
Hello, sorry but the rear shock absorber is not available definitively.
The packaging for the front absorber, spring etc… Is 20 kg 50 x 40 x 30 Regards. |
Do we have an estimate when and if the rear shocks become available? Is there any way to receive those parts through official Peugeot network here in Greece? |
Hello, no we do not provide these dampers.
No, the Peugeot network in Greece does not distribute our pieces. Regards. |
majnun έγραψε: |
Αν μπορείτε να βοηθήσετε:
Έχω 207 1.4 το 95άρι. Το Δεκέμβριο στα 55.000χλμ άλλαξα τα αμορτισέρ γιατί είχαν γίνει βρακί στους δρόμους της Αθήνας (στα δύο χρόνια που πατάει εδώ τις ρόδες του). Άλλαξα λοιπόν με bilstein μαύρα θέλοντας ει δυνατόν να είναι πιο μαλακά και από τα εργοστασιακά γιατί η κατάσταση είναι ανυπόφορη. Από εκείνη την ώρα έχω βλαστιμήσει την ώρα και τη στιγμή. Έχω κάνει 5000χλμ και όσο είμαι στην Αθήνα απλά δε γίνεται. Στο ταξίδι έχει βελτιωθεί πολύ στην ευστάθια και στους πλευρικούς αλλά είναι πραγματικά ανυπόφορο εντός πόλης. Τι μου προτείνεται να βάλω. Έχω πετάξει ήδη 200ευρώ σε αυτές τις βλακείες, μπορώ να βάλω κάτι που να είναι καλύτερο από εργοστασιακά ; |