Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - 307 - Υποβοήθηση τιμονιού AndreasΚο - Δευ 29 Οκτ 2012, 08:50:27 Θέμα δημοσίευσης: 307 - Υποβοήθηση τιμονιού
Καλημερίζω την παρέα!
Είμαι νέος στην παρέα σας και έχω να θέσω ένα πρόβλημα ελπίζοντας ότι κάποιος από εσάς έχει την λύση..
Είμαι κάτοχος ενός 307 cc mod. 2005.
Εδώ και 1 εβδομάδα όταν βάζω μπρος για να φύγω στην αρχή δεν έχω υποβοήθηση στο τιμόνι. Μόλις το αυτοκίνητο κυλίσει 2 μέτρα ξαφνικά λειτουργεί ή υποβοήθηση.
Όταν το σβήσω ξανακάνει τα ίδια.
Έχω ελέγξει τις πρίζες της ηλεκτρουδραυλικής αντλίας, την τάση στην πρίζα παροχής και έχω βάλει το αμάξι σε διαγνωστικό.
Όλα χωρίς κανένα αποτέλεσμα.
Ελπίζω κάποιος να μου δώσει καμία καινούργια ιδέα για να σιγουρευτώ ποια είναι η βλάβη?
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων IAKOVOS - Κυρ 25 Νοέ 2012, 21:34:13 Θέμα δημοσίευσης:
Κανε ενα ελεγχο στην μπαταρια υπαρχει περιπτωση να ειναι απο εκει AndreasΚο - Δευ 26 Νοέ 2012, 18:19:22 Θέμα δημοσίευσης:
IAKOVOS έγραψε:
Κανε ενα ελεγχο στην μπαταρια υπαρχει περιπτωση να ειναι απο εκει
Σε ευχαριστώ πολύ!
Τελικά ήταν από το ηλεκτρονικό κύκλωμα της αντλίας η βλάβη drdino - Δευ 26 Νοέ 2012, 22:49:22 Θέμα δημοσίευσης:
Δηλαδή; Και πώς επισκευάστηκε; AndreasΚο - Τρι 27 Νοέ 2012, 10:51:03 Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
Δηλαδή; Και πώς επισκευάστηκε;
Η ηλεκτρουδραυλική αντλία είχε πρόβλημα στην πρίζα παροχής ρεύματος, οπότε πήρε νερό μέσα στο ηλεκτρονικό κύκλωμα που ρυθμίζει την υποβοήθηση.
Βρήκα απο τρακαρισμένο αυτοκίνητο μόνο το κύκλωμα με το μοτέρ του και την έβγαλα με λίγα ευρώ ευτυχώς !
Η PEUGEOT ήθελε 924 ευρώ για καινούργια αντλία (χώρια η εργασία)!!!