geo106xs έγραψε: |
Γιατι ρε Στελιο; Εμενα μου φαινεται ετσι παντως,τουλαχιστον μεχρι το apex η συμπεριφορα του μπροστινου συστηματος ειναι πολυ ανωτερη,το μονο που με χαλασε ειναι οτι στην εξοδο αποκταει μεγαλυτερη στροφορμη(?)-αν χρησιμοποιω το σωστο ορο-οποτε η υποστροφη διαρκει παραπανω,χωρις ομως να ειναι μη ελεγχομενη...Αυτα ειναι τα συμπερασματα μου απο μια εβδομαδα οδηγηση με το 16β,μετα ηρθα Κρητη οποτε... ![]() Ισως να εχεις και δικιο,απλα εγω να μην εχω την εμπειρια για να το καταλαβω ![]() |
DimL106 έγραψε: |
Γεια χαρα Στελιο!
Να σου πω την αληθεια περιμενα και την δικια σου αποψη επι του θεματος μιας και εσυ ειχες προτεινει την μετατροπη που εγραψα αρχικα! Θα ηθελες να μου πεις την αποψη σου επι του θεματος; Τι πιστευεις εσυ πως θα ηταν το πιο σωστο φυσικα τηρωντας τα συγκεκριμενα οικονομικα κριτηρια (γυρω στα 700-800 ευρωπουλακια δηλαδη). Αν καταληξουμε τελικα στο αρχικο σχεδιο, εχεις καποιες συμβουλες και ισως καποιες λεπτομεριες που θα πρεπει να κοιταξω πριν προχωρησω; Ευχαριστω και τους δυο για τον χρονο σας παιδια, ειλικρινα το εκτιμω! ![]() |