Vini έγραψε: |
Κατάχρηση δεν κάνεις, αλλά όσο να'ναι Πασχαλιάτικα είναι λίγο δύσκολο να βρεις πολλούς να σου απαντήσουν άμεσα... ![]() 306 1.4/8βαλβιδο; Δύσκολα τα πράγματα. Δεν θα δεις και πολλά πράγματα. Αν όμως επιμένεις προτίμησε κάτι που να μην σου ρίχνει τελικά άλογα και το αυτοκίνητο σέρνεται κάνοντας και πολύ θόρυβο. Εγώ χοάνη δεν θα έβαζα. Με τόση ζέστη μέσα στο κινητήρα μάλλον θα δεις χειρότερα αποτελέσματα. Το βαρελάκι είναι μία περίεργη ιστορία. Το είχα στο 206 και δεν μου άφησε καλές εντυπώσεις. Κατά βάση ένα φιλτροκούτι είναι και για αυτό απλά ψάχνεις να βρεις να του δώσεις κρύο αέρα. Η σκούπα είναι μία καλή περίπτωση, εφόσον μπει σε σημείο που πραγματικά μπαίνει κρύος αέρα. Φυσικά θα αποκτήσεις κάποιον θόρυβο ειδικά στις "ξερογκαζιές" αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Εγώ θα έβαζα μία "σκουπίτσα" με μελετημένη τοποθέτηση, να κλείνει και το καπό. Πάντως μην περιμένεις θεαματικές βελτιώσεις. Ποιο πολύ ψυχολογική βελτίωση είναι. Ωστόσο όλα στο πρόγραμμα είναι και όλα δεκτά... ![]() ![]() ![]() ![]() |