Vini έγραψε: |
Να κάνω μία ερώτηση;
Πως παίρνετε πρέφα ότι έχει καεί κάποια λάμπα; ![]() |
Να κάνω μία ερώτηση;
Να κάνω μία ερώτηση;
Sinanai έγραψε: |
Τώρα το ρωτάς σοβαρά; ![]() |
bagos έγραψε: | ||
Εμένα,οταν δεν έκανε επαφή μια πίσω,μου άναψε σφάλμα στο καντραν. |
bagos έγραψε: |
Πρέπει να εχεις κάποιο προβλημα,πήγαινε σε έναν ηλεκτρολόγο κ απλά πες του το,να δεις τι θα σού πει.έμεναν είναι 5 χρόνων κ δεν εχω αλλάξει ούτε μια ![]() |
Driver ///M έγραψε: |
Νικο, οταν καιγονται οι πισω λαμπες βγαζει ενδειξη (πχ left stop baulb faulty). Για τις μπροστα δεν βγαζει κατι αλλα ιδιως στη μεσαια σκαλα τις καταλαβαινεις πανευκολα μιας και το βραδυ δεν θα φεγγει καλα απ'τη μια πλευρα. |
Driver ///M έγραψε: | ||
Τι προβλημα ομως μπορει να ειναι? Γιατι δεν μου καιει μια συγκεκριμενη καθε φορα ωστε να φταιει καποιο φαναρι, αλλα διαφορετικες! Νικο, οταν καιγονται οι πισω λαμπες βγαζει ενδειξη (πχ left stop baulb faulty). Για τις μπροστα δεν βγαζει κατι αλλα ιδιως στη μεσαια σκαλα τις καταλαβαινεις πανευκολα μιας και το βραδυ δεν θα φεγγει καλα απ'τη μια πλευρα. |
reselie-206 έγραψε: |
Δέ ξέρω αν θα είναι εκεί το πρόβλημα αλλα ρε παιδιά για κόστη 10-15ε δεν αξίζουν τα ιμιτασιόν.... |
Driver ///M έγραψε: |
Μου ξανάκαψε τη λάμπα πορείας του οδηγού.
Κανα μήνα είχα αλλάξει και τις 2 βάζοντας osram night breaker (καταπληκτικές λάμπες) και τώρα πάλι τα ίδια. Απελπισία... |
XIII έγραψε: |
207 rc εδώ... κι εγώ έχω αλλάξει αρκετές φορές λάμπες.. μήπως καποιος μπορεί να μας συμβουλεύσει σχετικά με το ποιες λάμπες να προτιμούμε κ ποιες όχι? |
XIII έγραψε: |
Ξερει κανεις κοστος για ξενον; Επισης, με το ξενον λυνουμε το προβλημα μονο μπροστα... |
Αλεξ έγραψε: |
Τα πεζο τις καινε εχουνε προβλημα εγω προσωπικα στα 10 πεζο που βλεπω στο δρομο τα 3-4 εχουνε καμενα φωτα εγω εβαλα ξενον κινεζικα με 30 ευρω τα 2 και δεν μου τα ξανακανε απο τοτε.
Εαν δεν θελεις ξενον λαμπες μπωρεις να δοκιμασεις και τις φιλιπς αλλα παλι το ιδιο βγενουνε. http://www.ebay.com/itm/PHILIPS-DIAMOND-VISION-H7-5000k-CAR-BULBS-/230918154228?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item35c3cb67f4 |