PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Πρόβλημα με BSI σε 307 1.6 2004

georgius - Τρι 30 Οκτ 2012, 10:32:54
Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα με BSI σε 307 1.6 2004
Καλημέρα. Χτες το πρωί, λόγω βροχών, ξαφνικά οι γυαλοκαθαριστήρες δούλευαν ασταμάτητα. Αναγκάστηκα να βγάλω την ασφάλεια τους κ μετα πάρκαρα μόλις έφτασα στη δουλειά μου. Η βροχή είχε ήδη σταματήσει. Μετά από 4-5 ώρες, πήγα να ξεκλειδώσω το αυτοκίνητο κ δεν άκουγε στο κουμπί, οπότε ξεκλείδωσα με το κλειδί. Άρχισε να χτυπάει ο συναγερμός ο εργοστασιακός κ έβαλα το κλειδί στη μίζα να σταματήσει αλλα δεν σταματάει κ δεν αφήνει το ιμομπιλάιζερ να πάρει μπρος. Στην πρώτη σκαάλ του κλειδιού δεν αναβει το λαμπάκι της μπαταρίας, ε΄νω στη δεύτερη αναβουν τυχαία λαμπάκια. Για να σταματήσει ο συναγερμός, έβγαλα τη μπαταρία κ χτυπούσε ακόμα για λίγη ώρα. Μετά από καμια ώρα πήγα να ξανασυνδέσω τη μπαταρία κ έκανε τα ίδια. Έβγαλα το BSI κάτω από το τιμόνι κ το φύσηξα με δυνατό αέρα κ έβγαλε νερό που έπερνε απο τη βροχή. Μετά το ξαναέβαλα κ πάλι τα ίδια. Μάλλον πάω για αλλαγή BSI; Έχει κανεις υποψη ποσο το χρεώνουν οι αντιπροσωπείες; Βρήκα στο ebay αλλα δεν ξερω αν προσαρμόζεται στο δικό μου. Ευχαριστώ
Giannis307 - Τρι 30 Οκτ 2012, 15:17:57
Θέμα δημοσίευσης:
το στεγνωσες καλα?
georgius - Τρι 30 Οκτ 2012, 21:20:18
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι. Το καθαρισα κ με σπρέι που καθαρίζω τις πλακέτες επειδή είμαι ηλεκτρονικός. Μετά το φύσιξα εξονυχιστικά κ τώρα τπτ. Μαλλον θα πρεπει να το συνδεσω σε διαγνωστικο να δω τι γινεται!
volvos - Τετ 31 Οκτ 2012, 22:24:45
Θέμα δημοσίευσης:
exo mia sta 200 euro
alla de ksero an sou kanei
2004 montelo 206 1,6
sto kouti tis
takis_206 - Τετ 31 Οκτ 2012, 22:30:18
Θέμα δημοσίευσης:
νομιζω οτι εχω απο 307 ιδιο μοντελο!
georgius - Πεμ 01 Νοέ 2012, 00:13:44
Θέμα δημοσίευσης:
Από ότι έμαθα σήμερα, το BSI ζευγαρώνεται μια φορα μονο με το αυτοκίνητο. Αυτό σημαίνει πως πρέπει αν παρω μεταχειρισμενο BSI να βρω πακετο που είναι μαζι με εγκέφαλο κινητήρα, νομίζω το λενε ECU, και επίσης πακέτο με τα κλειδιά η την κλειδαριά της μίζας. Είναι οι μόνες παράμετροι που δεν αλλαζουν. σήμερα το πηγα κ περιμενω απαντηση απο την αντιπροσωπεία. Ελπίζω απλα να θελει ξαναρυθμισμα επειδη δεν ειμαι τωρα για 500αρικα!
takis_206 - Πεμ 01 Νοέ 2012, 00:28:38
Θέμα δημοσίευσης:
καλα τα λες !αν φτασεις σε τετοιο σημειο εχει κιτακια στο ebay σε αρκετα καλη τιμη
volvos - Πεμ 01 Νοέ 2012, 10:42:28
Θέμα δημοσίευσης:
emena ειναι στο κουτι της αφορετη οποτε θα παρει τα στοιχεια του δικου σου αυτοκινητου αρκει να σου κανει γιατι εχει διαφορα μοντελκα
action_peugeot - Κυρ 18 Νοέ 2012, 13:05:22
Θέμα δημοσίευσης: Re: Πρόβλημα με BSI σε 307 1.6 2004
georgius έγραψε:
Καλημέρα. Χτες το πρωί, λόγω βροχών, ξαφνικά οι γυαλοκαθαριστήρες δούλευαν ασταμάτητα. Αναγκάστηκα να βγάλω την ασφάλεια τους κ μετα πάρκαρα μόλις έφτασα στη δουλειά μου. Η βροχή είχε ήδη σταματήσει. Μετά από 4-5 ώρες, πήγα να ξεκλειδώσω το αυτοκίνητο κ δεν άκουγε στο κουμπί, οπότε ξεκλείδωσα με το κλειδί. Άρχισε να χτυπάει ο συναγερμός ο εργοστασιακός κ έβαλα το κλειδί στη μίζα να σταματήσει αλλα δεν σταματάει κ δεν αφήνει το ιμομπιλάιζερ να πάρει μπρος. Στην πρώτη σκαάλ του κλειδιού δεν αναβει το λαμπάκι της μπαταρίας, ε΄νω στη δεύτερη αναβουν τυχαία λαμπάκια. Για να σταματήσει ο συναγερμός, έβγαλα τη μπαταρία κ χτυπούσε ακόμα για λίγη ώρα. Μετά από καμια ώρα πήγα να ξανασυνδέσω τη μπαταρία κ έκανε τα ίδια. Έβγαλα το BSI κάτω από το τιμόνι κ το φύσηξα με δυνατό αέρα κ έβγαλε νερό που έπερνε απο τη βροχή. Μετά το ξαναέβαλα κ πάλι τα ίδια. Μάλλον πάω για αλλαγή BSI; Έχει κανεις υποψη ποσο το χρεώνουν οι αντιπροσωπείες; Βρήκα στο ebay αλλα δεν ξερω αν προσαρμόζεται στο δικό μου. Ευχαριστώ
Μην ξεχάσεις να σφραγίσεις την τρύπα που μπαίνουν τα νερά
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες