PSClub - Hellas

Κινητήρας - Βεντιλατερ Saxo 1.1

KouKou - Τετ 28 Νοέ 2012, 18:41:57
Θέμα δημοσίευσης: Βεντιλατερ Saxo 1.1
Παιδια μια ερωτηση.... Στο Saxo της γυναικας κανει το εξης κουλο. Δεν αναβει η μεγαλη σκαλα στο βεντιλατερ. ειναι 1.1 με a/c. δεν θα πρεπε να αναβει μετα απο καποιο σημειο. οταν αναψεις το a/c αναβει αμεσως. μηπως δεν εχουν σχεση αυτα μεταξυ τους και εχω προβλημα που δεν αναβει. εχω παρατηρησει μερικες φορες αυξηση της θερμοκρασιας.
ευχαριστω
PANOSBR - Πεμ 29 Νοέ 2012, 21:37:33
Θέμα δημοσίευσης:
τι χρονια κατασκευης ειναι?υπαρχει μια παρτιδα αυτοκινητων στα σαξο,η οποια εχει ενα θεμα στον εγκεφαλο με αποτελεσμα να μην δουλευει σωστα το συστημα ψυξης.ελλατωματικο απο το εργοστασιο καθαρα το θεμα.αφορα τριφυσα μοντελα με bosch εγκεφαλο περιπου 2000-2001.αυτα εντωμεταξυ δεν εχουνε και οργανο για να δεις τι παιζει με τις θερμοκρασιες.το λαμπακι θα αναψει αμα πιασει 100+.θα προτεινα να συνδεσεις ενα υδραργυρικο οργανο.Εναλλακτικα οργανα απο vts αλλα θα κοστισει

αν το ψαξεις γκουγκλ θα δεις ξενα σαιτ να πουλανε εγκεφαλους "διορθωμενους" κτλπ

αν δεν ανηκει στην παρτιδα αυτη εκει,παει αλλου η δουλεια,θελει ψαξιμο Crying or Very sad
KouKou - Παρ 30 Νοέ 2012, 22:31:47
Θέμα δημοσίευσης:
ειναι μοντελο 2000 αλλα εχει οργανο θερμοκρασιας. ειναι με τα νεα οργανα των saxo. Νομιζω αυτα που αναφερεις ειναι χωρις καθολου οργανο θερμοκρασιας....
plaketokofths - Παρ 30 Νοέ 2012, 23:33:11
Θέμα δημοσίευσης:
Για να ανάψει θα πρέπει να έχε ανέβει πολύ η θερμοκρασία.
Με το Α/C εκ των πραγμάτων λειτουργεί η μεγάλη.
Αν η θερμοκρασία ανέβει αρκετά (σπάνιο, εκτός αν υπάρχει καποιο προβλημα) τότε θα οπλίσει το ρελέ της μεγάλης σκαλάς.

Στο λέω γιατι εχω κι εγώ saxo 1.1 2000
KouKou - Σαβ 01 Δεκ 2012, 22:23:22
Θέμα δημοσίευσης:
thx αυτο ηθελα να μαθω......
action_peugeot - Δευ 10 Δεκ 2012, 18:55:26
Θέμα δημοσίευσης:
Για να σου ανάψει η δεύτερη σκάλα στο a/c θα πρέπει να ανεβάσει πιέσεις στο κύκλωμα του κλιματιστικού αλλιώς δουλεύει μόνο η αργή η πρώτη
Τώρα το χειμώνα είναι λίγο δύσκολο για να ανεβάσει πίεση το κλιματιστικό
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες