PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Δυναμο?

NPIL - Σαβ 09 Ιούν 2012, 15:27:05
Θέμα δημοσίευσης: Δυναμο?
Καλησπερα παιδια . στο 106 1.1 99" μου αναβει η μπαταρια αμυδρα και μετα παο λιγο λειτουργεια σβηνει . το πηγα στο συνεργειο και μου ειπε οτι θελει αλλαγη το δυναμο , το μετρησε κιολας και ειναι κατω απο 14 κατι (ετσι μου ειπε ια την μοναδα μετρησης) .

Υπαρχει καποια αλλη λυση , επισκευης κτλ. (κατι για καρβουνακια ακουσα απο καποιον , αλλα δεν ξερω τι σημαινει)...

καταλαβαινετε αν το αλλαξω δεν με γλιτωνουν 120-150€

Ευχαριστω
nikolas206gti - Σαβ 09 Ιούν 2012, 15:29:25
Θέμα δημοσίευσης: Re: Δυναμο?
NPIL έγραψε:
Καλησπερα παιδια . στο 106 1.1 99" μου αναβει η μπαταρια αμυδρα και μετα παο λιγο λειτουργεια σβηνει . το πηγα στο συνεργειο και μου ειπε οτι θελει αλλαγη το δυναμο , το μετρησε κιολας και ειναι κατω απο 14 κατι (ετσι μου ειπε ια την μοναδα μετρησης) .

Υπαρχει καποια αλλη λυση , επισκευης κτλ. (κατι για καρβουνακια ακουσα απο καποιον , αλλα δεν ξερω τι σημαινει)...

Ευχαριστω

Αφου στο μετρησανε και οντως θελει επισκευη, τοτε με καρβουνακια προφανως λυνεται το προβλημα Wink

Εξαρταται και απο το συνεργειο αλλα πιστευω με κανα 80αρι θα ξεμπερδεψεις. Wink

Αν οντως παιρνει επισκευη το δικο σου Wink
geo106xs - Σαβ 09 Ιούν 2012, 15:32:39
Θέμα δημοσίευσης:
Νικ,αν θες εχω ενα δυναμο απο σαξο 1.1 αν σου κανει σε πολυ λογικη τιμη Smile
MHTSOS90 - Σαβ 09 Ιούν 2012, 17:29:36
Θέμα δημοσίευσης:
βγαλτω μονος σου εαν πιανουν λιγο τα χερια σου και πηγενετο σε εναν ηλεκτρολογο να σου περασει καινουργια καρβουνακια εαν σου ειπαν οτι αυτο φτεει δεν ειναι καθολου δυσκολο ειδικα στο 1100!!!

πρωτου κανει το οτιδηποτε παντα βγαζεις πολο μπαταριας!!! Wink

κανα 15ευρο το πολυ 20ευρο να σου παει!!!
stamatis_vts - Σαβ 09 Ιούν 2012, 21:37:13
Θέμα δημοσίευσης:
αν δεν εχεις μειωσεις σε φωτισμο,ραδιο, τιμονι κτλ αστο μεχρι να σε κρεμασει τελειως...
ανεβαζουν θερμοκρασια επειδη ειναι κοντα στο μοτερ και τρελαινονται Embarassed
nikolas206gti - Σαβ 09 Ιούν 2012, 21:41:18
Θέμα δημοσίευσης:
stamatis_vts έγραψε:
αν δεν εχεις μειωσεις σε φωτισμο,ραδιο, τιμονι κτλ αστο μεχρι να σε κρεμασει τελειως...
ανεβαζουν θερμοκρασια επειδη ειναι κοντα στο μοτερ και τρελαινονται Embarassed

Και να μεινει μια και καλη εε?? Cool Αφου μετρησανε και δν φορτιζει. Wink
NPIL - Κυρ 10 Ιούν 2012, 16:30:28
Θέμα δημοσίευσης: Re: Δυναμο?
nikolas206gti έγραψε:
NPIL έγραψε:

Ευχαριστω

Αφου στο μετρησανε και οντως θελει επισκευη, τοτε με καρβουνακια προφανως λυνεται το προβλημα Wink

Εξαρταται και απο το συνεργειο αλλα πιστευω με κανα 80αρι θα ξεμπερδεψεις. Wink

Αν οντως παιρνει επισκευη το δικο σου Wink

Στο συνεργειο μου ειπνα αλλαγη ...και να τους το αφησω.... δηλαδη δεν μπορουν να το αλλαξουν εκεινη τη στιγμη ...γιατι να το αφησω ...μηπως δεν το αλλαξουν και απλα το επισκευασουν,,,,μηπως η λυση θα ηταν να το βγαλω και να το παω καπου να το μετρησουν και μηπως να το επισκευασουν ή να το αλλαξω? Δεν ξερω
nikolas206gti - Κυρ 10 Ιούν 2012, 16:45:28
Θέμα δημοσίευσης:
Αν ο Γιωργος πιο πανω στο δινει σε λογικη τιμη και ειναι καλο, τοτε δεν αξιζει να ασχοληθεις με το δικο σου. Το παιρνεις, το βαζεις επανω και ξεμπερδευεις Wink
geo106xs - Κυρ 10 Ιούν 2012, 18:40:00
Θέμα δημοσίευσης:
Μεχρι πριν ενα μηνα που ειχα βαλει μπροστα το σαξακι,το δυναμο φορτισε κανονικα τη μπαταρια...
Τωρα,αν σου ζητησουν 20ευρα για να στο φτιαξουν,τοτε φτιαξ'το δε το συζητω,αλλα αν θελουν κανα 80αρι δεν αξιζει καν να ασχοληθεις...
Αν τελικα χρειαστεις δυναμο πες μου να σου στειλω π.μ με την τιμη Wink

Υ.Γ Η τιμη που το δινω,ειναι εντελως φιλικη,οπως και αλλα πραγματακια που πουλαω αφου εχω γεμισει μια αποθηκη σχεδον!
NPIL - Δευ 11 Ιούν 2012, 20:53:06
Θέμα δημοσίευσης:
geo106xs έγραψε:
Μεχρι πριν ενα μηνα που ειχα βαλει μπροστα το σαξακι,το δυναμο φορτισε κανονικα τη μπαταρια...
Τωρα,αν σου ζητησουν 20ευρα για να στο φτιαξουν,τοτε φτιαξ'το δε το συζητω,αλλα αν θελουν κανα 80αρι δεν αξιζει καν να ασχοληθεις...
Αν τελικα χρειαστεις δυναμο πες μου να σου στειλω π.μ με την τιμη Wink

Υ.Γ Η τιμη που το δινω,ειναι εντελως φιλικη,οπως και αλλα πραγματακια που πουλαω αφου εχω γεμισει μια αποθηκη σχεδον!

Ευχαριστω παιδια για το ενδιαφερον...τελικα επειδη το αμαξι το βιαζοταν ο πατερας μου το αλλαξε σε ηλεκτρολογο του πηρε 70 για μεταχειρισμενο 30 εργατικα. συνολο 100€

thanx
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες