PSClub - Hellas

Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης - Κούρδισμα αντιστρεπτικής

206xtreme - Πεμ 19 Απρ 2012, 23:48:48
Θέμα δημοσίευσης: Κούρδισμα αντιστρεπτικής
Παιδιά καλησπέρα, μπορεί να μου πει κάποιος πόσο είναι η νορμάλ τιμή και τι χρειάζεται για να σου κουρδίσουν την αντιστερπτική (θέλω να ψηλώσω το αμάξι).

Ρωτάω γιατι μου είπαν τιμές από 30 ευρώ μέχρι 100!!! Το κακό είναι οτι αυτός με τα 30 ευρώ ήθελε να αδειάσει όλο το αμάξι (και γιαυτό ζητάω να μου πείτε αν χρειάζεται αυτό) πράγμα που είναι αδύνατον! Μετά που ρώταγα από δω και από κει μου φάνηκε χαζό το να δώσω 100ευρώ για μια δουλειά που κάποιος μου την κάνει με 30.
RoadRunner122 - Παρ 20 Απρ 2012, 00:09:03
Θέμα δημοσίευσης:
Για να κουρδιστεί σωστά θέλει 20-30 στροφές κούρδισμα!

Υπάρχει βέβαια και ο άλλος τρόπος. Βάζεις μέσα 5-6 Κούρδους μετανάστες και έρχεται στα ίσια του Laughing

Τι να σου κουρδίσει βρε? Ρύθμιση γίνεται (συγκεκριμένα αφαίρεση των ράβδων στρέψης και επανατοποθέτηση σε άλλες θέσεις).

Όταν λες ότι θέλει να αδειάσει όλο τ'αμάξι, τι ακριβώς εννοείς? Rolling eyes
Γιατί η διαδικασία γίνεται αποκλειστικά έξω (από κάτω και στο πλάι συγκεκριμένα) και όχι από μέσα. Μπορείς ακόμα και να το κλειδώσεις που λέει ο λόγος.
Jean - Παρ 20 Απρ 2012, 00:43:26
Θέμα δημοσίευσης:
RoadRunner122 έγραψε:
Για να κουρδιστεί σωστά θέλει 20-30 στροφές κούρδισμα!

Υπάρχει βέβαια και ο άλλος τρόπος. Βάζεις μέσα 5-6 Κούρδους μετανάστες και έρχεται στα ίσια του Laughing

Τι να σου κουρδίσει βρε? Ρύθμιση γίνεται (συγκεκριμένα αφαίρεση των ράβδων στρέψης και επανατοποθέτηση σε άλλες θέσεις).

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΚΛΑΙΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες