Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - 207 - "bonnet open" Αισθητηρας καπο RaLLaKiaSGT - Σαβ 09 Ιούν 2012, 19:51:01 Θέμα δημοσίευσης: 207 - "bonnet open" Αισθητηρας καπο
Καλησπερα παιδια ξαφνικα σημερα οπως γυριζα απο βολτα αρχισε να μου βγαζει αυτη την ενδειξη. Γνωριζει κανεις που βρισκεται ο αισθητηρας στο καπο για να δω αν εχει μετακινηθει απο την θεση του? Ευχαριστω. psilos133 - Δευ 11 Ιούν 2012, 12:21:58 Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 - "bonnet open" Αισθητηρας καπο
RaLLaKiaSGT έγραψε:
Καλησπερα παιδια ξαφνικα σημερα οπως γυριζα απο βολτα αρχισε να μου βγαζει αυτη την ενδειξη. Γνωριζει κανεις που βρισκεται ο αισθητηρας στο καπο για να δω αν εχει μετακινηθει απο την θεση του? Ευχαριστω.
Εγω τον κατηργησα παντως ειχε ψιλοδιαλυθεί κ χτυπουσε συνεχεια..Μπροστα στην πλαστικη μάσκα εκει που παταει το καπό ή καπου εκει τελος παντων δεν θυμαμαι ακριβως τωρα πάνε χρονια που τον κατηργησα..ψαξε λιγο θα τον βρεις εγω τον ειχα βρει αμεσως ενα διακοπτακι της πλακας ειναι.. RaLLaKiaSGT - Δευ 11 Ιούν 2012, 20:11:34 Θέμα δημοσίευσης:
ευχαριστω φιλε μου θα ξανακοιταξω και με βλεπω και εμενα να τον καταργω!