PSClub - Hellas

Εσωτερικό και Αμάξωμα - 206 - Άγρια μούρη - Αφαιρεση μπροστινου σήματος

Daloup-man - Σαβ 13 Δεκ 2003, 03:08:54
Θέμα δημοσίευσης: 206 - Άγρια μούρη - Αφαιρεση μπροστινου σήματος
Καλημέρα παίδες!!!
Εδώ και αρκετό καιρό έχω μια ερώτηση:Πώς γίνεται να φύγει το λιονταράκι από μπροστά και να ισιώσει το καπώ??? Confused Confused
Το έχω δει σε αρκετά πεζάκια και μου αρέσει!!! Wink Wink
Λοιπόν???? Όποιος το έχει κάνει ή ξέρει ας με βοηθήσει!!! Laughing Laughing Laughing
Νωe - Σαβ 13 Δεκ 2003, 09:36:53
Θέμα δημοσίευσης:
για ρωτα τον kanelj που το εχει κανει ηδη..... Wink
kanelj - Σαβ 13 Δεκ 2003, 09:48:44
Θέμα δημοσίευσης:
πανευκολο....
απλα πας σε καποιον που ασχολειται με πολυεστερες και σου βγαζει την μασκα με το σημα και στην φτιαχνει ετσι οπως θες.
το μονο κακο ειναι πως για να φαινεται ωραια θα πρεπει να στοκαρεις και το καπωετσι ωστε να ειναι και εκεινο ευθεια γραμμη και να μην εχει τις γωνιες που υπαρχουν για να εφαρμοζει το σημα.
εγω ημουν τυχερος (ή ατυχος Question Question Confused Confused )και χρειαστηκε να αλλαξω καπω γιατι χωθηκα κατω απο ενα αυτοκινητο..... Exclamation Exclamation Exclamation
(εγω το εχω πει....αυτες οι κοπελες που κυκλοφορουν θα μας σκοτωσουν καποια μερα..... Cool Cool Cool )
δες την υπογραφη μου για να καταλαβεις τι εννοω περι καπω.
PHSYBORG - Σαβ 13 Δεκ 2003, 10:39:22
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:
πανευκολο....
απλα πας σε καποιον που ασχολειται με πολυεστερες και σου βγαζει την μασκα με το σημα και στην φτιαχνει ετσι οπως θες.
το μονο κακο ειναι πως για να φαινεται ωραια θα πρεπει να στοκαρεις και το καπωετσι ωστε να ειναι και εκεινο ευθεια γραμμη και να μην εχει τις γωνιες που υπαρχουν για να εφαρμοζει το σημα.
εγω ημουν τυχερος (ή ατυχος Question Question Confused Confused )και χρειαστηκε να αλλαξω καπω γιατι χωθηκα κατω απο ενα αυτοκινητο..... Exclamation Exclamation Exclamation
(εγω το εχω πει....αυτες οι κοπελες που κυκλοφορουν θα μας σκοτωσουν καποια μερα..... Cool Cool Cool )

Δεν καταλαβα γιατι ησουν τυχερος? Εβαλες καπο απο αλλο αμαξι ? η το ιδιο κ εγινε στοκαρισμα ?
Παντως στοκαρισμα στο καπο ειναι επικινδυνο , πρεπει να γινει πολυ καλη δουλεια κ να μπει κ μονωση μετα απο μεσα γιατι απο την ζεστη της μηχανης σκαει ο στοκος !
kanelj - Σαβ 13 Δεκ 2003, 10:45:15
Θέμα δημοσίευσης:
εννοω πως με την αλλαγη του καπω και της μασκας πληρωσα τοσα που το μονο που δεν με ενοιαζε ηταν η τιμη του στοκαρισματος Exclamation Exclamation Exclamation
(αφου εφαγα τον γαιδαρο,στην ουρα θα κολλουσα Question Question Question )
PHSYBORG - Σαβ 13 Δεκ 2003, 10:49:02
Θέμα δημοσίευσης:
ποσο καιρο το χεις ετσι με το στοκαρισμα?
εχεις μονοση απο μεσα?
zzzleepy - Σαβ 13 Δεκ 2003, 10:52:44
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δε σας αρέσει το λιονταράκι... Question
PHSYBORG - Σαβ 13 Δεκ 2003, 10:58:45
Θέμα δημοσίευσης:
Μια χαρα ειναι ρε μαστορη !!!!!!!!!!!!!!!!!! Rolling eyes
Daloup-man - Σαβ 13 Δεκ 2003, 11:03:52
Θέμα δημοσίευσης:
Το σκέφτηκα για το στοκάρισμα,αλλά είχα την απορία που έχει και ο PHSYBORG !!! Δεν θα σκάσει? Πρέπει να πάω σε κάποιον "καλό"? Και τι πρέπει να προσέξω? Στου kanelj την υπογραφή το ξαναείδα και το θυμήθηκα!!!
zzzleepy - Σαβ 13 Δεκ 2003, 11:04:59
Θέμα δημοσίευσης:
Ε, τότε γιατί δεν το αφήνεις εκεί που είναι; Μούρη χωρίς λιονταράκι δεν είναι μούρη Wink
kanelj - Σαβ 13 Δεκ 2003, 11:08:43
Θέμα δημοσίευσης:
Daloup-man έγραψε:
Το σκέφτηκα για το στοκάρισμα,αλλά είχα την απορία που έχει και ο PHSYBORG !!! Δεν θα σκάσει? Πρέπει να πάω σε κάποιον "καλό"? Και τι πρέπει να προσέξω? Στου kanelj την υπογραφή το ξαναείδα και το θυμήθηκα!!!

αν θες μπορω να σου πω που το πηγα το αυτοκινητο μου να πας και εσυ.αν ειναι στειλε πμ
jimos - Σαβ 13 Δεκ 2003, 15:10:11
Θέμα δημοσίευσης: ΚΑΠΟ
Εγω το εχω κανει εδω και 1 χρονο με κοστος40ero 30πολιεστερα για το τοξο και 10 για τον σφιριλατιστη+το βαψιμο και δεν ειχα κανενα προβλιμα
ΝΙΚΟΣ - Σαβ 13 Δεκ 2003, 16:57:09
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:
πανευκολο....

Πες τα ρε Γιαννη πες τα Laughing Laughing Laughing
kanelj - Δευ 15 Δεκ 2003, 07:08:21
Θέμα δημοσίευσης:
εγω τα λεω αλλα ποιος με ακουει.... Confused Confused Confused
πρεπει να παθεις για να μαθεις Wink Wink Wink
Ivang - Δευ 15 Δεκ 2003, 09:38:40
Θέμα δημοσίευσης:
Αν δεν θέλεις να παιδεύεσαι με πολυεστερικά και κολλήματα, υπάρχει της Carzone έτοιμο από το καινούριο της bodykit (και κομματάκι για το καπώ) ! Wink

SnakeMJK - Δευ 15 Δεκ 2003, 12:17:42
Θέμα δημοσίευσης:
Και πόσο κοστίζει το συγκεκριμένο κιτ της carzone;;
zzzleepy - Δευ 15 Δεκ 2003, 12:20:54
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παίδες, το 206 μας είναι όμορφο αμαξάκι (απ'τα ομορφότερα), μην το ασχημαίνετε...
Ivang - Δευ 15 Δεκ 2003, 13:08:11
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
Και πόσο κοστίζει το συγκεκριμένο κιτ της carzone;;

Θα σε παραθέσω στον αντιπρόσωπο:

Greece
Integrated Tuning Solutions
25 Ploutonos street
175 62 P. Falir, Athens, Greece
Phone: +30-210-98 45 700
Fax: +30-210-98 43 100
Mobile: +3-0973-770 781
E-mail:
Website: http://www.itspower.com

Πάρε τηλέφωνο ή πέρασε από εκεί για περισσότερες λεπτομέρειες, με ενδιαφέρει κι εμένα ...
kanelj - Τρι 16 Δεκ 2003, 07:27:38
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:
Ρε παίδες, το 206 μας είναι όμορφο αμαξάκι (απ'τα ομορφότερα), μην το ασχημαίνετε...

Απλα το κανουμε καλυτερο..... Cool Cool Cool
zzzleepy - Τρι 16 Δεκ 2003, 08:22:20
Θέμα δημοσίευσης:
Διαφωνώ καθέτως και οριζοντίως Razz Το λιονταράκι είναι σήμα κατατεθέν και δεν πρόκειται να το βγάλω. Δείχνει πολύ άδεια η μούρη έτσι...
mick206 - Τρι 16 Δεκ 2003, 08:27:59
Θέμα δημοσίευσης:
Ivang έγραψε:
Integrated Tuning Solutions

Σας θυμίζει κάτι αυτό το όνομα;;; Wink Λέω μήπως... Wink
Ivang - Τρι 16 Δεκ 2003, 09:15:37
Θέμα δημοσίευσης:
mick206 έγραψε:

Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
mick206 - Τρι 16 Δεκ 2003, 09:47:15
Θέμα δημοσίευσης:
mick206 έγραψε:
Ivang έγραψε:
Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Βαγγέλη η συνκλαμπίτισσα Rena ξέρει περισσότερα για αυτήν την εταιρία. Wink
mick206 - Παρ 19 Δεκ 2003, 20:10:15
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:
Shocked Shocked Shocked Shocked
μου την ειπες παλι ή μου φαινεται Question
καλααααα...... Confused Confused Confused

Γιαννάκη αγορίνα μου γιατί παρεξηγιέσαι;; Rolling eyes Πρώτη φορά με γνωρίζεις;; Laughing Laughing Laughing
Θα στην έλεγα αμα σου έλεγα τίποτα για το ηχοσύστημά σου... Laughing Laughing Laughing Τότε ναί! Laughing Πιάσε μικρέ Splat Wink
kanelj - Τετ 21 Ιαν 2004, 17:15:06
Θέμα δημοσίευσης:
Ivang έγραψε:
Αν δεν θέλεις να παιδεύεσαι με πολυεστερικά και κολλήματα, υπάρχει της Carzone έτοιμο από το καινούριο της bodykit (και κομματάκι για το καπώ) ! Wink

αφου υπαρχουν πολλοι "οδηγοι" που πηγαινουν οπου θελουν οπως θελουν και δεν τους νοιαζει τιποτα γιατι εχουν ενα αυτοκινητο του '90 με τοσα χτυπηματα οσα ειναι οι λακουβες της αθηνας,το εψαξα το θεμα με την μασκα και εμαθα πως αυτη η μουρη απο την carzone υπαρχει και στην ελλαδα ΑΛΛΑ το κομματακι του καπω στο κολλανε με αυτον τον τροπο:

εμενα δεν μου αρεσει καθολου να φαινεται ετσι,αρα παααλι φανοποιειο το τουτου μου..... Confused

(δεν πειραζει,δεν πειραζει.....σημασια εχει πως σε καμια βδομαδα θα το εχω στα χερια μου πληρως ανανεωμενο σε ολους τους τομεις Wink Wink Wink
καλα αυτος ο νασος που χαθηκε να τον δουλεψουμε λιγο Question Question Question )
Νωe - Πεμ 22 Ιαν 2004, 07:57:20
Θέμα δημοσίευσης:
Αντε βρε παιδακι μου μας ζαλισες ποια..... φτιαξτο να τελειωνουμε.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
zzzleepy - Πεμ 22 Ιαν 2004, 12:47:20
Θέμα δημοσίευσης:
Αλήθεια πόσο κοστίζει το σετάκι της μάσκας με το κομμάτι που μπαίνει στο καπώ;
kanelj - Πεμ 22 Ιαν 2004, 13:30:35
Θέμα δημοσίευσης:
δεν ξερω αλλα λογικα δεν θα ειναι ακριβο.εγω το εφτιαξα σε εναν τυπο που φτιαχνει πολυεστερικες και δεν μου πηρε πολλα.ποσο μαλλον αυτο που ειναι και ετοιμο
PUGMAD - Παρ 23 Ιαν 2004, 23:55:58
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω παντως μαγκες σκεφτηκα να κανω το αντιθετο. Δηλαδη θα στοκαρω τα ανοιγματα στα πλαγια του σηματος ωστε να μεινει μονο το λιονταρι .Σε συνδιασμο με τα μαυρα φαναρια πιστευω οτι θα δειξει πολυ ωραιο (στυλ 407 , 207 και γενικα ολα τα καινουργια pug πιστευω οτι θα εχουν κατι τετοιο)
Steve - Σαβ 03 Απρ 2004, 20:00:49
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ θα πάρω ένα τέτοιο οπωσδήποτε...

Wink
Steve - Κυρ 18 Απρ 2004, 11:28:25
Θέμα δημοσίευσης:
Άν βρω ποτέ πού και πόσο την πουλάνε... Rolling eyes Sad
BUBA - Κυρ 18 Απρ 2004, 15:50:08
Θέμα δημοσίευσης:
Dj-Steve έγραψε:
Άν βρω ποτέ πού και πόσο την πουλάνε... Rolling eyes Sad

Have a look =>

http://www.neodesign.info/
http://www.neouk.net/
Steve - Κυρ 18 Απρ 2004, 16:04:25
Θέμα δημοσίευσης:
ΒUBA αγόρι μου Ο Θεός σε έστειλε!!! Cheers Salute beer

Και απότι είδα στο τέλος της σελίδας : NEODESIGN, ul. Diamentowa 9, 20-447 Lublin, Poland!!!

Πρέπει να είναι Πολωνία η εταιρία, λόγω του ότι γράφει και τις τιμές σε €!!! Twisted evil

Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑΑΑΑΑΑΑ!!! ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΙΩΩΩ Beer ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΘΩ, ΠΩΠΩΠΩ ΠΩ ΠΩ ΤΙ site ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ Beer Salute
DimiP - Κυρ 18 Απρ 2004, 22:50:36
Θέμα δημοσίευσης:
Dj-Steve έγραψε:

Και απότι είδα στο τέλος της σελίδας : NEODESIGN, ul. Diamentowa 9, 20-447 Lublin, Poland!!!

Πρέπει να είναι Πολωνία η εταιρία, λόγω του ότι γράφει και τις τιμές σε €!!! Twisted evil

Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑΑΑΑΑΑΑ!!! ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΙΩΩΩ Beer ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΘΩ, ΠΩΠΩΠΩ ΠΩ ΠΩ ΤΙ site ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ Beer Salute

τωρα εσυ γιατι χαρηκες που ειναι στην Πολωνια;;; Shocked Shocked Question Question Question
Steve - Δευ 19 Απρ 2004, 06:53:33
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
τωρα εσυ γιατι χαρηκες που ειναι στην Πολωνια;;; Shocked Shocked Question Question Question

1) Μεταφορικά έξοδα το πολύ €15
2) Χρόνος παράδοσης = 1 βδομάδα
3) Χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, άρα δεν χρεώνομαι τελωνίο για την εισαγωγή! Twisted evil

Έχω δίκιο λοιπόν που χάρηκα? Twisted evil Evil
Baphomet - Δευ 19 Απρ 2004, 08:25:31
Θέμα δημοσίευσης:
Dj-Steve έγραψε:

μήπως θα ήταν πίο συμφέρον και σίγουρο να τα παραγγείλεις απο κάποια χώρα όπως η ιταλία ή η γερμανία ας πούμε? ρίξε μια ματια στους dealers στο site.
BUBA - Δευ 19 Απρ 2004, 14:04:28
Θέμα δημοσίευσης:
Dj-Steve έγραψε:

Γεια σου ρε Σταυρο, αγοραζεις PUG και εισαι μες την τρελλη χαρα!!. Εγω οταν το αγορασα μετα απο μια βδομαδα κοιταζα για body Kit, εσυ εισαι πιο προχωρημενος , προνοεις πριν χρειαστείς Smile
Λοιπον η συγκεκριμενη εταιρια μοιαζει να εχει αρκετα ποιοτικα κιτ (Carbon Fibre) και σε πολυ καλες τιμες. Την αεροτομη την 'NEO-KIT-CAR' την εχουν μολις 135ε την στιγμη που μια παρομοια της Μattig που εχει παρουσιαστει προσφατα σε ενα αλλο ποστ εχει 250+
Φρυδακια θολων μολις 81ε ολο το σετ Surprised
Εαν το ψαξεις παραπανω και προχωρησεις σε καμια αγορα ενημερωσε μας για το πως, μιας και δεν ειναι ξακαθαρα τα πραματα επειδη δεν υπαρχει Dealer στην Ελλαδα
Αιντε και καλα γλεντια
Steve - Δευ 19 Απρ 2004, 17:33:02
Θέμα δημοσίευσης:
Είμαι σε προχωρημένο στάδιο υπέρτατης κ Cussing out ας!!! Twisted evil

Και Γερμανία έχει dealer η εταιρία, αλλά δεν βλέπω να βγάζω άκρη διότι δεν ξέρω γερμανικά. Ίσως με την βοήθεια κάποιου online translator να μπορέσω να κάνω κάτι, αλλά προτιμώ την Πολωνία διότι θα μπορέσω σίγουρα να συνενοηθώ στα Αγγλικά λόγω του ότι το site όλο είναι στημένο στην Αγγλική γλώσσα!!! Cool

BUBA : Θα στείλω mail σε λιγάκι στην εταιρία για να δώ τι παίζει και αν μπορούνε να στείλουνε στο "εξωτερικό" (Ελλάδα δηλαδή) και τί χρεώσεις και χρόνο παράδοσης θα έχουμε καθώς και πώς θα γίνει η πληρωμή. Θα τους ψήσω και για έκπτωση αν κάνουμε καλό λογαριασμό!!! Twisted evil Cool
Steve - Δευ 14 Ιούν 2004, 21:17:57
Θέμα δημοσίευσης:
Νομίζετε ότι θα υπέκυπτα παρά τις δυσκολίες εεεεε? Cool

Ύστερα από 3 mail συνολικά και 1μιση μήνα αναμονής για απαντήσεις, απογοητεύτηκα από την Neodesign. Στρέφομαι λοιπόν προς τους dealer να δώ τι γίνεται.

1) French Power (Γερμανία): €95 και €40 για μεταφορικά. €135 σύνολο. Για τα μεταφορικά τους πρήζω με 2 mail προς το παρόν λόγω του ότι παραγγελίες που έχω κάνει από δισκογραφική στο Βερολίνο (βινύλια γαρ κλπ.) με βάρη πάνω από 5kg συνολικά, μου βγαίνουνε το πολύ €15 με ΕΛΤΑ. Στην French Power έχουνε ώς "άλλοθι" το ότι είναι "ογκώδης" η μάσκα γι αυτό και κοστίζουν τόσο τα μεταφορικά.

2) eSpeedup (Ιταλία): Κάτι σαν να είδα €125 η μάσκα και €28 τα μεταφορικά... Do they know Alekos? Laughing Razz Μόλις έφυγε και mail για να δώ τι παίζει.

Σαν τελευταία λύση πάω για Τσεχία (CZECH REPUBLIC) αν με απογοητεύσουν οι Ιταλοί και αν μου πούνε τρελά νούμερα, θα το παραγγείλω από Γερμανία... Rolling eyes
Steve - Τετ 16 Ιούν 2004, 20:17:06
Θέμα δημοσίευσης:
Έπρεπε να το είχα καταλάβει. Ιταλοί = Μαφιόζοι = κλέφτες!

€125 + €25 ΦΠΑ + €30 μτφ = €180... Do they know alekos? Come alekos? Razz

Πρόσω ολοταχώς για Τσεχία Wink
gr_nrg - Τρι 20 Ιούλ 2004, 16:01:45
Θέμα δημοσίευσης:
Χαρας το κουραγιο σου φιλε!
τοσους μηνες που το ψαχνεις εχω πειστει οτι δεν θα υπαρχει πουθενα φθηνοτερα! Μιλαμε για ερευνα αγορας ... οχι μ***κιες!!! Very happy
Steve - Σαβ 24 Ιούλ 2004, 13:39:38
Θέμα δημοσίευσης:
Γιατί να μας φάνε τα λεφτάκια μας οι άσχετοι? Ας τα βρούμε αλλού και φθηνότερα. Τελικά το μασκάκι θα το παραγγείλω από γερμανία. Τελική τιμή 130 ευρά μαζί με μεταφορικά Sad Τέλος Αυγούστου περίπου θα το έχω πιστεύω (τότε θα έχω τα λεφτά Razz )
Steve - Τετ 10 Νοέ 2004, 16:46:02
Θέμα δημοσίευσης:
Το μασκάκι έχει έρθει εδώ και σχεδόν 3 βδομάδες, σήμερα κατάφερα να βρώ τα λεφτά για το βάψιμο Cool

115 Ευρώ μαζί με τα μεταφορικά από Γερμανία λοιπόν το μασκάκι της Rieger Tuning!!! Και άλλα 40 το βάψιμο (που θα είναι έτοιμο την Παρασκευή, και σίτα που μου περίσεψε από τον προφυλακτήρα... 155 ευρώ σύνολο!

Ε καλά είναι, για τα 170 που μου ζητούσε η Rieger στην Θεσ/νίκη (άβαφο το μασκάκι) Sad Twisted evil

Φωτό προσεχώς Wink
Baphomet - Πεμ 11 Νοέ 2004, 21:09:47
Θέμα δημοσίευσης:
θελω κι εγω steve...θα μου κανεις τα κοννε..???

βαλτο εσυ και ανεβασε φωτο να το δουμε..!!!
Steve - Πεμ 11 Νοέ 2004, 21:30:50
Θέμα δημοσίευσης:
Θα σου το κάνω το κοννέ, don't worry Cool

Αύριο παραλαμβάνω το μασκάκι, απότι είπε ο φανοποιός, περνάω σίτα, και ίσως να προλάβω να το έχω έτοιμο για το meeting τις Κυριακής, αν τελικά κατέβω με το δικό μου Sad και αν τελικά κατέβω γιατί πολλές μ@λ@κιες παίζονται Sad

Οπότε ή θα το δείτε όλοι από κοντά την Κυριακή, ή από Δευτέρα σε φωτό Cool
TiMoRiS - Παρ 12 Νοέ 2004, 11:22:28
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
θελω κι εγω steve...θα μου κανεις τα κοννε..???

βαλτο εσυ και ανεβασε φωτο να το δουμε..!!!

Πετρο ισως βρουμε μασκακι απο ξερεις που!!! Παρε τηλ. αμα θες!!!
Steve - Παρ 12 Νοέ 2004, 15:50:08
Θέμα δημοσίευσης:
Πέτρο, σχετικά με το mail σου, ναι, το έφερα από Γερμανία. Το λιονταράκι, όχι δεν θα το βάλω πάλι, εκτός του ότι αυτός ήτανε ο πρωταρχικός στόχος (να πάρει πόδι δηλαδή Evil ), είναι και αφάνταστα ασύμφορη διαδικασία Cool

Anyway, το μασκάκι παρελήφθη σήμερα, δεν το κόβω να προλαβαίνω να περνάω σίτα και να το έχω τοποθετημένο για την Κυριακή. Παρόλα αυτά, θα το κάνω μια βόλτα για να το δείτε Twisted evil
307cc alu - Τρι 23 Νοέ 2004, 10:21:55
Θέμα δημοσίευσης:
Steve καλημέρα

Ψάχνω και εγώ για το δικό μου πίσω αεροτομή και έχω βρει μία του Rieger . Δεν βρήκες εδω στην Ελλάδα αντιπρόσωπο Question
Τιμή πήρες μέσω e-mail Question
Steve - Τρι 23 Νοέ 2004, 13:40:36
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημέρα. Ο αντιπρόσωπος είναι στην Θεσ/νικη και να υπολογίζεις ενα 50% τουλάχιστον πάνω από την τιμή που γράφουνε στο γερμανικό site τους...

Το μασκάκι είχε 98 ευρώ άβαφο και μου το δίνανε 170 από Θεσ/νικη... Evil Εγώ κατάφερα και το έφερα με 115 ευρώ + 40 το βάψιμο... μου μείνανε και 15 ευρώ να τα πιώ 3 μπύρες Wink

Αν θες να περιμένεις 2 βδομάδες, μπορώ να σε εξοπλίσω με ότι Rieger πράμα θες Wink (και σε τιμές που θα τρίβεις τα μάτια σου Shocked )
307cc alu - Τρι 23 Νοέ 2004, 17:11:35
Θέμα δημοσίευσης:
2 βδομάδες μόνο ................... και 3 τέρμινα θα περιμένω Onfire Onfire

Να πάρω κολλύριο για τα μάτια μου Shocked ???

Μαμααααααά ........................ είναι πολύ οι 2 βδομάδες !!!!!!!!!!

Steve thanks και περιμένω νέα σου
Steve - Τρι 23 Νοέ 2004, 20:38:06
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε συ, επειδή μαζί με το μασκάκι μου στείλανε και τον κατάλογο του 2004, η Rieger δεν βγάζει αεροτομή για το 307 cc... Ούτε και εδώ έχει τίποτα... Rolling eyes
MEMsound - Τρι 23 Νοέ 2004, 21:11:37
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Ρε συ, επειδή μαζί με το μασκάκι μου στείλανε και τον κατάλογο του 2004, η Rieger δεν βγάζει αεροτομή για το 307 cc... Ούτε και εδώ έχει τίποτα... Rolling eyes

και γω που εριξα μια ματι στο site της πιο πριν δεν εχει αεροτομη για το 307cc και το κακο ειναι πως αυτο το μερος του 307 ειναι αυτο που εχει για μενα το μεγαλητερο "προβλημα" (προσωπικη αποψη) και θελει σιγουρα αεροτομη!
Μου αρεσε πολυ αυτη:

307cc alu - Τετ 24 Νοέ 2004, 00:43:41
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπέρα παίδες !!!!!!!!!!!!!!!!

Όντως το site αυτό δεν έχει τίποτα. Σας ποστάρω μία

και ρίχτε και μια ματιά στο link.

http://www.auto-option.fr/php/template.php?page=./news/news_display.php&news=611&lang=0

Οσο για την αεροτομή της MUSKETIER και αυτή μου αρέσει αλλά νομίζω ότι του REIGER του ταιριάζει καλύτερα.
Steve - Τετ 24 Νοέ 2004, 00:51:46
Θέμα δημοσίευσης:
Τα προφυλακτηρομαρσπιέδια είναι τα ίδια με το 3πορτο και 5πορτο πάντως Very happy

Anyway, για να δούμε τί θα βγεί στον κατάλογο της Rieger το 2005... σίγουρα περισσότερα πράγματα για το 307cc Wink
307cc alu - Τετ 24 Νοέ 2004, 01:15:04
Θέμα δημοσίευσης:
Steve προφυλακτήρα έχω βάλει ήδη της ABBES, ίδιον με της φωτό στη υπογραφή.
Σε αναμονή και βλέπουμε Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
MEMsound - Τετ 24 Νοέ 2004, 09:28:56
Θέμα δημοσίευσης:
Ο μπροστινος προφυλακτηρας που 'χεις βαλει ειναι γα**τος!
Shocked Wink Shocked Wink
Προφανως οσο περναει ο καιρος θα βγαινουν ολο και περισσοτερα πραγματα για το 307cc Οποτε αναμονη για τις εξελιξεις....! Wink
307cc alu - Τετ 24 Νοέ 2004, 10:32:54
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound. καλημέρα

Το κακό με το CC είναι ότι δεν είναι αυτοκίνητο τόσο ευρείας κυκλοφορίας .
Δεν νομίζω να ασχοληθούν περισσότερο οι εταιρείες. Κομμάτια που είναι κοινά με το απλό 307 ναι, θα βγάλουν, αλλά αεροτομή και πίσω ποδιά δεν νομίζω.
Αυτά τα site που έχω βρει για το δικό μου, είναι παλιά και δεν έχω βρει κάτι άλλο. Sad Sad Sad Sad
Steve - Τετ 24 Νοέ 2004, 13:03:38
Θέμα δημοσίευσης:
Να ανοίγατε ίσως ένα topic περί 307 bodykits? Cool Wink
307cc alu - Τετ 24 Νοέ 2004, 16:12:35
Θέμα δημοσίευσης:
Υπάρχει ήδη Steve λίγο πιo κάτω ...............

Εσύ πάντως το νου σου στον REIGER Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Ydwr - Παρ 26 Νοέ 2004, 10:11:02
Θέμα δημοσίευσης:
Ιδου το μασκακι της Rieger ,αν δεν κανω λαθος.

Και εμενα θα με ενδιεφερε κατι τετοιο, αν ειχε και το λεοντα στην μεση.

Καπως ετσι δηλαδη:

Μπορει να βρεθεί κατι τέτοιο??????
Steve - Παρ 26 Νοέ 2004, 20:03:13
Θέμα δημοσίευσης:
Γείτονα, το γ Evil Evil ες το θέμα Razz

Η όλη ιδέα είναι να φύγει ο Λέων από μπροστά Very happy Πάντως εγώ που το έβαλα το μασκάκι της Rieger είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, μπορώ να πώ ότι όλη η μούρη έδειξε καλύτερα στο αμάξι! Wink

6 στάσεις μείνανε στο φιλμ, ελπίζω να τις τελειώσω την Κυριακή στο meeting και να το εμφανίσω επιτέλους μπάς και δείτε και εσείς τίποτα από αυτά που σας έχω τάξει Cool Very happy
Ydwr - Δευ 29 Νοέ 2004, 10:18:01
Θέμα δημοσίευσης:
Και ποιος σου ειπε εσενα οτι εγω θελω να το ξεφορτωθω τον λεοντα Question Question Question

Αδειαζει πολυ η μουρη ρε γειτονα και, προσωπικα, δεν μ'αρεσει.
Steve - Δευ 29 Νοέ 2004, 10:32:54
Θέμα δημοσίευσης:
Ydwr έγραψε:
Και ποιος σου ειπε εσενα οτι εγω θελω να το ξεφορτωθω τον λεοντα Question Question Question

Δυστυχώς θα χαλάσω τις βλέψεις/σκέψεις σου διότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο aftermarket στο εμπόριο. Ότι υπάρχει είναι ΧΩΡΙΣ τον λέοντα μπροστά. Όπως το έχω εγώ μαύρο το αμάξι με άσπρη σίτα, έχει δείξει σχεδον τέλεια! (Μόνο τα φανάρια μπροστά λείπουν και ολοκληρώθηκε η μούρη Wink )

Παρόλα αυτά, στο κόστος των 100 περίπου ευρώ μπορείς να πας σε κάποιον που κάνει πολυεστερικές κατασκευές και να σου φτιάξει ότι ΑΚΡΙΒΩΣ θέλεις Very happy
Baphomet - Δευ 29 Νοέ 2004, 14:06:33
Θέμα δημοσίευσης:
Μπορείτε πολυ απλα να βαλετε το μασκακι οπως ο στηβ και να αγορασετε απο την πεζω εναν λεοντα σαν αυτον που εχουν τα καινουρια στο πορτ μπαγκαζ και να τον κολλησετε στην σιτα. Σουπερ θα δειχνει. Wink
Steve - Δευ 29 Νοέ 2004, 15:28:26
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
Μπορείτε πολυ απλα να βαλετε το μασκακι οπως ο στηβ και να αγορασετε απο την πεζω εναν λεοντα σαν αυτον που εχουν τα καινουρια στο πορτ μπαγκαζ και να τον κολλησετε στην σιτα. Σουπερ θα δειχνει. Wink

Επειδή ο αρχικάγκουρας σε έχει προλάβει Twisted evil , ο λέων αυτός δείχνει στο συγκεκριμένο μασκάκι εντελώς αντιαισθητικά, και λόγω της κυρτότητας που έχει δεν "κουμπώνει" καλά πάνω στην σίτα. Sad

Άλλη λύση είναι το σηματάκι Peugeot ή 206 που βρίσκεται στο πορτ μπαγκάζ να μπεί κάπου στο κέντρο από το μασκάκι. Κάλλιστη ιδέα, εφαρμόζει τέλεια, όμως δεν το κάνω γιατί το θέλω no name το αμάξι μου Razz Twisted evil Laughing
corey - Πεμ 06 Απρ 2006, 22:55:42
Θέμα δημοσίευσης: Αφαιρεση μπροστινου σήματος
Καλησπερα!
Θέλω να αφαιρεσω το μπροστινο σήμα (λιονταράκι). Όπως ένας φίλος από το club (φώτο). Δεν εχω βρει πουθένα αυτο το κομμάτι χωρις το σήμα. Εχετε καμια ίδεα?? πολυεστερικό?? δεν έψαξα καλά??

kanelj - Παρ 07 Απρ 2006, 00:09:08
Θέμα δημοσίευσης:
H φωτο ειναι (ηταν Crying or Very sad ) δικη μου!
Δεν αλλαξα την μασκα με μια αλλη (αν και γινεται και αυτο) αλλα το ενωσα με πολυεστερα! εβγαλα δηλαδη το σημα και τα κομματια τα ενωσα μεταξυ τους!
Επισης για να φανει καλυτερο το αποτελεσμα στοκαρισα και το καπω στο σημειο πανω απο το σηματακι που εχει ενα ανοιγμα...
Αν παντως το κανεις σε καποιον πολυεστεριτζη να εισαι σιγουρος οτι θα κανει καλη δουλεια γιατι και εμενα μου ειχε σκασει το χρωμα 2-3 φορες (ραγισμα)
Αυτα!
corey - Παρ 07 Απρ 2006, 15:37:03
Θέμα δημοσίευσης:
Το πουλήσες τελικά ε?
Πιστευω να μην υπάρχει πρόβλημα που πήρα την φώτο? Wink
Θα δω τι θα κάνω. Ευχαριστω πάντως
MEMsound - Παρ 07 Απρ 2006, 16:34:24
Θέμα δημοσίευσης:
Για την εσοχή που έχει το καπό (στην οποία στηρίζεται το σήμα) αναγκαστικά γίνεται "σιδηροστοκάρισμα" για να ισιώσει. Wink

Τώρα το μασκάκι = το πλαστικό κομμάτι κάτω από τα φώτα που έχει και την εσοχή στο κέντρο (για το σήμα):

Arrow ή την ισίωνεις με πολυεστέρα/στόκο κλπ κλπ (όπως έκανε ο kanelj)

Arrow ή αγοράζεις έτοιμο τέτοιο μασκάκι χωρίς εσοχή από κάποια εταιρία με Bodykits (βλ στο σχετικό τόπικ) Wink
corey - Παρ 07 Απρ 2006, 20:04:25
Θέμα δημοσίευσης:
Εψαξα για τοπικ αλλα δεν μπόρεσα να βρω Rolling eyes
Λίγη βοήθεια Laughing
Road_Runner - Παρ 07 Απρ 2006, 20:30:54
Θέμα δημοσίευσης:
Πρόσεχε μόνο μην πετάξεις το σηματάκι γιατί όταν θα το πουλήσεις μπορεί κάποιος να σου πει ότι έχει χάσει την αξία του το αμάξι γιατί δεν έχει μάρκα..... Όπως του Kanelj. Lol Lol Lol
MEMsound - Παρ 07 Απρ 2006, 20:53:08
Θέμα δημοσίευσης:
(και επειδή υπάρχει ήδη σχετικό τόπικ ενσωματώνω αυτό στο παλιό MOD Team MEMsound)

Για να βοηθήσω κι άλλο.

http://www.musketier.com/html/206_rc.html (στο 2ο πορτοκαλί 206)
http://www.carzonespecials.com/index.php?kid=1&box=produkty&carmake=13
http://www.ruefferperformance.de/
http://www.clemens-motorsport.de/206_spoiler.htm
http://www.lester.it/uk/catalogo_marca.asp?marca=Peugeot
http://www.pamkitcar.com/zoom_produit.php?rub=&ref=1630

Επίσης υπάρχει και αυτό το μασκάκι: http://www.speedup.it/index.php?fuseaction=home.results&firm=206+SQUALO το οποίο αν δεν κάνω λάθος το έχει και η Rieger Tuning

και φυσικά... www.frenchpower.com
brz20 - Παρ 07 Απρ 2006, 21:55:53
Θέμα δημοσίευσης:
Και φυσικα το ιδιο γινετε και για 307.Σωστος?
DIMCHRI - Σαβ 08 Απρ 2006, 07:52:13
Θέμα δημοσίευσης:
corey έγραψε:
Εψαξα για τοπικ αλλα δεν μπόρεσα να βρω Rolling eyes
Λίγη βοήθεια Laughing

άκου φίλε μου. την μάσκα εύκολα κάποιος μπορεί να την ενώσει με πολυεστέρα + υαλοβάμβακα.
Αυτό βέβαια θα σου συνιστούσα να στο κάνει κάποιος που αναλαμβάνει επισκευές πλαστικών/πολυεστερικών σκαφών μια και εκεί υπάρχει το know how από την δεκαετία του 70 και είναι πολύ μπροστά οι άνθρωποι σε σχέση με τους περισότερους φαρνατζήδες.
Μπορώ να σου υποδείξω άνθρωπο που κάνει παπάδες !!!!
μέχρι carbon bucket μου έχει φτιάξει με εντυπωσιακό αποτέλεσμα !!!!

Τώρα για το καπό θεωρώ ότι όποιος και να στο στοκάρι και όσο μάγκας και να είναι επειδη το καπό κοπανιέται με το άνοιξε κλείσε, θα σου σκάσει ο στόκος (γιατί συνήθως δεν έχει την απαιτούμενη ελαστικότητα.
Οπότε για μένα θα ήταν καλύτερα φαρνατζής να σου προσθέσει κομάτι λαμαρίνα σε αυτό εκεί το σημειο.
έτσι δεν θα φοβάσαι μην σκάσει το χρώμα σου.

Τελευταία λύση είναι κάποια μάσκα που μπαίνει και σε εκείνο το σημείο ξανει μια εσοχή προς τα επάνω και καλύπτει το κενό του καπό. Wink
Stevon - Σαβ 08 Απρ 2006, 09:28:47
Θέμα δημοσίευσης:
DIMCHRI έγραψε:
Τελευταία λύση είναι κάποια μάσκα που μπαίνει και σε εκείνο το σημείο ξανει μια εσοχή προς τα επάνω και καλύπτει το κενό του καπό. Wink

Δημήτρη τέτοια μάσκα έχει ο Αλέξανδρος(Buba)
http://www.photovations.com/ims/pic.php?u=1954IYf2H&i=15187...
Δέν βρήκα κάποια καλύτερη φωτο.
DIMCHRI - Σαβ 08 Απρ 2006, 16:30:03
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:

Δημήτρη τέτοια μάσκα έχει ο Αλέξανδρος(Buba)
http://www.photovations.com/ims/pic.php?u=1954IYf2H&i=15187...
Δέν βρήκα κάποια καλύτερη φωτο.

δεν νομίζω ότιείναι αυτή. αυτή δεν φαίνεται να ανεβαίνει πανω στο καπο.

τελος πάντων προσωπικά το λέων από την μάσκα δεν θα τον έβγαζα επ' ουδενί !!!!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Stevon - Δευ 10 Απρ 2006, 10:17:26
Θέμα δημοσίευσης:
DIMCHRI έγραψε:

δεν νομίζω ότι είναι αυτή. αυτή δεν φαίνεται να ανεβαίνει πανω στο καπο.

Δέν έχεις άδικο...γιατί δέν φαίνεται καλά εάν το δείς απο κοντά κάποια στιγμή θα δείς ότι είναι αυτή που ανεβαίνει προς τα πάνω .

Παράθεση:
τελος πάντων προσωπικά το λέων από την μάσκα δεν θα τον έβγαζα επ' ουδενί !!!!!

Συμφωνώ..άν και κάποια στιγμή το είχα σκεπτεί ..αλλά κατέληξαότι δέν. Wink
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες