ΕΧΩ ΕΝΑ 206, 1100 ΚΥΒΙΚΑ - TOY 2001 - 30000χμ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΝΑΨΕ ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΟΥ ΕΝΑ ΛΑΜΠΑΚΙ, ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΧΝΙΑ ΑΥΤΟΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ.
ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ''ΝΤΑΣΙΟ'', ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ, ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟ ''RESET'' ΣΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ & ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΥΘΗΚΕ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΑΝΑΨΕ ΞΑΝΑ.
ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ. ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ , ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΧΕ ΛΥΘΕΙ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΗΓΑΙΝΑ.
ΣΤΑ 200 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ & ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ!!!!!!!!!!
ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ, ΣΤΗ ΣΤΝΕΧΕΙΑ ΟΜΩΣ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΤΑΜΠΛΟ & ΜΕΤΑ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕ (ΛΙΓΟ) ΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ.
1 ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΜΕ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ 400 ΕΥΡΩ.
ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ''ΕΨΙΛΟΝ'' ΚΑΙ Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ 95% Ο ''ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΣ'' ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ 150 ΕΥΡΩ!!!
ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΓΡΙΑ Η' ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ???!!!!!!!
zzzleepy - Τρι 16 Δεκ 2003, 11:50:55 Θέμα δημοσίευσης:
Ίδεα σου είναι Δε σε δουλεύουν, απλώς δεν ξέρουν τι τους γίνεται...
Ο πολλαπλασιαστής είναι αρκετά "συνηθισμένο" πρόβλημα στα 206. Τελικά προχώρησες σε αλλαγή του; Λύθηκε το πρόβλημά σου; MOUS - Τρι 16 Δεκ 2003, 12:10:56 Θέμα δημοσίευσης:
ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΓΑ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑ ΤΟΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗ. ΜΕ ΡΙΣΚΟ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ( ΚΑΙ ΟΙ 2 ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ) ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΨΙΛΟΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ 95% ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΧΙ 100% ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΛΙ. zzzleepy - Τρι 16 Δεκ 2003, 12:56:29 Θέμα δημοσίευσης:
Ίσως το καλύτερο θα ήταν να πας και σε έναν τρίτο και να πάρεις και από εκεί μια γνώμη. Βέβαια αν και η τρίτη ήταν διαφορετική, τότε δε θα ήθελα να είμαι στο δρόμο σου
Πέραν από το άναμα της λυχνίας, δεν παρουσίασε άλλα συμπτώματα το αυτοκίνητο; Μπορεί έτσι να μπορέσουμε να βοηθήσουμε περισσότερο... netblaster - Τρι 16 Δεκ 2003, 13:18:24 Θέμα δημοσίευσης:
Αχ αυτες οι λαμπες στο ταμπλο....Υπαρχουν για να διευκολυνουν την ευρεση των βλαβων αλλα...Εγω(αν και δεν εχω 206...εχω ομως αντιστοιχο λαμπακι στο ταμπλο) το επαθα αυτο πριν κανα 3αρι μηνες!!! Μου αναβε το λαμπακι, αλλα δεν αισθανομουν καποια δυσλειτουργια!!! Ε, το πηγα σεναν εξουσιοδητημενο και το "συνδεσε" με τον υπολογιστη!!! Μετα απο ελεγχο 2 λεπτων ο υπολογιστης εδειξε "ποτενσιομετρο πεταλουδας γκαζιου"!!! Ε τι να κανω ο ανθρωπος το αλλαξα (γυρω στα 400e...)!!! Ευτυχως απο τοτε δεν ξαναναψε το λαμπακι...(λες να καηκε?!?!?!? ) Γενικως παντως οι περισσοτεροι ειναι αναξιοπιστοι... MOUS - Τρι 16 Δεκ 2003, 13:39:56 Θέμα δημοσίευσης:
ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 2 ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΑΝΕ. ΤΟ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΑΠΛΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΒΛΑΒΗ.
ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΑΛΛΑΞΑ ΤΟΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...
(ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΑΠ'ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ)
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ, ΘΑ ΜΕ ΒΑΛΛΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΩ????? netblaster - Τρι 16 Δεκ 2003, 13:51:16 Θέμα δημοσίευσης:
Σε περιπτωση που ξαναπαρουσιαστει εννοειται οτι πρεπει να το πας εκει που σου αλλαξαν τον πολλαπλασιστη!!! Πιστεψε ομως, τοτε θα αρχισει μια μικρη "Οδυσσεια"...Μπορουν να σου πουν οτι γουσταρουν!!! Πρεπει να το κυνηγησεις λιγο το θεμα...Αν δεις ολα τα περιοδικα ειναι γεματα απο γραμματα "ατυχων" που επεσαν θυματα συνεργειων...Το θεμα ομως ειναι να εισαι αισιδοξος...Δεν θα ξαναναψει το λαμπακι!!! STELIOS - Τρι 16 Δεκ 2003, 21:58:51 Θέμα δημοσίευσης:
Αν εννοειτε το πορτοκαλι λαμπακι που δειχνει ενα κινητηρα, ειχα κι εγω μια αναλογη εμπειρια. Μου αναψε στην εθνικη (σε νορμαλ οδηγηση) χωρις να νιωσω ομως καμοια διαφορα. Σταματησα στην ακρη του δρομου και εσβησα τη μηχανη για να τσεκαρω στο βιβλιαρακι τι σημαινει αυτη η ενδηξη. Μετα απο δυο λεπτα ξαναβαλα μπροστα και εφυγα (παλι χωρις προβλημα). Αυτο εγινε πριν ενα χρονο, απο τοτε ως τωρα δεν εχει αναψει ξανα. Τι να πω? Electronics, μερικες φορες κανουν τα δικα τους........ STAMOS - Τετ 17 Δεκ 2003, 14:58:29 Θέμα δημοσίευσης:
EIXA KAI ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ 1.4 ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ 2000&2001 ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΑΝ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ.ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΒΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΑΝΑΒΕΙ ΠΑΛΙ.ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΜΔΑ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΚΑΥΣΗ Η ΚΑΚΗ ΒΕΝΖΙΝΗ MOUS - Πεμ 18 Δεκ 2003, 13:48:06 Θέμα δημοσίευσης:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ!!!!
ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΛΥΘΗΚΕ.... TONY PAP - Τετ 07 Ιαν 2004, 11:49:22 Θέμα δημοσίευσης:
Εμπειρία από λαμπάκι διάγνωσης ...
Αφού έμεινε το αμάξι 2μέρες μέσα στην DAKAR για αλλαγή διακόπτη καλοριφέρ !!! το παρέδωσαν με αναμένο λαμπάκι διάγνωσης προβλήματος
Τους λέω ευγενικά τι είναι αυτό εεεεεεε?
Και με χίλια ζόρια το βάζουν στο μηχάνημα και στο αψε σβήσε το λαμπάκι
σβήνει
Ευτυχώς δεν ξαναάναψε ... mick206 - Τετ 07 Ιαν 2004, 15:49:43 Θέμα δημοσίευσης:
Εμένα μου είχε ανάψει το λαμπάκι την πρώτη μέρα που το πήρα... Αιτία; Πιθανόν να το είχα μπουκώσει γιατί ήταν δικιά μου μ@λ*κί*... Το πήγα την επομένη στην αντιπροσωπεία και συνδέσανε το 206 με το laptop... Έγινε κάποια διαδικασία πιθανόν και απο τότε δεν έχει ξαναανάψει... πιθανόν γιατί τώρα το έχω ξεμπουκώσει... Σε ερώτηση μου προς τον μηχανικό για το τί έφταιξε μου είπε "Να του δίνεις... μην αλλάζεις γρήγορα ταχύτητες... Στις 3.000 με 4.000 στροφές είναι καλά"
Πρέπει να είχα μπουκώσει το σύστημα ψεκασμού... Plasmer - Παρ 09 Ιαν 2004, 17:50:03 Θέμα δημοσίευσης:
Επειδή αναφέρθηκε πολλές φορές ο πολλαπλασιαστής,
να σημειώσω ότι σε συζήτηση που είχα με ηλεκτρολόγο
σε επίσημο συνεργείο, μου παραδέχτηκε ότι ο πολλ/στης
είναι το μόνο (?) κομμάτι που δεν πιανει η διάγνωση (το γνωστο laptop).
Οπότε ας το έχουμε στην άκρη του μυαλού μας για μελλοντική χρήση! Δημήτριος - Σαβ 10 Ιαν 2004, 19:23:34 Θέμα δημοσίευσης:
Plasmer έγραψε:
Οπότε ας το έχουμε στην άκρη του μυαλού μας για μελλοντική χρήση!
Ας το εχουνε στην άκρη του μυαλού τους οι κάτοχοι των 1.400 και 1.100 8v. Τα 16άρια δεν έχουν πολλαπλασιαστή αλλά ένα (μάλλον) πιο εξελιγμένο σύστημα...
Το λέω αυτό, όχι για κάποιο άλλο λόγο, αλλά γιατί σε βλέπω πολύ απογοητευμένο από το αυτοκίνητό σου