Chrisg13 έγραψε: |
Καλησπερα σας...Καταρχας συγχαρητηρια για την ολη οργανωση του φορουμ και του κλαμπ.Παρα πολυ καλη δουλεια οπου και αν εχω κοιταξει μεσα αν και θα προτιμουσα να ηταν λιγο πιο χωρισμενα τα τμηματα κατα αυτοκινητο...
Αν το θεμα υπαρχει συγχωρηστε με μπορειτε να μου το διαγραψετε και να μου υποδειξετε που να παω να το γραψω αλλα οσο κοιταξα δεν βρηκα προσφατο. Εχω ενα 207cc ατμοσφαιρικο στο οποιο εχω 23.500χμ.Εχω απιστευτους θορυβους απο την οροφη πισω απο το κεφαλι των πισω επιβατων φανταστειτε.Στην παραμικρη ανωμαλια ακουω εναν ενοχλητικοτατο θορυβο λες και ειναι 100 χρονων αυτοκινητο. Το εχω παει σε Peuget εξουσιοδοτημενο 2 φορες μου την εχουν σφιξει 2 φορες και μετα απο μια βδομαδα ξεκιναει το πανηγυρι καταληγοντας χειροτερα απο οτι ειχε οταν τους το πρωτοπηγα. Επισης οταν ανεβοκατεβαινω απο το γκαραζ μου που εχει μια κατηφοριτσα μικρη (αυτες που εξομαλυνουν τα πεζοδρομια) ακουω ενα ΤΑΚ απο την αριστερα πλευρα συνηθως απο το μπροστα μερος της οροφης.... Πραγματικα με εχει ξενερωσει απιστευτα καθως εχουμε δαπανησει ενα ποσο για να το αγορασουμε καινουριο και εκτος της οροφης που το κανει απο τα πρωτα 5000χμ με αφησε και απο βιδα βασης μηχανης με σασμαν....Απαραδεκτο... Καποια βοηθεια παιδια για την οροφη??Καποιο συνεργειο να παω που γνωριζουν και εχετε λυσει το ιδιο προβλημα???? |
DENMARK έγραψε: |
Γιάννα....
αν είναι κάθε φορά που βαράει η οροφή να δίνουμε 1800€ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() περισσεύουν και λεφτά για βενζίνες και βόλτες........... ![]() |
AlienHack έγραψε: |
σπρει σιλικονης του εχεις βαλει φιλος?
αν οχι (επειδη βλεπ δεν το αναφερεις κιολας,) τοτε τζαμπα συζηταμε. βαλε και θα φυγει το 80-90% των θορυβων |