PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - 207 - Πρόβλημα με πεντάλ φρένου / Περίεργος ήχος

ironman02 - Σαβ 21 Απρ 2012, 00:53:52
Θέμα δημοσίευσης: 207 - Πρόβλημα με πεντάλ φρένου / Περίεργος ήχος
Γειά σας παιδιά..!
Θέλω να ρωτήσω μήπως έχει τύχει και σε κάποιον άλλο αυτό που παρατήρησα. Το πεντάλ του φρένου στο πάτα-άσε κάνει έναν ήχο σαν να φουσκώνει-ξεφουσκώνει κάτι. Ένα φσσσ περίεργο. Δε ξέρω πόσο καιρό το κάνει γιατί συνήθως έχω μουσική και παίζει να μην το είχα ακούσει, αλλά σήμερα το παρατήρησα. Παίζει να έχει χαλάσει κάποιο ελατήριο? Το αμάξι νομίζω φρενάρει κανονικά αν και δε το ξαρούχωσα καθόλου να δοκιμάσω πώς αντιδρά..
android - Σαβ 21 Απρ 2012, 22:15:29
Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 - Πρόβλημα με πεντάλ φρένου / Περίεργος ήχος
ironman02 έγραψε:
Γειά σας παιδιά..!
Θέλω να ρωτήσω μήπως έχει τύχει και σε κάποιον άλλο αυτό που παρατήρησα. Το πεντάλ του φρένου στο πάτα-άσε κάνει έναν ήχο σαν να φουσκώνει-ξεφουσκώνει κάτι. Ένα φσσσ περίεργο. Δε ξέρω πόσο καιρό το κάνει γιατί συνήθως έχω μουσική και παίζει να μην το είχα ακούσει, αλλά σήμερα το παρατήρησα. Παίζει να έχει χαλάσει κάποιο ελατήριο? Το αμάξι νομίζω φρενάρει κανονικά αν και δε το ξαρούχωσα καθόλου να δοκιμάσω πώς αντιδρά..

λογικο τρομπα ειναι,στα πατα ασε τρομπαρεις,στην κυριολεξια Wink

ολα τα αμαξια το κανουν
ironman02 - Σαβ 21 Απρ 2012, 22:24:32
Θέμα δημοσίευσης:
Ακούγεται πολύ όμως..Δε νομίζω να είναι φυσιολογικό να ακούγεται τόσο πολύ. Μπορεί να τα έπαιξε αυτή η τρόμπα..Πρέπει να αλλάξω και τακάκια σύντομα οπότε θα τους πώ να ρίξουν καμιά ματιά οι εδώ Κυπραίοι της Peugeot..Smile Όντως ακριβώς σαν τρόμπα κάνει Rolling eyes
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες