PSClub - Hellas
Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - 207 Rallye - Σκισμενη αγελαδα
Gotcha - Τρι 29 Μάϊ 2012, 14:30:36
Θέμα δημοσίευσης: 207 Rallye - Σκισμενη αγελαδα
Λοιπον παρατηρησα εχθες πως η αγελαδα στο σημειο που σφηγκει στην τουρμπινα, εχει κανει ενα σκισημο 2-3 ποντους κατα μηκος της αγελαδας. Ειναι ουσιαστικα στο σημειο που πιανει ο μεταλικος σφιγκτηρας. Επισης καταλαβαινω πως ειναι μεχρι μεσα το σκισημο, καθως βλεπω πως εχει ξερασει λιγο λαδι απο τις αναθυμιασεις και εχει λερωσει. Αυτο το παρατηρησα αφου τις τελευταιες μερες, ενω κανονικο μου σηκωνει 1.2 οβερ, μου σηκωνε 1-1.1 με το ζορι.
Παιζει ρολο για την πιεση, τρυπα στην εισαγωγη πριν απο τουρμπινα (ουσιαστικα εκει που εχω εγο το σκισιμο)
Δεν εχει ανοιξει, απλα φενετε σαν ραγισμενο, γιατι κρατιεται απο τον μεταλικο σφικτηρα
bagosgt - Τρι 29 Μάϊ 2012, 18:26:13
Θέμα δημοσίευσης:
αν ειναι στην αγελαδα,δε θα δεις διαφορα στη πιεση,ΑΛΛΑ υπαρχει πειπτωση να κοπει κ το κολαρο μεταξυ τουρμπινας κ a-tube οποτε απο εκει θα εχεις απωλεια πιεσης
Gotcha - Τετ 30 Μάϊ 2012, 07:36:12
Θέμα δημοσίευσης:
Βαγγο με μπερδεψες, ποιο ειναι το a-tube?
bagosgt - Τετ 30 Μάϊ 2012, 20:42:01
Θέμα δημοσίευσης:
το πλαστικο κοματι που ενωνει την τουρμπινα με τη φισουνα που παει στο ιντερκουλερ(για τα γνησια μιλαω παντα).δλδ εχουμε την τουρμπινα,ενα κολαρο(αυτο που σου λεω οτι σκιζεται),ενα πλαστικο κοματι σα μπανανα(
),κολαρο-φισουνα,εισοδος ιντερκουλερ.
Gotcha - Πεμ 31 Μάϊ 2012, 07:32:27
Θέμα δημοσίευσης:
Μπα αυτο ειναι μια χαρα. Επομενως σκησιμο στην αγελαδα πριν απο τουρμπινα δεν δικαιολογει απωλεια πιεσης. σωστος, θανξ!
rallakias22 - Πεμ 31 Μάϊ 2012, 17:06:25
Θέμα δημοσίευσης:
Και εμενα ειχε σκιστει αρκετα σε αυτο το σημειο και την αλλαξα.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες