PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - ΦΟΝΙΚΟ ΠΑΤΑΚΙ

Ntinos - Τρι 02 Δεκ 2003, 18:56:01
Θέμα δημοσίευσης: ΦΟΝΙΚΟ ΠΑΤΑΚΙ
Και εκει που οδηγας αμεριμνος και ολα ειναι καλα και πας με το 206 σου βολτα, ξαφνικα πας να στριψεις σε στενο και....το τιμονι δεν στριβει,το πεταλ του φρενου δεν πατιεται και μενεις διχως τον ελεγχο του αυτοκινητου σου στην μεση του δρομου.
Σταματας με χειροφρενο και κατεβαινεις κατω (αφου σε βριζουν ολοι οι πισω και αποφευγεις 2 παρκαρισμενα) τι να δεις? το πατακι σου σφηνωμενο ξαφνικα κατω απο την πεταλιερα (το πατακι της αντιπροσωπειας παρακαλω το οποιο ειναι σαν καινουργιο και δεν εχει τσαλακωσει ποτε ουτε καν εχει φυγει απο την θεση του)
Το τραβας να το βγαλεις με μεγαλο κοπο (και πολυ βρισιμο απο πισω)και βλεπεις μια ΤΡΥΠΑ ΙΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΓΙΕΡΑΣ Shocked
Ναι λοιπον το πατακι το πηρε μεσα η κολωνα και οπως εστριψε το αυτοκινητο το ξεσκισε και μπλοκαριστηκε βγαζωντας off τιμονι και φρενα προς στιγμη.Τι κανεις μετα?Πας στην PEUGEOT και τους το φορας κολαρο?
Εχει συμβει σε κανεναν αλλο?
DimiP - Τρι 02 Δεκ 2003, 19:45:35
Θέμα δημοσίευσης:
οχι σε μενα με τα μαμα πατακια, ουτε και με αλλα aftermarket.
μονο μετα την τοποθετηση αλλου σετ πεταλιερες (sparco) ειχα προβλημα καθως εβρισκε το πενταλ του συμπλεκτη στο πατακι και το Shocked ανασηκωνε τσαλακωνοντας το Evil

για τον φοβο των Ιουδαιων, στα τωρινα πατακια (ταπετα 3D) κολησα σκρατς απο κατω και επιασαν γερα στη μοκετα του 206.

ισως αυτη η λυση αν και "μπακαλιστικη" να ειναι πρακτικη.
οποιος θελει δοκιμαζει.
zzzleepy - Τρι 02 Δεκ 2003, 21:50:33
Θέμα δημοσίευσης:
Σκέφτεσαι εκείνη την ώρα να χρειαζόταν να σταματήσεις σε νεύμα αστυνομικού για έλεγχο;

Γκρρρααααουυ το χειρόφρενο μπροστά στο όργανο, κωλαράκια το 206 δίπλα στο περιπολικό κι άντε μετά να τους πείσεις ότι το έκανες γιατί σφήνωσε το πατάκι στην κρεμαγιέρα!!! Laughing Laughing

Πάντως καλύτερα να παίρνουμε καμιά φορά τα πράγματα με χιούμορ γιατί με τόσα που βλέπουν τα μάτια μας κάθε μέρα... Rolling eyes Κλασικό παράδειγμα, τρακάρισμα από κάφτρα τσιγάρου Exclamation Με το παλιό μου αμάξι, κάθομαι στο φανάρι αμέριμνος και ξαφνικά ΜΠΑΜ! μου τη δίνει ο άλλος από πίσω. Του είχε πέσει στο κάθισμα η κάφτρα από το τσιγάρο και προσπαθώντας να τη διώξει, αφαιρέθηκε κι έπεσε πάνω μου!
netblaster - Τρι 02 Δεκ 2003, 22:30:17
Θέμα δημοσίευσης:
Το φονικο πατακι...ωραιος τιτλος!!! Ειναι να μη σου τυχει... Τελος καλο ολα καλα ευτυχως!!!
kovac - Τρι 02 Δεκ 2003, 22:38:50
Θέμα δημοσίευσης:
Φονικό Πατάκι! Όπως ακριβώς το είπες. Το ίδιο πράγμα (περίπου) για αρκετό καιρό με τα μαμά 3D πατάκια (εξαρχής αυτά είχε)!Μόνο που σε εμάς τσούλαγε το πατάκι και δεν μπορούσες να πατήσεις το συμπλέκτη. Evil Μετά από λίγο καιρό το πρόβλημα ξεπεράστηκε από μόνο του!Ίσως με το πλύσιμο Question Question Question Δεν ξέρω, πραγματικά!Μ@λ@κί@ μας που δεν πήγαμε εξαρχής στην αντιπροσωπεία και το αφήσαμε, γιατί εκτός αυτού, του συνοδηγού είναι ελεεινά τσακισμένο και δεν κάθεται καθόλου σωστά. Βέβαια δεν έχω κάτσει να ασχοληθώ και γω για να το ισιώσω Embarassed (όπως μπορώ τουλάχιστον).
Να λες καλά που δεν χτύπησες και συ, αλλά και δεν τσαλάκωσες τ' αμάξι. Wink
Vasso - Τετ 03 Δεκ 2003, 15:50:28
Θέμα δημοσίευσης:
Πάλι καλά που δεν έπαθες τίποτα και εσύ και το αμάξι ....!!!
εμένα το μόνο που συμβαίνει συχνά Evil είναι να κολλάει το πατάκι κάτω από το συμπλέκτη και να ανασηκώνεται .... Evil
Χειρότερο δε όταν φοράω μπότες που το τραβάω με το τακούνι Very happy Very happy Very happy
teoman - Τετ 03 Δεκ 2003, 16:33:10
Θέμα δημοσίευσης:
Μου είχε συμβεί 2-3 φορές με το προηγούμενο αυτοκίνητο.Συγκεκριμένα πιανόταν το πατάκι στην βάση του πεντάλ γκαζιού και το κολλούσε στο πάτωμα.Ψαχνόμουν μήπως γινόταν κάτι με την ντίζα του γκαζιού,την είχα λαδώσει μάλιστα.
Η πλάκα είναι ότι μία φορά μου κόλλησε στη Βούτα,σταματημένος στο φανάρι με νεκρά και το αμάξι να μουγκρίζει... Τί μπορεί να σου κάνει ένα πατάκι... Confused
Mimis - Τετ 03 Δεκ 2003, 16:37:54
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικά μου φαίνεται ότι πρέπει να ακολουθήσετε την δική μου τακτική : Καθημερινό τιναγμα στα πατάκια........ Δεν προλαβαίνουν να φύγουν απο τη σωστή θέση ποτέ γιατι συνέχεια τα βάζω και τα βγάζω...
kovac - Τετ 03 Δεκ 2003, 16:48:38
Θέμα δημοσίευσης:
Vasso έγραψε:
κολλάει το πατάκι κάτω από το συμπλέκτη

Ακριβώς Βάσσω! Μόνο που σε εμάς δεν μπορούσες να πατήσεις μετά το συμπλέκτη.

teoman έγραψε:
σταματημένος στο φανάρι

teoman για φαντάσου να σου κόλλαγε σε καμιά στροφή! Confused
Rolling eyes οκ, καλύτερα να μην το φανταστείς. Wink

Εργοστασιακά πατάκια σου λέει μετά... Evil
kovac - Τετ 03 Δεκ 2003, 16:58:59
Θέμα δημοσίευσης:
Mimis έγραψε:
Τελικά μου φαίνεται ότι πρέπει να ακολουθήσετε την δική μου τακτική : Καθημερινό τιναγμα στα πατάκια........ Δεν προλαβαίνουν να φύγουν απο τη σωστή θέση ποτέ γιατι συνέχεια τα βάζω και τα βγάζω...

Μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι!!!!!! Wink Thumb right Thumb right Thumb right

Καλή ιδέα θα ήταν να μη βάζαμε καθόλου πατάκια! Silly σιγά με τις ντομάτες...
DimiP - Τετ 03 Δεκ 2003, 19:37:03
Θέμα δημοσίευσης:
Vasso έγραψε:
Πάλι καλά που δεν έπαθες τίποτα και εσύ και το αμάξι ....!!!
εμένα το μόνο που συμβαίνει συχνά Evil είναι να κολλάει το πατάκι κάτω από το συμπλέκτη και να ανασηκώνεται .... Evil
Χειρότερο δε όταν φοράω μπότες που το τραβάω με το τακούνι Very happy Very happy Very happy

και σκεψου να το τρυπησεις με το τακουνι και να το ...παιρνεις μαζι σου!
ή να πατησεις τσιχλα και να κολησει στη μποτα,
ή....
ή... Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Ntinos - Πεμ 04 Δεκ 2003, 00:42:12
Θέμα δημοσίευσης:
τα πατακια τιναζονται κανονικοτατα σε τακτα χρονικα διαστηματα και το συγκεκριμενο ειναι ατσαλακωτο και δεν εχει κουνηθει ποτε.στο 106με τα δικα του πατακια ειχα το προβλημα του διπλωματος αλλα λυθηκε αφου αρχικα εβαζα και ενα βαρυ λαστιχενιο στην θεση του οδηγου και μετα ταλλαξα με πατακια βαρια απο μοκετα τα οποια δεν ξανακουνηθηκαν ποτε.
η φαση ειναι οτι το πατακι δεν διπλωσε πισω απο την πεταλιερα αλλα στιγμιαια μπλεχτηκε και το τραβηξε η κολωνα.
και φταιει το οτι το πατακι ειναι υπερβολικα μακρυ για να πιανει το μερος που ακουμπανε τα πεταλια στην μοκετα.
τελοσπαντων τελος καλο ολα καλα Confused Laughing
και οι γηναικες του club να μην οδηγουν με τακουνια Very happy κανουν ζημια στα πεταλ και επισης δεν πατιεται καλα ο συμπλεκτης αλλα μπρος στα καλι τιν ο πονος Twisted evil
zzzleepy - Πεμ 04 Δεκ 2003, 00:45:43
Θέμα δημοσίευσης:
Τα τακούνια δίνουν άλογα στο αυτοκίνητο Laughing Όσο ψηλότερα, τόσο αυξάνεται η ιπποδύναμη...
netblaster - Πεμ 04 Δεκ 2003, 00:51:04
Θέμα δημοσίευσης:
Εκτος απο αλογα δινουν και στυλ στην οδηγηση!!!! Laughing Laughing Laughing
shark_zak - Πεμ 04 Δεκ 2003, 08:36:35
Θέμα δημοσίευσης:
netblaster έγραψε:

δεν ξερω αν δινουν στυλ στην οδγηση(χιχιχι).... Silly

αλλα σιγουρα δινουν στυλ στην τυπισας κατα την εξοδο απο οχημα... Onfire
STAMOS - Πεμ 04 Δεκ 2003, 10:03:27
Θέμα δημοσίευσης:
ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΠΑΤΑΚΙΑ 3D ΤΗΣ ΠΕΖΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΛΙΨΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΙΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΟΚΕΤΑ? ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ LION ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΕΙΧΕ 2 ΚΛΙΨΑΚΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΜΥΤΕΣ ΕΠΙΑΝΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΟΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ
Vasso - Πεμ 04 Δεκ 2003, 13:38:58
Θέμα δημοσίευσης:
zzzlepy έγραψε:
Τα τακούνια δίνουν άλογα στο αυτοκίνητο Όσο ψηλότερα, τόσο αυξάνεται η ιπποδύναμη...

Σωστά Wink Wink

netblaster έγραψε:

Πολύ σωστά !! Wink Wink

shark_zak έγραψε:
αλλα σιγουρα δινουν στυλ στην εξοδο τυπισας κατα την εξοδο απο οχημα... Onfire

Πάρα πολύ σωστά !!!!!!!!!!!!! Laughing Laughing
Ntinos - Σαβ 06 Δεκ 2003, 15:36:57
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
netblaster έγραψε:

δεν ξερω αν δινουν στυλ στην οδγηση(χιχιχι).... Silly

αλλα σιγουρα δινουν στυλ στην τυπισας κατα την εξοδο απο οχημα... Onfire

αμα η τυπισα ειναι 'βομβα' και με γουνινο παντοφλακι να βγει κατι θα σκεφτει να κανει για να πεσουν ολοι ξεροι γυρω της

Τα καλά κορίτσια φορούν τακούνια στη δουλειά .
Τα κακά κορίτσια φορούν τακούνια στο κρεβάτι
kovac - Σαβ 06 Δεκ 2003, 16:03:29
Θέμα δημοσίευσης:
STAMOS έγραψε:
ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΠΑΤΑΚΙΑ 3D ΤΗΣ ΠΕΖΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΛΙΨΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΙΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΟΚΕΤΑ? ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ LION ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΕΙΧΕ 2 ΚΛΙΨΑΚΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΜΥΤΕΣ ΕΠΙΑΝΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΟΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ

Κι εμένα γνήσια είναι (3D μοκέτα, από την αρχή την είχε) αλλά δεν έχω παρατηρήσει τίποτα κλιπσάκια. Κάποιος ξέχασε να τα βάλει. Evil Δεν πειράζει...ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΩΡΑ! Twisted evil Armed
Laughing Laughing
shark_zak - Κυρ 07 Δεκ 2003, 12:19:58
Θέμα δημοσίευσης:
Ntinos έγραψε:

μου αρεσει ο τροπος που σκευτεσαι... Onfire
DimiP - Κυρ 07 Δεκ 2003, 15:30:49
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
Ntinos έγραψε:

εμενα παλι μου αρεσει ο τροπος που εγραψες το "σκεφτεσαι" !! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
πλακα κανω Wink
shark_zak - Δευ 08 Δεκ 2003, 13:02:54
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
shark_zak έγραψε:
Ntinos έγραψε:

εμενα παλι μου αρεσει ο τροπος που εγραψες το "σκεφτεσαι" !! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
πλακα κανω Wink

Θεμα ταχυτητας...και για να μαθεις παρε να εχεις ... Splat Splat Splat
klain - Παρ 19 Δεκ 2003, 14:21:13
Θέμα δημοσίευσης:
Μου έιχε συμβεί και εμένα ακριβώς το ίδιο με τα πατάκια "δώρο" της αντιπροσωπείας. Ήμουν απίστευτα τυχερός που κανείς δεν ερχόταν απο πίσω η απο το αντίθετο ρεύμα... Την πρώτη φορά έιπα "έτυχε", την δεύτερη που ήταν και η παραλίγο φαρμακερή (είναι φρικτή η αίσθηση να μήν έχεις τον παραμικρό έλεγχο του τιμονιού) αφόυ συνέβη πήγα καπάκι και τα έσκασα για τα 3d τα οποία μου έχουν φερθεί ΑΨΟΓΑ μέχρι τώρα... Πράγματι έχουν 2 κλιψάκια μέσα τα οποία γατζώνουν κάτω και λειτουργούν σαν stop για το πατάκι... όλα τα λεφτά!

Υγ: Και εγώ απέκτησα μια πολύ ωράια τρύπα στο πατάκι τότε...
Υγ2: Χριστούγεννα ήρθαν πάλι!!!! Τράλαλαλαλαλα!
vangsgr - Παρ 19 Δεκ 2003, 14:42:37
Θέμα δημοσίευσης:
Πόσο κάνουν τα 3d ρε παιδιά;
Σκέφτομαι ν' αλλάξω πατάκια
klain - Παρ 19 Δεκ 2003, 14:49:13
Θέμα δημοσίευσης:
75 ευραίους αν δεν κάνω λάθος... Τα πήρα πρίν κάνα 2μηνο.
Στα προτείνω ανεπιφύλακτα.
vangsgr - Παρ 19 Δεκ 2003, 14:55:02
Θέμα δημοσίευσης:
Thanks Wink Wink Wink
Ronin - Τρι 20 Φεβ 2007, 15:51:00
Θέμα δημοσίευσης:
Έβαλα κι εγώ κάτι Sparco πρόσφατα...

Ούτε λόγος φυσικά για φονικές διαθέσεις...
307_fotini - Τρι 20 Φεβ 2007, 15:59:10
Θέμα δημοσίευσης: patakia
εγω παντως εβαλα δερματινα και σωθηκα ,γιατι τα μαμα πατακια που ειχε το 307 ολο σκαλωναν κατω απο τα πενταλια και ηταν οντως πολυ φονικα
brz20 - Τρι 20 Φεβ 2007, 16:14:44
Θέμα δημοσίευσης:
Βρε 'σεις γι'αυτο εχει 2 τρυπες πισω το πατακι.
Αν δειτε την μοκετα που εχει μεσα το αμαξι θα παρατηρησετε 2 πλαστικα.
Αυτα ειναι βιδες.
Τα ξεβιδωνετε και βαζετε πανω το πατακι.Μετα ξαναβιδωνετε πανω απο το πατακι και δεν κουνιετε καθολου.
Ronin - Τρι 20 Φεβ 2007, 18:22:10
Θέμα δημοσίευσης: Re: patakia
307_fotini έγραψε:
εγω παντως εβαλα δερματινα και σωθηκα ,γιατι τα μαμα πατακια που ειχε το 307 ολο σκαλωναν κατω απο τα πενταλια και ηταν οντως πολυ φονικα

Άστα.
Έπρεπε να δείς ένα βράδυ τον Pduke στο πηδάλιο της Κούλας στην Πορταριά (πριν κάτι χρόνια...)

Βόγγηξε το πατάκι ,μέχρι που αναπαύθηκε στο πορτ-μπαγκάζ...
gonakinen - Τετ 21 Φεβ 2007, 02:34:54
Θέμα δημοσίευσης:
Yπάρχουν και άλλες λύσεις.

α) κοβεις το πατάκι στα δύο και κρατάς το πίσω μέρος.

β) δεν το κόβεις , αλλά το πετάς στο πορτ μπαγκάζ.

γ) βάζεις τη συνοδηγό να σκύβει για να το κρατάει...

Προσωπικά δεν έχω πατάκι,
αλλά όταν προκύψει συνοδηγος , υπάρχει πάντα στο πορτ μπαγκάζ(β)
ένα κομμένο πατάκι(α)
για πάν ενδεχόμενο...(γ)

Love
billisdim - Τετ 21 Φεβ 2007, 02:38:49
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω παλι εχω βαλει τα πλαστικα στυλ νικελ και ειμαι πολυ ευχαριστημενος,ουτε μπλεκονται στα πενταλ ουτε τιποτα. Εχω και το νου μου καθε μερα ομως κ τα επαναφερω ετσι ωστε να μη μου συμβει ποτε αυτο... Το ιδανικο για μενα ειναι να ωαλω ενα κομματι λαμαρινα ανοξειδωτη,να την κοψω στο σχημα του δαπεδου,να της περασω και ενα φυτιλι γυρω γυρω για να μην ειναι αιχμηρη,και τελειωσε η φασαρια.Απλα θελει κανα 30ευρω το κομματι και κανα 15ευρω εργασια απο τον μαστορα να την κοψει καταλληλα, και ειμαι λιγο ζορικα αυτες τις μερες... το μονο σιγουρο ομςσ ειναι οτι το εχω βαλει στο προγραμμα :D
brz20 - Τετ 21 Φεβ 2007, 10:14:40
Θέμα δημοσίευσης:
Θυμαμαι μια μερα που ημουν στα 3καλα(πριν παρω τα πατακια με τις 2 τρυπες)πηγα να κατεβασω ταχυτητα για να προσπερασω και καθως πατησα τερμα τον συμπλεκτη το πατακι ηρθε απο πανω με αποτελεσμα να παταω γκαζι και να μην κανει τιποτα το αμαξι.
Τα επεξα ετσι.Και ειχα βγει καπως στο αντιθετο για να αρχισω την προσπεραση.
Ποσο ευκολα μπορεις να σκοτωθει καποιος ε?
Απο ενα πατακι.
307_fotini - Τετ 21 Φεβ 2007, 14:01:08
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Αυτα ειναι βιδες.
Τα ξεβιδωνετε και βαζετε πανω το πατακι.Μετα ξαναβιδωνετε πανω απο το πατακι και δεν κουνιετε καθολου.

κων/νε το εκανα αυτο αλλα δεν ηταν σταθερο και ολο εφευγε.

και για αυτο τα εστειλα απο εκει που ηρθαν και βρηκα την ησυχια μου.
shark - Τετ 21 Φεβ 2007, 20:58:21
Θέμα δημοσίευσης:
Και στο 3D για το 206cc είναι με κλιπάκια?
NEW FAMILY MAN - Τετ 21 Φεβ 2007, 21:20:30
Θέμα δημοσίευσης:
Απο την ολη κουβεντα αποφασισα το εξης!!!

αν παω αυριο μεθαυριο στη lion hellas να παρω το αμαξι και μου ερθει ο πωλητης με ενα χαμογελο στα χειλη και μια τετραδα πατακια...........
...θα του τα φερω κολλαρο και θα σηκωθω να φυγω!!!!!

εεε,μα να με σκοτωσει ο π@%#&ς??
θα του δειξω εγω!!!

(κατι σε ανεκδοτο με γρυλο μου φερνει αυτο!!!LaughingLaughingLaughing )
Stevon - Πεμ 22 Φεβ 2007, 09:44:30
Θέμα δημοσίευσης:
shark έγραψε:
Και στο 3D για το 206cc είναι με κλιπάκια?

Ναί. Wink
PHSYBORG - Πεμ 22 Φεβ 2007, 09:54:10
Θέμα δημοσίευσης:
Ronin έγραψε:
Έβαλα κι εγώ κάτι Sparco πρόσφατα...

Ούτε λόγος φυσικά για φονικές διαθέσεις...

In sparco we trust ! Wink
Steve - Πεμ 22 Φεβ 2007, 10:39:03
Θέμα δημοσίευσης:
Mattig, γυαλιστερό αλουμίνιο, 90ευρώ τα 2 μπροστινά... Cool

Τα βγάζεις, τα πλένεις, τα σκουπίζεις με λίγο χαρτί και τα ξαναβάζεις. Ούτε να παλεύεις να τρίβεις να φύγει η λάσπη από την μοκέτα ούτε να περιμένεις κανα 12ωρο να στεγνώσει Cool
klain - Κυρ 25 Φεβ 2007, 16:58:51
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Αυτα ειναι βιδες.

Πρίν 3 χρόνια που ξεκίνησε το τόπικ δεν υπήρχαν οι τρύπες στα πατάκια...
Πατάκια με τρύπες πρέπει να δίνουν εδω και 2 χρόνια...μου έδωσαν για το 207 αλλα πήρα πάλι τα 3d γιατί μαμάνε..
Giannis307 - Δευ 26 Φεβ 2007, 00:55:05
Θέμα δημοσίευσης:
Ασε εγω εφαγα αλλο πακετο....Σταματημενος σε ενα φαναρι στη θησεως στην καλλιθεα κα κλασικα κανοντασ χαζομαρες ειπα να δωσω μια κοφτη γκαζια να ακουστουν τα ατια!!!Και τοτε εγινε το μοιραιο κολλησε το πεταλι του γκαζιου...Το σφηνωσε το πατακι....Ευτηχως πυ δεν ειχα ταχυτητα μεσα γιατι με εβλεπα να γινομουν με κανα χριστιανο που περναγε εκεινη την ωρα....
shark - Παρ 09 Μάρ 2007, 23:18:29
Θέμα δημοσίευσης:
Τα 3d που έχω στο cc μου δεν έχουν τρύπες. καμιά ιδέα για το πώς να τα στερεώσω καλά ώστε να μην γλιστράνε?
drdino - Σαβ 10 Μάρ 2007, 00:42:04
Θέμα δημοσίευσης:
Μάλλον με σκρατς είναι η καλύτερη λύση-εκτός αν τα κολλήσεις με logo. Laughing
Giannis307 - Σαβ 10 Μάρ 2007, 10:10:36
Θέμα δημοσίευσης:
Καλο και το βελκρο αλλα και παλι δεν ξερω αν θα στεκονται.Ασε που για να τα βαλεις σωστα θα κανεισ διαδηκασια γιατι θα κολλανε στραβα και θα εχεις συνεχεια κολλα ξεκολλα!!
shark - Σαβ 10 Μάρ 2007, 23:35:22
Θέμα δημοσίευσης:
Δοκιμασα με σκρατσ αλλά επειδή η μοκέτα στο πάτωμα είναι πολυ μικρου πάχους δεν έπιανε το σκρατσ!!καμια ιδέα?
shark - Σαβ 10 Μάρ 2007, 23:36:01
Θέμα δημοσίευσης:
τι είναι το βέλκρο??
billisdim - Κυρ 11 Μάρ 2007, 02:07:29
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω παντως παιδες εφαρμοσα ενα σκρατς πανω στο πατακι,στην κατω κατω μερια που βλεπει στο καθισμα, κ εχει κολλησει στην μοκετα,ετσι ωστε να μην μετακινειται πανω κατω δεξια αριστερα.μπορειτε να σκεφτειτε πατεντες παντως,εγω το μονο που εκανα ηταν 2τρυπες σχεδον αορατες στο πατακι,κ εδεσα το σκρατς με σφιχτηρακια μαυρα πλαστικα,δεν φαινονται καθολου. ειναι και κατω κατω
shark - Κυρ 11 Μάρ 2007, 11:12:07
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδη κατι τέτοι σκέφτομαι και εγώ, τι σχρατσ έβαλες?αυτο που πήρα εγώ δεν πιάνει στην μοκέτα του δαπέδου! Απο πού το πήρες? Πώς το κόλλησες επάνω? Ευχαριστώ!
Giannis307 - Κυρ 11 Μάρ 2007, 14:10:37
Θέμα δημοσίευσης:
Σκρατσ το λεμε εμεις εδω επειδη κανει το χαρακτηριστικο ηχο οταν ξεκολλαει.Το υλικο λεγετε βελκρο(η πλευρα με τις σκληρες τριχες)
shark - Κυρ 11 Μάρ 2007, 14:12:34
Θέμα δημοσίευσης:
Που μπορώ να το προμηθευτώ?
Giannis307 - Κυρ 11 Μάρ 2007, 14:36:39
Θέμα δημοσίευσης:
Σε μαγαζια με ειδη κοπτικης ραπτικης σε ταπετσερηδες και σμ μαγαζια με κλωστες και τετοια
billisdim - Δευ 12 Μάρ 2007, 15:15:46
Θέμα δημοσίευσης:
Απο μαγαζι ραπτικης,εκοψα 1μετρο σκρατς,την σκληρη μερια που γαντζωνει,κ εβαλα σε ολα τα πατακια ετσι ωστε να μην μετακινουνται. Τα στερεωσα τρυπωντας πατακι-σκρατς στο ιδιο σημειο,κ περασα απο μεσα τους μαυρο πλαστικο δεστρακι,κ εγινε τζε τε.κολλαει τοσο γερα το σκρατσ στην μοκετα,που οταν παω να τα βγαλω να τα πλυνω, σηκωνει κ τη μοκετα μαζι. Πατεντες καντε παιδια,ελληνες ειμαστε.
RASTAVIPER - Δευ 12 Μάρ 2007, 15:24:38
Θέμα δημοσίευσης:
Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα εδώ και χρόνια και έχω πάθει αρκετά κολλήματα, αλλά ευτυχώς κανένα δε στάθηκε τόσο επικίνδυνο για ατύχημα, καθώς όποτε κολλούσε σε κλάσματα το τραβούσα πίσω με το τακούνι.
Επειδή έχω δοκιμάσει τη λύσω του σκρατς, μπορώ να πω ότι δεν είναι και το καλύτερο.Καταρχήν έβαλα 3 κομμάτια για να μοιράσω την πίεση (2 κατώ αριστερά-δεξιά και 1 πάνω στο κέντρο), αλλά τα σκρατς κόλλαγαν μεταξύ τους και ενωμένα, ξεκολλούσαν από τη μοκέτα.Τελικά δοκίμασα και τη λύση της κόλλας, αλλά πάλι μετά από μερικούς μήνες ξεκολλούσαν.Ίσως να φταίει το ύφασμα της μοκέτας.
shark - Δευ 12 Μάρ 2007, 16:05:53
Θέμα δημοσίευσης:
billisdim υπάρχουν διαφορετικοί τύποι σχράτσ?
billisdim - Τρι 13 Μάρ 2007, 12:17:52
Θέμα δημοσίευσης:
Shark υπαρχουν ναι,εσυ θα κοιταξεις να αγορασεις κανα μετρο σκρατς απο το πιο φαρδυ που εχουν για να κανεις καλυτερα τη δουλεια σου.Θα χρειαστεις μονο την μια μερια,δεν χρειαζεται να παρεις και αρσενικο και θηλυκο.Θα παρεις μονο το σκρατς με τα γαντζακια απο κατω,το σκληρο,ετσι ωστε να κολλησει απευθειας στη μοκετα του αυτοκινητου σου.το μονο "δυσκολο"μερος ειναι το πως θα το εφαρμοσεις κατω απο το πατακι σου ωστε να ειναι σταθερο.Εγω αγορασα μαυρα μικρα πλαστικα σφιχτηρακια,τρυπισα το πατακι ισα ισα να περασουν απο μεσα,τα εδεσα στις κατω κατω μεριες απο το πατακι,κ Απο εκει κ περα,τελειωσε η φασαρια.αυτο ηταν.Ξαναλεω ομως,μονο τη μια επιφανεια θα χρειαστεις απο το σκρατς,αυτη που γαντζωνει,η αλλη ειναι αχρηστη.
Giannis307 - Τρι 13 Μάρ 2007, 13:12:52
Θέμα δημοσίευσης:
Eγω λεω να βγαλω τελειως τα πατακια μπροστα και να κοψω σιο φιλετα λαμαρινα αντιολοσθητικη γαι να γινω fast ang kangooroius!!Αλιμονο...πλακα κανω μια καλη φαση αλλα θελει δουλεια να περασεις στη μοκετα του αυτοκινητου κουμπωματα και ουτε σκρατς ουτε τπτ!!
shark - Τρι 13 Μάρ 2007, 23:08:54
Θέμα δημοσίευσης:
Billisdim σε ευχαριστώ για την βοήθεια!να σε καλα!
StorM_GmA - Παρ 21 Σεπ 2007, 17:12:01
Θέμα δημοσίευσης:
έλεος...τώρα το είδα αυτό το topic Razz
εμένα μου είχε τύχει να μου μείνει ο συμπλέκτης τέρμα μέσα πατημένος...
και μάλιστα η μία φορά ήταν εν κινήσει...με κάτι κλοτσιές έφτιαξε τελικά
και πριν πάω το αμάξι στο πάρκινκ, σταματάω κάτω απο το σπίτι να δοκιμάσω
πάλι...τον πατάω και πάλι μένει μέσα...το περιεργάστηκα λίγο, τράβηξα το
πατάκι και δεν επανερχόταν...τελικά τον τράβηξα έξω, πήγα peugeot και μου
είπαν οτι το πατάκι έφταιγε...πάντως απο τότε δεν το έχω ξαναπάθει...αλλά
ανέκαθεν όταν μπαίνω στο αμάξι φτιάχνω το πατάκι γιατί νιώθω να μου
κολλάει τα πετάλια...

πολύ χάλια τα πατάκια πάντως...καθόλου ποιότητα...
Giannis307 - Παρ 21 Σεπ 2007, 17:23:14
Θέμα δημοσίευσης:
Εμενα μου κολλαγε το γκαζι....Καταλαβαινεισ τι επαθα οταν μου εκατσε η φαση...!!!
StorM_GmA - Παρ 21 Σεπ 2007, 18:25:55
Θέμα δημοσίευσης:
έλα μωρέ τι έπαθες...το πολύ πολύ να το πήγαινες με τις πάντες μέχρι να
ξεκολλήσει... Razz Razz Razz

ελπίζω να σε πετύχω καμια μέρα στην θησέως να γκαζώσουμε μαζί Razz
Giannis307 - Παρ 21 Σεπ 2007, 18:33:48
Θέμα δημοσίευσης:
Τι να γκαζωσουμε ρε συ...
Θα με σκισεις....
Εδω τα 1.4 με σκιζουν... Embarassed Embarassed
Παντως η αντιδραση μου ηταν συμπλεκτη και νεκρα και σβησημο διακοπτη
StorM_GmA - Παρ 21 Σεπ 2007, 18:38:32
Θέμα δημοσίευσης:
στα γκάζια θα σε σκίσω ρε?!?! αφου σταματημένοι θα είμαστε Very happy

ελπίζω να μην έκανες το ίδιο και αν ήσουν εν κινήσει γιατί αγκαλιά με
καμία κόλονα θα σε βρίσκαμε! αλλά σταματημένος το καλύτερο σκέφτηκες...
εγώ κλότσαγα τον συμπλέκτη να επανέλθει Razz
Giannis307 - Παρ 21 Σεπ 2007, 19:17:40
Θέμα δημοσίευσης:
Και η πλακα ειναι οτι στην Θησεως την επαθα στο υψος του κωτσοβολου την ωρα που του ειχα δωσει.... Laughing Laughing Laughing
StorM_GmA - Παρ 21 Σεπ 2007, 19:23:05
Θέμα δημοσίευσης:
ναι το διάβασα πιο πάνω Razz
και γω όλα αυτά στην καλλιθέα τα έπαθα...κάτι έχει η περιοχή μάλλον!
αμα ξαναγίνει θα μετακομίσω!
Giannis307 - Σαβ 22 Σεπ 2007, 10:44:07
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες