p206xs2 έγραψε: |
Παιδιά γεια σας.Σήμερα έκανα το πρώτο service(επίσκεψη εγγύησης) στα 5360 χλμ. και άλλαξα και λάδια με δικιά μου οικονομική επιβάρυνση.Μου αλλάξανε και ροδέλα τάπας. Παιδιά τί είναι αυτή η ροδέλα τάπας;
Έχω το 206 XS 1600 16V με multiplexing. Αυτός ο κινητήρας έχει αισθητήρα προανάφλεξης(knock sensor) και τι κάνει ακριβώς; Τα λέμε παιδιά. |
max έγραψε: |
Εμενα στο τελευταιο σερβις μου χρεωσανε 2 καπακια τροχων.Μηπως ξερει κανεις τι ειναι αυτο?Μην μου πειτε τασια,δεν τα αλλαξα. |
Εμενα στο τελευταιο σερβις μου χρεωσανε 2 καπακια τροχων.Μηπως ξερει κανεις τι ειναι αυτο?Μην μου πειτε τασια,δεν τα αλλαξα. |
p206xs2 έγραψε: |
Παιδιά γεια σας.Σήμερα έκανα το πρώτο service(επίσκεψη εγγύησης) στα 5360 χλμ. και άλλαξα και λάδια με δικιά μου οικονομική επιβάρυνση.Μου αλλάξανε και ροδέλα τάπας. Παιδιά τί είναι αυτή η ροδέλα τάπας |
Απ'οτι καταλαβαινω πρεπει να εχει σχεση με τα ταμπουρα των πισω τροχων γιατι μου χρεωσανε 2 και οχι 4. |
nik7 έγραψε: | ||
mporei na ine kai afta ta prostateftika ton diskoplakon..... afta pou ine apo piso apo tis diskoplakes.......den ksero sigoura mia gnomi leo... |
PoLiThS έγραψε: |
Τσοπα Τσοπα (Τυ)μωρούλη... Οταν μιλαει ο θειος.... δεν μιλάει κανεις ! (το κεκαβαληκαμεν το ζαχαροτευτλον)
Αυτο που λέω είναι το τσέκαρα στο συνεργείο σήμερα Τυμωρουλη.. Ποτε θα σε πλακώσω ? |
pugsang έγραψε: |
Ρε παιδια ημαρτον...
Δυο ταπες στις βαλβιδες που βαζεις αερα στα λαστιχα πρεπει να του εβαλαν του ανθρωπου..... Ποσο ειχε φιλε μου αυτο που σου χρεωσαν σαν καπακι τροχου??? |
PoLiThS έγραψε: |
Εγώ μίλησα... είπα τι ειναι... |