PSClub - Hellas

Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης - Αμορτισερ για 207???

MHTSOS90 - Κυρ 02 Δεκ 2012, 06:21:38
Θέμα δημοσίευσης: Αμορτισερ για 207???
Καλισπερα παιδες οτι λεει ο τιτλος καλλα αμορτισερ για 207 1,4 5θ προς αντικατασταση τω παλιον μαμα τα οποια εχουν κανει 104000χλμ για νορμαλ καταστασης αλλα καλλα και αντοχει στον χρονο!
Καμια ιδεα σε μαρκα???
N207r - Κυρ 02 Δεκ 2012, 11:59:03
Θέμα δημοσίευσης:
Παίζουν bilstein μαύρα ειναι μαλακά για αντικατάσταση φθηνά περίπου στα 200€ ίσως κ παρακάτω αλλά δεν ξέρω πόσο αντέχουν γιατί εχω ακούσει διάφορα.. κάπιος που τα έχει βάλει μπορεί να σου πει. Από εκεί κ πέρα για μένα κονι..
Driver ///M - Κυρ 02 Δεκ 2012, 14:04:25
Θέμα δημοσίευσης:
Tα εργοστασιακά πόσο κοστίζουν?

Γιατί σ'ένα τέτοιο αμάξι νομίζω ότι το καλύτερο είναι να μπουν τα εργοστασιακά, ή ΟΕΜ τελοσπάντων, αφού ο συνδυασμός κρατήματος και άνεσης είναι πάρα πολύ καλός.
Αλήθεια, ξέρουμε ποιας εταιρείας είναι τα εργοστασιακά?
mathanas - Κυρ 02 Δεκ 2012, 14:41:40
Θέμα δημοσίευσης:
ΚΟΝΙ STR.T
N207r - Κυρ 02 Δεκ 2012, 14:55:25
Θέμα δημοσίευσης:
τα εγοστασιακα ειναι τις πεζο..
Driver ///M - Κυρ 02 Δεκ 2012, 16:12:54
Θέμα δημοσίευσης:
N207r έγραψε:
τα εγοστασιακα ειναι τις πεζο..

Ti εννοείς ? Δεν τα βγάζει κάποια άλλη εταιρεία για την πεζώ?

Στην bmw πχ οι Μ αναρτήσεις είναι κατασκευής Sachs.
N207r - Δευ 03 Δεκ 2012, 01:02:07
Θέμα δημοσίευσης:
Από ότι ξέρω τα φτιάχνει η ίδια η πεζό τουλάχιστο για τα σπορ μοντέλα.
marios_207_GT - Τετ 19 Δεκ 2012, 21:01:39
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια η Lion βγαζει τα αμορτισερ του GT την 4αδα στα 360 ευρω, πιστευω ειναι μια καλη λύση για κατόχους 207 ετσι και μπορουν τα τοποθετηθουν και σε 207 με μικροτερους κινητηρες. Το θέμα είναι μην τα αγοράζει η Πεζο από καμια bilstein π.χ. και μας δωσουν κανα μαυρο με κουτι Πεζο και το πληρωσουμε σχεδον διπλη τιμη, αν ομως τα φτιαχνει η ιδια η Πεζο πιστευω πως αξιζουν τα λεφτα τους.

Υ.Γ Του RC αν θυμαμαι καλα ειναι στα 447.
Υ.Γ 2 Πληροφοριακά αναφερομαι σε τετραδες: Αμορτισερ GT 362, αμορτισερ RC 447, Ελατηρια GT 350, (Ελατηρια RC 300 Shocked ). Οι τιμες είναι από Lion Αθήνας και πιστεύω πως κάπου αλλού με καμια εκπτωση θα κατεβουν λιγο.
Driver ///M - Πεμ 20 Δεκ 2012, 03:41:24
Θέμα δημοσίευσης:
marios_207_GT έγραψε:
παιδια η Lion βγαζει τα αμορτισερ του GT την 4αδα στα 360 ευρω, πιστευω ειναι μια καλη λύση για κατόχους 207 ετσι και μπορουν τα τοποθετηθουν και σε 207 με μικροτερους κινητηρες. Το θέμα είναι μην τα αγοράζει η Πεζο από καμια bilstein π.χ. και μας δωσουν κανα μαυρο με κουτι Πεζο και το πληρωσουμε σχεδον διπλη τιμη, αν ομως τα φτιαχνει η ιδια η Πεζο πιστευω πως αξιζουν τα λεφτα τους.

Υ.Γ 2 Πληροφοριακά αναφερομαι σε τετραδες: Αμορτισερ GT 362, αμορτισερ RC 447, Ελατηρια GT 350, (Ελατηρια RC 300 Shocked ). Οι τιμες είναι από Lion Αθήνας και πιστεύω πως κάπου αλλού με καμια εκπτωση θα κατεβουν λιγο.

Οι τιμές για τα αμορτισέρ, αν πράγματι είναι αυτά που φοράνε τα αμάξια εργοστασιακά, είναι πάρα πολύ καλές!

Για να μπουν τα αμορτισέρ του gt στο 1400άρι, χρειάζονται και ελατήρια ή κάνουν τα ήδη υπάρχοντα?
Samer - Πεμ 20 Δεκ 2012, 12:31:33
Θέμα δημοσίευσης:
Driver ///M έγραψε:
marios_207_GT έγραψε:

Οι τιμές για τα αμορτισέρ, αν πράγματι είναι αυτά που φοράνε τα αμάξια εργοστασιακά, είναι πάρα πολύ καλές!

Για να μπουν τα αμορτισέρ του gt στο 1400άρι, χρειάζονται και ελατήρια ή κάνουν τα ήδη υπάρχοντα?

Του GT αν θυμαμαι καλα το καλαμι ειναι 51, και του RC νομιζω. Για καποιο λογο μερικα βγηκανε με 47 απο GT και Rallye.

Σε μικροτερους κινητηρες δεν νομιζω να χωρανε. θα εχουνε 47 καλαμι σιγουρα
marios_207_GT - Πεμ 20 Δεκ 2012, 15:20:13
Θέμα δημοσίευσης:
Driver ///M έγραψε:
marios_207_GT έγραψε:

Φίλε μου στη Lion δεν ξερουν αν του RC μπαινουν στο GT, μου ειπαν να παω το αμαξι να το λυσουν και να δοκιμασουν να βαλουν απο RC και αν δεν κανει να βαλουν του GT, αν ομως γινετε να τα βαλεις κι εσυ στο δικο σου δεν ειναι αναγκη να βαλεις τα μαμα....
marios_207_GT - Πεμ 20 Δεκ 2012, 15:22:21
Θέμα δημοσίευσης:
Samer έγραψε:
Driver ///M έγραψε:
marios_207_GT έγραψε:

Του GT αν θυμαμαι καλα το καλαμι ειναι 51, και του RC νομιζω. Για καποιο λογο μερικα βγηκανε με 47 απο GT και Rallye.

Σε μικροτερους κινητηρες δεν νομιζω να χωρανε. θα εχουνε 47 καλαμι σιγουρα

Γνωριζεις φιλε μου ποια παρτιδα αυτοκινητων βγηκε με 47αρι καλαμι και ποια με 51???
Samer - Πεμ 20 Δεκ 2012, 15:37:13
Θέμα δημοσίευσης:
μετρας το καλαμι σου ποσο ειναι και τους λες ποιο αμορτισερ θες. Αν ειναι 51 του RC κανουν. Το δικο μου που ειναι GT ειναι 51 και ειχα βαλει πανω απο Rallye παλια μτχ και αυτα 51 ητανε. Αλλα μου ειχανε πει οτι μερικα εχουν 47 για καποιο λογο.

Kαι τα aftermarket πουλανε 47 και 51 για τα GT/Rallye και RC.
Driver ///M - Πεμ 20 Δεκ 2012, 16:48:45
Θέμα δημοσίευσης:
marios_207_GT έγραψε:
Driver ///M έγραψε:
marios_207_GT έγραψε:

Φίλε μου στη Lion δεν ξερουν αν του RC μπαινουν στο GT, μου ειπαν να παω το αμαξι να το λυσουν και να δοκιμασουν να βαλουν απο RC και αν δεν κανει να βαλουν του GT, αν ομως γινετε να τα βαλεις κι εσυ στο δικο σου δεν ειναι αναγκη να βαλεις τα μαμα....

Tι εννοείς φίλε?
Βγαίνουν και από άλλη εταιρεία τα ίδια, πλην της πεζώ?
mathanas - Πεμ 20 Δεκ 2012, 19:22:45
Θέμα δημοσίευσης:
Οι τιμες ειναι ΠΟΛΥ υψηλες για τα μαμα.....

Το καλοκαιρι εβαλα τα ΚΟΝΙ sport με 450...... προφανως θα μπορεις να τα βρεις και φθηνοτερα οποτε δε συμφερει να βαλεις με 360 και 450 τα μαμα.

Τα KONI ειναι καλα και δειχνουν οτι δε μασανε , μπορεις να τα ρυθμισεις sto rebound και αν παιξεις λιγο μπορει να μεταμορφωθει τ αμαξι ομως χανει πολυ στην ανεση , εγω ηθελα να ρυθμιζονται για να τα φερω ακριβως εκει που θελω

ΑΚομα και στο bound που δε ρυθμιζονται ηταν πιο σκληρα αρκετα απο τα μαμα ....
ParisMcridis - Πεμ 20 Δεκ 2012, 20:25:59
Θέμα δημοσίευσης:
μιας και εχεις τα κονι.Μια ερωτηση.Τι ρυθμισεις εχουν?Και τα εχεις με τα μαμα ελατηρια γιατι σκεφτομαι μηπως τα βαλω με 3ποντα eibach.
mathanas - Πεμ 20 Δεκ 2012, 21:10:47
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι τα εχω με τα μαμα ελατηρια , ρυθμιζονται οσο θες απο 0 μεχρι 1,5 στροφη νομιζω,
τα μπροστα με το κλειδακι που σου δινει η ΚΟΝΙ και ειναι ζητημα 1 λεπτου , τα πισω δυστυχως πρεπι να βγουν για να ρυθμιστουν.
Οσο τα σφυγγεις τοσο αποσβενει στο REBOUND και ειναι ιδιαιτερα χρησιμο κυριως για το πισω μερος το οποιο με τα μαμα μεταπιζοτανε πολυ. Μπροστα αν ρυθμισεις επιθετικα γινεται εξαιρετικα κοφτερο το τιμονι αλλα στα πολλα km αν βρεθεις σε οδοστρωμα ασχημο υπαρχει θεμα ....

Τα χω οδηγησει σε φιλου με eibach και ηταν τρενο δουλευανε πολυ καλα με το eibach
ParisMcridis - Πεμ 20 Δεκ 2012, 21:16:53
Θέμα δημοσίευσης:
ειναι σχεδον 200 πιο φθηνα απο μια gaz.Εσυ τι ρυθμισεις του εχεις μπρος πισω??
mathanas - Πεμ 20 Δεκ 2012, 21:28:10
Θέμα δημοσίευσης:
Τα πισω τα χω μιση στροφη πλεον
Τα μπροστα αναλογως και που θα κινηθω απο τεταρτο εως max 3 τεταρτα
πιο πολυ αν σφυξω καταλαβαινεις σε συνεχωμενες ανωμαλιες του οδοστρωματος οτι κραταει το ελατηριο "κλειδωμενο"

και το ελαχιστο που στριβεις παντως το ακουνε αμεσως μπορεις να ρυθμισεις με ακριβει α εκει που θες διοτι διαβαζα στο net καποιους που λεγανε η πρωτη μιση στροφη δε κανει τπτ και διαφορα τετοια , δεν ισχυουν...
marios_207_GT - Πεμ 20 Δεκ 2012, 21:46:23
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια εγω απ οσο ξέρω η Peugeot και η καθε peugeot δεν βγαζουν ουτε βιδα, αλλα παραγγελνουν απο μια ετερεια αυτο που θελουν (π.χ. αμορτισερ-ελατηρια) με τις προδιαγραφες που θελουν, το θεμα ειναι να μαθουμε τι φοραμε ακριβως, κατι εχω ακουσει για Sachs για τα αμορτισερ, οσον αφορα τα ελατηρια δεν νομιζω να συμφερει το 300αρι που θελει η Πεζο μιας και βρισκεις τα eibach σε χαμηλοτερη τιμη.
marios_207_GT - Πεμ 12 Σεπ 2013, 22:29:33
Θέμα δημοσίευσης:
Σκοπευα να βαλω κατι σε bilstein κιτρινο ή σε Koni Κιτρινο, ειχα καταληξει στο Κονι μεχρι που μπηκα σε ενα Golf GT με τα Κονι και μου φανηκαν κουτσορο για μεσα στην Αθηνα (ειχαν μαλακη ρυθμιση).....αρα επεκλεισα οποιοδηποτε σπορ αμορτισερ και κοιταζω κατι σε κονι πορτοκαλι και Sachs Advantage. Το αμαξι ειναι 207 GT. Τι λετε να βαλω εχει δοκιμασει καποιος κατι απο τα δυο? Μηπως ειναι πολυ μαλακ ες αναρτησεις για GT και χαλασω το στησιμο που εχει (το οποιο με ικανοποιει).
TopGear - Πεμ 12 Σεπ 2013, 23:54:37
Θέμα δημοσίευσης:
marios_207_GT έγραψε:
Σκοπευα να βαλω κατι σε bilstein κιτρινο ή σε Koni Κιτρινο, ειχα καταληξει στο Κονι μεχρι που μπηκα σε ενα Golf GT με τα Κονι και μου φανηκαν κουτσορο για μεσα στην Αθηνα (ειχαν μαλακη ρυθμιση).....αρα επεκλεισα οποιοδηποτε σπορ αμορτισερ και κοιταζω κατι σε κονι πορτοκαλι και Sachs Advantage. Το αμαξι ειναι 207 GT. Τι λετε να βαλω εχει δοκιμασει καποιος κατι απο τα δυο? Μηπως ειναι πολυ μαλακ ες αναρτησεις για GT και χαλασω το στησιμο που εχει (το οποιο με ικανοποιει).

Εγώ έχω KONI ρυθμιζόμενα και δεν είναι τόσο κούτσουρο. Βέβαια, πιθανότατα παίζει ρόλο σ'αυτό το πράγμα και το κάθε αμάξι, το βάρος του, η γεωμετρία του, το στήσιμό του.

Τα KONI πορτοκαλί θυμάμαι ένα παλικάρι έλεγε πώς σταμάτησε να τα φέρνει η ΚΟΝΙ στην Ελλάδα ή τουλάχισοτν δεν υπήρχαν πουθενά κανά 3μηνο πριν. Οπότε έβαλε Sachs Advantage και ενθουσιάστηκε.

Παρόλα αυτά, το δικό σου σπορ αυτοκίνητο, διαφέρει πολύ απ'τα "μαμά" δικά μας, συνεπώς καλύτερα να πας σε ανάλογων προδιαγραφών αμορτισέρ.

Εδώ το thread με τις εντυπώσεις του παιδιού με το 307 (2η-3η σελίδα), εδώ σχετικό θέμα για την Peugeot Sport κι εδώ για ρυθμιζόμενες.

Φυσικά, το κυριότερο πράγμα είναι το οικονομικό αρχικά κι έπειτα βλέπεις τι θα κάνεις. Πας και σε μαμά ξανά αν είναι.
marios_207_GT - Παρ 13 Σεπ 2013, 00:08:13
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε μου σε ευχαριστω για την απαντηση, σιγουρα το οικονομικο ειναι ενα θεμα, αλλα αμα ειναι για 100-200 ευρω μπορω να τρεναρω ενα μηνα την αλλαγη ωστε να βαλω αυτο που πρεπει, το θεμα ειναι οτι τα μαμα απο Πεζο κανουν 450 τοποθετημενα δηλαδη ενα 50αρικο κατω απο Κονι κιτρινο, αρα τα ξεχναμε, τωρα για το Κιτρινο που λες εμενα μου αφησε κακη εντυπωση, ισως λογω γκολφ τι να πω, αλλο μελος απο εδω μου ειπε πως ειναι καλη σε 207, εμενα αυτο που με καιει επειδη ενθουσιασμο προς τα Sachs εδειξαν και αλλα ατομα που ειδα σε ερευνα στο ιντερνετ ειναι το ποσο θα αντεξουν αμα ειναι να δωσω 300 ευρω για να τα χω ενα χρονο καλυτερα να δωσω 500 και για σπορ και ας ρισκαρω την ανεση τουλαχιστον θα αντεξουν σιγουρα.....αν υπαρχει καποιος που σε 207 εχει επιλεξει οποιαδηποτε απο τις παραπανω αναρτησεις ας με βοηθησει γιατι οι οικονομικες εποχες δεν ειναι για πειραματα....
Driver ///M - Παρ 13 Σεπ 2013, 01:39:49
Θέμα δημοσίευσης:
Ο λογος που δεν πας σε μαμα πεζω ποιος ειναι γιατι δεν καταλαβα.
Αφου σου αρεσε οπως λες κι εβγαλε και αρκετα χιλιομετρα, ποιος ο λογος να κανεις πειραματισμους?
Επισης, 450 ευρω τοποθετημενη δεν νομιζω οτι ειναι και τρελα λεφτα απ'τη στιγμη που ησουν ευχαριστημενος.

Προσωπικα, θα εβαζα παλι την εργοστασιακη.
sps - Παρ 13 Σεπ 2013, 07:19:38
Θέμα δημοσίευσης:
Μαριε εχεις μπερδεψει καποια πραγματα:
Τα κονι κιτρινα ειναι σπορ αμορτισερ. Αυτο δε σημαινει οτι ειναι κουτσουρο με ΜΑΜΑ ελατηρια. Μηπως το γκολφ που μπηκες, ειχε και ελατηρια χαμηλωματος, γιατι αυτα το κανουν κουτσουρο.
Τα sachs advantage δεν ειναι σπορ αμορτισερ. Ειναι επιπεδου μαμα και σιγουρα χειροτερα.
Ετοιμασου για πλευσεις, βουτηγματα και κλισεις.Θα χαλασεις την ωραια ομοιομορφια του εργοστασιακου σετ απ σου.
Κριμα ειναι, προσωπικα απο sachs και monroe μακρια!

Οποτε αν μεινεις με μαμα ελατηριο και θες κατι οικονομικο και να δουλευει πηγαινε ή σε κονι κοκκινο, ή βαλε τα μαμα rc.
mathanas - Παρ 13 Σεπ 2013, 08:32:25
Θέμα δημοσίευσης:
Μαριε, αφου στο ειπα μη τα φοβασαι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΣΟΥΡΟ στο υπογραφω !

Αν τ αφησεις αρυθμιστα θα νομιζεις οτι εχεις το μαμα απο θεμα ανεσης....
TopGear - Παρ 13 Σεπ 2013, 10:41:09
Θέμα δημοσίευσης:
Ισχύει αυτό που λένε τα παιδιά. Με ΜΑΜΑ ελατήρια είναι άνετα αμορτισέρ. Κι έχουν τη ρύθμιση για σκληρότητα από μπροστά (3 ρυθμίσεις, μαλακό-μέτριο-σκληρό). Τα μαλακά ίσως είναι λίγο παραπάνω απ'όσο θα'θελες, τα μέτρια για πόλη θα σου κάτσουν καλά, τα σκληρά προφανώς για χιλιόμετρα, σπορ οδήγηση, ταξίδια σε εθνική για να μην έχεις κλίσεις κτλ.

Η μόνη "ένστασή" μου είναι ότι τα περίμενα μη σου πω να'ναι και πιο σκληρά από αυτό που μου βγάζουν στο δικό μου αμάξι, αλλά μάλλον αυτό επηρεάζεται απ'το ότι το'χω και εντελώς απείραχτο σε στήσιμο δηλαδή διατηρώ τις μαμά ράβδους κι αντιστρεπτικές (να δω μέχρι πότε, όλο λέω θα τα αλλάξω κι όλο απ'τη μια ατυχία στην άλλη πέφτω) Evil Evil Evil.

Επίσης, όπως λέει ο Σπύρος, γιατί να αλλάξεις την εργοστασιακή ανάρτηση αν σου αρέσει όπως είναι; Τα sachs σαφώς θα σου ρίξουν "επίπεδο" για 100-150 ευρώ διαφορά φτηνότερα κι απ'την άλλη Bilstein και ΚΟΝΙ τα "φοβάσαι" μην τυχόν και σου το κάνουν πιο σπορ. Πάντως 450 ευρώ για 207 GT απ'την αντιπροσωπεία μου φαίνεται καλή τιμή, εδώ αν πήγαινα στο δικό μου το αρχαίο φοβάμαι θα μου λέγανε κανά 300άρι εύκολα.
marios_207_GT - Παρ 13 Σεπ 2013, 12:51:39
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια εχετε δικιο για τα κονι...μιλησα τωρα με το παλικαρι και ειναι με 3ποντα ελατηρια....απλα το θεωρησε δεδομενο να χαμηλωσει το αμαξι με το κονι. Τωρα οσον αφορα τα sachs πιστευω πως πιο μαλακο απο το μαμα δεν ειναι μιας και τα μαμα μονροε ειναι και τα βρισκεις 250. Ειναι κοροϊδία να τα πληρωσεις στην Πεζο. Θα παω για το Κονι ομως και ο θεος βοηθος. Το κακο ειναι οτι πρεπει να τα τρεναρω μεχρι το Νοεμβριο αφου εχουν 200 ευρω διαφορα με το μπατζετ μου....Ελπιζω να μην διαλυθεί κανα ψαλιδι γιατι τα αμορτισερ τωρα κοπανανε και σε πετραδακι.
marios_207_GT - Παρ 13 Σεπ 2013, 12:54:50
Θέμα δημοσίευσης:
mathanas έγραψε:
Μαριε, αφου στο ειπα μη τα φοβασαι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΣΟΥΡΟ στο υπογραφω !

Αν τ αφησεις αρυθμιστα θα νομιζεις οτι εχεις το μαμα απο θεμα ανεσης....

Ναι το ξερω ρε συ απλα στο γκολφ ηταν βασανιστηριο πραγματικα. Δεν μου το χε πει ομως οτι ειναι χαμηλωμενο. Τωρα εξηγείτε. ...θα τα βαλω και μολις σχηματισω αποψη θα γραψω κι εγω τη γνωμη μου.
panitos - Δευ 16 Σεπ 2013, 19:53:12
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικα δεν καταλαβα(γιατι και γω ενδιαφερομαι για αλλαγη αμορτισερ σε ενα peugeot 207 gt) αν δεν παμε στα ''μαμα'' αμορτισερ ποια ειναι αντιστοιχα καλα και αξιοπιστα??Εγω ειχα ακουσει καλα λογια για sachs advantage και τα koni τα πορτοκαλι.Τι ισχυει τελικα???
marios_207_GT - Δευ 16 Σεπ 2013, 22:28:10
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτό ψαχνω κι εγω αλλα φαινεται πως ολοι οταν τα αλλαζουν βαζουν κατι σε πιο σπορ οπως τα κονι κιτρινα και μλισταιν κιτρινα, δεν εμφανιστηκε καποιος που να εχει παει σε καποιο πιο νορμαλ αμορτισερ, αν και συνεχιζω να πιστευω πως και τα δυο που αναφερεις θα ειναι πολυ καλυτερα απο τα μαμα μονροε σε ολους τους τομεις.
sps - Τρι 17 Σεπ 2013, 08:06:03
Θέμα δημοσίευσης:
Τα κονι πορτοκαλι αν αναφερεσαι στα koni street ειναι ενα low budget σπορ αμορτισερ που συνδυαζεται με ελατηρια χαμηλωματος.
Δεν ξερω κατα ποσο θα ταιριαζε με μαμα ελατηριο.
N207r - Τρι 17 Σεπ 2013, 13:10:17
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά αν θέλετε να αλλάξετε τα Μαμα αμορτισέρ με κάτι καλυτερο γνώμη μ είναι πάτε σε Κόνι κίτρινα είναι μακράν καλύτερα απο πορτοκαλί ή τα χρυσά δεν θυμάμαι το όνομα τους παντος τα φοράει το pundo abarth evo.. Κ δεν μιλάμε καν για monroe.. Απο εκεί κ πέρα δεν νοητε να βάλεις αμορτησερ χαμηλοματος που έχει κοντύτερο έμβολο με Μαμα ελατήρια.. Κ ναι με ελατήρια χαμηλωματος όλα αυτά του ειδους αμορτισέρ δουλεύουν πιο σωστά κ είναι πιο άνετα αφού όσο χαμηλότερα δουλεύουν τόσο πιο εκδοτικά είναι..
Όσοι έχουν coil over απλά το γνωρίζουν κ μην πει κανεις οτι δεν έχει σχέση το coil over με ενα koni αμορτισέρ ή καθέ " Κόνι"..
marios_207_GT - Τρι 17 Σεπ 2013, 16:25:56
Θέμα δημοσίευσης:
Το πορτοκαλι λεγετε FSD και καλα αυτορυθμιζομενο αλλα δεν ξερουμε το πως θα ταιριαξει σε καθε αμαξι, εγω προωπικα θα βαλω το κιτρινο το κονι απλα θα το καθυστερησω επειδη εχει αισθητη οικονομικη διαφορα σε σχεση με τα αλλα.
sps - Τρι 17 Σεπ 2013, 17:16:07
Θέμα δημοσίευσης:
Τα fsd ειναι χρυσαφι
Τα str πορτοκαλι.
marios_207_GT - Κυρ 20 Οκτ 2013, 22:48:10
Θέμα δημοσίευσης:
Επανερχομαι στο θεμα μετα απο 1000 σχεδον χιλιομετρα με τα Sachs super touring. Αρχικα να πω πως ηθελα πολυ να βαλω τα Κονι κιτρινα αλλα οικονομικες δυσκολιες με αναγκασαν στο να βαλω sachs αφου δεν πηγαινε αλλο με τα παλια. Οσον αφορα το Sachs εψαχνα τα advantage αλλα ενημερωθηκα οτι για 207 GT βγαινει μονο το Touring και προς εκπληξη μου οι "αμορτισεραδες" μου ειπαν οτι ειναι πιο σφιχτο απο το advantage. Οσον αφορα τις εντυπωσεις μου ειναι σαν να εχω το μαμα αμορτισερ με ιδια ανεση και ελαφρως καλυτερα κρατημα μιας και το δοκιμασα σε στροφοδιαδρομη οπου το αμαξι δεν επερνε κλισεις καθολου κατι που δεν περιμενα, προσωπικα δεν το μετανιωσα που τα εβαλα αφου ειναι κατι τιμιο για τα λεφτα του, για οποιον θελει κατι σαν το μαμα αλλα με πολυ χαμηλοτερη τιμη το συνιστω. Το μονο που μενει ειναι να δουμε ποσο θα αντεξουν σε αυτη τη κατασταση.
stazzy - Κυρ 23 Μάρ 2014, 20:53:28
Θέμα δημοσίευσης:
Αναβάθμισα, επιτέλους ίσως (93.000), τις αναρτήσεις στο cc.

Μετά από ξενέρωμα που έφαγα από την KONI, το έψηνα για τα χρυσαφί (FSD) που δε θα χρειάζονταν να αλλάξω τα ελατήρια. Δυστυχώς η ΚΟΝΙ πρεπει να έκανε discontinue τη σειρά αυτη στα 207 gt και δεν ασχολήθηκε ούτε να απαντήσει και στο email καθυστέρησης αποστολής των αμορτισέρ μετά από 1,5 μήνα που είχα κάνει την παραγγελία. Τελικά ακύρωσα και ησύχασα.

Οπότε η εναλλακτική ήταν τα bilstein κίτρινα.
Έβαλα τα Β8 και ελατήρια Eiback Pro kit...

...και είδα το φως το αληθινό.

Δεν είδα ιδιαίτερη διαφορά στο κοπάνημα της οροφής, μαλλον το έχω συνηθίσει και το προσπερνάω :PPP

Σφιχτές αναρτήσεις, όχι υπερβολικές για την πόλη και κράτημα σαφώς πολύ καλύτερο από τις μαμά...
manosm3 - Δευ 24 Μάρ 2014, 02:29:04
Θέμα δημοσίευσης:
τιμη για τα αμορτισερ;
stazzy - Δευ 24 Μάρ 2014, 07:20:42
Θέμα δημοσίευσης:
manosm3 έγραψε:
τιμη για τα αμορτισερ;

730 τοποθετημένα όλα μαζί... 150 τα ελατήρια, γύρω στα 500 τα β8
JDROGAS - Δευ 24 Μάρ 2014, 08:58:41
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτη εδω την εχετε λαβει υποψη σας;

http://www.peugeotsport-store.com/product.php?id_product=3047
N207r - Δευ 24 Μάρ 2014, 10:06:07
Θέμα δημοσίευσης:
646€ σετ αμορτισέρ ελατήρια?? Πολύ καλη τιμή Ελλάδα τα στέλνουν? Τα έχει δοκιμάσει κανένας?
akis1976 - Σαβ 17 Μάϊ 2014, 08:35:29
Θέμα δημοσίευσης:
N207r έγραψε:
646€ σετ αμορτισέρ ελατήρια?? Πολύ καλη τιμή Ελλάδα τα στέλνουν? Τα έχει δοκιμάσει κανένας?

Καλά θα ήταν να έβγαινε τοσο αλλά όχι....1000+ με τα μεταφορικά,λογικά πρέπει να είναι οτι καλύτερο υπάρχει για 207,εκτός από του φίλου μου του καλαματιανού αυτός είναι σε αλλο επίπεδο Very happy

JDROGAS - Σαβ 17 Μάϊ 2014, 14:38:06
Θέμα δημοσίευσης:
Να συμπληρωσω οτι την τελευταια φορα που ενδιαφερθηκα να παρω απο ps δισκοπλακες μου ζητουσανε 249 ευρω μεταφορικα
ΗΜΑΡΤΟΝ!!!
sps - Σαβ 17 Μάϊ 2014, 20:10:32
Θέμα δημοσίευσης:
Τη λυση την εχει δωσει ο Steve!
Στελνεις το δικο σου κουριερ και παραλαμβανει τα πραγματα και τα στελνει ελλαδα Closed Topic
Eπισης η perfo δεν ειναι κατι το σπουδαιο.
Αμορτισερ προδιαγραφων rc με ελατηρια eibach.
Αυτα μου ειχε απαντησει σε email η pam sport.
JDROGAS - Κυρ 18 Μάϊ 2014, 01:18:37
Θέμα δημοσίευσης:
sps έγραψε:
Τη λυση την εχει δωσει ο Steve!
Στελνεις το δικο σου κουριερ και παραλαμβανει τα πραγματα και τα στελνει ελλαδα Closed Topic
Eπισης η perfo δεν ειναι κατι το σπουδαιο.
Αμορτισερ προδιαγραφων rc με ελατηρια eibach.
Αυτα μου ειχε απαντησει σε email η pam sport.

Σπυρο ποια κουριερ το αναλαμβανει ξερουμε?
sps - Κυρ 18 Μάϊ 2014, 11:04:26
Θέμα δημοσίευσης:
Γιαννη δε θυμαμαι, νομιζω dhl, καλυτερα να μας πει ο Steve.
Αν δε δει το τοπικ, στειλε του ενα πμ.
Steve - Κυρ 18 Μάϊ 2014, 11:51:26
Θέμα δημοσίευσης:
Την DHL την έστειλα οδικώς μέσω της εταιρίας που δούλευα (ναι είμαι άνεργος πάλι γιατί δε πληρώνανε ούτε αυτοί) για να μου κάνουν καλύτερη τιμή.

Γενικώς, αν δε βιάζεσαι τα πράγματα, και έχεις διαστάσεις και βάρος, μπορείς να πάρεις προσφορά από όλες τις εταιρίες σαν ιδιώτης (DHL και TNT συνήθως κάνουν καλές τιμές στα οδικά-cargo και όχι τις ταχυμεταφορές).

Από εκεί και πέρα, κάνεις ένα google για μεταφορικές Ελλάδα-Γαλλία και παίρνεις προσφορά, ή για να γλιτώσεις τον κόπο, http://www.beinoglou.gr/ Smile

Αυτά τα ολίγα από εμένα, βέβαια μη ξεχνάμε ότι η φθηνότερη μεταφορική είναι αυτή που... θα βαρεθούμε και θα σταματήσουμε να ψάχνουμε την επόμενη Laughing (πάντα θα υπάρχει κάτι φθηνότερο)
JDROGAS - Κυρ 18 Μάϊ 2014, 12:01:00
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Την DHL την έστειλα οδικώς μέσω της εταιρίας που δούλευα (ναι είμαι άνεργος πάλι γιατί δε πληρώνανε ούτε αυτοί) για να μου κάνουν καλύτερη τιμή.

Γενικώς, αν δε βιάζεσαι τα πράγματα, και έχεις διαστάσεις και βάρος, μπορείς να πάρεις προσφορά από όλες τις εταιρίες σαν ιδιώτης (DHL και TNT συνήθως κάνουν καλές τιμές στα οδικά-cargo και όχι τις ταχυμεταφορές).

Από εκεί και πέρα, κάνεις ένα google για μεταφορικές Ελλάδα-Γαλλία και παίρνεις προσφορά, ή για να γλιτώσεις τον κόπο, http://www.beinoglou.gr/ Smile

Αυτά τα ολίγα από εμένα, βέβαια μη ξεχνάμε ότι η φθηνότερη μεταφορική είναι αυτή που... θα βαρεθούμε και θα σταματήσουμε να ψάχνουμε την επόμενη Laughing (πάντα θα υπάρχει κάτι φθηνότερο)

Eυχαριστω για τις πληροφοριες!
puglover - Δευ 14 Δεκ 2015, 16:05:22
Θέμα δημοσίευσης:
Για 207 rallye τι να προτιμησω? Sachs 260€ ή peugeot 330€? Βασικα δεν ειναι της peugeot αλλα της eurorepar, τα οποια ειναι τα "επισημα" ιμιτασιον που προτεινει η peugeot για αυτοκινητα 5+ ετων.
nik_marin - Δευ 14 Δεκ 2015, 16:17:05
Θέμα δημοσίευσης:
Η peugeot Sport Έχει -80% δεν κάνετε καμία ομαδική παραγγελία...

alexandros 207 Rallye - Δευ 14 Δεκ 2015, 22:47:04
Θέμα δημοσίευσης:
puglover έγραψε:
Για 207 rallye τι να προτιμησω? Sachs 260€ ή peugeot 330€? Βασικα δεν ειναι της peugeot αλλα της eurorepar, τα οποια ειναι τα "επισημα" ιμιτασιον που προτεινει η peugeot για αυτοκινητα 5+ ετων.

Τα "καλα" στην peugeot ποσο εχουν?
Νομιζω καπου στα 400€ τοποθετημενα
Γιατι δεν βαζεις του rc? Κι αυτα καπου εκει πρεπει να παιζουν (400-450€)

nik_marin έγραψε:
Ποσο εχουν χωρις εκπτωση?
Κανα 3χιλιαρο?
puglover - Δευ 14 Δεκ 2015, 23:16:59
Θέμα δημοσίευσης:
alexandros 207 Rallye έγραψε:

Τα "καλα" στην peugeot ποσο εχουν?
Νομιζω καπου στα 400€ τοποθετημενα
Γιατι δεν βαζεις του rc? Κι αυτα καπου εκει πρεπει να παιζουν (400-450€)

Δεν εχω ρωτησει για να ειμαι ειλικρινης. 450€ κανανε πριν 2 χρονια τα γνησια. Η peugeot παντως τα πλασαρει ως εργοστασιακα ανταλλακτικα αλλα επειδη αλλαξα τακακια την προηγουμενη βδομαδα μου ειπαν οτι οι προσφορες στα πακετα συντηρησης αφορουν τα eurorepar. Τα ιδια αμορτισερ δινει και για το RC: http://info.peugeot.gr/peugeot-207/#1.6-170
nik_marin - Τρι 15 Δεκ 2015, 10:02:51
Θέμα δημοσίευσης:

nik_marin έγραψε:
Κανα 3χιλιαρο?

Δεν μπήκες ούτε στον κόπο να δεις ... άπλα πέταξες μια εξυπνάδα...
μνημόνια και πάλι μνημόνια...

με 44€ πάρε άλλα εσύ...

https://www.dropbox.com/s/dwdtcznvfnxploh/PSsport207.png?dl=0
NoDsl - Τρι 15 Δεκ 2015, 11:59:01
Θέμα δημοσίευσης:
Παίζει ακόμα αυτό; Λινκ? Για το LW είναι ή για το RC Rallye?
alexandros 207 Rallye - Τρι 15 Δεκ 2015, 13:31:39
Θέμα δημοσίευσης:
nik_marin έγραψε:

nik_marin έγραψε:
Κανα 3χιλιαρο?

Δεν μπήκες ούτε στον κόπο να δεις ... άπλα πέταξες μια εξυπνάδα...
μνημόνια και πάλι μνημόνια...

με 44€ πάρε άλλα εσύ...

https://www.dropbox.com/s/dwdtcznvfnxploh/PSsport207.png?dl=0
Εισαι εντελως τρομπας?
Καμια εξυπναδα δεν πεταξα
Νομιζα ηταν πανακριβα και ρωτησα ποσο εχουν....
akis1976 - Τρι 15 Δεκ 2015, 18:28:09
Θέμα δημοσίευσης:
Για όσους μπορει να έχουν μπερδευτεί αυτοί είναι η peugeot sport "perfo"
που χωρίς έκπτωση είχε κάπου στα 1.000€.
Η peugeot sport που φοραει το R3T κανει ολοι κομπλε μαζι με της προσθήκες πίσω,κάπου στα 3.000€-4.000€
αν και απο οτι ειδα την εχει βγάλει απο το site.
alexandros 207 Rallye - Τρι 15 Δεκ 2015, 21:04:20
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτο νομιζα, για αυτο ρωτησα ποσο κανει
Τεσπα
Αυτη η perfo τι ρολο βαραει ?
Βγαζει χλμ ?
Ή σε 10,000χλμ θες παλι αμορτισερ?
JDROGAS - Τρι 15 Δεκ 2015, 21:07:53
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτο νομιζα, για αυτο ρωτησα ποσο κανει
Τεσπα
Αυτη η perfo τι ρολο βαραει ?
Βγαζει χλμ ?
Ή σε 10,000χλμ θες παλι αμορτισερ?

Γιατι να μην βγαζει χλμ ειναι ενα κλικ επανω απο την αναρτηση του rc.
Ας μας πει και καποιος που τη φοραει.
alexandros 207 Rallye - Τρι 15 Δεκ 2015, 21:10:35
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ξερω Γιαννη
Αφου δεν την εβαλες εσυ, σιγα μην την εχει βαλει κανεις αλλος Laughing
JDROGAS - Τρι 15 Δεκ 2015, 21:14:16
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ξερω Γιαννη
Αφου δεν την εβαλες εσυ, σιγα μην την εχει βαλει κανεις αλλος Laughing

Splat Splat Splat Splat
JDROGAS - Τρι 15 Δεκ 2015, 21:23:44
Θέμα δημοσίευσης:
Aυτη τη στιγμη που μπηκα ειναι τρελλη προσφορα -80% αλλα βλεπω δεν εχει τα πισω.
Να καταλαβεις εχει σετ τα ελατηρια και τα δυο εμπρος αμορτισερ και βγαινουνε 300 ευρω αλλα ζηταει 165 ευρω μεταφορικα. Rolling eyes
Τα πισω αμορτισερ δεν τα βλεπω πουθενα.
Παντως αναφερει τα εξης

From "Peugeot Sport Perfo" range

For all 207
To use only on circuit of leisures use.
Ride height -28mm (front) et -12mm (rear) compared to 207 RC / GTi.
Hardness +15% compared to 207 RC / GTi.
alexandros 207 Rallye - Τρι 15 Δεκ 2015, 21:39:19
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι, αυτο κοιταγα κι εγω τωρα
http://www.peugeotsport-store.com/product.php?id_product=11224
NoDsl - Τρι 15 Δεκ 2015, 22:06:59
Θέμα δημοσίευσης:
Γιάννη στην πεζό μπορούν να τα φέρουν αυτά όπως έφεραν την αναρτησή σου;
Ή μόνο ταχυδρομείο; Πως διάολο ψωνίζουμε απο εκεί;
JDROGAS - Τρι 15 Δεκ 2015, 22:19:34
Θέμα δημοσίευσης:
NoDsl έγραψε:

Δεν νομιζω Διονυση αυτα δεν γινονται τωρα.Εμεις την ειχαμε φερει μεσω Κονδωρα τοτε.
Ειναι απαγορευτικα τα μεταφορικα απευθειας απο ps δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται.
NoDsl - Τρι 15 Δεκ 2015, 22:25:41
Θέμα δημοσίευσης:
Αξίζει μονο αν μαζευτούν καμια 4άρα άτομα τουλάχιστον. Αλλά και έτσι, πίσω που και πόσο θα βρούμε; Confused

EDIT: δεν με αφήνει να βάλω πάνω απο 3 κομμάτια!

EDIT2: Ανεβάζει και τα μεταφορικά στο Θεό. μονο αν κανονίσουμε για παραλαβή απο αυτούς με κάποιο τρόπο διαφορετικά και πολύ το συζητήσαμε.
JDROGAS - Τρι 15 Δεκ 2015, 22:28:56
Θέμα δημοσίευσης:
Eνταξει θεωρω οτι τα πισω ειναι προσωρινο που δεν τα εχει αλλα τωρα ηταν ευκαιρια με το 80%.
Steve - Τρι 15 Δεκ 2015, 22:55:01
Θέμα δημοσίευσης:
NoDsl έγραψε:
Μπορείτε να επιλέξετε παραλαβή από τον χώρο τους και να στείλετε εκεί την μεταφορική σας με εντολή.

Πάρτε κανα 2 προσφορές από UPS και DHL στο οδικό τμήμα και θα δείτε ότι είναι πολύ κάτω από 165 ευρώ Cool
NoDsl - Τρι 15 Δεκ 2015, 23:32:12
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Μπορείτε να επιλέξετε παραλαβή από τον χώρο τους και να στείλετε εκεί την μεταφορική σας με εντολή.

Πάρτε κανα 2 προσφορές από UPS και DHL στο οδικό τμήμα και θα δείτε ότι είναι πολύ κάτω από 165 ευρώ Cool

Θα παρω αυριο ενα τηλ απο περιεργια. Άτομα μαζευουμε;

Υ.Γ: εχουμε καθολου ενδειξη βαρους/διαστασεων;
Steve - Τετ 16 Δεκ 2015, 08:41:58
Θέμα δημοσίευσης:
NoDsl έγραψε:

Θα στείλεις ένα mail στους πεζοσπορίσιους για τα πράματα που σε ενδιαφέρουν και θα σου απαντήσουν ακριβώς Wink
NoDsl - Τετ 16 Δεκ 2015, 11:58:28
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
NoDsl έγραψε:

Θα στείλεις ένα mail στους πεζοσπορίσιους για τα πράματα που σε ενδιαφέρουν και θα σου απαντήσουν ακριβώς Wink

NoDsl - Τετ 16 Δεκ 2015, 12:29:25
Θέμα δημοσίευσης:
Έστειλα 12:28, απάντησαν τώρα! Άντε γειά!

Παράθεση:
Hello, sorry but the rear shock absorber is not available definitively.

The packaging for the front absorber, spring etc…

Is 20 kg 50 x 40 x 30

Regards.

NoDsl - Τετ 16 Δεκ 2015, 12:35:44
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:
Do we have an estimate when and if the rear shocks become available? Is there any way to receive those parts through official Peugeot network here in Greece?

Παράθεση:
Hello, no we do not provide these dampers.

No, the Peugeot network in Greece does not distribute our pieces.

Regards.

Οπότε πάει και αυτό.

btw, DHL που πήρα μου λένε μπορώ να κανονίσω μόνο υπηρεσία κουριερ απο Ελλάδα. Για να έρθει κάτι με νταλίκα πρέπει να το κάνει η DHL γαλλίας, πχ, σε συνεννόηση με τον πωλητή... Για τον πέο.
Η TNT βγαίνει ή φαξ ή κατειλημμένο.
sps - Τετ 16 Δεκ 2015, 14:26:49
Θέμα δημοσίευσης:
πιο λιγο θα σου στοιχισει με easyjet να πας να τα παρεις ο ιδιος! Laughing
NoDsl - Τετ 16 Δεκ 2015, 14:51:56
Θέμα δημοσίευσης:
Εννοείται. Αν και το έκαψα απο τη στιγμή που μου είπε ο άλλος οτι πίσω αμορτισέρ γιοκ. Βαριέμαι να ψάχνω να βρώ τι και πώς για τα πίσω ή να κάνω πειράματα.
majnun - Παρ 20 Μάϊ 2016, 14:12:40
Θέμα δημοσίευσης:
Αν μπορείτε να βοηθήσετε:

Έχω 207 1.4 το 95άρι. Το Δεκέμβριο στα 55.000χλμ άλλαξα τα αμορτισέρ γιατί είχαν γίνει βρακί στους δρόμους της Αθήνας (στα δύο χρόνια που πατάει εδώ τις ρόδες του).

Άλλαξα λοιπόν με bilstein μαύρα θέλοντας ει δυνατόν να είναι πιο μαλακά και από τα εργοστασιακά γιατί η κατάσταση είναι ανυπόφορη.

Από εκείνη την ώρα έχω βλαστιμήσει την ώρα και τη στιγμή. Έχω κάνει 5000χλμ και όσο είμαι στην Αθήνα απλά δε γίνεται. Στο ταξίδι έχει βελτιωθεί πολύ στην ευστάθια και στους πλευρικούς αλλά είναι πραγματικά ανυπόφορο εντός πόλης.

Τι μου προτείνεται να βάλω. Έχω πετάξει ήδη 200ευρώ σε αυτές τις βλακείες, μπορώ να βάλω κάτι που να είναι καλύτερο από εργοστασιακά ;
android - Παρ 20 Μάϊ 2016, 17:28:34
Θέμα δημοσίευσης:
majnun έγραψε:
Αν μπορείτε να βοηθήσετε:

Έχω 207 1.4 το 95άρι. Το Δεκέμβριο στα 55.000χλμ άλλαξα τα αμορτισέρ γιατί είχαν γίνει βρακί στους δρόμους της Αθήνας (στα δύο χρόνια που πατάει εδώ τις ρόδες του).

Άλλαξα λοιπόν με bilstein μαύρα θέλοντας ει δυνατόν να είναι πιο μαλακά και από τα εργοστασιακά γιατί η κατάσταση είναι ανυπόφορη.

Από εκείνη την ώρα έχω βλαστιμήσει την ώρα και τη στιγμή. Έχω κάνει 5000χλμ και όσο είμαι στην Αθήνα απλά δε γίνεται. Στο ταξίδι έχει βελτιωθεί πολύ στην ευστάθια και στους πλευρικούς αλλά είναι πραγματικά ανυπόφορο εντός πόλης.

Τι μου προτείνεται να βάλω. Έχω πετάξει ήδη 200ευρώ σε αυτές τις βλακείες, μπορώ να βάλω κάτι που να είναι καλύτερο από εργοστασιακά ;

Αλλο αμαξι και δεν το λεω ειρωνικα,καλος η κακος το 207 ειναι απο τα πιο σφιχτα στην κατηγορια του και φυσικα το μαμα 14αρη φοραει το πιο μαλακο set up με τις 15αρες ζαντες.Παντως τα μαμα τα θεωρω πολυ καλυτερα απο τα μαυρα bilstein
majnun - Σαβ 28 Μάϊ 2016, 00:03:25
Θέμα δημοσίευσης:
Δε το συζητώ ότι είναι καλύτερα. Αν αξίζουν τα σχεδόν 400 που πάνε με εγκατάσταση στην Automotivo ή βρίσκεις εφάμιλλο με λιγότερο ή καλύτερα με λίγα περισσότερα ερωτώμαι.
Bill207 - Σαβ 28 Μάϊ 2016, 12:56:24
Θέμα δημοσίευσης:
πριν περίπου 2,5 χρόνια που είχα αλλάξει αμορτισέρ και είχα ρωτήσει αντιπροσωπεία μου είχαν πει ότι κοστίζανε γύρω στα 320 ευρώ. Με εργασία πήγαινε κοντά 500 θυμάμαι.
Τώρα δε ξέρω αν έχουν ανέβει. Αν τα πετύχεις με καμιά έκπτωση που κάνουν κατά καιρούς τα επίσημα πιστεύω ότι αξίζει να τα πάρεις και να τα βάλεις κάπου αλλού.
Γιατί και γω σιγά σιγά θα αρχίσω να ψάχνομαι μετά το καλοκαίρι.
referravag - Παρ 01 Ιούλ 2016, 22:22:22
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπέρα παιδιά και καλό μήνα!

Είμαι και εγώ σε αναζήτηση για αμορτισέρ για το 207 μας. Θέλουμε κάτι άνετο και όσο πιο κοντά στο εργοστασικό. Εκτός από τα εργοστασιακά (θα πάρω μια προσφορά) ο τοπικός μάστορας που πάμε για τα τυπικά σέρβις μας έχει προτείνει τα Kayaba. Και απ' ότι φαίνεται είναι κατηγορηματικός. Για Sachs που τον ρώτησα μου είπε όχι...

Θέλω να πάρω και άλλες απόψεις όμως γιατί τα ανταλλακτικά τα αγοράζω πάντα εγώ. Καμιά ιδέα κανείς; Bilstein-Koni και παρεμφερή δεν με ενδιαφέρουν γιατί δεν δεν θέλω να σκληρύνει το αυτοκίνητο και να χάσει σε άνεση με τους δρόμους που έχει το Κιάτο και τα περίχωρα ενώ επίσης πηγαίνει και ορεινή Κορινθία λόγω δουλειάς οπότε καταλαβαίνετε.

Από μία σύντομη αναζήτηση που έκανα στο TecDoc, σε Sachs και Kayaba βγάζει μόνο ένα συγκεκριμένο μοντέλο αερίου. Δεν έχω επιλογές δηλ για ρυθμιζόμενα κλπ. Το μόνο που με κέρδισε στην περιγραφή των Kayaba είναι ότι έγραφαν "για δρόμους κακής ποιότητας".
referravag - Παρ 12 Αύγ 2016, 17:57:32
Θέμα δημοσίευσης:
Κανείς βρε παιδιά;; Τόσοι έχετε αλλάξει αμορτισέρ σε 207 1.4 με τα 95άλογα... Τι πιστεύετε ότι ταιριάζει καλύτερα στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο;
Οι επιλογές είναι:

1) Γνήσια Peugeot
2) KYB Excel G
3) Monroe Reflex
4) Sachs Super Turing

Τα DeCarbon επίσης τα έχει δοκιμάσει κανείς;
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες