Vasso έγραψε: |
κολλάει το πατάκι κάτω από το συμπλέκτη |
teoman έγραψε: |
σταματημένος στο φανάρι |
Mimis έγραψε: |
Τελικά μου φαίνεται ότι πρέπει να ακολουθήσετε την δική μου τακτική : Καθημερινό τιναγμα στα πατάκια........ Δεν προλαβαίνουν να φύγουν απο τη σωστή θέση ποτέ γιατι συνέχεια τα βάζω και τα βγάζω... |
Vasso έγραψε: |
Πάλι καλά που δεν έπαθες τίποτα και εσύ και το αμάξι ....!!!
εμένα το μόνο που συμβαίνει συχνά ![]() ![]() Χειρότερο δε όταν φοράω μπότες που το τραβάω με το τακούνι ![]() ![]() ![]() |
netblaster έγραψε: |
Εκτος απο αλογα δινουν και στυλ στην οδηγηση!!!! ![]() ![]() ![]() |
zzzlepy έγραψε: |
Τα τακούνια δίνουν άλογα στο αυτοκίνητο Όσο ψηλότερα, τόσο αυξάνεται η ιπποδύναμη... |
netblaster έγραψε: |
Εκτος απο αλογα δινουν και στυλ στην οδηγηση!!!! ![]() ![]() ![]() |
shark_zak έγραψε: |
αλλα σιγουρα δινουν στυλ στην εξοδο τυπισας κατα την εξοδο απο οχημα... ![]() |
shark_zak έγραψε: | ||
δεν ξερω αν δινουν στυλ στην οδγηση(χιχιχι).... ![]() αλλα σιγουρα δινουν στυλ στην τυπισας κατα την εξοδο απο οχημα... ![]() |
STAMOS έγραψε: |
ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΠΑΤΑΚΙΑ 3D ΤΗΣ ΠΕΖΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΛΙΨΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΙΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΟΚΕΤΑ? ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ LION ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΕΙΧΕ 2 ΚΛΙΨΑΚΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΜΥΤΕΣ ΕΠΙΑΝΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΟΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ |
Ntinos έγραψε: |
Τα καλά κορίτσια φορούν τακούνια στη δουλειά . Τα κακά κορίτσια φορούν τακούνια στο κρεβάτι |
shark_zak έγραψε: | ||
μου αρεσει ο τροπος που σκευτεσαι... ![]() |
DimiP έγραψε: | ||||
εμενα παλι μου αρεσει ο τροπος που εγραψες το "σκεφτεσαι" !! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() πλακα κανω ![]() |
307_fotini έγραψε: |
εγω παντως εβαλα δερματινα και σωθηκα ,γιατι τα μαμα πατακια που ειχε το 307 ολο σκαλωναν κατω απο τα πενταλια και ηταν οντως πολυ φονικα |
brz20 έγραψε: |
Βρε 'σεις γι'αυτο εχει 2 τρυπες πισω το πατακι.
Αν δειτε την μοκετα που εχει μεσα το αμαξι θα παρατηρησετε 2 πλαστικα. Αυτα ειναι βιδες. Τα ξεβιδωνετε και βαζετε πανω το πατακι.Μετα ξαναβιδωνετε πανω απο το πατακι και δεν κουνιετε καθολου. |
shark έγραψε: |
Και στο 3D για το 206cc είναι με κλιπάκια? |
Ronin έγραψε: |
Έβαλα κι εγώ κάτι Sparco πρόσφατα...
Ούτε λόγος φυσικά για φονικές διαθέσεις... |
brz20 έγραψε: |
Βρε 'σεις γι'αυτο εχει 2 τρυπες πισω το πατακι.
Αν δειτε την μοκετα που εχει μεσα το αμαξι θα παρατηρησετε 2 πλαστικα. Αυτα ειναι βιδες. Τα ξεβιδωνετε και βαζετε πανω το πατακι.Μετα ξαναβιδωνετε πανω απο το πατακι και δεν κουνιετε καθολου. |