PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - αντικατασταση ψαλιδιου σε 206 με μεταχειρισμενο

stelios GTI - Τετ 09 Μάϊ 2012, 13:21:53
Θέμα δημοσίευσης: αντικατασταση ψαλιδιου σε 206 με μεταχειρισμενο
καλησπερα. λιγες μερες πριν ειχα ενα μικρο ατυχημα. εναβηκα με τη ν μπροστα αριστερη ροδα εινα πεζοδρομιο υψους 10 εκατοστων με ταχυτητα 50 χιλιομετρα. το αμαξι παρεμεινε οπως ειχε.. ολα ηταν τελεια στη θεση τους. ομως μου ειπαν να αλλαξω το ψαλιδι της ροδας επειδη ειχε στραβωσει λιγο. σε ενα συνεργειο Peugeot sport garage μου ειπαν οτι το ψαλιδι εχει 150 ευρω και με τοποθετηση και ευθυγραμμιση παει συνολο 220 ευρω. εγω τωρα βρηκα μεταχειρισμενο ψαλιδι απο καταστημα ανταλλακτικων απο το ιδιο μοντελο πολυ πιο φθηνο. πειραζει να βαλο μεταχειρισμενο ψαλιδι ? θα εχει προβλημα το αμαξι λετε ? ή χρειαζεται καινουριο ? ευχαριστω πολυ
AlienHack - Τετ 09 Μάϊ 2012, 14:35:15
Θέμα δημοσίευσης:
καταρχας εισαι πολυ τυχερος..
εγω το ιδιο σκηνικο περσι, 10εκ πεζοδρομιο με 40χλμ/ω στραβωσα ψαλιδι αναρτηση ακρομπαρο και ακρο... Crying or Very sad ζημεια συνολο 400 φευγα

τεσπα.

για το ψαλιδι σου τωρα,. βρισκεις ΤWR ή delphi με 75 ευρω.. οποτε με περαστικα και ευθυγραμμηση πας 130

μεταχειρισμενα μην βαλεις δεν αξιζει γιατι ειναι κατι το οποιο φθηρεται. οποτε μπορει να το βαλεις και να κοπαναει ... και μετα αντε ξαναβγαλτο..
action_peugeot - Δευ 14 Μάϊ 2012, 21:58:05
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:

βρισκεις ΤWR ή delphi με 75 ευρω.. οποτε με περαστικα και ευθυγραμμηση πας 130

Η πιο οικονομική λύση
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες