PSClub - Hellas

Κινητήρας - Πρόβλημα στο ρελαντί

Tzive - Τρι 24 Ιούλ 2012, 21:10:30
Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα στο ρελαντί
Έχει αντιμετωπίσει κάνεις πρόβλημα με το ρελαντί του σε 207 THP μετα απο λύσιμο μοτέρ? χωρίς να ανάβει check, το ρελαντί και η λειτουργεία του μοτέρ έχει πάρει περίπατο. Απο χρόνισμα ειναι ok το τρέκαρα το πρωί. Οι χρόνοι ψεκασμού και αναφλέξης έχουν πάει περίπατο, αυτή τουλάχιστον την αίσθηση δίνει. Υπάρχει περίπτωση να έχει βγεί off το "μάτι" που έχει πάνω στο ψευτοκάπακο που διαβάζει την θέση του εκεντροφόρου?

Μιλάμε το αμάξι είναι λες και ειναι tu μοτέρ μονοπετάλουδο με pt53+. απο τις 2.500rpm και πάνω "στρώνει" αισθητά η λειτουργία του. Για ρίχτε καμία ιδέα. Είμαι σε φάση στρωσίματος ακόμα με 250+- km και έχω ήδη αγανακτήσει.
michael-grivas - Τετ 25 Ιούλ 2012, 00:34:12
Θέμα δημοσίευσης:
Μήπως πήρε νερά στους πολλαπλασιαστές?
Alexis22 - Τετ 25 Ιούλ 2012, 00:47:59
Θέμα δημοσίευσης:
Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω μετα απο επισκευη,αν χρονιστηκε με το ματι ή βαλατε σημαδια πριν το ανοιξετε και δεν εχει γινει η εργασια χρονισμου,τοτε χρειαζεσαι χρονισμο,στο δικο μου ετσι λυθηκε...
Το προβλημα εχει να κανει με το γραναζι του μεταβλητου και με το μουαγιε στροφαλου σε αυτη την περιπτωση.
Tzive - Τετ 25 Ιούλ 2012, 10:51:23
Θέμα δημοσίευσης:
Το αμάξι είναι στην θέση του. έχω κλειδία peugeot για το χρόνισμα και έλυσα εχθές ψευτοκάπακο και είδα οτι είναι σωστό Crying or Very sad το θέμα ειναι οτι το πρόβλημα παραμένει...
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες