Jean έγραψε: |
Έχουν φυσουνες; Πόσα χιλιόμετρα έχουν; |
Είναι κάτι πλαστικά ανάμεσα σε αμορτισέρ και ελατήρια και προστατεύουν τα αμορτισέρ, μπλε πρέπει να είναι. Έμενα παρόμοιο θόρυβο έκανε από τα αμορτισέρ. Και το βρήκα πιέζοντας το αμάξι στο μπροστινό μέρος προς τα κάτω μετά χεριά. Έμενα μάγκωνε και έκανε ένα θόρυβο. Ο λόγος ήταν ότι επειδή έχω στενά ελατήρια δεν χώραγαν τα προστατευτικά και μου πήραν νερά τα φυσίγγια. Με αποτέλεσμα να στεγνώσει το γράσο και να τα παίξουν τα κουζινέτα... |
tasos_C έγραψε: |
και σε μένα το κάνει το σαξο με Ν και στενά χωρίς φυσούνες, αλλά εμένα είναι από τα τοπ μαουντ. Από βδομάδα θα το πάω για αλλαγή.. |
Για να μην ανοίγω καινούριο τόπικ...
Γυρνώντας από Μέγαρα άκουγα ότι κάτι χτυπούσε το έκανε και ποιο παλιά άλλα ελάχιστα. Τώρα έρχεται θόρυβος από το πάτωμα μπροστά δεξιά. Ξεκίνησα να λύνω, ψαλίδι οκ δεν φαίνεται να έχει κάτι θα προσπαθήσω να πρεσάρω καινούριο μπαλάκι. Αμορτισέρ στο χέρι το βυθίζω και είναι οκ από σκληρότητα όπως καινούριο και χωρίς τζόγο Bilstein GrN (10.000χλμ εχει) Θα πάω να το μετρήσω για σιγουριά αύριο... Ημίμπαρα και αυτά φαίνονται οκ όπως και η τιράντα της αντιστρεπτικής. Τα λαστιχάκια της είναι Powerflex 1000χλμ περίπου. Τοπ μαουντ μαζί με ρουλεμάν και αυτό καινούριο με λιγότερα από 1000χλμ Ο ήχος αυτός παρατηρείτε όταν ο δρόμος έχει ανωμαλίες (λογικό) και με νεκρά άρα αποκλείω βάσεις μηχανής... ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ???? Γιατι είμαι έτοιμος να το παρατήσω έτσι και να το ρίξω στη θάλασσα |