Vaggelis έγραψε: |
Η κατάσταση στη Γλυφάδα με το παρκάρισμα τωρα τελευταία, είναι τραγική.....
Συμφωνώ με τον Μήτσο οτι αν δεν στις πήρε η Τροχαία, μυρίζει βρωμοδουλεία..... Παρεπιμτόντως και εγώ ήμουν Γλυφάδα την Παρασκευή και μετά από κόπο, πάρκαρα πάνω σε ένα πεζοδρόμιο (όπως όλοι....) Φυσικά και ήμουν παράνομος, αλλά αν έπρεπε να μου πάρουν τις πινακίδες, έπρεπε να πάρουν και όλων των άλλων....... Τέλος πάντων, ελπίζω να βρείς άκρη...... |
Vasso έγραψε: |
Λοιπόν ...
Το Σαββάτο βράδυ κατέβηκα για ένα ποτό στη Γλυφάδα κατά τις 11:00. Αφήνω το αμάξι στην Πλατεία Εσπερίδων (για όποιον δεν γνωρίζει είναι η πλατεία πάνω από τις καφετέριες corte , cosi κλπ. ) Γυρίζω κατά τη 1:00 και βλέπω το αμάξι μου χωρίς πινακίδες ... , χωρίς κλήση της τροχαίας .... , οι βίδες στο παρμπρίζ ...., ![]() ![]() Ένα αμάξι μπροστά από εμένα 206 και αυτό το ίδιο ακριβώς .....!!!! Λέω κάτσε ,, που είναι η κλήση ???? δεν είναι δυνατόν !!! Παίρνω επί τόπου τηλέφωνο την τροχαία και με τα λίγα και τα πολλά μου λένε σήμερα πως οι πινακίδες μου δεν βρίσκονται εκει !! δεν είναι ούτε στην άμεση δράση ... Η δημοτική αστυνομία δεν αφαιρεί πινακίδες !!! Άρα να πάω αύριο να κάνω δήλωση για κλοπήηηηηηη !!!! Το περίεργο είναι πως μου είπαν τα τσακάλια πως είναι τακτική τους να αφήνουν τις βίδες στο παρμπρίζ... επομένως μου φαίνεται περίεργο !!! ή ξύνονται , ή μου τις κλέψανε .... Για την κλήση πήγαν να με κατηγορήσουν κατευθείαν ... ότι εγώ την έχασα !!!! Έπεσε και λίγο βρισίδι από μέρους μου του στύλ " αφήνουμε τα λεφτά μας στα μαγαζιά σας σαββάτο βράδυ , δεν έχουμε που να παρκάρουμε , βρίσκουμε μετά από κόπο και εσείς καραδοκείτε και μας παίρνετε τις πινακίδες ..., " Τι λέτε εσείς γι'αυτό ??????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Καλημέρα !! Έλειπα χθές και δεν μίλησα καθόλου.
Πήγα στην αστυνομία και επιβεβαιώθει πως δεν τις έχει η τροχαία ούτε η άμεση δράση. ![]() Έκανα δήλωση απώλειας .. μου έδωσαν ένα χαρτί το οποίο με καλύπτει στο να χρησιμοποιώ το αμάξι και αν με σταματήσουν για έλεγχο δεν μου κόβουν κλήση. ![]() Να σας πω κάτι , εγώ δεν πάρκαρα ούτε σε πεζοδρόμιο , ούτε εμπόδιζα πουθενά την κυκλοφορία !!! Αντιθέτως έκανα βόλτες μέχρι να βρω ασφαλές σημείο . ![]() Τώρα θα περιμένω μέχρι τις 18/12 να πάω να πάρω νέες πινακίδες από το υπουργείο !!!! Να στείλω π.μ. σε όλους τον αριθμό των πινακίδων μου για να τις έχετε υπόψη όταν κυκλοφορείτε να πάρετε το 100 ??????????? ![]() ![]() |
dimip έγραψε: |
θα πληρωσεις για τις νεες πινακιδες;;
δεν πιστευω.. ![]() ![]() |
Vasso έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Καλά εσύ τι νόμιζες ????? ότι δεν θα πληρώσω ???? Ναι το Αθάνατο Ελληνικό Κράτος θα με βάλει να πληρώσω από την αρχή για καινούργιες πινακίδες ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Τελικά σήμερα με γνωστό άνθρωπο μέσα στο υπουργείο πήρα πινακίδες καινούργια άδεια κλπ κλπ......
εκτός από 30€ το παράβολο έδωσα εξτρα 25€ για την εξυπηρέτηση !!!!!!!!! και περίμενα και τις ίδιες μέρες περίπου αν θα περίμενα για να τις πάρω αν μου τις είχε πάρει η αστυνομίααααααα !!!! προτιμότερο να πλήρωνα την κλήση 65€ γιατί σχεδόν τα ίδια λεφτά πλήρωσα τελικά !!!!! ακούστε ακούστε άλλα 25€ για την εξυπηρέτηση !!!!!!! ![]() ![]() ![]() όλοι κοιτάζουν από που να τα πάρουν !!!!!!!!!! |
DimiP έγραψε: |
και γιατι παρακαλω πληρωσες για την εξυπηρετηση;;; τον Τσιλιμιδη τον εχεις ακουστα;;; ![]() ![]() ![]() ![]() |
dimip έγραψε: |
και γιατι παρακαλω πληρωσες για την εξυπηρετηση;;;
τον Τσιλιμιδη τον εχεις ακουστα;;; ![]() ![]() ![]() ![]() |
shark_zak έγραψε: |
Υ.Γ: βαλε αλενοβιδες για τους δυσκολεψεις την δουλεια αν ξανα προσπαθεισουν να στις παρουν.... |
Vasso έγραψε: | ||
δεν τις ξέρω ??? τί είναι αυτές ????? |
Vasso έγραψε: | ||||
?????????? όχι ???????? ![]() ![]() ![]()
δεν τις ξέρω ??? τί είναι αυτές ????? |
kovac έγραψε: |
Χωρίς να θέλω να γίνω ο κακός της παρέας, το βρίσκω λογικό να πληρώσει η ίδια τα λεφτά από την αρχή για να βγάλει νέες πινακίδες!
Δηλαδή αν εμένα π.χ. μου έκλεβαν π.χ. το κινητό, εγώ δε θα έπρεπε να το πληρώσω το καινούριο κινητό που θα αγόραζα?Τι φταίει το κράτος? |
Vaggelis έγραψε: | ||
Δεν μιλάμε για το οτι πλήρωσε τις νεες πινακίδες, αλλά για το "φακελάκι" που χρειάστηκε να δώσει, για να τις πάρει πιο εύκολα.... |
Vaggelis έγραψε: | ||
Δεν μιλάμε για το οτι πλήρωσε τις νεες πινακίδες, αλλά για το "φακελάκι" που χρειάστηκε να δώσει, για να τις πάρει πιο εύκολα.... |
Ephi έγραψε: | ||||
ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ? ![]() ![]() |