PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Νερό στα πίσω φώτα

zzzleepy - Τετ 03 Δεκ 2003, 19:49:58
Θέμα δημοσίευσης: Νερό στα πίσω φώτα
Εδώ και καιρό παρατήρησα ότι τα πίσω φώτα μου, όταν βρέχει ή πλένω το αυτοκίνητο, γεμίζουν με σταγονίδια νερού (εσωτερικά και στο πάνω μέρος) τα οποία, αν δεν ξαναβρέξει ή αν δεν το ξαναπλύνω, εξατμίζονται μετά από λίγες μέρες. Πρόβλημα δεν υπάρχει πουθενά στη λειτουργία των φώτων ή των φλας.

Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Να τα αφήσω έτσι όπως είναι ή να πιάσω και να τα στεγανοποίησω; Έχετε να προτείνετε κάτι όσον αφορά τη μέθοδο στεγανοποίησης; Απ'όσο ξέρω μπορεί να γίνει με σιλικόνη στις ενώσεις αλλά μήπως υπάρχει κάτι καλύτερο;

Thanx... Smile
netblaster - Πεμ 04 Δεκ 2003, 00:29:53
Θέμα δημοσίευσης:
Κλασσικο προβλημα εμφανισης υγρασιας στα πισω φωτα...Αν σου εμφανιστει και τα μπροστα μην ανυσηχεις!!! Απλα ειναι λιγο σπαστικο!!! Ενας φιλος με το ιδια προβλημα το πηγε στην πεζο και χωρις δευτερη σκεψη του αλλαξαν και τα δυο φωτιστικα!!! Ηταν μεσα στην ασφαλεια βεβαια... Η λυση της στεγανοποιησης ειναι σωστη...Αποτι ξερω υπαρχει και μια ειδικη σιλικονη για στεγανοποιησεις χρωματος μαυρου!!!
STELIOS - Πεμ 04 Δεκ 2003, 15:24:03
Θέμα δημοσίευσης:
Κλασσικο προβλημα. Εμενα το παθαινει και στο εμπρος αριστερο φαναρι. Οταν μου το εκανε εμενα ηταν λιγο μετα τον 1ο χρονο. Το πηγα στη Condor και μου λεει ο τυπος εκει πως τα ηλεκτρικα εχουν εγγειηση 1 χρονο και πως θα μου τα χρεωνε αν τα αλαζε. Εγω βεβαια υποστηριξα οτι το προβλημα δεν ειναι ηλεκτρικο. Πες το κακη σηναρμολογηση, κακη στεγανοποιηση, οτιδιποτε, αλλα πολυ απλα δεν ειναι ηλεκτικο το προβλημα (σωστα?). Ε ο τυπος με εγραψε στα πα....ρια του.
Μετα του εδειξα και τα πισω που ειχαν σταγωνες μεσα και του λεω πως γενικα τα 206 πρεπει να εχουν προβληματα με τα φαναρια τους (δεν μπορει μονο τα δικα μου να μπαζουν και μαληστα 3 απ'τα 4) και πως το ειχα προσεξει και σε αλλα 206.
Και τι μου λεει ο Εληνναρας?
- Μαλλον τα εχεις χτηπησει σε παρκαρισμα και εχουν μικρορωγμες απ'τις οποιες μπαινει νερο.

Twisted evil Μα ειναι δηνατον? Τα πισω φαναρια για να χτηπησεις πρεπει να προσπαθεις να παρκαρεις σε καμια σπηλια!!!!!! Και να θες δεν μπορεις εκει που βρησκοντε!!!!

Anyway αφου με εβγαλε εξω απ'τα ρουχα μου ο τυπος, και καταλαβα πως δεν ειχε καμια διαθεση να με εξυπηρετησει, εφηγα απραγος.

Και μετα σου λεει εξυπηρετηση πελατων........
DRAKE - Πεμ 04 Δεκ 2003, 15:33:04
Θέμα δημοσίευσης:
Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα στο πίσω αριστερό φανάρι. Μετά από σχολαστική παρατήρηση όμως με μεγενθυντικό φακό Shocked είδα ότι έχει μια ρωγμή Cussing out περίπου 7 πόντους και από κει πρέπει να μπαίνει νερό. Μάλλον παρκάρισμα Cussing out Πρόβλημα με την λειτουργία τους όμως δεν είχα μέχρι τώρα.
Δημήτριος - Πεμ 04 Δεκ 2003, 19:20:24
Θέμα δημοσίευσης:
DRAKE έγραψε:
Μετά από σχολαστική παρατήρηση όμως με μεγενθυντικό φακό Shocked είδα ότι έχει μια ρωγμή Cussing out περίπου 7 πόντους και από κει πρέπει να μπαίνει νερό.

Καλά και χρειάστηκες μεγεθυντικό φακό για να δείς μια ρωγμή 7 πόντων;;; Shocked Shocked Wink Wink

Πόση μυωπία έχεις ; Big wink Wink
zzzleepy - Πεμ 04 Δεκ 2003, 20:34:51
Θέμα δημοσίευσης:
Απ'ότι καταλαβαίνω από τις απαντήσεις σας, η υγρασία στα πίσω (αλλά και στα εμπρός) φώτα είναι κάτι φυσιολογικό. Επίσης κατάλαβα ότι κανείς δεν ασχολήθηκε με τη στεγανοποίησή τους. Εφόσον δουλεύουν σωστά (ακόμα) θα τα αφήσω κι ααααν ποτέ έχω χρόνο και όρεξη θα πιάσω να τα λύσω και να τους περάσω σιλικόνη.
shark_zak - Παρ 05 Δεκ 2003, 01:02:07
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:
Απ'ότι καταλαβαίνω από τις απαντήσεις σας, η υγρασία στα πίσω (αλλά και στα εμπρός) φώτα είναι κάτι φυσιολογικό. Επίσης κατάλαβα ότι κανείς δεν ασχολήθηκε με τη στεγανοποίησή τους. Εφόσον δουλεύουν σωστά (ακόμα) θα τα αφήσω κι ααααν ποτέ έχω χρόνο και όρεξη θα πιάσω να τα λύσω και να τους περάσω σιλικόνη.

φιλε Αντωνη καλο θα ηταν να τα αλλαξεις... Idea

και εγω ειχα το ιδιο προβλημα και πηγα και τα αλλαξα... Arrow

ηταν βεβαια μεσα στην εγγυηση.... Wink
zzzleepy - Παρ 05 Δεκ 2003, 01:03:55
Θέμα δημοσίευσης:
Ή να τα αλλάξω με κάποια καλύτερα, αν τελικά βρω αυτά που θέλω Wink

Εξάλλου τώρα πια πάει η εγγύηση...
shark_zak - Παρ 05 Δεκ 2003, 08:25:21
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:

θα ηταν μια καλη αφορμη για να βαλεις κατι διαφορετικο.... Idea Silly

οπως τα lexus η τα καινουργια τα μαμισια...
fpug - Παρ 05 Δεκ 2003, 09:13:23
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:

Περσυ ειχα κι εγω το ιδιο προβλημα με το δεξι πισω φαναρι.
Κραταγε σταγονιδια καθ ολη τη διαρκεια του χειμωνα. Με το που αρχισαν οι ζεστες εξαφανιστηκαν και φετος δεν τα εχω ξαναδει καθολου.
PoLiThS - Παρ 05 Δεκ 2003, 09:23:12
Θέμα δημοσίευσης:
Στέλιο ποιά φανάρια φοράς μπροστά ?
DRAKE - Παρ 05 Δεκ 2003, 10:05:42
Θέμα δημοσίευσης:
Δημήτριος έγραψε:
DRAKE έγραψε:
Μετά από σχολαστική παρατήρηση όμως με μεγενθυντικό φακό Shocked είδα ότι έχει μια ρωγμή Cussing out περίπου 7 πόντους και από κει πρέπει να μπαίνει νερό.

Καλά και χρειάστηκες μεγεθυντικό φακό για να δείς μια ρωγμή 7 πόντων;;; Shocked Shocked Wink Wink

Πόση μυωπία έχεις ; Big wink Wink

Shocked Cyclops Σε μήκος ήταν 7 πόντος έμοιαζε σαν τρίχα...
Άκcuου εκbuεί mυoπί8αjg. Κια να graφεται με πιο megala γρραματτα γιαα να vλεπο
sotamax - Παρ 05 Δεκ 2003, 11:40:42
Θέμα δημοσίευσης:
Μια επίσκεψη στην αντιπροσωπεία εάν εισαι μεσα στην εγγύηση εαν δεν λίγο τα καλαντα λίγο καμια θεια καμία νονά με γειά τα τύπου Lexus.... Evil
zzzleepy - Παρ 05 Δεκ 2003, 13:06:24
Θέμα δημοσίευσης:
Lexus δεν πρόκειται να βάλω γιατί δε μου αρέσουν. Ψάχνω λεία αλλά σκούρα, στο στυλ των νέων 206 αλλά σε πιο σκοτεινό Razz Οπότε αφήνω τα δικά μου έτσι μέχρι να έχω λεφτά (ή να ξεβαρεθώ και να τα στεγανοποιήσω) κι άμα γίνει πολύ το νερό βάζω και κανα δυο χρυσόψαρα να πουλάω και μούρη Laughing Laughing Laughing
zzzleepy - Παρ 05 Δεκ 2003, 13:24:13
Θέμα δημοσίευσης:
Κάτι τέτοιο εννοώ:

Αυτά είναι της Ecosse, κοστίζουν 233.83 λίρες ενώ έχει και τα άλλα δυο πίσω φώτα (ομίχλης και τρίτο φως φρένων). Ωραία ε;
DRAKE - Παρ 05 Δεκ 2003, 14:21:38
Θέμα δημοσίευσης:
Είδα σε διαφήμηση περιοδικού τα πίσω φώτα σε τελείως μαύρο. Μου άρεσαν πολύ αλλά δυστυχώς όπως και αυτά της φωτογραφίας δεν είναι νόμιμα Crying or Very sad Crying or Very sad
zzzleepy - Παρ 05 Δεκ 2003, 15:11:46
Θέμα δημοσίευσης:
Γιατί να μην είναι; Αν φαίνονται καλά τη νύχτα, δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα...
DRAKE - Παρ 05 Δεκ 2003, 16:08:39
Θέμα δημοσίευσης:
Εκτός από τα φώτα όλα τα οχήματα πρέπει να έχουν και κόκκινους ανακλαστήρες πίσω, όταν τα χτυπάει δηλ το φως του πίσω να φαίνονται.....
STELIOS - Παρ 05 Δεκ 2003, 18:45:03
Θέμα δημοσίευσης:
[quote="PoLiThS"]Στέλιο ποιά φανάρια φοράς μπροστά ?[/quote

Τα πλαστικα διφανα με τις οριζοντιες γραμμες. Αυτα που εχει και το CC.
RASTAVIPER - Σαβ 11 Νοέ 2006, 19:55:52
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια εχω το ιδιο προβλημα με το μπροστα αριστερο φαναρι.Τα φαναρια ειναι ολοκαινουρια και μπηκαν πανω στο αμαξι πριν 2-3 βδομαδες.Το φαναρι με τη υγρασια εχει πολλες σταγονιτσες στο κομματι των φλας και μια θολουρα στο κομματι που ειναι ακριβως μπροστα στις 2 λαμπες των κυριως φωτων.
Επειδη τα φαναρια ειναι καινουρια αποκλειω να εγινε λογω ρωγμων κλπ αλλα μαλλον απο την τρυπα που εχει κατω αριστερα για να μπει η ψειρα και την οποια εγω δεν εχω βαλει, αρα η τρυπα ειναι κενη.Τωρα γιατι εγινε μονο στο ενα φαναρι, δεν εχω ιδεα.
Εχουν περασει 2 βδομαδες απο το τελευταιο πλυσιμο και βρχοη που επεσε.Ομως η υγρασια δε φαινεται να μειωνεται.Υπαρχει κανενας τροπος για να απορροφηθει καπως, εκτος απο το να βγαλω και να ανοιξω το φαναρι?

http://briefcase.pathfinder.gr/download/554317
Pugobios - Σαβ 11 Νοέ 2006, 21:00:38
Θέμα δημοσίευσης:
Έλενξε τα φανάρια σου απο όλες τις πλευρές!Εμένα το δεξί μπροστινό μου φανάρι ήταν σπασμένο εργοστασιακά στο κάτω δεξί μέρος και το κατάλαβα 10 χρόνια μετά!Νερά δεν έπαιρνε ούτε θόλωνε αλλα και να θόλωνε δεν φαινότανε.Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να τα στεγανοποιείσετε με διάφανη σιλικόνη έτσι για σιγουριά.Εγώ έτσι έκανα στα καινούργια πρίν ακόμα τα βάλω!
xrisa-xs - Πεμ 25 Οκτ 2007, 12:25:13
Θέμα δημοσίευσης:
φίλοι μου χρειάζομαι τη βοήθειά σας!

έχω πρόβλημα υγρασίας στα καινούρια μου πίσω φανάρια, και συγκεκριμένα μόνο στο αριστερό!

στην αρχή άρχισε γύρο από την περιοχή του φλας και τώρα επεκτάθηκε σχεδόν σε όλο το φανάρι... λογικά πρέπει να έπαιξαν ρόλο και οι πρόσφατες βροχοπτώσεις, αλλά δυστυχώς το πρόβλημα παρουσιάστηκε λίγες μέρες πριν από τις βροχές Shocked, απλά με τη βροχή επιδεινώθηκε...

Περίμενα ότι αυτή η υγρασία απλά θα εξατμιστεί όπως εμφανίστηκε, αλλά τίποτα μέχρι τώρα, επιμένει. Επίσης μου φαίνεται περίεργο γιατί πριν τα βάλω πάνω τα είχαμε περάσει και με μια μονωτική ταινία...

θα έρθω και από τη λέσχη σήμερα να τους ρίξετε μια ματιά Confused
MEMsound - Πεμ 25 Οκτ 2007, 12:34:25
Θέμα δημοσίευσης:
φυσικά... Wink Wink Wink
Giannis307 - Πεμ 25 Οκτ 2007, 18:36:09
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
φυσικά... Wink Wink Wink

Mαστρο Μανθε βαλε το χερακι σου παλι....
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
kovac - Πεμ 25 Οκτ 2007, 21:32:17
Θέμα δημοσίευσης:
Άστο να φύγει καλά η υγρασία από μέσα και αν γίνεται να το βαρέσει λίγο και ο ήλιος (ο ποιος? Laughing Laughing Laughing ), το μονώνεις με παρμπριζόκολλα γύρω-γύρω και τέλος. Wink
xrisa-xs - Παρ 22 Φεβ 2008, 11:20:54
Θέμα δημοσίευσης:
επαναφέρω το θέμα μιας και δεν λύθηκε τελείως Evil
εξακολουθώ να έχω υγρασία στο πίσω αριστερό φανάρι και με αυτόν τον καιρό (χιόνια) επιδεινώθηκε!

τι άλλο να κάνω για να σταματήσει αυτό?
grpap - Παρ 22 Φεβ 2008, 11:39:46
Θέμα δημοσίευσης:
Εχουμε ειδικα χρυσοψαρα για τετοια φαναρια…………Laughing
xrisa-xs - Παρ 22 Φεβ 2008, 11:47:45
Θέμα δημοσίευσης:
δεν είν' κακή ιδέα! Idea
MEMsound - Παρ 22 Φεβ 2008, 12:38:07
Θέμα δημοσίευσης:
λόγω αποκριάς να ντυθείς γοργόνα και να πάς να μείνεις μέσα στα φανάρια Laughing

υ.γ. πρέπει να τα δούμε από κοντά να δούμε από που ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ μπαίνει νερό Twisted evil Laughing Twisted evil Razz Laughing
xrisa-xs - Παρ 22 Φεβ 2008, 12:51:39
Θέμα δημοσίευσης:
εγώ λέω να πάρω τηλ "τον Μάκη"
αυτός θα τα βρεί όλα Laughing Laughing Laughing
Danis - Παρ 22 Φεβ 2008, 19:33:31
Θέμα δημοσίευσης:
το ίδιο προβλημα το ειχε ενας φιλος μου και αλλαξε φαναρια (τα πισω) γιατι μέσα είχανε φυτρώσει!!!

ΜΟΥΧΛΑΑΑΑΑΑ........ Razz Razz
glf - Σαβ 23 Φεβ 2008, 02:52:35
Θέμα δημοσίευσης:
επειδή και στο 106 μπορεί να υπάρξει τέτοιο πρόβλημα, το πρώτο πράμα που κάνεις είναι σπρει σιλικόνης στα λάστιχα που στεγανοποιούν το φανάρια για να είναι μαλακά και να πιάνουν καλά στο σασί, χωρίς σκόνη-χωματάκι που δημιουργείται εκεί.

αν έχει κάπου τρύπα είναι άλλη ιστορία..
sod - Σαβ 23 Φεβ 2008, 15:18:58
Θέμα δημοσίευσης:
xrisa-xs έγραψε:
επαναφέρω το θέμα μιας και δεν λύθηκε τελείως Evil
εξακολουθώ να έχω υγρασία στο πίσω αριστερό φανάρι και με αυτόν τον καιρό (χιόνια) επιδεινώθηκε!

τι άλλο να κάνω για να σταματήσει αυτό?

Το βρηκα.....Χρυσα βγαλε το εξωτερικο πλαστικο το διαφανο τελειωs....δεν θα εχει καπου να κατσει η υγρασια Wink Wink Wink
Antonis78 - Κυρ 24 Φεβ 2008, 22:12:12
Θέμα δημοσίευσης:
εχθες τα στεγανοποιησα.καντε το και σεισ το συντομοτερο γιατι εμενα μου αχριστεψε τις πλακετες με τις επαφες για τις λαμπες.και αν χαλασουν πρεπει να παρεις ολοκληρο φαναρι. δεν τις δινουν χωρια.εκτος αν τις βρεις μεταχειρισμενες πραγμα δυσκολο
pigasos07 - Τρι 26 Φεβ 2008, 00:10:49
Θέμα δημοσίευσης:
guys,πήγα για καμμένη λάμπα την παρασκευή και έφαγα ήττα.
Εμπαζε πίσω αριστερό φανάρι και έκανε τις αντιστάσεις κώλο...
Πάλι καλά που ο ηλεκτρολόγος ήταν φιλαράκι αλλιώς στην Peugeot θα έτρωγα 2η ήττα Shocked
glf - Τρι 26 Φεβ 2008, 08:38:04
Θέμα δημοσίευσης:
τι σου έκανε ο φίλος ηλεκτρολόγος? το καθάρισε ?
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες