Τεχνικές - Μηχανολογικές Συζητήσεις - Ενδιξει χαμηλής στάθμης λαδιου kousma - Παρ 29 Ιούν 2012, 16:07:43 Θέμα δημοσίευσης: Ενδιξει χαμηλής στάθμης λαδιου
Καλησπέρα παιδιά έχω ένα Ράλλυ του 08,κάθε λίγο και λιγάκι μου εμφανίζει ενδιξει ότι η στάθμη του λαδιού είναι χαμηλή,και εγω αναγκάστηκα συμπληρωνω,είναι φυσιολογικό αυτο να συμβαίνει κάθε τόσο. Manos206 - Παρ 29 Ιούν 2012, 16:34:46 Θέμα δημοσίευσης:
Μονο ενδειξη βγαζει η οντως χανονται τα λαδια; v.p turbo - Παρ 29 Ιούν 2012, 18:54:42 Θέμα δημοσίευσης:
ε λογικα θα τσεκαρει την βελονα το παιδι πριν συμπληρωσει λαδι..ας τσεκαρει απο την στιγμη που θα του αναψει παλι ποσο λαδι εχει κ οταν συμπληρωσει να μηδενισει το καντραν να δει ποσα χλμ βγαζει μεχρι την επομενη.. makis106 - Παρ 29 Ιούν 2012, 18:55:36 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ενδιξει χαμηλής στάθμης λαδιου
kousma έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά έχω ένα Ράλλυ του 08,κάθε λίγο και λιγάκι μου εμφανίζει ενδιξει ότι η στάθμη του λαδιού είναι χαμηλή,και εγω αναγκάστηκα συμπληρωνω,είναι φυσιολογικό αυτο να συμβαίνει κάθε τόσο.
προσδιόρισε λιγο το "καθε λιγο και λιγακι", και την ποσοτητα που συμπληρωνεις...