nec1980 έγραψε: |
Ξέρει κανείς πως μπορώ να βγάλω τους αεραγωγούς?
Ψάχνω να βρώ τους ίδιους με το μεταλλικό χερουλάκι που έχουν το cc και το RC.Ξέρει κανείς που θα τους βρώ? |
nec1980 έγραψε: |
Ξέρει κανείς πως μπορώ να βγάλω τους αεραγωγούς?
|
zzzleepy έγραψε: |
Μπορεί κάποιος να προμηθευτεί μόνο τα χερουλάκια ή πάνε κομπλέ με τον αεραγωγό; Έχω χάσει αυτό που βρίσκεται στην αριστερή μεριά... Δε λέει να πάρω ολόκληρο αεραγωγό για ένα τόσο δα χερουλάκι... |
Όλκιμος έγραψε: | ||
Οι πλάγιοι αεραγωγοί είναι κλιπαριστοί. Με ένα κατσαβίδι (σκεπασμένο με πανάκι) σιγά-σιγά τους βγάζεις. Τα κλιπς (αν θυμάμαι) καλά είναι πάνω και κάτω. |
kostas έγραψε: |
Επειδη ηθελα κι εγω να βαλω τα ασημι χερουλακια των αεραγωγων ειχα ρωτησει στη Peugeot.Μου ειχαν πει οτι πρεπει να παρεις ολο τον αεραγωγο.Δεν πωλουνται μονα τους.
Εκτος κι αν μου ελεγαν π@π@@@ες. |
Εγω εχω βαψει την κεντρικη κονσολα ασημι και κατι αλλα πραγματακια και τα χερουλακια σε χρωμα νικελ.Αποτελεσμα:Αλλαγη Look.Μερικα δεν τα εβαψα τοσο καλα.Αν θες να κανεις το εγχειρημα παντως,ρωτα τον DimiP.Εχει Phd στο βαψιμο.Το ειδα απο κοντα το δικο του.Απλα το εχει κανει αψογο. |
Για κοστος δε θυμαμαι να σου πω.Ειχα παρει αρκετα σπρευ.
Θα σου προτεινα να πας σε φανοποιο για να εχεις τελεια αποτελεσματα.Θα σου προτεινα επισης να κανεις μονο σου την εξαγωγη-εισαγωγη των μερων που θα βαψεις για να σου ερθει λιγοτερο. Για το χρωμα σου,αφου ειναι 2002 μοντελο,μαλλον θα εχει τον κωδικο του στην πορτα του οδηγου σε ενα αυτοκολλητο. |
kovac έγραψε: |
Ξέρει κανένα παιδάκι να μου πει τον κωδικό χρώματος του quicksilver? |
nik7 έγραψε: |
iparxoun polla alla den iparxei kapios pou na kserei ton kodiko xromatos.... profanos... ![]() |
917183
412 EZR afta grafei kai alla polla gia ta lastixa pou den nomizo na se endiaferi... tora apo afta elpizo na katalaveis... pantos to xroma tis konsolas me to eksoteriko diaferei kata poli... den ksero tora an isxiei afto pou leo.... |
kovac έγραψε: |
-Θα σε ρωτήσω και κάτι άλλο... ![]() |
kostas έγραψε: | ||
Οντως με τα χερουλακια αντιμετωπισα προβλημα.Ξεβαψαν λιγο αλλα νομιζω πως ειναι περισσοτερο απο την επαφη με τα χερια παρα απο τη ζεστη. |
kovac έγραψε: | ||||
ΟΥΠΣ! Άρα δεν τα βάφουμε! ![]() ![]() Ευχαριστώωωωωωωω... ![]() |
917183
. . . Θα ρωτήσω και τον DimiP σε τι χρώμα τα έβαψε, γιατί με προβλημάτισες με αυτό που μου είπες (ότι διαφέρει δηλαδή το χρώμα της κονσόλας με το χρώμα το εξωτερικό). Θέλω να γίνει κάπως έτσι...(χωρίς το A/C βαμμένο) Ασημί του quicksilver ![]() ...και αυτή βαμμένη είναι (τα χερούλια είναι μαύρα στους εξαεριστήρες) Sorry για το μέγεθος. Το έκανα για λόγους ευκρίνειας. ![]() ![]() |
kostas έγραψε: | ||||||
Χρηστο εγω τα εβαψα μονος και με σπρευ.Αν εσυ πας σε φανοποιο δε νομιζω να εχεις τα δικα μου προβληματα. Αλλο το σπρευ και αλλο η μπογια των φανοποιων.Οταν αγγιζεις το αμαξι σου απ'εξω ή οταν εχει 40 βαθμους και ειναι μεσα στον ηλιο το χρωμα ξεφτιζει;Δε νομιζω.Πιστευω δε θα εχεις κανενα προβλημα. |
DimiP έγραψε: |
για να γινει σαν της εικονας σου λειπουν:
1 playstation |