Jean έγραψε: |
Εγώ τις είχα πάρει κάπου στα 15 και τις 2 sasic ελαστικές... |
Jean έγραψε: |
Εγώ τις είχα πάρει κάπου στα 15 και τις 2 sasic ελαστικές... |
psgeo έγραψε: |
υ.γ. ανοιξε και ενα μαγαζι στην αθηνααα!!! |
RoadRunner122 έγραψε: | ||
Tη sasic την εσωτερική την πήρα από Ντίνο πριν κανα 3μηνο. Γύρω στα 6-7ευρώ απ'όσο θυμάμαι.
Για δώσε details... |
![]() ![]() |
plaketokofths έγραψε: | ||
δεν εχω μυστικά ![]() ![]() Ειναι ενα citroen store που κατα βαση πουλάει original parts αλλά και τριτων κατασκευαστών. Στην μεση της Φραντζή, δίπλα απο Λαμπριανίδη. |
Δεν ξερω αν οι ιμιτασιον φυσουνες μπαινουν για πλακα η γνησια παντως με παιδεψε για να την βαλω....βλεπετε δεν χρειαζεται δεματικο γιατι εχει ενα εσωτερικο δακτυλιδι που πιανει μεσα εκει στην ακρη της κρεμαγιερας....
Επισης εχω υποψια οτι η κρεμαγιερα εχει τλκ γρασσαδορακια ![]() Εκει που περναγα το γρασσο ειδα μια τρυπιτσα στην ακρη της που εβλεπε προς το καθρεπτη του αυτοκινητου για να σας δωσω να καταλαβετε..... Σε φωτογραφιες που ειδα την κρεμαγιερα στο internet ειδα στις ακρες απο 1 γρασσαδορακι....τωρα αυτο αν χρειαζεται για κατι αλλο ας μας πει καποιος που ξερει ![]() Επισης ειδα και οτι και η εσωτερικη φουσκα εχει ανοιξει σε 5 σημεια ![]() Εχει κατεβασει κανεις μονος του κρεμαγιερα? χρειαζεται να την κατεβασεις τελειως απο το αμαξωμα για να αλλαξεις την μεσα φουσκα? ή βγαζεις μονο τα ιμιμπαρα και το Central Tie Rod End Inner και μετα λυνεις την ακρη μονο της κρεμαγιερας , χωρις να βγαλεις την κρεμαγιερα απο το αμαξι ξεβιδωνοντας την απο τις 50αρες τορξοβιδες κτλ μετα που συνεπαγονται ![]() Ενα παλληκαρι ελεγε στο 106sportclub αλλα δεν ξερω τι κανουν εκει με τον σερβερ τους και δεν ανοιγει τπτ για να διαβασουμε καμια info ![]() |
teo106 16v 2001 έγραψε: |
ναι ,μονο αυτη τη βιδα λυνεις,(την καθετη που λες),τιποτα αλλο...(δε θυμαμαι αν ειναι 50 ή 55 τορξ.... παντως μονο αυτην λυνεις...τιποτα αλλο απο την κρεμαγιερα....) εκεινη που λες οτι βρισκει στο νεροχυτη,ειναι η βιδα που πιανει η μπουκαλα του υδραυλικου τιμονιου,δε χρειαζεται να την πειραξεις......... κοψε τιμονι τερμα αριστερα,λυσε τη βιδα που σου λεω,βγαλτην,και μετα κοβοντας το τιμονι σιγα σιγα προς δεξια,θα βγει ο αξονας της κρεμαγιερας μεσα απο το "συνδεσμο των ημιμπαρων".......αλλαζεις τη φουσκα,και ξαναδενεις αντιστροφα..... ![]() |
RoadRunner122 έγραψε: |
Μάλλον ψυχολογικό είναι Απόστολε.
Δεν αποκλείεται βέβαια να χει πάρει βρωμιά και γι'αυτό να ζορίζει κάπως αλλά λόγω υποβοήθησης δε γίνεται σχεδόν καθόλου αισθητό. Όταν πάρεις τη φούσκα, πριν τη βάλεις, στρίψε τέρμα το τιμόνι για να φανεί ο ατέρμονας ώστε να μπορείς να τον καθαρίσεις και να τον ξαναγρασσάρεις. Προσοχή στην επανατοποθέτηση της φούσκας γιατί έχει μικρή ελαστικότητα και είναι εύκολο να σκίσει (μιλώντας για oem part). ![]() |