kanelj έγραψε: |
πανευκολο....
απλα πας σε καποιον που ασχολειται με πολυεστερες και σου βγαζει την μασκα με το σημα και στην φτιαχνει ετσι οπως θες. το μονο κακο ειναι πως για να φαινεται ωραια θα πρεπει να στοκαρεις και το καπωετσι ωστε να ειναι και εκεινο ευθεια γραμμη και να μην εχει τις γωνιες που υπαρχουν για να εφαρμοζει το σημα. εγω ημουν τυχερος (ή ατυχος ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (εγω το εχω πει....αυτες οι κοπελες που κυκλοφορουν θα μας σκοτωσουν καποια μερα..... ![]() ![]() ![]() δες την υπογραφη μου για να καταλαβεις τι εννοω περι καπω. |
Daloup-man έγραψε: |
Το σκέφτηκα για το στοκάρισμα,αλλά είχα την απορία που έχει και ο PHSYBORG !!! Δεν θα σκάσει? Πρέπει να πάω σε κάποιον "καλό"? Και τι πρέπει να προσέξω? Στου kanelj την υπογραφή το ξαναείδα και το θυμήθηκα!!! |
πανευκολο....
απλα πας σε καποιον που ασχολειται με πολυεστερες και σου βγαζει την μασκα με το σημα και στην φτιαχνει ετσι οπως θες. το μονο κακο ειναι πως για να φαινεται ωραια θα πρεπει να στοκαρεις και το καπωετσι ωστε να ειναι και εκεινο ευθεια γραμμη και να μην εχει τις γωνιες που υπαρχουν για να εφαρμοζει το σημα. εγω ημουν τυχερος (ή ατυχος ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (εγω το εχω πει....αυτες οι κοπελες που κυκλοφορουν θα μας σκοτωσουν καποια μερα..... ![]() ![]() ![]() δες την υπογραφη μου για να καταλαβεις τι εννοω περι καπω. |
SnakeMJK έγραψε: |
Και πόσο κοστίζει το συγκεκριμένο κιτ της carzone;; |
zzzleepy έγραψε: |
Ρε παίδες, το 206 μας είναι όμορφο αμαξάκι (απ'τα ομορφότερα), μην το ασχημαίνετε... |
Ivang έγραψε: |
Integrated Tuning Solutions |
mick206 έγραψε: |
Σας θυμίζει κάτι αυτό το όνομα;;; ![]() ![]() |
mick206 έγραψε: | ||
Σας θυμίζει κάτι αυτό το όνομα;;; ![]() ![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() μου την ειπες παλι ή μου φαινεται ![]() καλααααα...... ![]() ![]() ![]() |
Ivang έγραψε: |
Αν δεν θέλεις να παιδεύεσαι με πολυεστερικά και κολλήματα, υπάρχει της Carzone έτοιμο από το καινούριο της bodykit (και κομματάκι για το καπώ) ! ![]() ![]() |
Dj-Steve έγραψε: |
Άν βρω ποτέ πού και πόσο την πουλάνε... ![]() ![]() |
ΒUBA αγόρι μου Ο Θεός σε έστειλε!!! ![]() ![]() ![]() Και απότι είδα στο τέλος της σελίδας : NEODESIGN, ul. Diamentowa 9, 20-447 Lublin, Poland!!! Πρέπει να είναι Πολωνία η εταιρία, λόγω του ότι γράφει και τις τιμές σε €!!! ![]() Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑΑΑΑΑΑΑ!!! ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΙΩΩΩ ![]() ![]() ![]() |
DimiP έγραψε: |
τωρα εσυ γιατι χαρηκες που ειναι στην Πολωνια;;; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ΒUBA αγόρι μου Ο Θεός σε έστειλε!!! ![]() ![]() ![]() Και απότι είδα στο τέλος της σελίδας : NEODESIGN, ul. Diamentowa 9, 20-447 Lublin, Poland!!! Πρέπει να είναι Πολωνία η εταιρία, λόγω του ότι γράφει και τις τιμές σε €!!! ![]() Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑΑΑΑΑΑΑ!!! ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΙΩΩΩ ![]() ![]() ![]() |
Baphomet έγραψε: |
θελω κι εγω steve...θα μου κανεις τα κοννε..???
βαλτο εσυ και ανεβασε φωτο να το δουμε..!!! |
Steve έγραψε: |
Ρε συ, επειδή μαζί με το μασκάκι μου στείλανε και τον κατάλογο του 2004, η Rieger δεν βγάζει αεροτομή για το 307 cc... Ούτε και εδώ έχει τίποτα... ![]() |
Ydwr έγραψε: |
Και ποιος σου ειπε εσενα οτι εγω θελω να το ξεφορτωθω τον λεοντα ![]() ![]() ![]() |
Baphomet έγραψε: |
Μπορείτε πολυ απλα να βαλετε το μασκακι οπως ο στηβ και να αγορασετε απο την πεζω εναν λεοντα σαν αυτον που εχουν τα καινουρια στο πορτ μπαγκαζ και να τον κολλησετε στην σιτα. Σουπερ θα δειχνει. ![]() |
corey έγραψε: |
Εψαξα για τοπικ αλλα δεν μπόρεσα να βρω ![]() Λίγη βοήθεια ![]() |
DIMCHRI έγραψε: |
Τελευταία λύση είναι κάποια μάσκα που μπαίνει και σε εκείνο το σημείο ξανει μια εσοχή προς τα επάνω και καλύπτει το κενό του καπό. ![]() |
Stevon έγραψε: |
Δημήτρη τέτοια μάσκα έχει ο Αλέξανδρος(Buba) http://www.photovations.com/ims/pic.php?u=1954IYf2H&i=15187... Δέν βρήκα κάποια καλύτερη φωτο. |
DIMCHRI έγραψε: |
δεν νομίζω ότι είναι αυτή. αυτή δεν φαίνεται να ανεβαίνει πανω στο καπο. |
Παράθεση: |
τελος πάντων προσωπικά το λέων από την μάσκα δεν θα τον έβγαζα επ' ουδενί !!!!! |