Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Νερά!!!!!!!!!!! 206xtreme - Παρ 23 Νοέ 2012, 00:06:00 Θέμα δημοσίευσης: Νερά!!!!!!!!!!!
Αφού πραγματοποίησα την καθιερωμένη αναζήτηση και δεν βρήκα κάποιο αποτέλεσμα είπα να ξεκινήσω καινούριο νήμα.
Όπως πήρα το αμάξι το πρωί και έβαλα τη ζώνη μου παρατήρησα οτι στο ύψος του ώμου η ζώνη ήταν μούσκεμα! Πράγμα που μαρτυράει την ύπαρξη νερού. Το νερό εμφανίστηκε πίσω από τις πόρτες εκεί που καταλήγουν οι ζώνες.
Το αμάξι είναι 206 3πορτο με ηλιοροφή.
Πήγα από την Peugeot και μου είπαν οτι μάλλον είναι βουλωμένες οι υδροροές της ηλιοροφής και πρέπει να το παω από κει για να τις ξεβουλώσουνε. Το χρηματικό είναι λέει στα 150 ευρώ.
Η ερώτηση μου είναι. Το έχει πάθει κάποιος άλλος απο εδώ μέσα. Μπορώ εγώ να αποκαταστήσω τη "βλάβη" ή πρέπει να πάω στην Peugeot. Θέλω να πω, τις υδροροές εκεί πάνω τις βρίσκουμε εύκολα ή προσπαθώντας να φτιάξουμε αυτό μπορεί να κάνουμε κάποια μεγαλύτερη ζημιά; action_peugeot - Δευ 10 Δεκ 2012, 20:11:54 Θέμα δημοσίευσης:
Τα νερά τα ακούς να τρέχουν όταν επιταχύνεις η όταν επιβραδύνεις στο πίσω μέρος του αυτοκίνητου 206xtreme - Δευ 10 Δεκ 2012, 20:15:24 Θέμα δημοσίευσης:
Τα νερά δε τα έχω "ακούσει" ποτέ. Τα έχω αιστανθεί μόνο πάνω στη ζώνη όταν τη φοράω οπότε και υποθέτω πως υπάρχουνε. Υπάρχουν σε εκείνο το σημείο περίπου που βρίσκεται ο μηχανισμός. Γιατί η ζώνη είναι βρεγμένω χαμηλά στο ύψος του ώμου όταν τη φοράω. action_peugeot - Δευ 10 Δεκ 2012, 20:34:43 Θέμα δημοσίευσης:
Θα πρέπει να βγει η πλαϊνή ταπετσαρία για να το δεις αυτό πράγμα λίγο δύσκολο αν το αυτοκίνητο σου είναι αυτό στην υπογραφή σου 206xtreme - Δευ 10 Δεκ 2012, 20:37:30 Θέμα δημοσίευσης:
action_peugeot έγραψε:
Θα πρέπει να βγει η πλαϊνή ταπετσαρία για να το δεις αυτό πράγμα λίγο δύσκολο αν το αυτοκίνητο σου είναι αυτό στην υπογραφή σου
Αυτή τη στιγμή είναι εύκολο να βγει, αλλά δεν υπάρχουν πλεον μέσα νερά, γιατί το αμάξι είναι εδώ και 2 βδομάδες στο υπόγειο και ξαναχτίζεται.
Αν βγάλω την ταπετσαρία, θα μπορέσω να "δω" κάτι; Ή δε θα βγει καμία άρκη; Εννοώ, παίζει να υπάρχει κάποια τρύπα διαφυγής υδάτων εκεί πέρα που να μπορέσω να εντοπίσω και να ξεβουλώσω ή είναι βαθύτερο το πρόβλημα; action_peugeot - Δευ 10 Δεκ 2012, 20:45:31 Θέμα δημοσίευσης:
Ξεκίνα από εκεί να δεις τι γίνετε
Και μετά πας πιο βαθιά 206xtreme - Δευ 10 Δεκ 2012, 20:46:10 Θέμα δημοσίευσης:
action_peugeot έγραψε:
Ξεκίνα από εκεί να δεις τι γίνετε
Και μετά πας πιο βαθιά