puglover έγραψε: |
εσυ το ειδες με τα ματια σου στο προγραμμα των ανταλλακτικων οτι αυτο ειναι extra για το πλαισιο σου? Εγω το θεωρω βασικο να υπαρχει αυτη η λαμαρινα πανω απο το καζανι.Εχετε δει πως καιγεται η επφανεια της και μαυριζει σε εκεινο το σημειο?Αν δεν υπαρχει λοιπον που εκτονωνεται ολη αυτη η θερμοκρασια?Γνωμη μου ειναι να την βαλεις αφου σιγουρευτεις οτι οντως καταργηθηκε στα μοντελα 2011 και μετα. |
Vini έγραψε: |
Δεν είναι και τίποτα το τρομερό αυτή η λαμαρίνα. Λεπτή, πολύ λεπτή λαμαρίνα, σχεδόν φύλλο που ακόμη και με το χτύπημα ενός δαχτύλου κάνει θόρυβο "τηγανιού" σαν αλουμινόχαρτο.
Έχει αρκετά κομμάτια τέτοιας λαμαρίνας διάσπαρτα από τα σημεία που περνά η εξάτμιση. Το συγκεκριμένο όμως μάλλον το έβγαλαν γιατί διαπίστωσαν ότι πολύ εύκολα έβγαζε τριγμούς οι οποίοι περνούσαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Τα φύλλα αυτά λαμαρίνας έχουν μπει με ένα περίεργο σύστημα και πολύ εύκολα χαλαρώνουν και αρχίζουν τους τριγμούς τύπου "τηγανιού". Θα ήταν προτιμότερο να μην το βγάλουν αλλά να βρουν ένα καλύτερο τρόπο στερέωσης ή και να βάλουν φύλλα λίγο ποιο χοντρά. |
Vini έγραψε: |
Την ζέστη την παρατήρησες στο κάλυμμα/πάτωμα του πορτμπαγκάζ ή από κάτω στην λαμαρίνα δίπλα στη ρεζέρβα;;
Πάντως μπορείς να βάλεις και ένα κομμάτι αυτοκόλλητο υαλοβάμβακα που σίγουρα θα μπορέσεις να το στερεώσεις και στα ήδη υπάρχοντα κλιπάκια που έχει από κάτω. Δεν θα σου βγάζει και τριγμούς και θα κάνει και καλύτερη δουλειά. |
ntinos έγραψε: |
πανω απο την λαμαρινα/πατωμα μεσα στον χωρο του πορτμπακαζ |
ntinos έγραψε: |
Αυτο για τους τριγμους το λες σαν να εισαι σιγουρος οτι γι αυτον τον λογο το εβγαλαν.ετσι ειναι? |
AlienHack έγραψε: |
χοντρη βαρυα και θορυβώδης!! |
Vini έγραψε: | ||||
Καλά το φαντάστηκα. Επειδή εγώ έχω βγάλει το (τεράστιο) εργοστασιακό τελικό καζάνι και έχω βάλει ένα μικρό δεν έχω τέτοια συμπτώματα θερμότητας. Ωστόσο νομίζω ότι και με το λεπτό θερμό-απαγωγικό φύλλο που δεν έχει το δικό σου δεν νομίζω να δεις τεράστιες διαφορές. Ωστόσο ίσως κάποιος που έχει ακόμα εργοστασιακό καζάνι με το θερμό-απαγωγικό φύλλο να μας πει αν ζεσταίνεται το πάτωμα του.
Είχα τριγμούς, έχω πετύχει κανά δυο ακόμη παιδιά με 207 με τριγμούς από το συγκεκριμένο φύλλο. Οπότε θεώρησα ότι ίσως η Peugeot να είχε κρούσματα παραπόνων και από ορισμένα μοντέλα να τα έβγαλε. Και για να μιλάμε την ίδια γλώσσα αναφέρομαι στο ασημένιο φύλλο που φαίνεται εδώ πάνω από το τελικό καζάνι το οποίο είναι σχεδόν ένας πολύ λεπτός τσίγκος. |
android έγραψε: |
Αν και για μενα πρεπει να παρει ποδι το τελικο ![]() |
stergios_ath έγραψε: | ||
Βγάλτε τελικο να βρείτε την υγεία σας ![]() |