PSClub - Hellas

Εισαγωγή - Εξαγωγή - 207 φιλτροχοανη!

xristos - Πεμ 17 Μάϊ 2012, 16:58:35
Θέμα δημοσίευσης: 207 φιλτροχοανη!
γεια σας παιδια! εχω ενα 207 rallye και θελω να το περασω μια χοανη πανω. Ειχα περασει μια παλια αλλα απλος ειχα βγαλει το φιλτροκουτι και περασα την χοανη εκει, μου αρεσε το σκασιμο που εκανε αλλα δεν μου αρεσε η δουλεια, θελω να γινει με σωστο τροπο. λοιπον που ειναι πιο καλα να τοποθετηθει μια χοανη? στην θεση που ειναι το φιλτροκουτι ? η να καταργησω τελειως ολη την γραμη και να την τοποθετησω μπροστα στην τουρμπινα ? και αν την τοποθετησω μπροστα στην τουρμπινα τι γινετε με τις αναθυμιασεις ? ξερω εχει γινει ενα ποστ πιο πανω αλλα δεν εχω χρονο να κατσω να διαβασω 300 σελιδες για να καταληξω καπου Smile
Pughell - Πεμ 17 Μάϊ 2012, 17:20:47
Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 φιλτροχοανη!
xristos έγραψε:
ξερω εχει γινει ενα ποστ πιο πανω αλλα δεν εχω χρονο να κατσω να διαβασω 300 σελιδες για να καταληξω καπου Smile

Κατανοεις οτι απο αυτο και μονον που γραφεις,δεν θα ειναι παραλογοι οι mods αμα στο κλειδωσουν και στο διαγραψουν...
bagosgt - Πεμ 17 Μάϊ 2012, 19:19:19
Θέμα δημοσίευσης:
μην αποπερνεις τους νεους ες στελιο,θα μεινουμε μονο εμεις οι παλιογεροι στο φορουμ Laughing
λοιπον φιλε χρηστο,εντελως περιληπτικα,καταργεις ολη την γραμμη,(εκτος αν βρεις τροπο να στελνεις δροσερο αερα εκει πισω)κ τις αναθυμιασεις τις βγαζεις εντελως εξω,δε πειραζει!!
Pughell - Πεμ 17 Μάϊ 2012, 21:34:08
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν τον αποπαιρνω ρε,απλα να σκεφτομαστε λιγο και τους αλλους που συμμαζευουν το μπρδελο καθε φορα που εμας μας ταβλωνει να κανουμε το forum πτανα... Confused

500 σελιδες εχει για αυτο το θεμα.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες