το καλώδιο που φευγει απο τη εσω ασφαλειοθήκη προς το ταχύμετρο μεταφέρει 'απλά' ρευμα απο τη μπαταρία ή παλμούς απο πηνίο ?
εάν ισχύει το πρώτο μπορώ να πάρω τάση απο οπουδήποτε και να μετρήσω παλμούς ή μόνο απο το καλώδιο του στροφόμετρου?
εάν ισχύει το δευτερο θα πάρω απευθείας απο το καλώδιο του ταχύμετρου
Ευχαριστώ προκαταβολικά,
Τασος reselie-206 - Σαβ 17 Νοέ 2012, 09:28:59 Θέμα δημοσίευσης:
Anyone?Μπάς και προχωρήσει το project εντός σκ?
Για να κάνω λίγο πιο κατανοητό το ερώτημα:
το στροφόμετρο λειτουργεί με:
α) μεταβλητή αντίσταση ανάλογα τις στροφές?
β) μέτρημα παλμών απο την εντολή των πολλαπλασιαστών?
γ) μέτρημα στροφών απο τον αισθητήρα γωνίας στροφάλου?
δ) μέτρημα παλμών απο δικό του σένσορα στροφών?
ε) τάση απο τον εγκέφαλο ανάλογα με τις στροφές? george_gti - Σαβ 17 Νοέ 2012, 16:43:30 Θέμα δημοσίευσης:
καήσπερα
απο οσο γνωριζω το στροφομετρο δουλευει με παλμο,
ειτε απο τους πολλαπλασιαστες ειτε απο το ματι στροφαλου
αν και απτο ματι ειναι λιγο μπερδεμα.
τι ακριβως θες να κανεις μηπως μπορω να σε βοηθησω καπως reselie-206 - Σαβ 17 Νοέ 2012, 16:55:40 Θέμα δημοσίευσης:
Θέλω να ξεκαθαρίσω το τι σκ**ά σήμα περνάει στο καλώδιο που πάει στο καντράν ώστε να 'το διαβάσω' σε μικροελεγκτή... plaketokofths - Σαβ 17 Νοέ 2012, 17:16:57 Θέμα δημοσίευσης:
Αν σε βοηθάει το ταχύμετρο παίρνει σήμα από την μονάδα του abs στα multiplex όπως το δικό σου. makis106 - Σαβ 17 Νοέ 2012, 17:28:49 Θέμα δημοσίευσης:
Όταν είχα βάλει -εκ των υστερων- καντραν με στροφόμετρο στο 106 μου (μοντ. 91), σήμα πήρε απο τον πολλαπλασιαστή.
Βέβαια το σύστημα τότε ηταν πιο παλιό, στα πιο σύγχρονα... reselie-206 - Σαβ 17 Νοέ 2012, 22:53:12 Θέμα δημοσίευσης:
plaketokofths έγραψε:
Αν σε βοηθάει το ταχύμετρο παίρνει σήμα από την μονάδα του abs στα multiplex όπως το δικό σου.
Εσύ λές το ταχύμετρο που όντως παίρνει απο το abs εγώ χρειάζομαι το στροφόμετρο...
Ενας τρόπος είναι να πάρεις απο τους πολλαπλασιαστές αλλα ήθελα να το αποφύγω αν έχω άλλη επιλογή!
Μετρώντας τους παλμούς του πολλαπλασιαστή μπορείς να υπολογίσεις.... plaketokofths - Κυρ 18 Νοέ 2012, 00:24:08 Θέμα δημοσίευσης:
διαβασα το ταχύμετρο και δεν προσεξα το στροφόμετρο.
1. Για να μην μπλέξεις με καλώδια, κάποιο pin της obd δίνει rpm signal. Νομίζω ειναι το pin 9.
2. Στείλε σε salex, ειναι πάρα πολύ πιθανό να ξέρει να σε βοηθήσει.
3. Δεν ξέρω τι εννοείς απλό ρεύμα (DC 12 ?) αλλά αν ήταν έτσι τότε ο μικροελεγκτής τι θα διαβάσει?
4. Τετραγωνικό ή ημιτονοειδές σήμα λογικά είναι. Το πιθανότερο είναι το σήμα που παράγεται είναι ημιτονοειδές και το σήμα που καταλήγει στο καντράν ειναι τετραγωνικός παλμός και τετραγωνικό παλμό μάλλον θα χρειαστείς και για τον μικροελεγκτή.
Μην σε πάρω και στο λαιμό μου ... πάνε πολλά χρόνια από "τότε".
ΥΓ. Αν είσαι ακόμα φοιτητής δανείσου ενα παλμογράφο από κανα εργαστήριο να κάνεις τη δουλειά σου και να γουστάρεις. volvos - Κυρ 18 Νοέ 2012, 01:11:50 Θέμα δημοσίευσης:
en oligois ψαχνουμε σημα για σαλ κινητηρα απο καμπινα
προς μικροελεγκτη Steve - Δευ 19 Νοέ 2012, 16:23:08 Θέμα δημοσίευσης:
Shift light θέλει να κάνει η λούγκρα και μας το κρύβει.
Πάρε από πολλαπλασιαστή να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο