PSClub - Hellas
Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Peugeot 206 Eλατήρια H&R
zikos06 - Τρι 12 Ιούν 2012, 09:06:44
Θέμα δημοσίευσης: Peugeot 206 Eλατήρια H&R
Καλησπέρα ανεπανάληπτο φορουμ και τρελαμένοι ραλιάρηδες.....
Ρε παιδια εχω ενα 206 εδω και τρι χρονια δηλαδη τον αλλο μηνα τα κλεινω
και οπως καθε παιδι με peugeot το τσιμπισα λιγα συμπεριλαμβανοντας και ελατηρια H&R 3πόντων(χαμηλώματος) δεν αλλαξα αμορτισερ(μπουκάλες) αλλαξα μονο τα ελατηρια...... ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ... υστερα απο 1 χρονο απο την μερα που τα εβαλα αρχισανε να κοπανανε κατα της διαρκεια στριψηματος. οχι οταν το αυτοκινιτο ειναι με στριμενο το τιμονι και κινειται, αλλα οταν στριβω το τιμόνι εν κινησει..... π.χ. για να στριψω σε ενα στενακι ή για να παρκαρω..... λοιπον το θεμα ειναι οτι γρασαρα το ελατηριο και το εντυσα με λαστιχο.... (και το εχω αφησει ντυμενο) αλλα το προβλημα ειναι οτι ξερενεται το γρασο τον ελλατηριων και κοπανανε.... μηπως φταιει το οτι ειναι τα μαμα τα αμορτισερ με ελατήρια αλλαγμενα ? δεν εχω ιδεα πως να το φτιάξω.... αλλα για παραδειγμα δεν θελω να αλλαξω μπουκαλες ή ελλατηρια και να το ξανακανει παλι.... εχετε καμμια ιδεα ? κατι να προτεινετε ?
TopGear - Τρι 12 Ιούν 2012, 10:16:10
Θέμα δημοσίευσης:
Απ'τα λίγα που'χω διαβάσει εδώ μέσα κι ας με διορθώσουν οι περισσότερο γνώστες, το να βάλεις ελατήρια χαμηλώματος και σκληρότερα απ'τα μαμά, χωρίς να αλλάξεις καν αμορτισέρ, είναι καταστροφική κίνηση, θα χαλάσει πολύ το πάτημα του αμαξιού και θα σου φθείρει εύκολα τα αμορτισέρ.
Οπότε τώρα ή πας για αλλαγή αμορτισέρ (είτε επειδή έχουν φθορά είτε για να στήσεις σωστά την ανάρτηση) ή βγάζεις τα ελατήρια.
Αν λέω βλακείες, τις ντομάτες μετά boys.
zikos06 - Τρι 12 Ιούν 2012, 10:23:44
Θέμα δημοσίευσης:
κι εγω εκει ριχνω το βαρος αλλα δεν ξερω αν θα διορθωθει το προβλημα γτ αν φταινε τα αμορτισερ τοτε ναι, αλλα αν φταινε τα ελατηρια ?
sNicaKoS - Τρι 12 Ιούν 2012, 13:42:23
Θέμα δημοσίευσης:
φίλε μου μετά από 1 χρόνο λογικά θα έχουν σκάσει τα αμορτισέρ σου..γτ σκέψου ότι με τα ελατήρια που άλλαξες τα αμορτισέρ σου ήταν μονιμος πατιμένα μέσα από ότι είναι κανονικά..οπότε θα τερμάτηζαν κ πολύ ποιο εύκολα..στις λακουβές δεν χτυπούσαν?γ αυτό υπάρχουν κ οι αναρτήσεις χαμηλώματος..αν τις βάλεις διπλά δίπλα θα δεις ότι οι χαμηλώματος είναι ποιο κοντές από τις κανονικές..
εμένα οι γνώμη μου είναι ότι θες αμορτισέρ..
zikos06 - Τρι 12 Ιούν 2012, 16:53:11
Θέμα δημοσίευσης:
φιλε αυτο πρεπει να ειναι, θα το κοιταξω απο αυριο κιολας :O να σαι καλα...
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες