RAICOM έγραψε: |
Συναδελφοι ,πρωτο μου θεμα στο φόρουμ ,το προβλημα μου στο 120 000 κμ, γερικο (12ετίας) 206 αρακι μου....,γεμίζει το δοχειο του κυκλωματος ψύξεως με ενα κρεμμώδες υγρό ελαφρως λαδερό,παω για φλάντζα μοτερ,η εχω παραπανω λάδια..και περναν στο δικτυο ψυξης....οποιος ξερει ασ συμβOυλέψει,,,,,(ποσο παει η εργασια ? 400 μου ειπαν στην κλεισθενους είναι πολλά ,λίγα, έχει και παρελκόμενα?)
απο τι ? κινδυνευω,,,,,θερμοκρασίες πανω απο 90 δεν΄έχω....ααα σημειωση ειναι και υβριδικο το 206 μου καίει και LPG.... |
Giannis307 έγραψε: |
flatza |
RAICOM έγραψε: |
Διαβάζοντας ολα τα fora βρήκα καποιον με το ιδιο θέμα...μετα απο πολλά
διαπιστωσε ότι "ειχε παραπάνω λάδι (απο λαθος ποσότητα) και οταν ανέβαινε η πίεση περναγε μέσα απο τουσ αυλούς και κατόπιν στο δίκτυο!!!" γίνεται αυτό?? το πρωί εβγαλα μερικά ml λαδιού (ενα ποτήρι ) καθάρισα το παραφλού ,το πήγα βόλτα επιασε θερμοκρασία (χωρις να δουλεψει βιντιλατερ) αλλα το δοχείο ειναι καθαρό,τι λέτε ειναιπιθανό να γλίτωσα την φλάντζα???? ποσο παει η αλλαγή,ξερει κανεις? |
nikolas206gti έγραψε: |
Μαζι με εργασια, φλατζα, λαδια, παραφλου, λιγο καθαρισμα/πλανισμα καπακι κανα 350αρι ![]() |
Giannis307 έγραψε: |
ενας λογος παραπανω να το ανοιξεις το μοτερ να βαλει ςκαι τις σωστεςβσλβιδες για το αεριο.... ![]() |
RAICOM έγραψε: | ||
Αξίζει το κόπο??θα κάνω ποτέ απόσβεση,ειδικα τωρα που παει στο 1,2 υγραέριο,η να ξαναγυρίσω στη βενζίνη?? |