deppy έγραψε: |
Δεν γνωριζω ακριβως, αλλά ειναι τα πρωτα λαδια. Δεν εχω κανει ακομα αλλαγη λαδιων. |
Daloup-man έγραψε: |
Καλημέρα!
Κ εμένα μου κάνει αυτόν το θόρυβο-μάλλον λέμε τον ίδιο-γιατί: 1.Όταν το αφήνω να ζεσταθεί δεν το κάνει. 2.Έχω παρατηρήσει οτι-όταν το ξεκινάω κρύο-πάω να ξεκινήσω με 1.500-2.000 rpm δεν τον κάνει και 3.Όταν το ξεκινάω κρύο συνεχίζει να το κάνει για τις επόμενες τουλάχιστον 3-4 ώρες!Ενώ αν το ζεσταίνω δεν ακούγεται καθόλου όλη τη μέρα! Σκοπεύω να πάω στην αντιπροσωπεία γιατί κάνει κ άλλο θόρυβο-σε άλλο topic-!! Ξέρει κανείς όμως τίποτα?? ![]() |
johnfromhaidari έγραψε: |
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ! ΘΟΡΥΒΟ ΑΚΟΥΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΙ ΔΕΞΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΚΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΜΕ ΝΕΚΡΑ!ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΩΣ ΣΑΝ ΚΡ-ΚΡ-ΚΡ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ.ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ? ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΩ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ!!!
ΜΑ ΚΑΛΑ ΟΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 206 Η ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ?????? |
johnfromhaidari έγραψε: |
ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕΡΩΣΩ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΙΝΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ!!!ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΟΑΝ?ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ?ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ.3 ΜΗΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ 2 ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ(ΒΛΕΠΕ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΛΑΔΙΟΥ...)ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΤΡΕΝΑΡΩ ΛΙΓΟ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ |