NPIL έγραψε: |
Καλησπερα παιδια . στο 106 1.1 99" μου αναβει η μπαταρια αμυδρα και μετα παο λιγο λειτουργεια σβηνει . το πηγα στο συνεργειο και μου ειπε οτι θελει αλλαγη το δυναμο , το μετρησε κιολας και ειναι κατω απο 14 κατι (ετσι μου ειπε ια την μοναδα μετρησης) .
Υπαρχει καποια αλλη λυση , επισκευης κτλ. (κατι για καρβουνακια ακουσα απο καποιον , αλλα δεν ξερω τι σημαινει)... καταλαβαινετε αν το αλλαξω δεν με γλιτωνουν 120-150€ Ευχαριστω |
stamatis_vts έγραψε: |
αν δεν εχεις μειωσεις σε φωτισμο,ραδιο, τιμονι κτλ αστο μεχρι να σε κρεμασει τελειως...
ανεβαζουν θερμοκρασια επειδη ειναι κοντα στο μοτερ και τρελαινονται ![]() |
nikolas206gti έγραψε: | ||
Αφου στο μετρησανε και οντως θελει επισκευη, τοτε με καρβουνακια προφανως λυνεται το προβλημα ![]() Εξαρταται και απο το συνεργειο αλλα πιστευω με κανα 80αρι θα ξεμπερδεψεις. ![]() Αν οντως παιρνει επισκευη το δικο σου ![]() |
geo106xs έγραψε: |
Μεχρι πριν ενα μηνα που ειχα βαλει μπροστα το σαξακι,το δυναμο φορτισε κανονικα τη μπαταρια...
Τωρα,αν σου ζητησουν 20ευρα για να στο φτιαξουν,τοτε φτιαξ'το δε το συζητω,αλλα αν θελουν κανα 80αρι δεν αξιζει καν να ασχοληθεις... Αν τελικα χρειαστεις δυναμο πες μου να σου στειλω π.μ με την τιμη ![]() Υ.Γ Η τιμη που το δινω,ειναι εντελως φιλικη,οπως και αλλα πραγματακια που πουλαω αφου εχω γεμισει μια αποθηκη σχεδον! |